Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν3”
  1. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το βίντεο, με μία μόνο παρατήρηση.

    Στη συνέντευξη της κας Αρβελέρ ΔΕΝ λέει ΚΡΑΤΟΣ, αλλά ΤΡΑΤΟΣ (οικονομικό τράτο). Το ξεκαθάρισε και η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

    Βέβαια η επόμενη λογική ερώτηση είναι ότι εάν δεν έχεις οικονομικό τράτο θα έχεις κράτος;;;

    Σε λίγο καιρό θα μάθουμε…

  2. Ρε παιδιά βάλατε μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Εβραίου Leonard Cohen; Πλάκα μας κάνετε;

    Και μας λέει το τραγούδι τι κάνουν οι Εβραίοι.. First we take manhatan then we take Berlin

  3. Εσείς εκεί στην ΕΟΕ είστε και πολύ χαϊβάνια! Το σκίτσο φτιάχτηκε πρόσφατα και όχι στο απώτερο παρελθόν όπως οι κάρτες Ιλλουμινάτι του Τζάκσον! Όποτε, τίποτα το παράξενο και "προφητικό" του ζωγράφου! Η λέξη κρεββάτι γράφεται με 2 Βήτα. Έχετε φτιάξει δικιά σας βιβλιοθήκη, θέλετε να λέγεστε Έλληνες και δεν γράφετε σωστά Ελληνικά; Ξέρετε τί είστε; Είστε εκείνη η μερίδα νεολαίας που δεν έμαθε ούτε σωστή Ιστορία ούτε σωστή Γραμματική/Γλώσσα και θέλετε να πουλάτε Γνώσεις, κάνετε διδαχές για να αφυπνίσετε εσείς την κοινωνία; Έχετε ημιμάθεια και άγνοια. Δεν αξίζει ούτε η προσπάθειά σας γιατί το αποτέλεσμα σας είναι να μπερδεύετε ακόμα περισσότερο τον απλό Έλληνα! Έχουμε γεμίσει τόσους αφυπνιστές, ειδήμονες, σωτήρες, οικονομολόγους της πλάκας… Εείς παιδάκια, να ξέρετε: το σάλιο σας χαλάτε! Ο ¨ελληνας δεν αφυπνίζεται με μετριότητες! Χρειάζονται άμεσες επαναστάσεις με αρχηγούς λιοντάρια, που σήμερα δυστυχώς φαίνεται ότι δεν υπαρχουν! Ο απλός Έλληνας ενδιαφέρεται μόνο για την τσεπούλα του και όχι για την πατρίδα, Ιστορία, Γλώσσα! Αυτό το είδαμε καθαρά στους "αγανακτισμένους": κατέβηκε 50 χιλιάδες κόσμο στο σύνταγμα γιατί του κόψανε κάποια ευρώ παραπάνω. Ήταν μισή αναπνοή απέναντι στην βουλή και δεν άνοιξε ρουθούνι! Σε 2 μήνες οι αγανακτισμένοι έγιναν τουρίστες στα νησάκια γυρνώντας στην ρουτίνα της ζωής, στα κλαμπάκια στα μπουζούκια στους καναπέδες με DVD και σουβλάκια! Ωραίοι αγανακτισμένοι, Ωραίοι επαναστάτες της φακής!

    1. Απλα να ξερεις πως, απο εκει που λες: "κατεβηκε 50000 κοσμο – ρουθουνι" ετσι και δει δασκαλος τη γραμματικη και το συντακτικο σου, θα πεσει απο τον πυργο του Αιφελ!

  4. ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
    Ο ΠΟΥΤΙΝ Ο ΡΩΣΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    Ο ΟΜΠΑΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

  5. tromero binteaki mprabo paidia mia shmhosh o tsaros o megalos poytin ua kanh ton polemo epomenos den ua prolaboyne na ton fane ala ta sxedia toy diaboloy kai masonon kai ala ta sxedia toy ueoy h rosia anagenhmenh ua alaxh ton planhth kai ola ayta me ton tsaro

  6. ΕΔΩ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ,ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.
    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ…-ΗΝΤΑ,ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ…ΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ.ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ 300 ΓΡΑΜΜ.ΚΑΝΟΝΕΣ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ,ΔΑΣΕΙΕΣ,ΨΙΛΕΣ,ΟΞΕΙΕΣ,ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ,ΒΑΡΕΙΕΣ,ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ,ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛ.,ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ!ΕΞΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ…ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Μ'ΑΥΤΑ;ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek