Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:24 - 29/07/2014

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας «ψηφίζουν» Ολάντ, Μέρκελ, Ομπάμα, Ρέντσι και Κάμερον

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας «ψηφίζουν» Ολάντ, Μέρκελ, Ομπάμα, Ρέντσι και Κάμερον
Υπέρ των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας τάχθηκαν οι ηγέτες της Γαλλίας, της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Ιταλίας, σύμφωνα την υπηρεσία Τύπου του Γάλλου προέδρου. Η δήλωση του Φρανσουά Ολάντ έγινε έπειτα από τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε χθες με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.

Καθώς οι συγκρούσεις στα ανατολικά της Ουκρανίας συνεχίζονται «τόνισαν (οι ηγέτες) για άλλη μια φορά την ανάγκη να βρεθεί μια πολιτική διέξοδος από την παρούσα κρίση» αναφέρεται στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Παρισιού, όπου προστίθεται ότι οι πέντε ηγέτες κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι απέτυχε να ασκήσει αποτελεσματική πίεση στους αυτονομιστές «αναγκάζοντάς τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», καθώς και ότι «απέτυχε να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για να διασφαλίσει τον έλεγχο στα σύνορα Ρωσίας – Ουκρανίας».

Οι πέντε ηγέτες της Δύσης «επιβεβαίωσαν ότι θα παρακολουθούν στενά οποιαδήποτε απόπειρα από πλευράς Ρωσίας για άμεση στρατιωτική υποστήριξη της πολιτοφυλακής στην ανατολική Ουκρανία». Πρόσθεσαν επίσης ότι θα ήθελαν η ρωσική ηγεσία «να κρατήσει στάση πραγματικής συνεργασίας στο θέμα της διευθέτησης της ουκρανικής κρίσης», ενώ κατέληξαν ότι επιθυμία τους είναι να συνεχιστούν οι επαφές με τη Μόσχα.

Τι απαντά η Μόσχα

Από την πλευρά του ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επισήμανε ότι η Δύση, ενώ απαιτεί από τη Ρωσία να αλλάξει την πολιτική της, δεν είναι ανοιχτή στο διάλογο. «Δεν άκουσα να παίρνουν καμιά πολιτική πρωτοβουλία οι Δυτικοί εταίροι μας. Λένε “η Ρωσία πρέπει να αλλάξει την πολιτική της και, μέχρι να συμβεί αυτό, θα της επιβάλλουμε κυρώσεις”. Δεν ξέρω τι εννοούν λέγοντας “αλλαγή πολιτικής”» ανέφερε χθες, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, και πρόσθεσε: «Στηρίξαμε τον οδικό χάρτη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), προσφέροντας εναλλακτικές για την παρουσία παρατηρητών στα σημεία διέλευσης των συνόρων. Υπάρχει μόνο μια εξήγηση γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός για να διευθετηθεί ένα απλό ζήτημα: Η προσπάθεια της Δύσης να καθυστερήσει τη διαδικασία. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*