Διαφημίσεις

Οι νταβατζήδες του Ισραήλ έχουν ενωθεί από τον Justin Welby, Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας και ηγέτης 80 εκατ. Αγγλικανών.

Ο Welby, ο οποίος έκανε σήμερα επίσκεψη στο Ισραήλ, δήλωσε στους σιωνιστές οικοδεσπότες του ότι το Ισραήλ είναι το “κέντρο του κόσμου ” με πάρα πολλούς τρόπους».

Μιλώντας στις 27 Ιουνίου, ο Welby, του οποίου ο πατέρας είναι Εβραίος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Ισραήλ, που διώκει παλαιστίνιους, Χριστιανούς, και μουσουλμάνους “είναι το λίκνο των τριών μεγάλων θρησκειών παγκοσμίως.
Είναι το λίκνο την πίστη μας, της χριστιανικής πίστης. Είναι το μέρος όπου ο Ιησούς έζησε, περπάτησε, πέθανε και αναστήθηκε. Είναι με τόσους πολλούς τρόπους το “κέντρο του κόσμου”, με πάρα πολλούς τρόπους.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο μορφωμένος Welby του Cambridge, ο οποίος έχει πτυχίο στην ιστορία και το δίκαιο, μπορεί να αγνοεί την ιστορία των Αγίων Τόπων και την εγκληματική φύση των Εβραίων.

Το σχέδιο της Νέας τάξης είναι πλέον γνωστό. Ο ΟΗΕ θα στείλει στρατό όταν έρθει η ώρα στο Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα, δήθεν για την απόλυτη εξασφάλιση της ειρήνης και του ελέγχου στην περιοχή των Ιεροσολύμων.

Οταν αισθανθούν και σιγουρευτούν ότι τα Ιεροσόλυμα είναι ασφαλή και υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, τότε θα γκρεμίσουν το τέμενος του ομάρ, και θα στήσουν τον ήδη προκατασκευασμένο τρίτο ναό του Σολομώντος.

Πίσω λοιπόν απο τις δηλώσεις του Welby, κρύβεται η βρώμικη προπαγάνδα που προωθεί για τον τρίτο ναό και την Βασιλεία του Αντιχρίστου, όπου οι δυνάμεις του ΟΗΕ θα καταλάβουν τα Ιεροσόλυμα που θα ορισθούν σαν η “ουδέτερη πόλη της ειρήνης όλων των λαών”.
εξ ού και οι δηλώσεις του ότι το Ισραήλ είναι το “κέντρο του κόσμου “.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ”
  1. Άμα το Ισραήλ γίνει το κέντρο του κόσμου, τότε σίγουρα θα πρέπει να αλλάξω πλανήτη.

  2. κι όμως ετσι ειναι. Οντως ειναι το κέντρο του κόσμου λογο οτι εκει ενσαρκωθηκε ο Υιος και Λόγος Του Θεού. Εαν επισκευθεί κανέις τους Αγίους Τόπους μπορει να το διαπιστώσει.

  3. …φυσικά καί τό "κέντρο τού κόσμου",είναι οί Αγιοι Τόποι,όπου εκεί γεννήθηκε,βαπτίσθηκε,δίδακσε,θεράπευσε,συκοφαντήθηκε,σταυρώθηκε,αναστήθηκε καί αναλήφθηκε,ό Υιός τού Θεού Δημιουργού,ό Υιός τής ΘΕΟΤΟΚΟΥ καί ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ό οποίος είναι ό ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ καί ΣΩΤΗΡΑΣ τών ανθρώπων…Φυσικά οί ΦΘΟΝΕΡΟΙ ΕβραιοΣιωνιστές,επειδή ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ τήν φυλή καί τό έθνος τους,τώρα είναι τά αγαπημένα παιδιά τού Σατάν καί ετοιμάζοντε νά δεχθούν ώς "μεσσία" τόν απεσταλμένο τού Διαβόλου πατέρα τους!!!Αλωστε γιά αυτό τόν σκοπό εργάζοντε ΟΛΟΙ οί ΑΘΕΟΙ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ(όπως ό συγκεκριμένος Προτεστάντης) καί ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ τού πλανήτη…ό καθένας στό κομμάτι "εργασίας" πού 'εχει αναλάβει συνειδητα ή ασυνείδητα από τό ΠΑΤΕΡΑ τού ΨΕΥΔΟΥΣ καί τής ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ,τόν ΕΚΠΤΩΤΟ άγγελο τού Ουρανού τόν ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ Σατάν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek