Διαφημίσεις

της Μαρίας Μιχ. Πολύζου (twitter:@mmpolyzou)

Ας διαβάζουμε ΠΙΣΩ από τις ενέργειές τους: Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος “Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα”! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Μέχρι και πριν από την….

ΕΡΤ, η τακτική εξόντωσης ήταν βασισμένη στο “μαρτύριο της σταγόνας”, λίγες δόσης σταδιακής προόδου για την εφαρμογή του Μνημονίου και των επιταγών της Τρόϊκας. Αυτό που έγινε με την ΕΡΤ καταδεικνύει την επιτάχυνση των διαδικασιών.

“Οι μηχανές στο ΦΟΥΛ”!!!

Να ξέρετε ότι ο τελικός στόχος είναι όλη η περιουσία της Ελλάδας και μέσα στα περιουσιακά στοιχεία είμαστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ – ναι τα φυσικά πρόσωπα! Τα χειρότερα είναι μπροστά μας εκτός και αν τα σταματήσουμε.

Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν μαζί με τους τοποτηρητές που εγκαταστάθηκαν στην Αποικία που λέγεται Ελλάδα.

Μετά τις Γερμανικές εκλογές έρχεται η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, και η λήξη της έννοιας “Κράτος” για την Ελλάδα. Ήδη ο προϋπολογισμός του 2014 θα κατατεθεί από αυτόν τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες.

Μετράμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΡΕΣ για να αντιδράσουμε δυναμικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αν δεν απαντήσουμε ΤΩΡΑ δυναμικά ως ΕΛΛΗΝΕΣ θα χαθούμε ως Έθνος και ως Κράτος στο άλεσμα της Ομοσπονδιακής μηχανής.
Αναφορές:

1. Οι δηλώσεις του Σόϊμπλε στη Γερμανική Βουλή, ο ίδιος αναφέρει ξεκάθαρα αυτά που περνάνε τώρα ως μέτρα: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/257840/poly-epodynes-metarrythmiseis-proaniggeile-gia-tin-ellada-o-soimple.

2. Η απάντηση (φωτο) του Βουλευτή της Ν.Δ, Α. Γεωργιάδη “Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει” μετά από ερώτησή μου προς τον ίδιο να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις Σόϊμπλε στις 30-11-12 στο twitter. Ο ίδιος είπε “Έτσι γίνεται στη μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο. Αναγκαστικά. Αλλά πρέπει να το κάνουμε”. Το μοντέλο στο οποίο αναφέρεται (και δεν είπε τότε) είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ.

3. Το ηχητικό (http://po.st/UKlbcL (από το 7:30), όπου ο Γραμματέας της Ν.Δ και Βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης στις 14-02-13 δηλώνει στην εκπομπή του realfm στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου (@NChatzinikolaou) ότι οδηγούμαστε στην Ομοσπονδιοποίηση αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογικές.

4. Αρθρο μου αμέσως μετά τις δηλώσεις του Μ. Κεφαλογιάννη “Μας πάνε για προτεκτοράτο” στις 14-02-13 http://loutraki1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html via @LoutrakiOne



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.”
  1. οσοι δεν προσαρμοζονται;;
    τι λες ρε απροσαρμοστο σιχαμενο πολυμορφο γλοιοβλαστωμα

  2. Εσυ βιβλιοπωλη καποια μερα θα παθεις παρα πολλα γιατι εχεις μεγαλη γλωσσα και θρασος.Οι κοινωνιες δεν αλλαζουν τοσο ευκολα,συμφωνω,αλλα οταν και αν γινει η μεταβαση στο αλλο μοντελο,μαντεψε ποιων αιμα θα χυθει πρωτα.Των ελλαδεμπορων που μας εφτασαν εδω.Γιατι δεν εχετε τσιπα ουτε φιλοτιμο.Νομιζεις οτι καποιος εισαι και οτι θα εχεις εφ ορου ζωης ασυλια.Γελιεσαι μπουμπουκο.Οταν σκασεις στην πραγματικοτητα απο το παραμυθι που ζεις,δεν θα υπαρχει κανεις να σε γλυτωσει.Δεν υπαρχουν φιλοι στην πολιτικη,μονο χρησιμοι ηλιθιοι.Τετοιος εισαι.Το σκασιμο σου θα κανει εκκωφαντικο θορυβο και το μονο που λυπαμαι ειναι τον γιο σου.Σου ευχομαι στην καλυτερη ενα "καλο" ψυχιατρειο με "καλα" γενοσημα.

    1. Φιλαράκο καλά τα λες. Αλλά μέχρι να φτάσουμε να τους σαπίσουμε στο ξύλο θα είναι πολύ αργά .τώρα τη κάνουμε; Ξέρω … Απλά παρατηρούμε !και να τους βαραμε τότε μόνο το άχτι μας θα βγάλουμε . Ε και τη έγινε ;η καταστροφή μας θα υφίσταται.

  3. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΟΠΕΛΙΑ…….ΑΚΑΠΝΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ . ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ . ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΡΑΙΚΟΥΣ .

  4. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

  5. Αδέρφια δεν πέσαμε και ούτε πρόκειτε να πέσουμε!
    Μπορεί οι πολιτικοί μας (και είναι πλέον πασιφανές στους πάντες αυτό) να αποδείχτηκαν ανάξιοι των περιστάσεων, στο χέρι μας όμως είναι ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
    ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!
    Και κάτι τελευταίο: Καμία ''Ομοσπονδοποίηση'' δε μπορεί να περάσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του λαού, όπως αυτή θα διαφανεί ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  6. KΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥς ΣΠΟΥΔΑΙΟΥς ΠΡΟΓΟΝΟΥς, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ,ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥς ΝΑ 'ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ??????ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑς, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟ DNA ΠΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ????ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑς ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΑΣ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠ ΤΟΥς ΛΥΚΟΥΣ

  7. Όλα αυτά τα ξέρουμε από πολύ καιρό, στο δια ταύτα, αγαπητή Μαρία Πολύζου.
    Έχετε τελικά πρόταση η απλά "….Έλληνες αντισταθείτε….σαν παίρνουν τελικά σκλάβους και εσάς και τα παιδιά σας….."
    Πάντως η πρόταση εάν και εφ΄όσον υπάρχει όχι "τύπου Καμμένου….!!!"
    Όσο για τον Άδωνη , αυτόν ήδη τον "έχουν άλλοι" ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *