Διαφημίσεις

Αναγνώστης του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», μας έστειλε από τον Ωρωπό τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δείτε και φρίξτε: Η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) σε συνεργασία με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ανακατασκευάζουν τον κεντρικό αγωγό δικτύου ομβρίων στον Ωρωπό.

Έχουν αναρτήσει γι’ αυτό το σκοπό και τεράστια ταμπέλα, στην οποία παρουσιάζονται όλοι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο. Διακρίνεται καθαρά ότι το έργο θα κοστίσει 1.633.500 ευρώ!Φαίνεται όμως και κάτι εξωφρενικό!
Πάνω αριστερά στην ταμπέλα δεσπόζει παραποιημένη η ελληνική σημαία!

Ο Σταυρός αντί να είναι σε λευκό χρώμα είναι με μπλε χρώμα, με εξαφανισμένο το μπλε φόντο, που παραπέμπει στο γαλάζιο της θάλασσάς μας!
Τυχαίο; Το μόνο που δεν είναι τυχαίο είναι ότι ξένα κέντρα θέλουν να εξαφανίσουν το σταυρό από τη σημαία μας.
Μήπως λοιπόν αρχίζουν με αυτό τον τρόπο; Παραποιώντας το σταυρό, δημιουργoύν σύγχυση στο υποσυνείδητο.
Μήπως λοιπόν με την παραποίηση του σταυρού και με την ύβρη προς το εθνικό σύμβολο, σιγά-σιγά θα περάσουν στην αφαίρεση του συμβόλου της πίστεώς μας από την ελληνική σημαία;

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει.

Ο Πάγκαλος πριν από χρόνια έλεγε για την υψωμένη στα Ίμια σημαία μας: “Θα πούμε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας”.

Ένα πανί είναι λοιπόν για πολλούς από τους πολιτικούς ταγούς μας η ελληνική σημαία, οπότε μετά τα όσα εγκληματικά ψήφισαν, μετά την λειτουργία των επιχειρήσεων τις Κυριακές, με την οποία περιφρόνησαν την Ορθοδοξία που έχει καθιερώσει το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές, τι θα τους κοστίσει να αφαιρέσουν και το σταυρό από τη σημαία μας;

Οι προδότες δεν έχουν όρια στην προδοσία τους!

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!”
  1. Καλά είσατε να μην πω…

    Απλά, ξέμειναν οι άνθρωποι από μπλε χρώμα, και για να μην "κολλήσει" η κατασκευή της ταμπέλας έκαναν λίγο πιο λαιτ τη σημαία…

    Πόσο καχύποπτοι είσστε πια;;;;

  2. 29 Ιουλίου 2013 – 8:07 μ.μ.
    Ναι σαν και σενα , γραψτε ελληνικα ρε ανθελληνες.
    Και εσυ βρε Νικο τι τα βγαζεις τα ξεφτιλισμενα οντα.

  3. Ελα ρε παιδιά προχειροτης ….Στην ελλάδα ζείτε έλεος ! Να λέτε πάλι καλά που έβαλαν κιόλας προφανώς γιατί τους υποχρεώνει η ευρωπαϊκή ενωση !

  4. Ελα ρε παιδιά προχειροτης ….Στην ελλάδα ζείτε έλεος ! Να λέτε πάλι καλά που έβαλαν κιόλας προφανώς γιατί τους υποχρεώνει η ευρωπαϊκή ενωση !

  5. Καλλιτέχνης και διευθυντής του δημοσίου που το ενέκρινε να περάσουν από "κρίση" για να μάθουν να μην παίζουν όχι μόνο τέτοιες ώρες, αλλά πάντα, με τα εθνικά σύμβολα. Μήπως μας έμεινε και τίποτα άλο αλόβητο? Αλλά ποιός και με ποιά διαδικασία μπορεί να τους αρπάξει …. εκτός κι αν χρωστάν στην εφορία (χαχα) ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  6. εισαστε σοβαροι που υποψιαζεστε ακομη και αυτο το αθωω σφαλμα στα χρωματα της ελληνικης σημαιας? τσ τσ τσ

  7. Πάλι εγώ. Όσο για το σταυρό στη σημαία έχω να πώ τα εξής.
    Επειδή ζώ στη μέση ανατολή, ποιά κέντρα από αυτά που γράφετε θα μπορέσουν να βγάλουν το σταυρό από τις Chevrolet που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στην περιοχή. Θα τολμήσει κανείς να παραποιήσει σύμβολο ιστορικής αμερικάνικης βιομηχανίας και δεν θα βαπτισθεί τρομοκράτης?

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ.Τύλος).

  8. σιγά το πράμα! τί περιμένατε δηλαδή από ελληνόφωνους προδότες και δωσίλογους που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες? να σεβατούν τη σημαία? γι' αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κωλόπανο.

  9. ..το έχετε καμένο έτσι
    Το έφτιαξε ένας μαλακας εργολάβος του έργου και βγάλετε ότι το κράτος παραποιει την σημαία ρε λίγο ρεαλισμός ρεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *