ΞΥΠΝΗΣΤΕ …H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…!!!

του Αθανασόπουλου Περικλή

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας;

Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού…

Την υποβάθμιση της παιδείας.

Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.

Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.

Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.

Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης.

Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.

Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο μια νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.

Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.

Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS).

Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.

Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια η επόμενη κυβέρνηση εχει να τελειώσει με :

Την ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.

Την ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων.

Την τραπεζοποίηση με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Την ολοκλήρωση των οικονομικών ζωνών αφού είδη πολλές λειτουργούν (Σκουριές κλπ).

Την επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες.

Την δημιουργία Λαθρομεταναστευτικών πόλεων με Τζαμιά, σχολία,νεκροταφεία για τους Μουσουλμάνους.

Την κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ), με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.

Την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας.

Την ευθυγράμμιση με Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες έχουν τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.

Την κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης.

Την επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.

Που μας οδηγούν;

Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.

Σταδιακά ολοκληρώνεται η διάλυση της Ελλάδας, » η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο Στουρνάρας» και θα ξεκινήσει η δημιουργία του «νέου» κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 50 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), πολλοί απο αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.

Αρκετοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΙΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΡΗΤΗ κλπ. στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις τους και θα οριοθετηθούν τα διαχειριστικά κέντρα των απορριμάτων.

Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.

Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!

Αφού τα παραπάνω θα αποτελέσουν πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!

Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.

Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στις ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.

Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να «εντάξουν» τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.

Τι κάνουμε;

Ενώ όλα αυτά συμβαίνου,ν ο Ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά και ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυνση,συνεχίζοντας να κάθεται ακόμα στους καναπέδες και να δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!

Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.

Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).

Ας ελπίσουμε ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες…!!!

Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……

Ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία και η θρησκεία μας θα μπορέσει να αντιδράσει ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΠΗΓΗ

Loading...

17 thoughts on “ΞΥΠΝΗΣΤΕ …H ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ…!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Κατα τα αλλα , εφταιγε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ που εκλεγε ψελνωντας τον Εθνικο μας υμνο.., που τα εβαλε με τον Βαρθολομαιο.., ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ που κανει κυρηγματα πατριωτικα και χαλαει την "εξωτερικη " πολιτικη των υπαλληλων του Κισιγκερ.., ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..,
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ , ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ , ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ ., ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ , και ολοι οι προδοτες τεχνοκρατες ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΟΙ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΙΟΙ κλπ !!!

  ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΓΑΘΗΜΑ (οπως παντα) Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!!

  ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ 1821 , ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ !!!

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ….ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ( και καποιοι εδω μεσα τον λενε πολεμο αυτον τον αγωνα – αμυνα ) ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.. με την δικαιολογια οτι ταχα ο ΘΕΟΣ δεν εμπλεκεται στους ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!!

  ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑ !!
  αλλα φορτιζομαι υπερβολικα με ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ειτε απο αγνοια , ειτε εσκεμενα ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ και συναμα ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! με τα γελοια τεχνοκρατικα και ορθολογιστικα τους ψευτοεπιχειρηματα !!

  ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!

  ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ;;;;;;
  ΟΣΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ….ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ… 'Η ΜΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ !!!!!!

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ…
  ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   γιατ ταυτιζεις τον χριστιανισμο με την ελλαδα αν θες να ξερεις δεν ειχαν και τις καλυτερες σχεσεις ελεος πια με αυτο το βυζαντιο η αλλιως νεα ρωμη α και να σου υπενθυμισω οτι το 1821 οι παπαδες αφορισαν τους επαναστατες και τους ζητουσαν αν καταθεσουν τα οπλα οποτε μην περιμενεις τιποτα απο αυτους…

  • Ανώνυμος says:

   ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΧΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ , ΟΥΤΕ " ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ . ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ . ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ; ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .ΥΓ: ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ , ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ , ΘΕΟΦΙΛΟΣ-ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  • Ανώνυμος says:

   12.03 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ-ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟ 1821"… ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ . ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΩ Μ ΑΥΤΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΧΤΗΣΩ ΤΙ Μ ΟΦΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ; " . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ , ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ . ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ .

 2. Ανώνυμος says:

  Φίλε 11.05 εντελώς φιλικά ΞΥΠΝΑ! Δέν γίνεται ή ηγεσία τής εκκλησίας νά σέ σώσει, διότι σ΄ εχει πουλήσει αλλά ακόμα νά τό κατανοήσεις. Οί περισσότεροι μητροπολίτες είναι οικουμενιστές, νεοταξίτες, φιλοπαπικοί, καί αρκετοί μασσώνοι. Μήν σκεφτείς ότι είμαι ένας ακόμα αντίχριστος-άθεος από τά εκατοντάδες φυντάνια πού ξεπετάγωνται σάν ραπανάκια. Είμαι συνειδητά Ορθόδοξος αγαπώ τήν πίστη μου στόν Χριστό καί τήν Παναγιά……….αλλά, ΔΕΝ φοράω παρωπίδες. Τά στοιχεία ότι ή μασσωνική ηγεσία τής εκκλησίας μάς ξεπούλησαν είναι πολλά καί δέν χρειάζεται κόπο νά τά βρείς. Πολύ ωραίο τό άρθρο καί αφυπνιστικό, μόνο πού ό αρθρογράφος έμεινε στήν προηγούμενη δεκαετία πού αναφέρει ότι οί λαθροέποικοι είναι μόνο 2.000.000. Αγαπητέ μου είναι πλαστό αυτό τό νούμερο πού σερβίρουν διαρκώς γιά νά αποκοιμίζουν τόν αποβλακωμένο λαό, καί δέν πρέπει σέ καμμία περίπτωση νά μάθει τό αληθινό νούμερο γιατί θά πάθει εγκεφαλικό. Ελπίζω νά έκανες λάθος στό κείμενο, διότι είναι αδύνατον ένας τόσο ενημερωμένος άνθρωπος νά έχει τόσο εσφαλμένη γνώμη γιά τό Νο1 εθνικό ζήτημα πού απειλεί μέ αφανισμό τούς Έλληνες. Επίσης τονίζω τό ίδιο πού είπα καί στόν φίλο πιό πάνω γιά τό ζήτημα τής εκκλησίας. Είμαστε αποκομμένοι από παντού. Είναι δυστυχώς όλα διαβρωμένα στήν πατρίδα μας……είμαστε μονάδες. Εάν υπήρχε ένας Παπαφλέσσας ή ένας Διάκος μέσα στήν εκκλησία θά φώτιζε τόν πιστό λαό από χιλιόμετρα μακρυά.

  • Ανώνυμος says:

   Φιλε 1:03 ! Αν παρατηρησες , εγραψα για την ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ !! των δυο ηγετων της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!
   Αυτο σημαινει οτι γνωριζω πολυ καλα…οτι η ΝΤΠ εχει αναρηχηθει στα υψηλωτερα σκαλοπατια της πολιτικης διοικησης της εκκλησιας , με εγκαθετους κλπ !!!

   Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ !!!!

   ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ για να Κοινωνησει τους Χριστιανους ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΧΕΡΙΑ !!!
   ΕΚΚΛΗΣΙΑ
   ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!
   ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ
   Κ Α Ν Ε Ν Α Σ Δ Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ εγκαθετος της ΝΤΠ…. οπως ειναι ο Βαρθολομαιος !!!!

   ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….
   ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ .. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!

   Ο ΑΝΘΙΜΟΣ , Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , Ο ΠΕΙΡΕΩΣ , και τοοσοι αλλοι Μητροπολητες..αυτο δεν κανουν ;;;

   ΙΣΑ – ΙΣΑ …Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απο ψηλα ( Βαρθολομαιου και ΣΙΑ ) …
   ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ….ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΑ !!!!

   ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!

   ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …
   ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

   ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

   ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΗΣΗ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ….
   ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ !!!!!!

 3. Ηλίας Κοζάνη says:

  Για τον πρίτσο 12.03
  Από τον λόγο του Θ. Κολοκοτρώνη προς την Ελληνική νεολαία που εκφωνησε στην Πνύκα το 1838
  Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα", αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας… και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμεν σ' αυτό το σκοπό και κάναμεν την επανάσταση.

 4. Ανώνυμος says:

  Η ελλας πεθανε και τελειωσε οπως ολες η καλες ιστοριες και τα παραμυθια.Ωρα για αλλα πραγματα.

  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΣ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ . ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ .

 5. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ …!!!!! .

 6. Ανώνυμος says:

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι ένα παιχνίδι όπου παίζουν όλοι οι λαοί και στο τέλος νικούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 7. Ανώνυμος says:

  12 : 03 π.μ. Η εποχή σας η εποχή δηλ. των γενιτσάρων πέρασε πριν 200 χρόνια. Δυστυχώς όμως ξαναγυρίσατε . Αλλά εσείς είστε πιο επαίσχυντοι απο τους προκατόχους σας , γιατί εκείνοι δεν είχαν την πολυτέλεια της επιλογής επειδή τους εξανάγκαζαν , ενώ εσύ είσαι θεληματικά προδότης , όχι επειδή άλλαξες θρησκεία , αλλά λόγω της όποιας αντεθνικής δράσης σου . Λες και δεν είχαμε αρκετές αιτίες να είμαστε διασπασμένοι έχουμε τώρα κι εσάς τους αγράμματους φανατικούς και όψιμους δικηγόρους που θυμήθηκαν μετά απο 1500 χρόνια να πάρουν εκδίκηση για τις όποιες αδικίες υπέστησαν οι Έλληνες απο τους ίδιους τους Έλληνες , δηλ. ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ . Εκτός απο υποκριτής και θρασύς είσαι και αμόρφωτος . Αφού είναι όπως τα λες γιατί οι Τούρκοι τον σκότωσαν και τον βασάνισαν ; Επειδή ήταν δικός τους ; Και δεν σκότωσαν μόνο αυτόν , αλλά και τον δικό τους εκπρόσωπο και ερμηνευτή του Κορανίου σεΐχ ούλ ισλάμ , γιατί με παρέμβαση πάλι του Γρηγορίου του Ε' τον έπεισε να εμποδίσει τον Σουλτάνο απο το να επιβάλει την ΓΕΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ενώ παράλληλα έστειλε επιστολή στους αγωνιστές λέγοντας :" Μην δίνετε σημασία στον αφορισμό , το κάνουμε για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των Τούρκων , συνεχίστε τον αγώνα ", αλλά αυτά δεν σας τα λένε οι Εβραιομασώνοι δάσκαλοι σας που δήθεν κόπτονται για τα βάσανα του Ελληνισμού με τα κροκοδείλια δάκρυα τους .Το ξέρω πως δεν θα αλλάξεις γνώμη όχι γιατί πιστεύεις ότι έχεις δίκιο , αλλά επηδή εσύ και το σινάφι σου έχετε εγωϊσμό μεγατόνων και μπήκες όχι απλά για να πεις κάτι , αλλά για να πολεμίσης τον χριστιανισμό . Εσείς πιθανώς να ανήκετε στο αύριο , αλλά να το ξέρετε : Οι χριστιανοί ανήκουν στο ΠΑΝΤΑ .

 8. Ανώνυμος says:

  Bye Bye Ελλάδα, χώρα που σκότωσες τον μεγαλύτερο σοφό όλων των εποχών,
  τον Σωκράτη, τι σωτηρία περιμένεις? Οι ίδιοι που σκότωσαν τον Σωκράτη οι ίδιοι κυβερνούν και σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *