ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ …

Ας μην είναι αυτό το μέλλον των παιδιών μας…

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε …

ΠΗΓΗ

Loading...

4 thoughts on “ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ …

  • Ανώνυμος says:

   Οι φωτεινοί φύλακες; Αν δεν διδάξουμε στα παιδιά μας την έννοια της ελευθερίας πως θα ξέρουν ότι την έχασαν; Η ευθύνη μας είναι τεράστια. Όσοι καταλαβαίνουν είναι πράγματι άξιοι.

 1. Ανώνυμος says:

  Άραγε ένας -πέντε χρόνια τώρα- θυματοποιημένος, εξαθλιωμένος, απελπισμένος και καταδικασμένος σε (ενδεχόμενο) Αφανισμό λαός περίμενε Αυτή Τη Διαφήμιση για να διδαχτεί Το -Απαράβατο Νόμο Της Ζούγκλας- Δίκιο Του Ισχυρότερου?

 2. Ανώνυμος says:

  η διαφήμιση υπάρχει χρόνια. ακόμα και εγώ όταν κοιμόμουνα την είδα. επίσης το σποτ αυτό έπαιξε για λίγο ίσα ίσα για να τους το περάσει στο υποσυνείδητο.

  Δηλαδή. Παρουσιαζοντας η νέα τάξη πραγμάτων το δικό της καλό [το να έχει τον πλήρη έλεγχο σου μέσο του τσιπ] μέσο του ότι είναι λάθος και κακό για την ανθρωπότητα, τους είπε ότι στην τελική έρχεται.

  Είναι το ίδιο που κάνουν και με τις οργανώσεις τους.

  Δηλαδή πάλι.

  Οι ίδιες εταίρες εταιρείες που κυνηγούν φάλαινες αρκούδες ζαρκαδια κροκόδειλους και γενικά τα πάντα θέλοντας να παρέχει στο ζομπι-γκομενιτσα το κραγιόν της, στον άθλιο καραγκιόζη χλιδατο ψευτο κύριο το σούπερ παπουτσάκι του κτλ κτλ
  έχουν εφεύρει και τις αντίστοιχες εταιρείες για να δείχνουν στον ζόμπι κόσμο πως κάποιος τους κυνηγάει. Βέβαια το κυνηγητό αυτό είναι απόλυτα ελεγχόμενο αφού όλοι διακατεχονται από τα ίδια ακριβώς αφεντικά με αποτέλεσμα το όποιο μικρό φυσικά – συμβολικό πρόστιμο να καταλήγει πάλι στα δικά τους χέρια.

  όπως καταλάβεις,! ούτε γάτα ούτε ζημιά στους σιωνιστας αφού ακόμα καμιά εταίρα εταιρία τους δεν έχει μπει λουκέτο και κάποιοι από αυτούς να βρεθούν στην φυλακή του Παναμά.

  Α.Ρ. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *