Μυστηριώδης λίμνη εμφανίστηκε μέσα στη μέση της ερήμου στην Τυνησία | Βίντεο

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των χωριών γύρω από την έρημο της Τυνησίας, αφού απέκτησαν μία παραλία κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Το μυστηριώδες σώμα νερού, που οι παρατηρητές εκτιμούν ότι καλύπτει μια έκταση περίπου 2,6 στρεμμάτων και μετρά πάνω από 15 μέτρα στα βαθύτερα σημεία του, φαίνεται να έχει προκύψει μέσα από τη Γη.

Ενώ οι ειδικοί ερευνούν το πώς η λίμνη σχηματίστηκε και ακόμα δεν γνωρίζουν την πηγή του νερού, εικάζουν ότι απλώς έσπασε ένα στρώμα βράχου που κρατούσε μια υπόγεια δεξαμενή και τα υπόγεια ύδατα βγήκαν στην επιφάνεια.

Μόλις ανακαλύφθηκε η λίμνη, το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Γκάφσα προειδοποίησε τους επισκέπτες να αποφεύγουν το κολύμπι στα νερά, εφόσον οι υπάλληλοι έπρεπε ακόμα να επιβεβαιώσουν την ασφάλεια του νερού και κατά πόσο είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο ή, ενδεχομένως, καρκινογόνο, αφού γίνεται εξόρυξη φωσφόρου στην περιοχή.

Ωστόσο, αυτό δεν σταματά τους ντόπιους από το να απολαμβάνουν την νέα παραλία τους.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


ΠΗΓΗ

One thought on “Μυστηριώδης λίμνη εμφανίστηκε μέσα στη μέση της ερήμου στην Τυνησία | Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *