Διαφημίσεις

Κάποιοι χακαραν απόρρητο εμαιλ συνταγματάρχη των μυστικών υπηρεσιών και ανακάλυψαν μέσα στοιχεία ότι το πεντάγωνο είναι ανακατεμένο με την ρίψη των χημικών!!Αφου σχεδιασαν ολοκληρη προπαγανδα με το video για τα παιδια! Τομπολααα !!

The situation in Syria is still in the focus of world media. Experts predict another U.S. aggression for “human rights”. Washington regularly declares its readiness to attack Syria. The official version – to punish al-Assad and Syrian army for the use of chemical weapons against the civilian population.

Meanwhile, the media has spread new proofs of the U.S. intelligence involvement to chemical attack near Damascus. Hacker got access to U.S. intelligence correspondence and published U.S. Army Col. ANTHONY J. MACDONALD’s mail. Macdonald is General Staff Director, Operations and Plans Office of the Deputy Chief of Staff for Intelligence the Army Staff. It’s about chemical attack in Syria.

In the message August 22 Eugene Furst congratulates Col. on successful operation and refers him to Wasington Post publication about chemical attack in Syria. From the Anthony’s wife dialog with her friend it’s clear the video with the children killed in the chemical attack near Damascus was staged by U.S. Intelligence.

Screenshots taken by Hacker of the COl. Mail:

This is a huge coup for the people. This proves that the chemical attack was indeed a false flag operation. Thank you hackers and hacktivists for this. You are what the media should be, you are an affront to government, you keep them in check. You are the new journalists. Journalists of the 21st century. More to this story as it becomes available.Im blown away.. -Mort

STRANGER,,,,..TΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ” ΜΟΥ ε? εε? εεε? ΕΕΕΕ?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “Να τελικά και οι “Αποκαλύψεις” ..STRANGER…XMMMMM!”
  1. καλημέρες στρεϊντζεροπαράξενε-άγνωστε. παίζεις τρελή μπάλα..! Συνέχα ακάθεκτος. (Χ)ρήστος

  2. Ομολογώ ότι ήμουν δύσπιστος,μετά από αυτά που βλέπω τις τελευταίες μέρες έχω αλλάξει γνώμη,αυτό δε σημαίνει ότι μπορώ να πω "ναι σε πιστεύω και με έχεις πείσει 100%"…Βέβαια είμαι άσχετος με πεδία,παράλληλους κόσμους,ενέργειες κτλ που διαβάζω εδώ από άλλους σχολιαστές και ίσως δεν έχω την ικανότητα να καταλαβαίνω ότι λέτε!Προσπαθώ να συνδυάσω κάποια πράματα χωρίς να τα καταφέρνω πάντα αλλά μερικές φορές ίσως και να το καταφέρνω!Επίσης δε μπορώ να καταλάβω από που τα "βλέπεις" εσύ αυτά…Το θέμα μου είναι πως θα βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους οι οποίοι όταν τους είχα αναφέρει παλιότερα κάτι για προετοιμασίες κτλ με πήραν στο ψιλό…Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω!

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ

    Διαβαστε μια ερμηνεία σχετικά με το μηνυμα του παπα για τις 7/9/2013 πουίσως αφορά και την Ελλάδα…….

    Νομίζω οτι το νούμερο 7 (07/09/2013) εχει να κανει με την 7φωτη λυχνία
    κατα την γιορτη Χανουκά. Η γιορτη κρατα 8ημερες και στην διαρκεια της ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΗΣΤΕΙΑ.
    Η χανουκά αφορα την Νίκη των Εβραίων κατα των ΕΛΛΗΝΟΣυρίων απογόνων του Μεγαλου Αλεξάνδρου, (οπου ηταν υποταγμένοι) οι οποιοι είχαν βεβηλώσει τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ… και είχαν παρει μαζι με τα αλλα σκευη και την επταφωτη λυχνια.

    Βέβαια η γιορτή δεν πεφτει στις συγκεκριμένες ημερομηνιες ειναι 3-4 μηνες αργοτερα αλλα η όλη ιστορια μπορεί να κρυβει ολη την περίεργη δήλωση για προσευχη και νηστεία.

    Αν λοιπον εχει παιξει κωδικας ενημερωσης απο τον παπα προς τους απανταχου Εβραίους … τοτε οφείλουμε να προσέχουμε γιατι ο εχθρος τους ειναι οι ΕΛΛΗΝΟ-ΣΥΡΙΟΙ.

    Αυτο μπορει να αφορά ακομή πολλα……

    Για αυτο και η αγάπη για τον ταφο του Μεγάλου Αλεξανδρου..Για αυτο και η τιμωρια της Εβραικής Ελληνικής εξουσίας προς το Εθνος μας.

    Πρακτωρ…

    ΥΓ. Μακαρι οπως λεει και ο Stranger να το αποτρέψουμε η στην χειροτερη να είμαστε ενημεροι…

  4. pes mou stranger..alhtheia,de fovasai pou vgazeis <>kai tis alhtheies!?(oxi..den eimai apo tous kakous alla mou kaanei terastia entypwsh gi ayto kai se rwtaw!!!)Na eisai kala…

    white wolf

  5. πρακτωρ2.46
    ασχετο….πληρης συγχιση…μπερδευεις και τον πλεον καλοπιστο….

    (παρολα τα πιο πανω….φχαριστουμε απο την ερμηνεια "εορτης χανουκα")

    ο συνδιασμος πληροφοριων/ερμηνειων/γεγονοτων/εμπνευσεων
    χωρις το ανυσμα των χρονικων πραγματτικοτητων
    φερνουν τα …δικα σου συμπερασματα!

    ειναι κριμα για τους νεοφερμενους στο ψαξιμο να τους μπερδευουμε …

    1. Αδελφε μου Ελληνα…. Ο εμφυλιος της Συριας εχει θυματα Ελληνορθοδοξους. Η ανοιξη οπου περναει αφηνει χριστιανους και εκκλησιες σαν θυματα. Επετρεψε μου να ψαχνω την ριζα του μισους. Η συνδεση στην παρεμβαση μου περιεχει το "μπορει". Ο σαμ μιλαει για ολιγοημερη επεμβαση. Οι μισθοφοροι αλβανοι πολεμουν στο πλευρο των εβραιων και κυνηγουν την ελληνικη φυλη. Ο νεος παπας οντως εβραιος ειναι πολυ πιθανο να οδηγει την φυλη του.
      Ο τριτος παγκοσμιος που φτανει στην κορυφωση του εχει δυο στρατοπεδα και Ελληνες θυματα. Τα στρατοπεδα ειναι οι μουσουλμανοι και οι εβραιοι.
      Επειδη τα συμφεροντα ειναι πολυπλοκα υπαρχει ανακατεμος μεταξυ κρατων. Αυτη η αναρτηση. δεν ζητα εξισωσεις. Ενημερωνει για εναν συνδεσμο που εχει πολλα κοινα με την μεχρι τωρα κατασταση.

      Ενα αλλο θεμα που οδηγει στην συγκρουση ειναι τα 6,5 δις$ που χανει ο κολποςκαθε χρονο απο τον ετοιμο ρωσικο αγωγο πετρελαιου που εγινε αποκλειστικα για την Κινα. Η Ελλαδα μας ειναι η μονη πετρελαικη απαντηση σε αυτον σε θεματα αποθεματων. Η εξαφανισμενη τουρκια προσφερει εδαφη για την δημιουργια . μιας νεας Κινας με χαμηλα εργατικα . Η αστανα μπορει να ειναι η πολη ελεγχου αυτης της νεας πραγματικοτητας.

      Τ ο χτυπημα ειναι θεμα ημερων να γινει τα στοιχεια που θα ερθουν στο φως θα ειναι και παλαιοτερα και νεα. Ειμαστε και εμεις στο κολπο του αφανισμου. Επαγρυπνηση προσευχη μετανοια

      Συγνωμη για την γρηγορη αναλυση…
      Συγνωμη για τον χρονο σας….
      Συγνωμη για την καταληψη του χωρου σας….

      Πρακτωρ….

  6. ενταξει stranger λες πολυ σωστα πραγματα και σε παρακολουθω παρα πολυ καιρο.το μονο που θελω να μου απαντησεις αν μπορεις ειναι οτι καποτε ειχες πει οτι υπαρχουν καποια συγκεκριμενα χρονοπαραθυρα που θα συμβουν καποια γεγονοτα οπως πχ ειχες πει για το οτι θα φυγει ο σαμαρας και θα μας κυβερνουν αλλοι.δεν συνεβησαν στις ημερομηνιες που ειχες πει.εχεις καποια πληροφορια αλλη για το ποτε;γιατι για τα γεγονοτα ειμαι και εγω πεπεισμενος αν και εχω στο μυαλο μου για πολυ χειροτερα .ευχαριστω

  7. Το χειρότερο δεν είναι ότι λέει ο φίλτατος, στραν-γερ…Το χειρότερο είναι ότι απλά επαναλαμβάνει εικασίες και συμπεράσματα άλλων ερευνητών που τα παρουσιάζει σαν δικές του έρευνες..Για παράδειγμα: το false flag στη Συρία είναι εύρημα του τύπου με το God Code Matrix, όπως και όλα αυτά τα δυσνόητα με τους σεισμούς (just google it) . Όποιος ψάχνει βρίσκει, αν έτσι τότε αλλοιώς…αν αυτό τότε εκείνο..

  8. Καλά ρε ΚΑΝΕΝΑΣ σας δεν παρατήρησε ότι οι λογαριασμοί είναι από yahoo και άλλες πηγές; Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει ψεύτικα accounts και να ισχυριστεί μετά ότι αυτά ανήκουν σε στρατιωτικούς κλπ … Για τόσο μαλ@κ3ς τους περνάτε τους Αμερικάνους; Ένα πράμα θα σας συμβουλέψω: όσοι από εσάς θέλετε να αποφευχθεί ο πόλεμος και όσοι αγαπάτε την δικαιοσύνη παρακαλέστε Τον Χριστό να φωτίσει τις καρδιές των Αμερικανών στρατιωτών ώστε να αντιδράσουν και να μην δεχθούν να πολεμήσουν, ή να μην υπακούσουν σε διαταγές. Γιατί όπως είπε ο Θεός Πατέρας (Ποιμάνδρης) στον Ερμή το Τρισμέγιστο: "Τούτος ο Υιός μου που είδες στην αγκαλιά μου είναι όρασης και ακοή υμών απάντων, ο δε νούς εγώ ο Πατήρ". Με λίγα λόγια, ο Θεός μας ανοίγει τα μάτια για να βλέπουμε την αλήθεια και να μην είμαστε αμερικανάκια. Ίσως να ήρθε η ώρα όμως να παρακαλέσουμε να ανοιχθούν τα μάτια και στα αμερικανάκια, για να αποφευχθούν τα χειρότερα … Όλοι μαζί …

  9. 607 Που σε μπερδεύει ο πρακτωρ 246 στο ανυσμα η στην επταφωτη λυχνια νομιζω οτι καλα τα λεει αν και δεν ειμαι σχετικος με το θεμα της ανταλλαγης της πραγματικοτητας με συμβολα.Θα υποθέσω τουτο καθενας που βγαινει με επτα καντηλια και τα κουνα πανω κατω ισως και να κοροιδευει τον κοσμο που ανταποκρινετε στο κελευσμα διοτι πιστευει οτι αυτοι κατι ξερουν και τα κουνιανε.Η αναγκη των ανθρωπων να εξωτερικευσουν αυτο που κατοικει εντος τους δοξαζωντας το αγνωστο εκουσια καπου ειναι εμφανες οτι επικεντρωνετε πλεον μονο στο εθυμοτυπικο μοτιβο οπου αντιτιθεται του ρεαλισμου εφ οσον αρκετοι πηδηουντε κατοπιν καιγοντας τις λυχνιες τους.Σενα αναλογικο ραδιο η ενισχυτη με λαμπες αρχικα οταν το βαζεις στη μπριζα αποδιδει τελεια τον ηχο ζεστα οσο παλιωνει πεφτει η αποδοση του και παραμορφωνει οταν καει εστω και μια απλα δε δουλευει οσες χανουκες και να ναψεις τριγυρω.Οσο για τα ανυσματα γιαυτα κανεις δεν ξερει εκτος απο τους εμπιστους.Λογικος ακουγετε νομιζω μην αντιστεφουμε καποιες ορθες γνωμες σχολιαστων.

    1. Φιλε Ελληνα.
      το σχολιο μου εχει να κανει με το οτι ο παπας επιρεαζει τις εξελιξεις με τις παρεμβασεις του. Πιστευω οτι ο σκοπος της νηστειας του δινει το συνθημα για ανελεητη επιθεση την επομενη -επομενες μερες. Διαβασε τον σκοπο της γιορτης τους.
      Ας δουμε ποιοι ειναι τα θυματα και ας υπολογισουμε τους Νεκρους μας απο τα λομπι των τραπεζων-πολιτειας που προσκυνουν τα συμφεροντα τους. Πολυς ο λογος και για το χτισιμο του3ου ναου. Σαν μακελαρηδες η φυλη των Ελληνο-Συριων σβηνετε απο τους χαρτες. Το ονομα νεριτ εχει αμεση αναφορα στα αναμμενα κερια της επταφωτης λυχνου.χανουκα.

      Δεν μπορει ολα να ειναι συμπτωση. Δεν μπορει. Μας δουλευουν και μας τρωνε.

      Το καλο νεο ειναι οτι σε ολους τους προφητες της παλαιας αλλα και της καινης διαθηκης ειναι γραμμενα ολα τα μελλοντα για την μιερη φυλη. Μια αναφορα θετει και τον μετατοπισμο του
      Αξονα της γης απο αυτο που παει πυρινικα να ξεκινησει

      Ειναι ολα γραμμενα και θσ συμβουν μεχρι τελειας.
      Υπομονη και πιστη..
      Η ανασταση ερχεται την ευχη σου γεροντα.

      Πρακτωρ….

  10. Stranger αν μπορούσες να μας ενημέρωσης για τις επόμενες κίνησης στο πεδίο που περιμένουμε να εκδηλωθούν ( στο φυσικό κ μη ) , θα μας έκανες καλό! Συνέχισε ετσι κ γινόμαστε πολυ..

  11. Stranger αν μπορούσες να μας ενημέρωσης για τις επόμενες κίνησης στο πεδίο που περιμένουμε να εκδηλωθούν ( στο φυσικό κ μη ) , θα μας έκανες καλό! Συνέχισε ετσι κ γινόμαστε πολυ..

  12. Διακινούνται τέτοιες πληροφορίες μέσω λογαριασμών yahoo και hotmail???..πολύ περίεργα πράγματα..

  13. ΣΤΡΑΝΓΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΛΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ.

  14. 1ο email:
    "Όπως βλέπεις είμαι μακριά από αυτό τώρα, αλλά ξέρω ότι οι δικοί μας έκαναν το καλύτερο.
    Χάρηκα που τα είπαμε. Ελπίζω να σε δω ξανά σύντομα.
    Παρεμπιπτόντως, είδα την τελευταία σου επιτυχία, τα συγχαρητήριά μου. Καλή δουλειά".
    2ο email:
    "Βλέπεις, ακόμα σκέφτομαι αυτά τα παιδιά της Συρίας. Δόξα τω Θεώ που είναι ακόμα ζωντανά. Ελπίζω να πήραν κάποιο δώρο ή λίγα μετρητά.
    Το είδα και εγώ και φοβήθηκα πάρα πολύ. Αλλά ο Τόνι με καθησύχασε. Είπε ότι τα παιδιά δεν έπαθαν κάτι, ότι έγινε έγινε για τις κάμερες. Οπότε μην ανησυχείς αγαπητή μου".
    3ο email:
    "Ξέρεις δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την τρομερή επίθεση χημικών αερίων στη Συρία τώρα. Είδες εκείνα τα παιδιά; Στ'αλήθεια έκλαιγα…Δηλητηριάστηκαν, πέθαναν. Πότε θα τελειώσει; Βλέπω τα πρόσωπά τους όταν κοιμάμαι. Τι σου είπε ο Τόνι γι'αυτό;".

    Για τους φίλους που δεν το έχουν στα αγγλικά…Καλημέρα σε όλους.
    Γιώτα

  15. Για όσους έχουν θέμα με τα αγγλικά…. βάλτε το στη μετάφραση στο google… βάλτε google μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά … κια θα σας το βγαλει

    Αθηνά

  16. oti kai na leme oi amerikanoi mokis kanoyn to mnhmosino ths 11 septeyrioy ua ginh paranaloma h syria kai jekinah o paggosmhos polemos jypniste koyrtonyuha ellhnarades

  17. ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ

    ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΠΤΩΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,ΑΠΟΠΕΙΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΜΥΣΤΙΚΟ, ΦΟΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,ΜΑΡΤΥΡΙΑ/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

    ΕΥΦΡΑΤΗΣ/ΝΕΡΟ, ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΔΙΚΗ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?, (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ), ΕΞΑΓΟΡΑ, ΤΟΥΦΕΚΙΟΝ, ΣΤΟΧΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΠΑΓΩΓΗ, ΜΟΙΡΑ/ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?

    Και να μου επιτρέψετε να επιμείνω για το 7 (77 και 7777) όπως έγραψα σε άλλα σχόλια…. "Ο διορισθείς από του Θεού προς εξάγνιση δολοφόνος…." θα χτυπήσει σύντομα….. εκεί γύρω στο 7.

  18. Κάνει μπαμ από 10 χιλιόμετρα ότι είναι φτιαγμένο, ένας άνθρωπος με λίγο παραπάνω από IQ τοστιέρας μπορεί να το καταλάβει. Σταματήστε να ασχολείστε με hoax μαλακίες που βρίσκετε στο νετ και να το θεωρείτε και σοβαρό δεδομένο για παρουσίαση σε σελίδα κιόλας.

  19. Εγω βαζω στο google τα greeklish μερικων εδω μεσα και δεν μου βγαζει μεταφραση..Ας γραφουμε Ελληνικα δε πειραζει για καποια ορ8ογραφικα.Stranger το εχεις για τα καλα. Το νου σου.

  20. παραξενε δεν κρατας υποσχεση!!!
    τα ανθελληνακια με τα γκρικλις τι τα βγαζεις;
    ελπιζω να το δεις και να κοψεις αυτους και οχι εμενα παλι!

  21. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Δεν μου κάνει καμία εντύπωση η κατασκευή αποδείξεων από τους αμερικάνους ή από τους ρώσους.Αφού έτσι λειτουργεί το σύστημα που οι ίδιοι έφτιαξαν.
    Με νοιάζει μόνο το μέλλον των παιδιών μας που αυτοί όπως και πολλοί έλληνες το έχουν υποθηκεύσει.
    Ετοιμαζόμαστε και ενωνόμαστε γιατί έρχονται τα χειρότερα.
    Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά Νίκο.

  22. Το καλύτερο πάντως των ημερών είναι η άφθονη προπαγάνδα που πέφτει από όλα τα κανάλια (ίντερνετ, κανάλια, ραδιόφωνο..) όλα τα ΜΜΕ της δύσης παίζουν το ρόλο τους στον αφανισμό αθώων ανθρώπων. Δεν υπάρχει ούτε ένα κανάλι πληροφορίας στο ίντερνετ που να μην ελέγχεται από την προπαγάνδα. Όλα μα όλα…για αυτούς που ξέρουν ας βουτήξουν στα κρεμμύδια, για αυτούς που δεν ξέρουν, κρίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *