Διαφημίσεις

Για το gay pride που έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, για τους γάμους ομοφυλοφίλων αλλά και για τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτηθείς αν θα πάντρευε ένα gay ζευγάρι, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως «δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα» και πρόσθεσε ότι «αν υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

Αναφορικά με τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «σαφώς είμαι θετικός στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια gay».

Σε συνέντευξή του στον Σπύρο Χαριτάτο στον ραδιοσταθμό Alpha 989, o κ. Μπουτάρης κλήθηκε να σχολιάσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.

«Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα, ντροπή, για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις διδακτορικές πεποιθήσεις. Είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου» σχολίασε δηκτικά ο Δήμαρχος.

http://www.newsbomb.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

43 σχόλια στο “Μπουτάρης: Τιμή για τη Θεσσαλονίκη το gay pride”
  1. ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΓΚΕΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ.

  2. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ- ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ- ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 'Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ 'Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΒΕΒΑΙΩΣ 'Η GAY. ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΡΕΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. (Ν.Α)

  3. αν ειναι ντροπη η χρυση αυγη τοτε αυτος τι ειναι για να του πουμε μπραβο ο τουρκοφιλος!!!!δεν εριξα σταυρο σε κανενα κομμα στις εκλογες αλλα με τοσα που βλεπω καθε μερα εχω γινει υπερ της χρυσης αυγης

  4. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΤΡΟ ΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

  5. Προτιμαει να ειναι λουγκρα παρα χρυση αυγη. ΟΚ δεκτο .Τα κρασια που τα φερνεις παγοκολωνες απο το εξωτερικο και μας τα μοστραρεις για ελληνικα τι γνωμη εχεις?

  6. Μπουτάρη, τιμή για τη Θεσσαλονίκη θα είναι άμα σου χώσουν όλοι οι Θεσαλλονικείς ένα τεράστιο παλούκι στον κώλο και να βγει απ' το στόμα….

  7. Δέν ρωτάτε αυτό το μπάσταρδο τι μόρφωση εχει?Ενας αλκοολικός πρεζάκιας να ειναι Δήμαρχος τής θεσσαλονίκης αυτό ειναι ντροπή για την Ελλάδα κι οχι η Χρυσή Αυγή

  8. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΕΣ….Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΚΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΝΕ ΓΚΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΘΩΜΑΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  9. Μία από τις πολλές σοφές παροιμίες λέει :

    Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα …….

    Οι όμοιοι πάνε με τους όμοιους και τους στηρίζουν και φανερά
    πλέον .

  10. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…… ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΕΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ; ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΤΗΜΑΤΑ…

  12. Το προιόν εκκένωσης των ερπετών, γιατί μόνο σκατό των επικυρίαρχων μπορεί να είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, θέλει να νουθετήσει την ελληνική κοινωνία με την "υγιή" του πολιτική σκέψη…
    Το ζήτημα είναι πως τα εξωνημένα ΜΜΕ των λιγδοκοιλιάρηδων της ελληνικής διαπλοκής, εχουν λόγο ύπαρξης μόνο και μόνο για να δείχνουν Σουλειμάνηδες, Μπουτάρηδες και οποιοδήποτε τοξικό απόβλητο μιας κοινωνίας σε αποσύνθεση, αυτής που αυτοί εντέχνως και με αφάνταστο ζήλο προσπαθούν να φτιάξουν.
    Ο Μπουτάρης δεν αποτελεί παρά μια θλιβερή πορδή της ΝΤΠ, δεν είναι καν στον σχεδιασμό, ένας τρισάθλιος υπαλληλίσκος που λογικό είναι να τα παίρνει χοντρά από διάφορα Σορροειδή…
    Και όσο για το αν τον ψήφισαν οι Θεσσαλονικείς μην ξεχνάμε πως οι θλιβεροί τοπικοί "άρχοντες" του δήμιουκαλλικράτη είναι πραξικοπηματικά στις θέσεις των δημάρχων, έχοντας την μειοψηφία του εκλογικού σώματος.
    Το τέλος τους είναι σίγουρο…

  13. Αλοιμονο πισω θα μεινουμε; να μην προοδευσουμε κι εμεις; ε ρε ,να μας κλαιν οι ρεγγες καταντησαμε

  14. Eleos re pedia . Ti vrisidia ine afta …. Opios vrizei Kai misei tous allous …. Mipos prota misei Ton eafto tou Kai den ine efxaristimenos ap ti zoh tou ? afiste tous anthropous na zisun . den ipe Kai tipota tragiko o anthropos Gia na kanete etsi ……….. Deite ligo parekkso sto kosmo ti ginete …… Oli I europI diladi i Kai I ameriki ine oi paralogoi kai seis oi ellines oi sostoi ? An imastan sostoi de Tha ftaname edo pou ftasame ! Ade Ta Leme sto pride !!!!! Giati ite sas aresei ite Oxi , oloi exun dikeoma sti zoh Kai sti xara 🙂 god love gays 🙂

  15. 1) Ανώνυμε 2:10 άμα δ σ'αρέσει τ κουβαδάκι σ κ σ'άλλη παραλία! Εμείς είμαστε Έλληνες μ ψυχή κ κότσια κ δ γουστάρουμε ανωμαλάρες! Ανώμαλοι έξω! Παιδιά, Χρυσή Αυγή κ ξερό ψωμί ν φύγουν οι προδότες κ οι ανωμαλάρες κ οι αλλοδαποί απ τ Ελλάδα μας π τ κατάντησαν σαν τ μούτρα τους!!!… ->

  16. <-2) Κ κάτι άλλο! Όσοι έχετε κυν.όπλα ή άλλα κρύψτε τ γιατί θ βγάλουν νόμο γ κατάσχεση! Πάρτε πυρομαχικά κ ταμπουρωθείτε! Όπου υπάρχουν αλλοδαποί μουσουλμάνοι υπάρχουν κ όπλα γ ν χτυπήσουν Έλληνες! Έλληνες, ο Θεός μαζί μας! Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ευλόγησε τους αμαρτωλούς κ ανάξιους δούλους Σου!!!

  17. 2.10 κανείς δε απαγόρευσε σε κανένα να είναι gay ή ότι άλλο επιθυμεί. Τώρα αν οι ίδιοι οι gay επιθυμούν να αυτοεξευτελίζονται με παρδαλο-κιτς παρελάσεις οι οποίες το μόνο που προκαλούν είναι τον γέλωτα, τον χλευασμό, το διασυρμό και τα χάχανα, πάλι δικαίωμά τους είναι. Το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και άποψη ζωής. Απλά κάποιοι για κάποιους λόγους θέλουν να την εξευτελίσουν. Και παρασύρουν στους αυτοεξευτελισμούς των "gay-parede" και "pride" και ότι άλλο. Προφανώς για λόγους αποπροσανατολισμού. Όσο για τον κ. Μπουτάρη, καλός είναι…για παρέα και χαβαλέ. Όχι για δήμαρχος φυσικά.

  18. re malaka arroste..emis prepi na leme eleos re apovrasma oxi eseis…axoaxoaxoxaoxaoaxoa..akou dw..ama 8elete dikaiwmata na pate na minete se mia xwra (h planhth allo) monoi sas k na min mplekeste me ton pragmatiko politismo..apolitistoi!! axume gemisi malakes na poume pantou ai sta tsakidia k seis malakes kai oi siwnistes pou aftoi sas koumantarun noumera ka8odhgoumena rompotakia…se ti sixnothta duleveis?????? ax0xa0xa0xa0x0ax0ax0a sardanapaloi 8elete k dikeomata..na pate sth koufia gh na sas gamane ta terata OUUUUUUUUUST…MONO XRISTIANOI FYSIOLOGIKOI AN8RWPOI EPREPE NA ZOUN SE AFTON TON PLANHTH..MALAKIDIA E MALAKIDIA..

  19. pou 8a mas peis k gia th zwh mas..esy!! esy eisai o arrwstos oxi emeis ka8hsterhmene..emeis mia xara synhdhtopoihmenoi logikoi an8rwpoi eimaste..ante mhn arxisw na to xontainw twraaa…..pigenete ekei sto amerika me ta rompotakia k afhstemas yshxous lexrites..

  20. skopos ths nt einai na mas vouth3oun sthn anwmalia k th diaf8ora..alla de 8a parume.. 😀 eseis na parete to mpoulo (xarhkes twra ee?) apo afton ton kahmeno planhth pou exei gemisei anegefalous-plymenoegefalous..starbucks=starsucks

  21. 9.31 π.μ.
    Δεν είναι γκέι από "άποψη" (αλλοίμονο!! ) είναι γκέι γιατί γεννήθηκαν με αυτήν την τάση και όσες φορες έχω ακούσει γκέι πάντα παραδεχόταν ότι ποτέ δεν ένιωσε αγόρι.
    Σε ενημερώνω επίσης ότι στην επιστημονική κοινότητα είναι χωρισμένες στα δυο οι απόψεις με την πλειοψηφία να υποστηρίζει ότι όντως η επιθυμία για σεξουαλική συνεύρεση με το ίδιο φύλο προέρχεται από συγκεκριμένο κέντρο του εγκεφάλου που ορίζει και ρυθμίζει την επιθυμία αυτή, το οποίο κέντρο, στους συγκεκριμένους είναι ελατωματικό εκ γεννετής. Δίνει λάθος εντολή και πληροφορία. Αυτά τα λένε οι νευρολόγοι και ψυχίατροι αλλά όπως σου έγραψα παραδέχονται οι ίδιοι, πάντα, σε κάθε εξομολόγηση ότι σαν παιδιά ήταν καταπιεσμένα γιατί ποτέ δε μπόρεσαν να μπουν στο "ρόλο" που ήθελε η εικόνα τους.

    Οι δε Παθολόγοι και Γενικοί Ιατροί, ως πιο πρακτικοί στις σωματικές λειτουργίες και αισθήσεις (και όχι στις εγκεφαλικές όπως οι ψυχίατροι ή οι νευρολόγοι) απλά εξηγούν πως όταν εισχωρεί από πίσω το ανδρικό μόριο, ακουμπάει κατευθείαν στον προστάτη και για αυτό βρίσκουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση από αυτό. Τόσο απλά. Και αυτό ίσως εξηγεί κάποιους bisexual, οι οποίοι συναισθηματικά δε δένονται με άντρες αλλά σεξουαλικά τη βρίσκουν μια χαρά.

    Ετσι όπως μας το γράφεις εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι είναι μόδα. Ότι ένας φυσιολογικότατος ετερόφυλος άντρας (που βλέπει βυζιά και του σηκώνετε) από "άποψη" διάλεξε να είναι γκέι…… ε! όχι δα!!

    Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, επειδή γεννήθηκαν ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ, φυσικά και θα τους ανεχτούμε και θα τους δεχτούμε και θα δουλέψουν μαζί μας και θα είναι φίλοι μας, κ.λ.π. όμως από αυτό μέχρι να γίνει η κυρίαρχη κοινωνική ομάδα για την οποία κανείς δε θα τολμάει να λέει κουβέντα και θα αποφασίζει για τα "δικαιώματα" και όλων των υπολοίπων ενώ θα επιβάλλεται όποτε αυτή ο ομάδα γουστάρει με συγχωρείς αλλά ΟΧΙ.

    Να θεωρείτε φασισμός το να μη μου γουστάρουν οι γκέι -για τους δικούς μου λόγους χωρίς να επιτίθεμαι και να ενοχλώ κανέναν- ε!! ΟΧΙ. Όσο δικαίωμα έχουν αυτοί να ζήσουν άλλο τόσο έχω και εγώ να μην τους χωνεύω…. δεν κατάλαβα.

    Να θέλουν ντε και καλά, μέσα στην αναπηρία τους, να μεγαλώσουν/να τους εμπιστευτούμε και παιδί, ΟΧΙ.

  22. ΧΑΧΑΧΑ! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!

  23. Εγω παιδια εχω μια απορια! γιατι σωνει και καλα πρεπει να κανουν παρελαση;;;
    Ν, αρχισουμε δλδ και μεις σαν συζυγοι, σαν πατερες σαν μητερες, σαν, σαν σαν …κ.ο.κ
    τι σκοπο εχουν οι τοιουτες παρελασεις, εκτος του να υποβαθμιζεις το ειδος σου; και πασαλειμενος σαν την χειροτερη πουτανα να χαιρεσαι και να κακκαριζεις για την καταντια σου; ειναι αυτος ο μελλοντικος μας πολιτισμος; Ειναι κατι που μας κανει περηφανους; γιατι δεν στερουμεθα ξεφτιλα;κι ακολουθουμε την Βαβυλωνα; Η ιδιωτικη ζωη ειναι κατι τοσο προσωπικο και τα `βιτσια του` ο καθενας πρεπει να τα βγαζη στην φορα; οπως θελει να ειναι ο καθενας, φτανει να μην σκανδαλιζει, γιατι ειναι καλυτερα να του βγη και να του πεσει , παρα να σκανδαλιζει, εμεις αυτα μαθαμε! απαντηστε παρακαλω!

  24. H ξεφτιλα στο μεγαλειο της.Αντε να φωναζουμε και'μεις,και να κανουμε παρελασεις,επειδη το κανουμε με τις γυναικες!…μελλον αυτος ο κοσμος δεν εχει.Τα ζωα ειναι τα μονα που θα επιβιωσουν,διοτι αν στηριχθουμε πανω σε αυτα τα "παλικαρια",θα εξαφανιστει το ανθρωπινο γενος.
    Καταντια ρε φιλε…

  25. Οι βουλευτές της Χ.Α. πάντως είναι σαν καστ από gay τσόντα. Είναι το άλλο είδος το ακραία macho αρρενωπό που μπουκώνεται με αναβολικά, λατρεύει το στρατιωτικό-αστυνομικό look, και άμα λάχει το κάνει και με τις αρβύλες.

  26. Αυτοί που σας έφεραν την φτώχεια,την διαφθορά,που σκοπευουν να ισλαμοποιησουν την Ελλάδα και την Εύρωπη,που αλλάζουν το σύνταγμά σας,και σας αφαιρούν την ελευθερία σας και την περιουσία σας,και τα δικαιωματά σας,θέλουν να γίνετε παγκόσμιοι πολίτες χωρίς κράτος και σπίτι..
    Αφήστε τα πουστριλίκια και σοβαρευτείτε γιατί χτυπούν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..
    Στο κρεβάτι του ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει,και να δέχεται τον ομοφυλόφιλο σαν άνθρωπο αλλά τα παιδιά μου πλέον βλέπουν ήδη μόνο αδερφές στην τηλεόραση σχεδον,είναι ανάγκη να δούνε και παρέλαση με γκέυ?αντε μην πώ καμμιά βαριά κουβέντα..ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ!!

  27. πες τη τη κουβεντα ρε..πες την..ελα να αγριεψουμε λιγο γιατι θα μας φανε οι αδερφαρες και κριμα ειναι..αντε μαλακες μη παρω το σπαθι του Αγιου Δημητριου και αρχισω…γαμω τη μασωνια δεν μπορουσαν σε αυτο τον πλανητη να ζουν μονο ζωα;..ζωα κανονικα εννοω οχι ανθρωποζωα κι ας μην υπηρχα ουτε εγω ουτε κανεις μας…πωωω ρε γμτ…πως θα γινει να ξαναγινει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ;;;; :'(

  28. ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΟΝΟ 1 ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! ΜΟΝΟ Η ΧΑ Θ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Τ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ! Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Θ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ! ΛΕΣ;;; ΕΙΔΩΜΕΝ…

  29. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Κ ΟΙ GAY Θ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΑΛΙ Κ ΤΡΙΣΑΛΙ"!!! ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ν ΔΙΩΞΟΥΜΕ Τ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ Ν ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ Τ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ!!!… ΤΩΡΑΑΑΑ!!! "ΕΓΓΗΚΕΝ Η ΩΡΑΝ"

  30. 18 Μαΐου 2013 – 2:49 μ.μ.
    και εσύ τους λιγουρεύεσε έτσι; μα το ξέρω είναι οι κατεξοχήν γκόμενοι που θα γούσταραν οι γκέϊσσες αλλά……..

  31. "Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου" ειπε ενα ηλιολουστο μεσημερι ο ορισμος του κατεστραμμενου απο το αλκοολ δημαρχος της συμορωτευουσας , , ,

  32. ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΧΕΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΑ ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ????ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟς.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ…

  33. ΕΝΩ ΕΣΥ Π ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ Δ ΜΙΛΑΣ… ΚΟΥΝΙΑ Π ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!! ΠΑΡΤΕ Τ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!…

  34. ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΕΙ!ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek