Μυστήρια που παραμένουν αναπάντητα, παρά την επιστημονική πρόοδο!!

Το 1970 οι γεωλόγοι έβαζαν τις τελευταίες «πινελιές» στο μοντέλο που εξηγούσε τη δράση των τεκτονικών πλακών στην επιφάνεια της Γης.

Από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 40 χρόνια, ωστόσο πολλά αινίγματα γύρω από τον πλανήτη μας παραμένουν αναπάντητα.

Για παράδειγμα, πώς γίνεται δεκάδες διαστημόπλοια να έχουν χαρτογραφήσει την επιφάνεια του Άρη με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι τα βάθη των ωκεανών της Γης;

Δείτε παρακάτω μερικά από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του πλανήτη μας, όπως παρουσιάστηκαν σε δημοσίευμα του Fox News.

1. Το νερό στον πλανήτη Γη

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Γη πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια ήταν ένας ξερός «βράχος». Από πού λοιπόν προέκυψε η πιο διαδεδομένη χημική ένωση που υπάρχει στον πλανήτη μας; Η γνωστή σε όλους μας –ακόμη και σε εκείνους που δεν ήταν καλοί στη χημεία: H2O ή με απλά λόγια… το νερό;

Ίσως –αναφέρει το δημοσίευμα- η Γη σφυροκοπήθηκε από παγωμένους αστεροειδείς και «γέμισε» τους ταμιευτήρες νερού της κατά τη διάρκεια της περιόδου, που ονομάζεται Τελευταίος Βαρύς Βομβαρδισμός (Late Heavy Bombardment).

Ωστόσο, οι απαρχές της ύπαρξης νερού στη Γη εξακολουθούν να καλύπτονται από μυστήριο…

2. Τι υπάρχει στον πυρήνα της Γης;

Η ιστορία του πυρήνα της Γης έχει γοητεύσει επιστήμονες και λογοτέχνες. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το μυστήριο γύρω από τη σύνθεση του απρόσιτου πυρήνα της Γης είχε λυθεί. Αυτό συνέβη τη δεκαετία του 1940.

Έχοντας ως βάση τους μετεωρίτες, οι επιστήμονες εκτίμησαν την αρχική ισορροπία των βασικών μετάλλων του πλανήτη και σημείωσαν ποια έλειπαν. Η απουσία σιδήρου και νικελίου από το φλοιό της Γης τους έκανε να υποθέτουν ότι τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να βρίσκονταν στον πυρήνα της. Όμως μετρήσεις βαρύτητας που έγιναν τη δεκαετία του 1950 αποκάλυψαν ότι αυτές οι εκτιμήσεις ήταν λανθασμένες. Ο πυρήνας ήταν πολύ ελαφρύς, προσθέτει το δημοσίευμα.

Σήμερα, οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να μαντέψουν ποια στοιχεία «ευθύνονται» για την έλλειψη πυκνότητας κάτω από τα πόδια μας. Τους προβληματίζουν ακόμη, οι περιοδικές ανατροπές στο μαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο δημιουργείται με τη ροή υγρού σιδήρου στον εξωτερικό της πυρήνα.

3. Πώς βρέθηκε το φεγγάρι στη «θέση» του;

Μήπως το φεγγάρι δημιουργήθηκε από μια τιτάνια σύγκρουση μεταξύ της Γης και ενός πρωτοπλανήτη σαν τον Άρη;

Δεν υπάρχει γενική συναίνεση γι” αυτή τη θεωρία της γιγαντιαίας κρούσης, γιατί κάποιες λεπτομέρειες δεν ταιριάζουν.

Για παράδειγμα, η χημική σύνθεση των δύο ουράνιων σωμάτων ταιριάζει τόσο πολύ, που κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι το φεγγάρι θα πρέπει να «γεννήθηκε» από τη Γη και όχι από κάποιο άλλο σώμα που συγκρούστηκε με αυτήν. Όμως, άλλες θεωρίες υποστηρίζουν ότι η νεαρή, περιστρεφόμενη Γη θα μπορούσε να «πετάξει» μακριά ένα λιωμένο πέτρωμα κατά την πρόσκρουση από το οποίο σχηματίστηκε ένα χημικά παρόμοιο φεγγάρι.

4. Από πού προήλθε η ζωή;

Η ζωή «γεννήθηκε» στη Γη ή μήπως πυροδοτήθηκε στο διαστρικό διάστημα και μεταφέρθηκε εδώ με μετεωρίτες;

Τα πιο βασικά συστατικά της ζωής, όπως τα αμινοξέα και οι βιταμίνες, έχουν βρεθεί σε κόκκους πάγου μέσα αστεροειδείς και στα πιο ακραία περιβάλλοντα στη Γη.

Το να καταφέρουν οι ειδικοί να βρουν πώς αυτά τα στοιχεία συνδυάστηκαν για να δημιουργηθεί η πρώτη μορφή ζωής, παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της βιολογίας.

5. Από πού προήλθε όλο το οξυγόνο;

Οφείλουμε την ύπαρξή μας στα κυανοβακτήρια, τα μικροσκοπικά πλάσματα που βοήθησαν στη ριζική αλλαγή της ατμόσφαιρας της Γης. Αυτά παρήγαγαν ως απόβλητο το οξυγόνο, «γεμίζοντας» τον ουρανό για πρώτη φορά, πριν από 2,4 δισεκατομμύρια χρόνια.

Ωστόσο, πετρώματα αποκαλύπτουν πως τα επίπεδα οξυγόνου ανεβοκατέβαιναν, σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ για 3 δισεκατομμύρια χρόνια, μέχρι που σταθεροποιήθηκαν γύρω από την Κάμβρια περίοδο, πριν από περίπου 541 εκατομμύρια χρόνια.

Αυτό οφειλόταν σε βακτήρια ή σε κάποιο άλλο παράγοντα; Η κατανόηση της μετάβασης σε μια πλούσια σε οξυγόνο η Γη, είναι ένας βασικός παράγοντας για την αποκωδικοποίηση της ιστορίας της ζωής επάνω στον πλανήτη μας.

6. Τι προκάλεσε την Κάμβρια έκρηξη;

Η εμφάνιση περίπλοκης μορφής ζωής κατά την Κάμβρια περίοδο, μετά από 4 δισεκατομμύρια χρόνια ιστορίας της Γης, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής, υποστηρίζει η γεωλόγος στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα Donna Whitney.

Ξαφνικά υπήρξαν ζώα με εγκεφάλους και αιμοφόρα αγγεία, μάτια, καρδιά κ.τ.λ. τα οποία εξελίσσονταν πολύ πιο γρήγορα, απ” ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη γνωστή σήμερα, πλανητική εποχή.

Πολλοί το αποδίδουν σε μια άνοδο στα επίπεδα του οξυγόνου, λίγο πριν αυτήν την έκρηξη ζωής της Κάμβριας περιόδου, ωστόσο κι άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να εξηγούν τη μυστηριώδη εμφάνιση ζώων.

7. Θα μπορέσουμε ποτέ να προβλέψουμε ένα σεισμό;

Στην καλύτερη περίπτωση, τα στατιστικά μοντέλα ίσως να μπορέσουν να προβλέψουν τη μελλοντική πιθανότητα ενός σεισμού, όπως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν τις καιρικές συνθήκες.

Οι άνθρωποι δεν έχουν σταματήσει να προσπαθούν να προβλέψουν πότε θα χτυπήσει ξανά ο Εγκέλαδος, «χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα», σημειώνει ο αρθρογράφος.

Το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε πριν από 12 χρόνια -όταν οι γεωλόγοι προέβλεψαν ότι το 1994 θα γινόταν σεισμός στην περιοχή Parkfield της Καλιφόρνια- δεν ήταν επιτυχές. Ο σεισμός έγινε δέκα χρόνια μετά, το 2004.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γεωλόγοι, είναι ότι ακόμη δεν έχουν κατανοήσει τι είναι αυτό που ξεκινά και σταματά ένα σεισμό.

Ωστόσο, έχει υπάρξει πρόοδος στην πρόβλεψη των μετασεισμών και των ανθρωπογενών σεισμών, όπως αυτοί που συνδέονται με τα φρεάτια ένεσης λυμάτων (που χρησιμοποιούνται στο λεγόμενο fracking).

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “Μυστήρια που παραμένουν αναπάντητα, παρά την επιστημονική πρόοδο!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ…ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ [ ΝΥΧΤΑ ] ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ…ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ [ ΑΝΙΑΤΩΝ ] ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ..ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ …

  ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ …ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ [ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ] ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΝΟΩ…ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ [ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ] ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ …ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΥΠΟΘΕΤΟΥ [ 666 ΧΙΛΙΟΣΤΑ Η 66,6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ]…

  ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ [ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ]…

  ΦΟΒΑΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ …ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ [ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ]…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΕΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩ…ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΠΑΙΔΕΥΕΙ…ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ…

  • Ανώνυμος says:

   Είμαι αυτός που είχα σχολιάσει (για να σε τσιγκλίσω να γράψεις) ως ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΖΑΝΙ. Ονομάζομαι Γιάννης και ο πατέρας μου έχει όντως καταγωγή από το Μπιζάνι. Μη με μπερδέψεις ποτέ με τους ΟΕΑΔΕΣ και τους υπόλοιπους πλανεμένους.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν ειμαι ο γιαννηs, αν καταλαβα καλα εισαι ο ανδρομεδιοs νικοs και το πραγματικο ονομα σου ειναι γιαννηs , η καποιοs αλλοs.

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΕΑ…
  ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ …ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ '' ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ -1 '' [ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ…ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ]..

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ [ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ] Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ…

  ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ [ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ] ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ …Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΜΟΣ..ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΤΑ ΑΤΙΑ [ ΑΛΟΓΑ ] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ …ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ…ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ]…

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΔΥΟ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ… ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ [ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ..ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ]…

  Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ…Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΗ…ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ…ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕΛΗΝΗΣ [ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ …ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ]…

  Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΙΛΗ [ ΚΟΥΦΙΑ ] ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΗ …ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ ΜΠΑΛΟΝΙ …ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ …[ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ] ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΕΡΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ….

  ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ…ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 20 ΜΟΙΡΩΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ….[ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ]…

  Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ 395 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ… ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ 395 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ [ ΟΧΙ ΟΓΚΟ ] ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ … ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΔΥΟ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ …ΠΟΥΘΕΝ;Α ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ [ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ]…

  ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ… ΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ …ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ–ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ …ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ… ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ …ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ……

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΛΕΟΝ!! ΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΕΞΗΓΗΣΕΙ" ΌΛΑ… ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΤΗΣ Ο. Ε. Α.!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…!

 4. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ.ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΑΤΖΗ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *