20:31 - 13/06/2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!ΙΡΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ”AL-QUDS” Η ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ”SABERIN”ΚΑΙ 4000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!ΙΡΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ”AL-QUDS” Η ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ”SABERIN”ΚΑΙ 4000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!!

Κομάντο στο Ιράκ στέλνουν οι Ιρανοί-4000 Αμερικανοί πεζοναύτες στην Βαγδάτη.Τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ ζήτησε το Ιράκ και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ήδη μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης 4.000 Αμερικανοί στρατιώτες. Άμεση ήταν και η απάντηση του Ιράν το οποίο θεωρεί ότι η ISIL σκοπίμως “βρέθηκε” στη Μοσούλη ακριβώς για να μπορέσουν οι Αμερικανοί να ξαναπατήσουν πόδι στο Ιράκ αυτή τη φορά για “βοήθεια”. Το Ιράν έχει αποστείλει ομάδες ειδικών δυνάμεων για να βοηθήσουν τον ιρακινό Στρατό στην υπεράσπιση της Βαγδάτης.

Η Ιρανική μονάδα ειδικών δυνάμεων προέρχεται από το στρατιωτικό σώμα «Al-Quds» και αριθμεί 150 άτομα και η ειδική ομάδα με την επωνυμία Saberin βρίσκονται ήδη στο Ιράκ, αναφέρουν ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές.

Από χθες τα σύνορα του Ιράκ, αποτελούν πεδίο δράσης του Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς και των Ειδικών Δυνάμεων Badr. Οι πρώτες ιρανικές μονάδες έχουν ήδη διασχίσει τα σύνορα. Σκοπός τους σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές η διασφάλιση της Βαγδάτης

Σύμφωνα με αραβικά μέσα ενημέρωσης χθες στην περιοχή του Χαλεπίου αναχώρησαν τουλάχιστον 30 φορτηγά με ακραίους ισλαμιστές αντάρτες, διασχίζοντας τα πλέον ανύπαρκτα σύνορα και κατευθύνθηκαν προς το Ιράκ, στην εμπόλεμη ζώνη.

Οι ισλαμιστές κέρδισαν περισσότερο έδαφος στη διάρκεια της νύχτας στο Ιράκ, καθώς κινήθηκαν προς δύο πόλεις στην ανατολική επαρχία Ντιγιάλα αφού οι δυνάμεις ασφαλείας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους σ’ αυτές.

Πηγές των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν γνωστό πως οι πόλεις Σααντίγια και Τζαλάουλα έπεσαν στα χέρια των ισλαμιστών, όπως και αρκετά χωριά στα όρη Χιμρίν, τα οποία αποτελούν από καιρό κρησφύγετο των ανταρτών.

Δυνάμεις των κούρδων μαχητών ανέπτυξαν ενισχύσεις στην Τζαλάουλα για την ασφάλεια των γραφείων των πολιτικών κομμάτων τους πριν από την άφιξη των ισλαμιστών στην πόλη. Δεν σημειώθηκαν συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Το ιρακινό πυροβολικό άνοιξε πυρ εναντίον της Σααντίγια και της Τζαλάουλα από τη γειτονική πόλη Μουκνταντίγια, με αποτέλεσμα δεκάδες οικογένειες να διαφύγουν προς το Χανικίν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, δήλωσαν πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας.

Η Ιρακινή κυβέρνηση ρώτησε τους αμερικανούς εάν δύνανται με αεροπορικές επιδρομές να χτυπήσουν την βάση των ισλαμιστών ανταρτών του ISIS. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών ή βομβαρδιστικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο mehr, απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα δόθηκε στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης, όπου έως τώρα έχουν προσγειωθεί τουλάχιστον 4000 Αμερικανοί στρατιώτες.

Αμερικανός αξιωματούχος έκανε γνωστό πως οι ΗΠΑ έχουν στείλει μη επανδρωμένα αεροσκάφη παρακολούθησης πάνω από το Ιράκ για να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ).

Η εφημερίδα “Wall Street Journal”, η οποία ανέφερε πως οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται σε μικρούς αριθμούς από πέρυσι, επικαλέσθηκε έναν ανώτερο αμερικανό αξιωματούχο ο οποίος είπε πως οι ΗΠΑ μοιράζονται τις πληροφορίες από τις πτήσεις των αεροσκαφών αυτών με τις ιρακινές δυνάμεις. “Όχι πως αυτό έχει προσφέρει κάτι”, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Μόλις χθες σας είχαμε αναφέρει εδώ στο defencenet.gr ότι αυτή η “ξαφνική” και επιτυχημένη επιδρομή της ISIL ίσως είχε σαν αντικειμενικό σκοπό την επιστροφή των Αμερικανών στο Ιράκ όχι σαν κατακτητών αλλά σαν “σωτήρων”.

Άλλωστε η ISIL εξοπλίστηκε επι μακρόν με αμερικανικό στρατιωτικό εξοπλισμό, από τις ΗΠΑ, για να μπορέσει να σταθει απέναντι στις μονάδες του Άσαντ.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απείλησε χθες, Πέμπτη, με αμερικανικά στρατιωτικά πλήγματα στο Ιράκ εναντίον των ισλαμιστών σουνιτών μαχητών που έχουν καταλάβει πόλεις στο βορρά, απειλούν τη Βαγδάτη και θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος στο Ιράκ και τη Συρία.

Δυνάμεις των Κούρδων του Ιράκ επωφελήθηκαν από το χάος για να πάρουν τον έλεγχο του πετρελαϊκού κόμβου του Κιρκούκ, καθώς τα στρατεύματα της κυβέρνησης, της οποίας ηγούνται οι σιίτες, εγκατέλειπαν τις θέσεις τους, προκαλώντας ανησυχία στους συμμάχους της Βαγδάτης τόσο στη Δύση όσο και στο γειτονικό σιιτικό Ιράν.

“Δεν αποκλείω τίποτε διότι έχουμε συμφέρον να εξασφαλίσουμε ότι αυτοί οι τζιχανιστές δεν θα αποκτήσουν μόνιμο ορμητήριο ούτε στο Ιράκ ούτε στη Συρία”, δήλωσε ο Ομπάμα από το Λευκό Οίκο όταν ερωτήθηκε αν εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές. Αξιωματούχοι υπογράμμισαν αργότερα ότι δεν πρόκειται να σταλούν χερσαίες δυνάμεις, κάτι που όμως οι Ιρανοί το διαψεύδουν.

Ο Ομπάμα εξετάζει “όλες τις επιλογές” για να βοηθήσει τους ηγέτες του Ιράκ, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο της χώρας όταν τερματίσθηκε η αμερικανική κατοχή το 2011. “Στις διαβουλεύσεις μας με τους Ιρακινούς, θα υπάρξουν μερικά βραχυπρόθεσμα, άμεσα πράγματα που χρειάζεται να γίνουν στρατιωτικά”, δήλωσε.

Όλως τυχαίως τα πράγματα δείχνουν να επωφελούνται οι ΗΠΑ. Το σιϊτικό Ιράκ χρησίμευε σαν γέφυρα για να μπορεί να περνά πολεμικό υλικό αλλά και άνδρες του σώματος των «Φρουρών της Επανάστασης» στην Συρία για να πολεμούν τους χρηματοδοτούμενους από την Δύση ισλαμιστές.

Αυτή η γέφυρα προς το παρόν έχει κοπεί, και για αυτό ο Ιρανός πρόεδρος Ροχανί, άφησε εμμέσως ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ιρανική επέμβαση για να βοηθηθεί η νόμιμη κυβέρνηση του Ιράκ.

Η ιρακινή σιτική κυβέρνηση φίλα προσκείμενη προς τους Σύρους και τους Ιρανούς ενδεχομένως να είχε αρχίσει να γίνεται ενοχλητική ως προς την Δύση και τις ΗΠΑ.
Πολλοί στις ΗΠΑ θεωρούν ότι θα χρειάζονταν μια αφορμή για να επέμβουν ξανά στο Ιράκ και από εκεί στη Συρία ώστε να αποκαταστήσουν την «τάξη» σε βάρος του Άσαντ, του Ιράν και του ρωσικού παράγοντα.

Μια καταδίωξη της ISIL από τις αμερικανικές δυνάμεις που οι ίδιοι μαζί με την Τουρκία εφοδίασαν και χρηματοδότησαν μπορεί κάλλιστα να καταλήξει κάπου στην… Δαμασκό.

Βέβαια θα πρέπει να πεισθεί η αμερικανική κοινή γνώμη, η οποία είναι ιδιαιτέρα κουρασμένη από τις ελλεπάληλες πολεμικές εξορμήσεις των ΗΠΑ στο εξωτερικό αλλά αυτό ενδέχεται, χωρίς να είναι και απόλυτα σίγουρο, να «ρυθμιστεί» μεσω των ΜΜΕ.

Στο μεταξύ ένας αποκαλυπτικός χάρτης του τι θέλουν να πετύχουν οι ισλαμιστές δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Bατάν στην Τουρκία. Είναι η αναβίωση του αραβικού Χαλιφάτου, που θα περιλαμβάνει και την Ελλάδα όπως και την Ισπανία.

Βάση του χάρτη αλλά και ότι την Τουρκία την κυβερνούν δήθεν μετριοπαθείς ισλαμιστές μπορούμε πλέον να κατανοήσουμε για ποιο λόγο η Τουρκία έχει γεμίσει τη χώρα μας με ισλαμιστές λαθρέποικους.

Κάποια στιγμή οι άνθρωποι αυτοί θα αποτελούν πλειοψηφία, σε συνδυασμό με κάποιους νεοταξίτικους σχεδιασμούς που μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης αναγκάζουν τους γηγενείς και Ορθόδοξους χριστιανούς να μεταναστεύουν.

Σημειώνεται ότι στις ροές των λαθρομεταναστών και μαζί με αυτούς ισλαμιστών πρακτόρων παίζει ρόλο και το Κατάρ με την Σαουδική Αραβία, όπως και οι αμερικανοκίνητες ΜΚΟ, δηλαδή οι ίδιοι που ενίσχυσαν την ISIL.

Αυτός ο χάρτης, φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις των ισλαμιστών τους οποίους σημειωτέον βοήθησαν στην άνδρωση τους χώρες όπως η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, και φυσικά οι ΗΠΑ.

Ο χάρτης περιλαμβάνει τη μελλοντική αυτοκρατορία των φανατικών ισλαμιστών, όπου θα εγκαθιδρύσει όπως ευαγγελίζονται τον νόμο της Σαρία και εδάφη της παλιάς αραβικής επέκτασης, όπως η Ισπανία, η βόρειος Αφρική, μέχρι την μουσουλμανική κεντρική Αφρική, ο Καύκασος και η Κριμαία, αδιαφορώντας για την ένωση της με τη Ρωσία, καθώς και την Κεντρική Ασία, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της Ευρασίας.

Όπως φαίνεται από τον χάρτη αυτό, οι Τζιχαντιστές προσδοκούν να ελέγξουν εκτός των άλλων και όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της κεντρικής Ασίας και έτσι να καταστούν μια παγκόσμια οικονομική δύναμη που θα επιβάλει τελικά σε όλο τον κόσμο τον νόμο της μουσουλμανικής Σαρίας.
Κάποτε ακουγόταν ως συνομοσιολογικό ανέκδοτο, τώρα πια ουδείς τολμά να γελάσει. Δεκαετίες ακούγονταν ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί σαν όργανό της το Ισλάμ για να καταστρέψει τον αληθινό Χριστιανισμό της Ελληνορθοδοξίας. Η Ελλάδα βρίσκεται εντός των σχεδιασμών νεοταξιτών.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Εμείς θα επισημάνουμε ότι, ακόμα τίποτα ΔΕΝ έχει ξεκινήσει στο Ιράκ. Είναι απλά οι προπομποί του γενικού πολέμου… ότι περίπου ήταν με την Συρία μεριά… έχουμε ακόμα δρόμο… και οπωδήποτε δεν θα πρέπει κάποιοι να περιμένουν, απευθείας χτύπημα στο Ιράν, που πραγματικά θα σημάνει το α΄μέρος του Γ΄Π.Π.

  Προς στιγμήν η Τουρκία, έχει την ευκαιρία μέσω των Η.Π.Α. να διαδραματίσει ένα σοβαρό ρόλο εναντίων της ISIS στο βόρειο Ιράκ, και να ξανά αποκτήσει τρόπον τεινά την εμπιστοσύνη των Η.Π.Α. που είχε χάσει με την δεύτερη εισβολή των Η.Π.Α. στο Ιράκ το 2003… αλλά μέχρι εκεί. Οι Η.Π.Α. δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τουρκικό πόδι στα πετρέλαια της Μουσούλης… αλλά μόνο στο Αιγαίο!… Καζάν – Καζάν.

  http://www.katohika.gr/2014/06/ipa-galia-kai-saoudiki-aravia-epitethikan-sto-irak.html

  http://www.katohika.gr/2014/06/irak-stoxos-ton-tzixantiston-antarton-i-vagdati.html

  Και για την Βουλγαρία, σε σχέση με την Μέση Ανατολή…
  http://www.katohika.gr/2014/06/bulgaria-peftei-i-kyvernisi-gia-ton-south-stream.html

  這些

  • Σωστά!
   Όλα θα ξεκινήσουν απο το Αιγαίο με το θερμό επεισόδιο και τον ρωσοτουρκικό πόλεμο …
   Μόλις η Ρωσία χτυπήσει την Τουρκία και πάρει τα στενά θα επιτεθεί το ΝΑΤΟ με τους Αμερικανούς… και τότε θα γίνει το έλα να δείς…
   Νομίζω όμως ότι πριν από όλα αυτά θα στήσουν μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση οι αμερικάνοι που θα γίνει η αφορμή για την γενική σύρραξη.
   Όσοι είναι ψαγμένοι και ξέρουν τι παίζει και γιατι γίνονται όλα αυτά…ξερουν και ότι όλα θα είναι στημένα απο τους αμερικανούς με σκοπό να φέρουν τον "Σωτήρα" τους.

 2. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ …
  ……….. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ !!!!

 3. που ειναι αυτος ο "ορθολογιστης" του κ/λ που εγραφε : "πολεμοι γινοντουσαν παντου και παντοτε"

  και : "τιποτε δεν θα γινει" !!!

  χα χα χα !!!!

 4. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ…ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ… ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΟΛΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΙΡΑΚ……ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΑΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ…ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ [ ΕΛΛΗΝΕΣ ] ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΙΡΑΚ [ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ- ΚΟΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ]…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ…ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ [ ΤΑ ΕΠΤΑΕΤΗ ]…ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ…

 5. ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
  ΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ;
  ΟΠΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΛΙΒΥΗ (ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ), ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ), ΑΙΓΥΠΤΟΣ (ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ), ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.

 6. Δεν υπάρχουν 4.000 Αμερικάνοι στην Βαγδάτη, ούτε Ιρανοί η είδηση είναι Hoax !!

 7. pios apo esas pou onireute trito pagosmio exei ta @@ na paei na polemisei?????? kai pios apo esas 3erei ths epiptoseis apo ta pirinika kai palu euxte……. Kai pios ili8ios xristianos or8odo3os pisteuei pws o 8eos 8elei to 8anato toson ekatomirion an8ropwn???? mages skeuteste pisteyete se mlkies kai isos ayta pou lete pws eipe o pater paisios apla na ta fantastikan kapioi sigrafeis gia na poulisoun filades…. giati o or8odo3os 8eos agapaei den katastrefei kai skotonei auta ola einai gia na sas paraplanisoun kapio blakes 3ipniste kai dite girosas eleos pia mlkies pantou

  • Άκου να δεις μεγάλε…
   Πρώτον μάθε να γράφεις ελληνικά…
   Και δεύτερον εσύ και οι υπόλοιποι που κράζετε και μιλάτε για θέματα πίστεως και έχετε τα @ρχιδι@ να κρίνετε ακομα και τον ιδιο Θεό , χωρίς να σκέφτεστε ότι μια μέρα θα κριθείτε…φροντίστε πρώτα ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ…ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ…
   Ότι τους πολεμους δεν τους κάνει ο Θεός αλλά ο διάβολος…αυτος είναι ο εχθρός του ανθρωπίνου γένους. Ο Θεός επιτρέπει το κακό ανάλογα με την αμαρτία.Εαν αυριο όλος ο κόσμος μετανοήσει ο Θεός θα επέμβει και θα σταματήσει το κακό…Δυστηχώς όμως χωρίς θλίψεις δεν έρχετε μετάνοια…
   Όσο αφορά τον Γέροντα Παΐσιο υπάρχουν βιβλία γραμμένα απο το χέρι του, για θέματα πίστεως, μετάνοιας,αγάπης,αλήθειας,πνευματικότητας και πολλά άλλα ψυχοφελή πράγματα…Δεν είναι μόνο προφητείες. Ας φροντίσουμε να μάθουμε και να εφαρμόζουμε αυτα πρώτα και ύστερα θα κατανοήσουμε και της προφητείες.
   Τέλος κανείς Χριστιανός Ορθόδοξος δεν νομίζω ότι εύχεται στα αλήθεια να γινει κάτι τέτοιο, κανείς δεν θέλει να σκοτώσει, ούτε να σκοτωθεί…
   Αλλα δυστυχώς ο Χριστός μας προειδοποιείσαι για όλα μέσα απο την αποκάλυψη, αλλά εμείς ακόμα και τώρα που πρόκειται δυστηχώς να γίνει και για τρίτη φορά το κακό, εμείς επιλέγουμε και πάλι την αλλη οδό. Την εύκολη…Την οδό της αμαρτίας και του βαθύ ύπνου.

   • ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΡΙΚΛΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;

 8. Ομπάμα: Δεν θα στείλουμε αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ

  Ομπάμα: Δεν θα στείλουμε αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ

  Εν τέλει, εναπόκειται στους ίδιους τους Ιρακινούς. Δεν μπορούμε να το κάνουμε γι' αυτούς» διαμηνύει ο Μπαράκ Ομπάμα ξεκαθαρίζοντας πως αμερικανικά στρατεύματα δεν θα πατήσουν στο έδαφος του Ιράκ για να αποκρούσουν την προέλαση των τζιχαντιστών.

  http://www.tovima.gr/world/article/?aid=605726

 9. ΗΠΑ: Δεν επιβεβαιώνουν παρουσία ιρανικών ειδικών δυνάμεων στο Ιράκ

  Το Πεντάγωνο ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αναφορές μέσων ενημέρωσης που θέλουν το (σιιτικό) Ιράν να έχει στείλει δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράκ προς υποστήριξη των κυβερνητικών δυνάμεων απέναντι στην προέλαση των τζιχαντιστών.

  http://www.tovima.gr/world/article/?aid=605754

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*