Διαφημίσεις

Ανοίγουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα σούπερ μάρκετ τις πύλες τους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων θεσμοθετημένων πλέον δεδομένων περί ελεύθερης λειτουργίας της αγοράς που το υπουργείο Ανάπτυξης παρουσίασε το καλοκαίρι.

Κι ενώ μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση θα τεσταριστεί για τα καλά στην κοινωνία, ακόμα το υπουργείο Εργασίας δεν έχει απαντήσει για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών με αποτέλεσμα να υπάρχει εκνευρισμός και λογική απορία από τη μεριά της αγοράς.

Ήδη βροχή είναι τα αιτήματα που μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις απευθύνουν προς το υπουργείο Εργασίας το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ώρες θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά. Παράγοντες πάντως του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρουν πως τα καταστήματα λογικά θα ανοίξουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ καθώς η έναρξη μετά την κυριακάτικη λειτουργία αφορά στα μαγαζιά μικρών τετραγωνικών και όχι επώνυμων αλυσίδων και εμπίπτει στις ρυθμίσεις για τις 52 Κυριακές κι όχι τις επτά.

gkourou



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Ξεκινάει η κυριακάτικη λειτουργία των σούπερ μάρκετ – Μπάχαλο με το ωράριο”
  1. Με τοση ανεργια χρονος υπαρχει δεν χρειαζετε να ανοιγουν τα μαγαζια και τις Κυριακες,λεφτα δεν εχουμε ρε μαλακισμενα.

  2. Άλλο ένα έργο κατά του λαού, από τα γιουσουφάκια των ξένων. Ελάτε αδέλφια μαζί μας στην αριστερά, να ξεκινήσουμε τη νέα Ελλάδα, να κάνουμε την ανατροπή, να κυβερνήσει επιτελους ο λαός και να μπούν φυλακή όλοι οι προδότες.
    ΙΩ

  3. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ [ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ] ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΕΕΕΕ… jiannhs [αμετανοητα μη κουμουνι ] κozani

  4. ανωνυμε 11.00 .φοβασαι πως θα γεμισουνε??? Με τι λεφτα καλε θα 'γεμισουνε?' Δεν υπαρχει σαλιο λεμε. Βρε ΙΩ τι λες? Η αριστερα που υποστηριζεις δεν πιστευει σε εκκλησια και λειτουργιες και θεους και δαιμονες. Δεν εχει θρησκεια γενικα

  5. MIA MEΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΠΡΩΙΝΟ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝΕ;ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ………….

  6. Λεφτά δεν έχω να πάω τις καθημερινές στα μαγαζιά θα πάω τις Κυριακές; Πλάκα μας κάνουν; Αλλά σκέφτομαι κάτι άλλο. Το μισθό των εργαζομενων που θα δουλεύουν και τις Κυριακές θα τον αυξήσουν; Λέω εγώ τώρα….ή μήπως ήταν τυχαία όλη αυτή η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα; ε;

  7. Eλεος ρε παιδια τις Κυριακες?Η Κυριακη ειναι αφιερωμενη στον Κυριο και στην οικογενεια αν ειναι δυνατον.Διστυχως ορισμενοι ανθρωποι θα πηγαινουν.Ισως κποιους τους βολευει.Ντροπη και αισχος!

  8. Οχι μονο η αριστερα ειναι αθεα αλλα η κυβερνηση κ ολοι οι βουλευτες ειναι αθεοι οποτε δε τους καιγεται καρφι που η Κυριακη ειναι μερα αναπαυσης κ ιερη για τον Κυριο μας. Πατανε την θρησκεια μας. ΙΩ, εδω δε ειναι να μιλαμε για αριστερα με τπτ!!!

  9. Eρωτηση : 1) Αραγε στο Ισραηλ που τοσο καποιοι θαυμαζουν , τα μαγαζια ειναι ανοιχτα τα Σαββατα ; 2) Η ελλαδικη εκλησια γιατι δεν αντιδρα τουλαχιστον να ανοιγουν μετα τις 11 ωστε να εκλησιαζονται αν το επιθυμουν οι εργαζομενοι ; Ανελαβαν να προσευχονται οι Τ(Ρ)ΑΓΟΙ γι αυτους ;

  10. Μην περιμένετε να αντιδράσει κάποιο, εμείς θα το κάνουμε. Ας μην πάει κανένας να ψωνίσει Κυριακή, τι θα πάθουμε δηλαδή? οχι μόνο γιατί είναι Κυριακή αλλά για να κάνουμε κάτι τέλος πάντων εκτος συστήματος!!!

  11. ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑΑ!!! ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ!!!

  12. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΟΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ(ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΘΕΜΑ) ..ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΛΩΒΑΡΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΑΜΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΛΕΟΝ..ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ..ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ..ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ..ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΑΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΟΛΟΙ..ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ..ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ( ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ) ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ 24/7/365 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΝΑ ΚΡΑΣΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΟΝΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ..ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ..ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ 300€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ..

  13. σαν τα χαμστερακια θα γίνουμε γύρω γύρω στη ροδελα..αφου δεν έχουμε χρόνο τις υπόλοιπες 6 μέρες θα μας σώσει η Κυριακή…μπράβο σε όσους θα έχουν ταμπέλα ..Κυριακή κλειστό! οι υπόλοιποι ως εξής: 1.πελατες που κολοβαρανε κυριακάτικα και μπαίνουν για χαβαλέ μιας και τους δίνεται η δυνατότητα(και καλά κάνουν..)2.υπαλληλοι άπλυτοι και απλήρωτοι 7 μέρες την εβδομάδα 3.μικροεπιχειρηματιες με την θηλιά στο λαιμό 4.μεγαλοαφεντικα..διακοπαααρες τα σουκου που λένε και στο στρατό και κονόμα χωρίς κόστος (βλέπε υπάλληλοι τεντωμένοι απλήρωτοι.. αλλά ο Γιώργος είπε.. λεφτά υπάρχουν! τώρα έχουμε και τον χρόνο να τα φάμε!!!! γιορτάστε έλληνες ανοίγουν την Κυριακή τα μαγαζιά σωθήκαμε!!! τέρμα το άγχος πότε θα ψωνίσουμε τέρμα! καταλαβαίνετε τι πρόοδος έγινε? το πήραμε χαμπάρι? ..το επόμενο βήμα στην Ελλάδα? μισθός ένα πιάτο ρύζι και ύπνος στο μαγαζί ..αν δεν σου αρέσει φεύγεις και πλέον θα έχεις χρόνο την Κυριακή να ψωνίζεις αφού δεν θα εργάζεσαι..! τέλειο!!!!!!!!! ανοιχτά όλα παντού και τα μυαλά στο μίξερ! επιτέλους ανάπτυξη σαν μοσχομυριστη κυριακάτικη μπουγάδα! …κρίμα που θα χάσω το λαοπαζαρο και τα ψώνια την Κυριακή προσωπικά γιατί θα δουλεύω σε μεγάλο μαγαζί πολυεθνικής που μας είπε ότι οι μισθοί μας θα παραμείνουν οι ίδιοι και αν έχουμε αντίρρηση να την δηλώσουμε γραπτώς(βλέπε απόλυση) αυτή είναι η ανάπτυξη στη χώρα μας. .αργήσαμε να ενσωματωθούμε με τον υπόλοιπο κόσμο αλλά θα τους βγούμε μπροστά! δεν είμαστε τεμπέληδες, άνθρωποι είμαστε που θέλουν να μας γονατίσουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek