Διαφημίσεις

LIVE FROM ISTANBUL: Today, after the Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan’s extremely sectarian, separatist, and fictitious speech in Ankara, around 9 PM, the Turkish police began to attack thousands of people who were at the Gezi Park and Taksim square, having dinner. There are kids under 4-5 years old, mothers, and old people among those who were under gas and pressurized water attack. According to reports, police doesn’t allow journalists to report or to take pictures from Gezi Park.

They are also attacking with pressurized water business such as famous Divan Hotel that opened its doors to protestors running away from brutality. People are saying there are thousands of wounded inside of the hotel. People formed a human chain in front of the hotel to prevent police to attack. Another report says that people cannot leave the hotel because police is arresting whoever leaves. There are also unconfirmed reports that police shut down the metro and boats between Asia and Europe to stop people coming and joining the rest. Another report says that there is a jammer in the area to prevent TV stations’ broadcast.

There are hundreds of wounded. There are a lot of missing kids, or kids who are separated from their families.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”
  1. Μετάφραση παρακαλώ στα Ελληνικά!Δε γνωρίζουν όλοι αγγλικά και δέν είναι και υποχρεωμένοι να γνωρίζουν!Ευχαριστώ.

    For the reader who speaks English!
    The Greek translation please! Not everyone knows English and is not obliged to know! Thank you.

  2. Χαλαρώστε λίγο με το θέμα και σταματήστε να αναμεταδίδετε ειδήσεις διαστρεβλωμένες και από λάθος οπτική γωνία.
    Είναι σαφές ότι ο Ερντογάν φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο, μετά από την πρωτοφανή 9ωρη σύσκεψη που είχε εκεί(δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο), κάπου διαφώνησε με τον αμερικάνο.
    Το αποτέλεσμα το είδαμε και ήταν σχεδόν άμεσο.

    Ο κόσμος κινητοποιήθηκε με αφορμή μια αστεία δικαιολογία (ξερίζωμα δέντρων από πάρκο) υποκινούμενος από τα πρακτοράκια και το αριστερό χαφιεδαριό.

    Θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται όλοι πως τέτοιου μεγέθους κινητοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο αθώες δεν είναι.

    Σύντομα και στην γειτονιά μας.
    Ίσως οι εξελίξεις με την ΕΡΤ να αποδειχτούν μια καλή αφορμή για αποσταθεροποίηση.

  3. εχεται να κανεται με Ελληνοπουλα και οχι αμερικανακια…καμια μεταφραση υπαρχη

  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ 2ας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

    Νικολας

  5. ειμαι ο ''what,what the f..''(6.54)και αναφερομουν στο απιστευτο περιεχομενο της ειδησης.
    δηλωνω φανατικος εχθρος των γκρικλις και λατρης του συμπαντικου εννοιολογικου επεξεργαστη που λεγεται Ελληνική Γλώσσα.
    ομως, οπως πανε οι ''εφιαλτες'' της χωρας, θα πρεπει να φρεσκαρουμε ταχυρυθμα τα αγγλικα μας γιατι σε λιγο θα μαθαινουμε τι γινεται στην Ελλάδα μεσω εξωτερικου.

    Επισης, ταπεινα δηλωνω πως μαλλον ''ηρθε η ωρα''οπως εχει πει ο stranger, η ''πολιτειακη ανωμαλια'' του γεροντα Ιωσηφ του βατοπεδινου αρχιζει αποψε,''το διεθνες καφαλαιο το ευρωπαϊκο θα φυγει''όπως ειπε ο ιδιος γεροντας, συντομα, κι αυτο φαινεται αν προσεξετε την αναρτηση των 'κατοχικων' ''Εντολή τρόικας:Βρείτε τα, αλλιώς επιστρέφετε στο Grexit''
    μενει να αρχισουμε να αναρωτιομαστε, ενω θα αδειαζουμε τα ραφια των σουπερ-μαρκετ σε λιγες μερες, ποιο ειναι αυτο που οι Τουρκοι θα μαθουν 3 μερες πριν απο εμας.

  6. Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΝΑ ΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ…

  7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ . ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΟΥ ΓΚΛΟΠ ΠΑΙΔΑΚΙ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ , ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΝΤΙΝ . ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΚΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΚΕΙ .

  8. 17 Ιουνίου 2013 – 10:28 μ.μ. γυναικα ! και γιατι γυρνας μονη σου; και γιατι γραφεις με κεφαλαια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek