Διαφημίσεις

Πραγματικά νοιώθουμε ντροπή που ανήκουμε σαν ΕΟΕ στον δήμο Θεσσαλονίκης (σαν ομάδα που δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης). Ένας από τους λόγους:

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στις 23/09/2013

Υ.Γ Απλά κάποιοι να σημειώσουν ότι εμείς είμαστε εδώ για να τα αλλαξουμε όλα… σύντομα…

ΕΟΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”
  1. Να το χαιρεστε το " παλικαρι " . Αξιος ο μισθος του , μια χαρα το λεει το ποιημα , και οι κινησεις του χαιτζαβατη αψογες , οσο για το λουκ…δεν εχω λογια κουκλι ζωγραφιστο .

  2. ΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΜΑΘΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,Ο ΔΕ ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΜΑ ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ , ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΩΣΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΕΒΛΕΠΕ ΛΑΟ!!!, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ,ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΜΩΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ!ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ? ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΤΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΚΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

  3. Δεν ειστε εσεις βρε παιδια αυτοι που πρεπει να ντρεπονται . Ντροπη πρεπει να νιωθουν οι ομοιδεατες , υποστηρικτες και ψηφοφοροι αυτου του ελληνοφωνου κυριου . Οσο για το οτι το " φαινομενο " ειναι τοπικο…δυστυχως σας ενημερωνω πως με αυτο το φυσικ η οχι αυτο το σπανιο φυτο , φυεται πλεον σε ολη την επικρατεια γιατι δεν ξεχερσωσαμε οταν επρεπε…ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .

  4. Συγνώμη αλλα τί συμβαίνει με αυτό το blog? Ρε παιδιά,ο ανθρωπος αυτός λέει το προφανές,Τον φασισμό τον ΤΡΕΦΟΥΜΕ χρόνια τώρα,αν δεν το κάναμε ΔΕΝ θα υπήρχε κάν σημερα. Βλέπετε κάτι παράλογο σε αυτό που λέει? Το οτι τους εβαζαν απο πιτσιρίκια σε δηλώσεις μίσους και διαχωρισμού,εμ συγνώμη αλλά δεν είναι φασισμός αυτός?

  5. Τώρα δηλαδή το συγνώμη του περίμενα εγώ …?
    Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ το συγνώμη σου φίλε. Αυτό στον Θεό να το στείλεις.
    Εγώ θέλω απο τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κυκλοφορίας ΠΡΆΞΕΙΣ.
    Τώρα όσο για το παντελόνι του δεν μ'ενδιαφέρει τί σκατά φοράει.
    Απλά μία ερώτηση του έχω. Επειδή βλέπω το πάει πολύ πούστικα το θέμα και φωνάζει από πάνω για να τρομάξει ο κόσμος. Δεν μου λες ρε φίλε…
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΕΔΏ? Απλή ερώτηση σου κάνω. Ο φασισμός σου φταίει για τον οποίον αποφάσισες να αφιερώσεις αυτά που είπες στον χρόνο που σου αναλογούσε? Τόσα χρόνια ο φασισμός μας κυβερνούσε?
    Μ'αρέσει που φωνάζεις κιόλας έκτρωμα του Τσέρνομπιλ….
    Επιασες μικρόφωνο όμως και έβγαλες αποθημένα ε μαγκάκο???? Την έκανες την μόστρα σου και αύριο όταν θα πίνεις ρετσίνες με τους ομοιδεάτες σου θα καμαρώνεις, έ???
    Μαλακίες… Ήταν μάλλον τα τρία λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας όπως λένε και οι στατιστικές made in USA. Τα χρησιμοποίησε όπως και η μάζα… Μηδέν από ουσία, μηδέν και από φωνή παρά την προσπάθεια.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *