09:55 - 19/03/2015

Μυστηριώδες φως έκανε τη νύχτα μέρα στη Σταυρούπολη (εικόνες – βίντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η κάμερα ενός αυτοκινήτου κατέγραψε τυχαία τα πάντα. Είναι η απόδειξη ότι το μυστηριώδες γεγονός συνέβη πραγματικά. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει αλλιώς τους κατοίκους ότι ξαφνικά η νύχτα έγινε μέρα, τα φώτα της πόλης έσβησαν και κάποιες συσκευές κάηκαν…


Έχουν περάσει μήνες από το περιστατικό στη Σταυρούπολη της νότιας Ρωσίας όμως κανείς δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Ούτε οι επιστήμονες μπορούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που συνέβη, ούτε και το ρωσικό κράτος έχει δώσει κάποια απάντηση.

Το περίεργο είναι ότι η τεράστια λάμψη ήρθε και… έφυγε χωρίς το παραμικρό ίχνος, χωρίς τον παραμικρό θόρυβο.

Οι επιστήμονες το μόνο που μπορούν να πουν πλέον είναι πως δεν επρόκειτο για ένα φυσικό φαινόμενο όπως διέλευση κάποιου μετεωρίτη.

Κάπως έτσι όλο και περισσότεροι στη Ρωσία πιστεύουν πλέον ότι ήταν μια “στενή επαφή” εξωγήινων με τον πλανήτη μας…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. BEARDEN SOVIET PSYCHOTRONICS
    "Tesla dome"

  2. Αστραπές και κεραυνοί.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*