Διαφημίσεις

Είδαμε σε αρκετές σελίδες την είδηση ,ότι η κυρία ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, επειδή έδωσε (;) διαφήμιση στο antinews.gr !!!Επί κυβερνήσεως νέας δημοκρατίας ,που ήσασταν υπέρ υπουργός τότε η ιδια σελίδα είχε διαφήμιση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ στο site του στην φωτο.

Τότε γιατί δεν το καταγγειλατε; Επί νέας δημοκρατίας δεν… αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες σελίδες χρηματοδοτεί το κόμμα σας, με κρατικές διαφημίσεις; Η σωστή επερωτηση σας θα έπρεπε να ήταν Με ποια κριτήρια, δίνονται κρατικές διαφημίσεις, στο ιντερνετ, και αν είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση του πασοκ και της ηλεκτρονικής διαύγειας. Να τα ανακοινώνει δημόσια αυτά τα κριτήρια, ,αφού όπως λέει και η λέξη, είναι κρατικές ,άρα φορολογούνται από τον Έλληνα πολίτη
Γιατί μονο για τη συγκεκριμένη σελίδα;

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ

http://www.protagon.gr/

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν μυριστεί ανεξέλεγκτο χρήμα μέσω διαδικτύου. Επειδή, όμως, αυτό προέρχεται από τις δικές μας τσέπες μήπως ήρθε καιρός η κυβέρνηση να μας πει με ποια κριτήρια και σε ποιους σκορπά το δημόσιο χρήμα; Στην διοίκηση του οπαπ είναι ο κύριος Βρυωνης. Μήπως ξερει να μας πει τίποτα για την διαφημιστικη πιτα μιας και είναι….Το πασόκ έχει τμήμα που ασχολείται με τα social media και σύμβουλός του είναι ο Παναγιώτης Βρυώνης..ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ… KATI ΘA ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Οι Έλληνες bloggers στις Βρυξέλλες

και εδώ

ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

Και η στημένη συνέντευξη εδώ

ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;

ΠΟΣΑ BLOGS ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΙΓΗΣΑΝ;

Ο ΟΠΑΠ το Ταχ. Ταμιευτήριο ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΡΜΠΙΛΗ να στείλουν – ή να αναρτήσουν δημόσια – λίστα με τα sites και blogs που έχουν δώσει διαφήμιση καθώς και τις αντίστοιχες συμβάσεις (συνεργάζονται με εταιρία ή τα διαχειρίζεται το ίδιο τους το εμπορικό τμήμα;).

ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΣ.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
www.parapolitiki.com/.

Πρώτο site με το οποίο θα ασχοληθούμε, το γνωστό και μη εξαιρετέο Antinews του FactorX, δηλαδή του Β. Ζήση, πρώην δημοσιογράφου του Ε.Τ. και φίλου του Ρουσόπουλου!

Με διαφημίσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ στο site του, μπορούμε να πούμε πως οι φίλοι του είναι “αδελφικοί”! Η προσφορά του στην παράταξη από την δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα ανταμοίβεται!

Δεύτερο το site της “γαλάζιας” εφημερίδας “Η Άποψη”, με διπλό “χτύπημα” από τον ΟΠΑΠ!

Τρίτο το “ειδησεο γραφικό – απο καλυπτικό” i-reporter.gr! ΟΠΑΠ κι εδώ!

Τέταρτο, το parapolitika.gr, που όπως μας ενημερώνει στην περιγραφή του πρόκειται για “παρασκηνιακό ειδησεογραφικό site”! ΟΑΕΔ και ΟΠΑΠ οι διαφημίσεις! Τυχαίο που καθημερινά υπάρχει και μια ανάρτηση που βλέπει “εσωκομματικές τριβές” στο ΠΑΣΟΚ;

Last, but not least o Γ.Τράγκας! Φαίνεται πως τα εκατομμύρια ευρώ που απλόχερα του χαρίζει η κυβέρνηση για τα έντυπα του δεν είναι αρκετά! Γι’αυτό ακόμα και το tragasnet.gr έχει διαφήμιση του ΟΠΑΠ!

Πηγή:Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *