Διαφημίσεις

Ένας από τους συμπατριώτες μου που ειλικρινά θα ήθελα να τον γνωρίσω προσωπικά.

Σέβεται ότι έχει μέσα στην καρδιά του, το κεφάλι του και το παντελόνι του!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

52 σχόλια στο “Ξέσπασε στα ΜΑΤ”
  1. Τωρα καταλαβαινω γιατι ο πατερας με απειλουσε πως αμα γινομουν χωροφυλακας θα με εδιωχνε απ το σπιτι….Μπραβο ρε παλικαρε…

  2. Ένας Ματατζής ρε παιδιά, που είναι? Θα ήθελα πολύ να καταλάβω (αν και το θεωρώ απίθανο), τι τους κάνουν, τι τους τάζουν και συνεχίζουν και εργάζονται. Τόσο πια γλυκιά είναι μια θέση στο δημόσιο???? Πόσο ά-ψυχος πρέπει να είναι? Για να ταίσει τα παιδιά του, θα πει. Βρε #$@#$@ είμαι απέναντί σου για να ταίσω κι εγώ τα παιδιά μου και κατ' επέκταση και τα δικά σου.

    Υ.Γ. Την ίδια απορία έχω και για αυτούς που προσφέρουν δουλεία στις εισπρακτικές.
    ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΕ ΤΗ ΠΟΥΛΑΩ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ματατζή.

  3. Μα σε ποιους απευθυνεται; ποιοι πάνε στα μάτ; καμμένοι εγκέφαλοι και κομπλεξικοι ανθρωποι…..τους εκανε τη μουρη κρεας..

  4. 8:16 Αδερφε μου μη γινεσαι κακος! καπου θα βολευτεις στο δημοσιο, αν δεν εχεις ηδη! Μακαρι να ειχες εστω και το μισο α….ι του

  5. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ . ΤΑ ΔΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗς ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΗΣ . ΕΤΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ . Υ.Γ . ΑΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ .

  6. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον αδερφο μας!!!

    Ενας Ζωντανος Ελληνας απεναντι σε νεκρους και υποταγμενους… εστω και 1.30 λεπτο

  7. …ειναι ενας φυσιολογικος ελληναρας που απευθυνεται συνηθως σε λαθος προσωπα.Στις εκλογες φιλε ελληναρα, στις εκλογες,εκει σε θελω να βγαλεις γλωσσιτσα και να στειλεις στον διαολο κι ακομα παραπερα τα πολιτικα καθηκια που χρονια τωρα σ εχουν ξεσκισει.Τι σε φταιει ο ανεκπαιδευτος και απαιδευτος κατ επαγγελμα δημοσιουπαλληλισκος!

  8. 8:16 μ.μ.Το γνωριζεις καλα οτι εχει βυσμα ο ανθρωπος η εισαι ηλιθιος???Ο ανθρωπος ειναι ανεργος και δεν γνωριζεις που δουλευε οποτε αει και κανε καμια κουλτουμπα μαιμου ε μαιμου.

  9. 8,16 ΚΡΥΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΕΕΕΕ! ΚΟΜΑΤΟΤΡΟΛ …. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ….. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΦΤΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΆΦΙ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΈΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ -ΑΘΡΩΠΑΚΙΑ

  10. Έχω μια απορία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης πριν το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. φώναζαν για την αμαρτωλή Ε.Ρ.Τ. του ρουσφετιού, της λαμογιας , ότι τρώνε εκεί τα λεφτά του ελληνικού λαού, τώρα λένε θα ανοίξουμε την Ε.Ρ.Τ. όταν βγούμε όπως ήταν πριν το κλείσιμο της, καλά για βλάκες ψάχνουν? Ή πραγματικά είμαστε τόσο μα τόσο βλάκες που χάβουμε ότι μας λένε?
    Ας δουν την ανεργία που έχει φτάσει κόκκινο και οι μισθοί είναι της πείνας και ας αφήσουν τα παιδία του ρουσφετιού να πάνε να βρουν αλλού δουλειά αν μπορούν. Μην ξεχνάμε ότι 2000 από τους απολυμένους τους πήραν στην Δ.Τ. ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ τους ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ 300. Βλάκα ξυπναααααα.
    Ευελπιστώ ότι θα ανεβάσεις την ανάρτηση μου.

  11. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΠΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΑΝ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΥΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ??
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.

  12. Αυτος φιλοι μου ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ……..οι νεοελληνες φοβουνται δεν αντιδρουν δεν μιλανε δεν ειναι τσαντισμενοι δεν ειναι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ…………αν εισαι καναπεδατος απλα δεν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ…………επειδη εχεις ακομα την δουλεια σου ή εισαι ανεργος και την βγαζεις ακομα ή συνταξιουχος αλλα τι να κανεις…………………ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΑΔΙΤΗ ΕΙΣΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ο Φ Ω Ν Ο Σ ΟΥΧΙ ΕΛΛΗΝ……………..ανηκεις στο 95% των ημεδαπων………….οχι ΕΛΛΗΝΩΝ…………….γι΄αυτο τους ψηφιζες τους προδοτες για να γλυψεις κανα κοκκαλακι βολεμενε πονηρε αξεστε χωριατη κουτοπονηρε ανθελληνα απατριδε γραψ'απαυτουλη κακε βρωμιαρη γλυφοφτυνογλυφο ρουφιανε ασεβη αθεε………….συνενεις ακομη και με την αδρανεια σου……………οι πονηροι εχουν βαλθει να μας τελειωσουν αλλα ο ΘΕΟΣ ειναι με μας…………..ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……………ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ……….οι υπολοιποι ειστε γραικυλοι……………

  13. ελατε ρε παιδια με τα ματ και την αστυνομια.Την δουλεια τους κανουν και αυτοι,δεν χρειαζεται να ειμαστε απεναντι ο ενας στον αλλον!Εχω γνωριζει και καλους αστυνομικους εχω γνωρισει και ανεγκεφαλους,αλλα αυτες οι κατηγοριες υπαρχουν παντου,οχι μονο στην αστυνομια.Οσο για το βολεμα που λες,αυτο δυστυχως το κανουμε οι περισσοτεροι!Δεν εχει διαφορα ενας αστυνομικος που φοβαται μη χασει την δουλεια του,και οχι μονο,γιατι αυτοι εχουν και αλλες συνεπειες,απο ενα ν ιδιωτικο υπαλληλο ο οποιος και αυτος φοβαται μη πεινασει,Ολοι σκλαβοι του ιδιου συστηματος ειμαστε,Ας μην στρεφομαστε ο ενας εναντιον του αλλου.!Οσο για το παληκαρι,ωραια τα ειπε,αλλα θα προτιμουσα να τα ελεγε σε καμμια πολιτικαντζα απο αυτους που μας κυβερνουν.Οχι οτι θα πιανε τοπο.αλλα θα το ευχαριστιομουν περισσοτερο!
    αστερι

    1. Φιλε το επιλεξανε να πανε στα "ματ" , εσυ δηλαδι γιατι δεν πειγες και τοσοι αλλοι . Ειμαι "Σκουπιδιαρης" ξερεις τι ξυλο εχει φαει το συναφι μας απ' αυτους ; Δεν εχουν μπεσα οι ανθρωποι κι ουτε κανουν διακρισεις, βαρανε οπου βρουν . Και δεν ειναι ολοι στο Δημοσιο το ιδιο . Αλλοι δουλευουν μες τη βρωμα για "700" κι αλλοι σε γραφεια που ουτε πατανε για "2000" , ξεκολατε πια . Αυτοι τωρα στα "ματ" με "700" και να βαρανε ετσι κατι τρεχει , κατι τους εκαψε το μυαλο . Προκειτε βεβαιως για τα απολυτα φασιστορομποτοειδη αντρικελα των εκαστοτε κυβερνωντων ….

  14. Νομίζει ότι είναι εξουσία από τα γαλόνια. Ξεχνάει ότι τα πόδια της σάπιας εξουσίας έιναι οι ρουφιάνοι. ¨Εστω κι αν φοράνε γαλόνια πάλι ρουφιάνοι είναι.
    Αντί να υπηρετεί το Θεό, το Λαό και την Πατρίδα, υπηρετεί τον Άδωνη και το Νικολόπουλο, τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

  15. Εχει δικαιο ο 8:43 παλι καλα που δεν κραταγε καμια ελληνικη σημαια ο τυπος!μπραβο στο παληκαρι καλα ταπε! Αλλα τι μας νοιαζει ρε!ιθαχουμε δωρεαν wifi ειπε ο σμαρ ας πουνε μεγας ας!ουστ εξω οι κλεφτες! Ιχν

  16. Μπραβο στον νεο που ειπε την αληθεια χωρις φοβο και ΜΕ παθος.Λυπαμαι για μερικους βλακες εδω μεσα που τα αυτονοητα θα θεωρουν ΜΗ….το να πει κανεις ρε βλακα, ψεκασμενε, καμενε νεοελληνακο την αληθεια, δεν σημαινει οτι ειναι και βολεμενος.Βλαχε που ηρθες απο το μαντρι σου να γινεις προτευουσιανος!!! ΓΙΔΙ

  17. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ……
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ…….ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ…..

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ .
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

  18. Είναι γεγονός ότι όταν συναντούν άνδρες θαρραλέους με πραγματικό ανδρισμό και δύναμη, εκμηδενίζονται οι αντιστάσεις τους και τους θαυμάζουν και αυτοί οι ίδιοι.
    Μόνο στα τσουτσέκια και στους φοβισμένους πολίτες κάνουν τους δυνατούς και θέλουν να τους επιβληθούν ακόμα πιο πολύ.
    Έχω δεί και εγώ ο ίδιος παρόμοια περίπτωση που επιβλήθηκε σε αστυνομικούς με το λόγο και μόνο.

  19. Δεν μπορώ να καταλάβω τί κακό έκανε ο μπάτσος και γιατί τα έλεγε ο τυπάς σε αυτόν και όχι κάπου αλλού…
    Προσέξτε: Δεν ειρωνεύομαι – δεν βρίζω. Μου φαίνεται απλά ότι σε λάθος άνθρωπο τα είπε… Αλλά και πάλι – ο μπάτσος τί έκανε που ΔΕΝ έπρεπε να κάνει? Να μήν πει κάτι? Να ΜΗΝ κάνει κάτι που έκανε? Μήπως ΔΕΝ έπρεπε να πάει στο ραδιομέγαρο? Και αν όχι γιατί?
    Θα το ξαναπώ – δεν ειρωνεύομαι κανέναν. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος και οι ερωτήσεις μου να έχουν μια σχετικά εύκολη/προφανή απάντηση. Άν μπορεί κάποιος φίλος άς μου πεί κάποια γνώμη για τις δύο απορίες που έθεσα στην πρώτη σειρά.

  20. Μπράβο σε όλους για τα σχόλια…όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά κάποιοι ήτανε κοπάνα κ τώρα κλαίνε για την απουσία…λυπάμαι γιατί κάθε μέρα διαπιστώνω πως ακόμη κ η σκέψη πολλών είναι καθοδηγούμενη…από ΜΜΕ κτλ…πόλωση κ κοινωνική αμορφωσιά…τέτοιοι που ήμαστε θέλουμε κ ανάπτυξη,τρομάρα μας…προ κρίση που ήσασταν κύριοι;;;τι;δεν άκουσα;μάλιστα…βγητε τώρα κ σταθείτε απέναντι δικαίων κ αδίκων…κλάψε τε φωνάξτε ούρλιαξε μαλωστε με αστυνομία κ κτλ κ άμα φτιάξει κάτι δώστε χαιρετίσματα…κ φυσικά τα ίδια ιδανικά δώστε κ στα παιδιά σας που τόσο εύκολα τα βάζετε σε κάθε σας λέξη…δεν περιμένω να καταλάβετε κάτι από αυτό το μνμ απλά θα χαιρόμουν σαν Έλληνας σαν άνθρωπος κ σα προσωπικότητα να βλέπω τους συνανθρώπους μου απλά να σκέφτονται!η σκέψη της λογικής κ της πραγματικότητας είναι μια κ δεν έχει παρακλάδια!!!

  21. Πόσο καραγκιόζης και καμένος πρέπει να είσαι για να ξεστομίσεις λέξη γι' αυτό το παλικάρι. Πόσο ζώον, που δεν πρέπει να είδες ούτε μισό δευτερόλεπτο αυτό το βίντεο για να ακούσεις ότι είναι ΑΝΕΡΓΟΣ. Άρα έχουμε: Είσαι ΚΑΙ καραγκιόζης ΚΑΙ καμένος ΚΑΙ ζώον, μη σου πω ότι είσαι κανένα τσουτσέκι από εκείνα που τους κόβουν μεροκάματο για να μπαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σπεκουλάρουν τέτοιες εικόνες. Κατάλαβες τι λέω τώρα, ε?
    Λοιπόν, για να το κλείσουμε. Τελειώνεις κι εσύ κι όλοι οι όμοιοι σου.

  22. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ…. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΤ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ… ΨΟΦΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!!!

  23. είμαι άνεργος 2 χρόνια σχεδόν μπορεί να μου πει κάποιος πατριώτης πως μπορώ να μπω στην ΕΡΤ η ΔΤ. Ξέρω να γλείφω είμαι πολύ καλό παιδί σοσιαλιστής, με παππού αντάρτη(3 συντάξεις) τι άλλο χρειάζεται??ευχαριστώ!!

  24. ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ;;;;
    Α, ΝΑΙ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ, ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 21, ΤΟΥ 40!!!!!
    ΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!

  25. λοιπόν έχουμε και λέμε =το παλικάρι τα λεει απλα και δίκαια στην σωστή κατεύθυνση… γιατι οι μπάτσοι δεν κάνουν απλά την δουλειά τους κανουν την τρελά τους την φαντασίωση τους πραγματικοτητα…..οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουν καμιά σχέση με ανθρώπους που υπηρετούν το δικαιο ιδιαίτερα οι ματατζήδες……. Τα ατομα αυτα εχουν μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας και για αυτο επιλέγουν αυτο το επάγγελμα για να τιμωρούν εμμέσως τους γονεις τους και να τους δειχνουν παραληλα οτι = κοίτα πόσο σπουδαίος είμαι… τα άτομα αυτά ηδονίζονται στο να βλέπουν φοβισμένους ανήμπορους και άοπλους ανθρώπους,,αλλά κλάνουν μέντες όταν κάποιος δεν τους φοβαται η αν είναι οπλισμένος ….ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΣΆΜΠΑ …. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΊ ΤΟ "ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ " ΑΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΎΓΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!
    Φυσικά υπάρχουν και εξαιρεσεις ,αλλά ούτε και αυτοί δικαιολογουνται γιατί είναι παρτακηδες και αδιαφορούν για το μέλλον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ , υπακούοντας στην αντισινταγματικη κυβέρνηση ,των ανθελλήνων προδοτών,
    Έχουν καλή εκπαίδευση καλο εξοπλισμό και αρρωστημένο μυαλό,αλλά πολύ σύντομα αυτά δεν θα τους βοηθήσουν σε τίποτα….. ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ…. [ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ]
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  26. αμα τα ελεγε στους αλλους με τα πρασινα τους εκαμ θα τον ειχαν ξαπλωσει χαλαρα τυχερος που δεν τις εφαγε.

  27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ: ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΙΣ ΤΥΧΗ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

    ΄΄΄΄ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΙΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΑΝ ΔΕΙΛΟΙ ΄΄΄΄

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *