Διαφημίσεις

Πριν απο 15 χρόνια, τα ΝΕΑ δημοσίευσαν μια είδηση που γκρέμισε όλη την απάτη περί της ελληνικής γραφής και γλώσσας!
Η είδηση αυτή είχε να κάνει με το πρώτο γραπτό κείμενο στην ιστορία της Ευρώπης, που είχε βρεθεί στη Καστοριά!

Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου! (Γιατί άραγε;)

Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, η ανακάλυψη αυτή παρέμεινε στο σκοτάδι! Ποιοί και γιατί αποσιωπούν ένα απίστευτης ιστορικής σημασίας ντοκουμέντο;

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται ακόμα στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. την εποχή δηλαδή που …μάθαιναν να… γράφουν οι Έλληνες; (!!!)

Παρουσιάστηκαν λοιπόν ξαφνικά οι …αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων(!!!), που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση)!

Για να κατανοηθεί καλύτερα το…απίθανον του πράγματος, σκεφτείτε πως η αγγλική γλώσσα π.χ. είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000.

Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και …ξαφνικά, ως δια μαγείας, έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;

Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

Είναι προφανές πως η Νέα Τάξη που επιβλέπει τα παγκόσμια δρώμενα, δεν έχει κανένα συμφέρον να …ανατραπει ή να ξαναγρφτεί η Ιστορία.

Οπως είναι και προφανές οτι, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις τόσο για το πλασματικό μας χρέος όσο και για το ποιοί βρίσκοντασν πίσω απο τις συστάσεις των μνημονίων κλπ, υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής και πλήρους ισοπέδωσης της Ελλάδας, σε σημείο κυριολεκτικού αφανισμού της. Κι ένα τέτοιο γεγονός, αυτομάτως θα καθιστούσε αδύνατη την…όποια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ιστορικής καταβολής των Ελλήνων.

Ο μόνος ίσως δρόμος για την επανάκτηση των Οσίων και των Ιερών μας, είναι η Επανάσταση! Η Επανάσταση των Ελλήνων, που θα φέρει και την τελική Νέμεσι! Για όλους!

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

45 σχόλια στο “Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, το ΨΕΜΑ για την Ελλάδα παραμένει! Γιατί;”
  1. Oι φοινικες ουδεποτε εφτιαξαν αλφαβητο.Το αλφαβητο τους ηταν το Εβραικο το οποιο απεκτησαν απο τους Εβραιους οταν αυτοι αιχμαλωτιστηκαν και συρθηκαν στην Βαβυλωνα.Το θεμα ειναι που βρηκαν οι εβραιοι το αλφαβητο!!και δεν εννοω αυτο που εχουν σημερα αλλα το προαιχμαλωσιακο αλφαβητο.Μια προσεκτικη ερευνα θα αποκαλυψει οτι η αρχαια Ελληνικη και η αρχαια Εβραικη ειναι αδελφες γλωσσες και οτι η δευτερη ειναι παραγωγο της πρωτης.Μηπως λοιπον η Αρχαια Ελληνικη ειναι και αυτη παραγωγο της προκατακλυσμιαιας και πριν τον χωρισμο εθνων και γλωσσων,μιας κοινης μητερας γλωσσας???!!!!

  2. Οι Σιωνιστές έχουν ένα και μοναδικό σχέδιο αιώνες τώρα. Να πάρουν την Ελλάδα και να κάνουν τον πολιτισμό της εβραικό απόκτημα. Αν παρακολουθήσει κανείς παγκόσμια τα τεχνασματά τους θα καταλάβει τι εννοώ. Γράφουν οτι οι Μινωίτες ήταν εβραίοι ότι η ελληνική προήλθε από την εβραική γλώσσα και άλλα πολλά. Υπάρχει βιντεο όπου έριξαν στήλες γραμμένες στα εβραικά στο Κρητικό πέλαγος για να ανακαλυφθούν δήθεν αργότερα και να αποδείξουν την ύπαρξη εβραίων… στην Κρήτη και άλλα πολλά. Οι Φοίνικες ήταν λένε σημίτες δηλ εβραίοι. Το θέμα είναι ότι οι εβραίοι λένε πολλά παραμύθια ότι τους συμφέρει δηλ ολά αποσκοπούν στον ανωτέρω σκοπό δηλ να κλέψουν το φώς το ελληνικό και να το κάνουν δικό τυς. Και ο ανωτέρω σχολιαστής τι θέλει να αποδείξει με αυτά που γράφει μήπως εννοεί ότι εβραίοι και έλληνες ηταν ένας λαός;;; Κούνα που σας κούναγε εβραίοι…. Ούτε η προφορά ούτε η γραφή ομοιάζει ούτε η φυλή ούτε τα χαρακτηριστικά της. Εχω και μία απορία… γιατί οι μύτες των αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων είναι σπασμένες;;; Μήπως πρόκειται να τις κάνουν γαμψές οι εβραίοι με πρόσθετα και να μας πούν ότι μοιάζαμε κιόλας;;;; Γιατί η ερευνα και η αποκάλυψη του αρχάνθρωπου στον Ελληνικό χώρο από τον Αρη Πουλιανό μένει κρυμμένη;;´Πού εξαφανίστηκε και από ποιούς το κρανίο που βρήκε;;;Κάποιοι μέσα στην Ελλάδα δεν θέλουν να βγεί η αλήθεια στο φώς ότι δηλαδή οι Ελληνες είναι αυτόχθονες στον Ελληνικό χώρο το ίδιο και η γλώσσα τους και ο πολιτισμός τους,,, κάποια τσιμπούρια στο σβέρκο του Ελληνα τα σταματάνε όλα… Ομως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ….

  3. οι φοινικες και κατεπεκταση οι εβραιοι μιλουσαν την ιδια γλωσσα.οσο αναφορα τα γραμματα γιαυτους, ηταν οι υποδιαιρεσεις των νομισματων μονο και οχι το αλφαβητο.Το φοινικικο αλφαβητο ηταν ακομα μια παραχαραξη της ιστοριας.
    http://enneaetifotos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9612.html
    αξιζει να το μελετησετε

  4. τι ακριβως γραφει και τι ειναι στην φωτογραφια? εχει την ευγενη καλοσυνη ο αρθρογραφος να μας το πει?

  5. Πινακίδα του Δισπηλιού Καστοριάς

    Έτος δημιουργίας: περίπου το 5260 π.Χ.
    Έτος ανακάλυψης: 1993 μ.Χ.
    Τόπος ανακάλυψης: Οικισμός της λίμνης του Δισπηλιού, Καστοριά.
    Ανακαλύφθηκε από: Αρχαιολογική ομάδα του καθηγητή Γεωργίου Χουρμουζιάδη.

    Σημασία: Πιθανότατα, πρόκειται για την αρχαιότερη γραφή που έχει βρεθεί παγκοσμίως.

    Η πινακίδα είχε διατηρηθεί γιατί ήταν καλυμμένη με λάσπη σε αναερόβιες συνθήκες. Δυστυχώς όμως υπέστη εκτεταμένες φθορές με το που βγήκε στην επιφάνεια και εκτέθηκε στο οξυγόνο. Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή …;καταστράφηκε. Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η …επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε κονιορτοποιήθηκε. Θαύμα, θαύμα….αναφώνισαν οι ……

  6. apo paraponemenos ellhn
    για την γλωσσα ολα καλα αλλα για την επανασταση ποιος θα εχει οφελος? ο λαος παντως ΟΧΙ γιατι μα απλα γιατι οταν θα γινει το μππαμ αυτοι που θα οφεληθουν ειναι ολοι αυτοι που εχουν στα χερια τους τα 1.000.000, καλασνικοφ που υπαρχουν μεσα στην ελλαδα δεν θελει πολυ σκεψη για το ποιοι τα εχουν και θα κανουν οτι γουσταρουν στα σπιτια μας και στις οικογενειες μας. για αυτο μην πεφτουμε στην παγιδα αυτων που μιλανε δηθεν για επαναστση για αλλους δουλευουν.

  7. 2.57 γιατι οι Σιωνιστες θελουν να αποκτησου αυτο που μισουν???Αφου η Ελληνικη Αληθεια ειναι Αντιθετη με την κοσμοθεωρεια τους.Τι θα κερδισουν???μηπως ετσι θα διαστρεψουν το νοημα του Ελληνισμου???μα αυτο το καταφερνουμε και πολυ καλα μαλιστα εμεις οι ιδιοι.
    Αυτο που λεω ειναι οτι σε καποια πολυ Αρχαια εποχη υπηρχε μια κοινη γλωσσα και δεν υπηρχαν φυλες.
    Εξαλου η Γεννετικη εχει αποδειξη οτι ολοι οι ανθρωποι,ολες οι φυλες εχουν ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΟΝΟ.
    Το μονο που δεν εχει καταφερει να εξηγησει ειναι ποιος ηταν ο καταλυτης και πως πυροδοτησε την μεταλαξη σε διαφορετικες ΦΥΛΕΣ.
    Την μελετη την εκαναν Κινεζοι γεννετιστες θελοντας να στηριξουν την θεωρια οτι η Κινεζικη φυλη δεν εχει κοινες ριζες με τις αλλες φυλες εξυπηρετοντας ετσι την προπαγανδα του κουμουνιστικου κοματος περι ανωτεροτητας των κινεζων.Τα αποτελεσματα ομως ηταν συντριπτικά και ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    Ντοκυμαντερ περι της ερευνας υπαρχει και καλο ειναι οποιος ενδιαφερετε να το ψαξει.
    Ενα θα πω στον Ελληναρα ποιο πανω η επιστημη οπως την διδαξε ο Αριστοτελης εχει σαν εργαλεια το ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
    Επισης το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΘΗ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,ΤΗΝ ΒΙΑ,ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΟΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ.ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ,Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ,Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ,ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ.

  8. Ανατρέξατε στην θεωρία του καθηγητή Τσατσόμοιρου και θα βρείτε όλες τις απαντήσεις γιά την ελληνική γλώσσα. Και τον έλεγαν τον άνθρωπο αντιδραστικό και ακροδεξιό, οι εθνομηδενιστές προοδευτικοί, αριστεροί και δεξιοί και κυρίως αδιάβαστοι και ημιμαθείς!!!

  9. 29 Ιουλίου 2013 – 10:05 μ.μ.
    Τίποτα δεν έχει αποδειχτεί περί ενός κοινού προγόνου, να σέβεσαι και την αντίθετη γνώμη. Καινούργιες ανακαλύψεις ακυρώνουν προηγούμενη γνώση.
    Το ¨Ελληνάρας῾῾είναι προσβλητικό. δηλ όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι Ελληνάρας ενώ εσύ ως μεγάλος ξερόλλας και αλάνθαστος και επιβάλλεις την γνώμη σου; Εβραίος είσαι;;;
    ῾῾Εσείς πρεσβεύετε τον φόβο, βία κλπ..῾῾ για ποιούς μιλάς; Μάλλον ποιούς φοβάσαι;; Ρωτάς γιατί οι Σιωνιστές να αποκτήσουν κάτι που μισούν – πρώτον πως ξέρεις ότι το μισούν και δεύτερον άντε ρώτα τον Ροστσαίλντ γιατί η βίλλα του στην Κέρκυρα είναι γεμάτη αρχαία Ελληνικά αγάλματα…..για να έχεις αποδείξεις……
    και κάτι άλλο ενημερώσου για το ποιός παίζει στο σκάκι τον βασιλιά γιατί μου φαίνεται δεν τα ξέρεις όλα. Αυτά με όλο τον σεβασμό.

  10. ΜΗΝ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
    ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 1550 – 300 Π.Χ
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1800 Π.Χ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΠΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 5260 Π.Χ
    ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ.
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  11. Eγω ανετρεξα σε επιστημονικη ερευνα μελετης του DNA αυτο συνιστα επιχειρημα με αποδεδειγμενη βαση.
    Εσυ με ενα απλο: "Τίποτα δεν έχει αποδειχτεί περί ενός κοινού προγόνου, να σέβεσαι και την αντίθετη γνώμη. Καινούργιες ανακαλύψεις ακυρώνουν προηγούμενη γνώση" μου ζητας να σεβαστω ΤΙ!!!!το ανυπαρκτο επιχειρημα σου????.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!!!.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εχει αρχαιοτατη προελευση.Ειναι αυτος που εξυπηρετουσε παντα εθνικιστικες τασεις με βαση ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑΣ.
    Ελληναραδες ηταν αυτοι που εκαψε ο Μ.Αλεξανδρος στην Θηβα,Ελληναραδες ηταν αυτοι που Εφριξαν οταν παντρευτηκε την Ρωξανη,Ελληναραδες ειναι οσοι διχασαν τον Ελληνισμο με Πελλοπονησιακους πολεμους και εμφυλιες διαμαχες.
    Ουσιαστικα ολοι αυτοι εξυπηρετουν τον εχθρο περιοριζοντας τον Ελληνισμο σε τοπικο επιπεδο κανοντας τον να αυτοακυρωνει τον ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΦΩΤΟΣ.
    Εαν μερικοι θεωρουν οτι καποιος χαμενος πιθηκανθρωπος η αναφορα του Ισοκρατη οτι ειμαστε τεκνα Διος αποτελει σοβαρο επιχειρημα περι αυτοχθονιας μαλλον χρειαζετε ιατρικη βοηθεια.
    Οσον αφορα τον Rothchild γιατι ολοι ασχολουντε με τα αγαλματα στην Κερκυρα και δεν ασχολουνται με τις οργανωσεις τον Μαρτυρων του Ιεχωβα,τους Ευαγγελικους,τους Πεντηκοστιανους και ολες τις οργανωσεις που χρηματοδοτει και αλωνιζουν μερα νυχτα την χωρα εξαπατοντας τον κοσμο και εντασοντας τον σε λυκοφωλιες που πρεσβευουν τον ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ.
    Και μην απατασαι εγω δεν φοβαμε κανεναν Χρυσαυγιτη αν δεν καταλαβες γιατι μιλαω,ειμαι Ορθοδοξος με προτυπο τον Κολοκοτρωνη και τον Μακρυγιαννη και οχι την φαντασιοπληξια και τις θεωριες της θεοσοφιστριας Μπλαβατσκυ.

  12. 29 Ιουλίου 2013 – 10:05 μ.μ. ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ? ΓΙΑ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΚΟΒΩ.

  13. To ότι "το είπα πρίν από εσένα άρα ισχύει το δικό μου" δεν είναι απόδειξη αυθεντικότητας.
    Ο συγκεκριμμένος λαός της ανθρωπότητας μας βγαίνει ισορικά ζημιωμένος εξ αιτίας των άλλων πάντα αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι δολοφόνοι, υπεύθυνοι γενοκτονιών (διαβάστε παλαιά διαθήκη και θα δείτε), κλέφτες όλων των ιδεών και αξιών και κακομοίρηδες όσο και ότοτε τους συνέφερε. Ποτέ δεν είχαν ιδανικά στην ιστορία τους και ποτέ δεν έφεραν στην ανθρωπότητα πράγματα αξίας ή άξια λόγου για να τους θυμούνται έστω και 2000 χρόνια μετά. Αφού και την υποτιθέμενη ιστορία τους μας την φόρεσαν με νόμο πλαίσιο και τη μαθαίνουν στα παιδάκια μας. Παράδειγμα τους γνωρίζει ο μισός και παραπάνω πλανήτης σαν τους δολοφόνους του Χριστού. Ε! δεν νομίζω ότι χρειάζεται καλύτερη διαφήμηση.
    Δεν άκουσα … τί είπατε? Ποιό είναι το καλό που πρόσφεραν στην ανθρωπότητα? Ε? πάλι δεν σας άκουσα….
    Έχουν όμως καταλάβει θέσεις κλειδιά στο σύστημα του πλανήτη μας με σκοτεινές και πλάγιες μεθόδους και ποτέ αντρίκιες, έχουν φτιάξει και περάσει νόμους που τους βολεύουν αφού οι δικοί τους ενέκριναν και στο τέλος απλά άφησαν τους νόμους να δουλέψουν υπέρ τους βέβαια.
    Συγχαρητήρια στο σύστημα που έφτιαξαν βήμα-βήμα και μίζερα-μίζερα γαι να μην τους πάρει κανένας χαμπάρι. Έχουν την επιβίωση στο αίμα τους όπως και τη σχέση με το χρήμα.
    Αλλά επειδή λένε ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει όμως και το νοικοκύρη, θα έρθει η ώρα που θα γίνουν διεθνώς ρεζίλι.
    Ο δικός μας στόχος δεν είναι αυτός όμως, δηλαδή, ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε σκοπό να γελοιοποιήσουμε κάποιον. Απλά δίναμε τις μάχες μας μέχρι να κερδίσουμε ή να χάσουμε τον πόλεμο. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και τώρα. Ο σκοπός μας είναι ιερός και δεν θα αφήσουμε τους ρουφιάνους των υποχθονίων να μας εξαφανίσουν με τις μεθόδους τους.
    Μάχη – μάχη πρέπει να κερδίζεται ώστε στο τέλος να μην μένουν άλλες πιθανότητες παρά μόνον η αλήθεια της Νίκης μας.

  14. Τι εγινε ΤΕΚΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ????απογονε του Γανιμηδη θιχτηκες???και μη εχοντας επιχειρηματα και θεσεις παραγεις ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ???ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ???
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ????
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Η ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ,ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ???
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ…ΒΡΙΣΕ..ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ..ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΡΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ..ΤΕΚΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΓΑΝΙΜΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

  15. 30 Ιουλίου 2013 – 12:53 π.μ.
    Μπράβο φίλε!!! πανέξυπνη απάντηση και αποστομωτική !!!
    Χρόνια τώρα κυκλοφορούν αυτοί στο διαδίκτυο, ως επί το πλείστον είναι κρυφομασώνοι (ξέρεις, το έκτρωμα αυτό του να είσαι Έλληνας αλλά να υπηρετείς τη Μασωνία) οι οποίοι έχουν μόνο μια αποστολή να προσπαθήσουν να μας πείσουν για δυο θέματα:
    1. Οι Μασώνοι δεν είναι αυτό που νομίζουμε και δεν φταίνε σε τίποτα από όσα τους καταλογίζουμε γιατί είναι μια ταπεινή ομάδα που βοηθάει τον κόσμο……
    2. Οι καημένοι Εβραίοι δεν είναι το τέρας που όλος ο πλανήτης ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλά καλοκάγαθα ανθρωπάκια, πολύ καλύτερα από τους τιποτένιους ……. "Ελληναράδες"……….

    Έλα μου ντε όμως που τώρα οι εποχές είναι άλλες και όπου εμφανιστούν σε φόρουμς πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας (όπως εσύ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ……

  16. 29 Ιουλίου 2013 – 10:05 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχα "παιδί της γης" πότε έχεις στοά; πήγαινε και πες τους να πάνε να πλύνουν τις ποδίτσες τους και οι "Ελληναράδες" δεν έχουμε ανάγκη τις συμβουλές σου…….

  17. 30 Ιουλίου 2013 – 7:35 π.μ.
    ΔΕΝ ασχολούμαστε με αυτούς (και δεν προβλέπεται να ασχοληθούμε σύντομα) γιατί έχουμε συμφωνήσει ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ.

    Κατάλαβες γιατί; Για αυτό άσε τον αποπροσανατολισμό και κοίτα να προφυλάξεις το κωλαράκι σου με την ποδίτσα σου γιατί έρχεται όπου νά' ναι ο "Ελληνάρας" το ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (κατά τον σπουδαίο Ισοκράτη) και θα …… πονέσεις, τσούζει.

    Υ.Γ. θες να μας πεις ποιανού τυχάρπαστου κακομοίρη τη μελέτη διάβασες; Θες να μας πεις γιατί οποιουδήποτε άλλου η μελέτη είναι έγκυρη ενώ τα λεγόμενα των ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ είναι κατά εσένα "γελοία"???

  18. 30 Ιουλίου 2013 – 7:35 π.μ.

    Οι Θεοσοφιστές είναι ανταγωνιστές σας, αυτά είναι γνωστά.

    Και για τους υπόλοιπους εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν πολλά (για να μην το παίζει ο καθένας ότι θέλει) στην Ελλάδα, σε επίπεδο εσωτερισμού 2 είναι οι πολυπληθέστερες "σχολές" ή Τάγματα: οι Μασώνοι (Τέκτονες στα ευγενικά) και οι Θεοσοφιστές, τρίτοι και καταιδρωμένοι έρχονται κάτι ελάχιστοι Ροδόσταυροι που έχουν απομείνει αλλά θεωρώ ότι στην Ελλάδα δεν έχουν και πολύ σχέση με την αρχική θεωρία. Οι υπόλοιποι (Ροδόσταυροι και άλλοι) δραστηριοπούνται κυρίως στο εξωτερικό εδώ δεν έχουν μεγάλες ομάδες

    30 Ιουλίου 2013 – 8:20 π.μ.

    Όχι φίλε μου, αυτός είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ Μασώνος. Απλώς οι περισσότεροι από αυτούς (όσους έχω γνωρίσει εγώ) το παίζουν φανατικοί πιστοί Χριστιανοί, είναι τακτική συμφωνημένη τουλάχιστον για την Ελλάδα που επί δεκαετίες οι άνθρωποι πίστευαν για αυτούς ότι είναι σατανιστές. Τελικά είναι απλά πονηροί και μαλάκες….. τίποτα παραπάνω

  19. 29 Ιουλίου 2013 – 2:57 μ.μ. συνέχεια

    Η θεωρία του ότι όλοι προερχόμαστε από τον ίδιο άνθρωπο (δώσε μας πηγές τέλος πάντων αφού μιλάς με αποδείξεις) συμπιπτει με τα γκρίζα ανθρωπάκια που θέλει να δημιουργήσει η παγκόσμια νέα τάξη – όλοι ίδιοι σκλάβοι, ίδια γλώσσα, ίδια θρησκεία και ίδιο νόμισμα (είναι στο σχέδιο και ερχονται). Οι σιωνιστές με πάμπολλες δημοσιεύσεις (έχουν στα χέρια τους όλους σχεδόν τους εκδοτικούς οίκους παγκοσμίως) προσπαθούν να αποδείξουν ότι τίποτα δεν εφεύραν οι Ελληνες και ότι όλα (γλώσσα, πολιτισμο) τα πήραν από άλλους. ¨Οτι ακόμα και το DNA τους είναι αφρικανικό. Μικρό παράδειγμα το βιβλίο του εβραίου Martin Bernal, Black Athena όπου υποστηρίζει τις αφροασιατικές ρίζες του ελληνικού πολιτισμού. Η επιμονή και η προσπάθεια να αποδείξουν ότι ο Ελληνας και ο Ελληνικός πολιτισμός δεν είναι αυτόχθονοι, είναι χαρακτηριστικό των εχθρών του Ελληνισμού που προσπαθούν να τον αναιρέσουν με κάθε τρόπο.

    Φυσικά μόνο ένας βλάκας πιστεύει ότι λαοί και πολιτισμοί αναπτύσονται σε ένα μπουκάλι χωρίς επιρροή από τους γύρω λαούς μέσω εμπορίου και ανταλλαγής.
    Αλλά γιατί οι Ελληνες πρέπει σώνει και καλά να τα έχουν πάρει όλα από τους άλλους;; Πως γίνεται και η κάθε φυλή πάνω στην γή να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και πολιτισμο και ο Ελληνας να μην έχει; Και ενώ η φυσις έχει δημιουργήσει άπειρα είδη όλα διαφορετικά το ένα από το άλλο γιατι εμείς οι ανθρωποι πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι; Αυτό δεν μας το εξήγησε το παραμύθι των εβραίων περί θεού και παρθενογέννησης / κρινοσυνουσίας …που επέβαλλαν σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γής. Δεν θα ξεχάσω δύο εβραίους αρχαιολόγους που καυχιόντουσαν στην τηλεόραση ότι ο δικός τους μύθος (η βιβλος) είναι τώρα ποιο αποδεκτός και ποιο διάσημος στην υφήλιο από τα ποιήματα του Ομήρου.

    Οπως βλέπεις σχολιαστή η αντιφαση κα η αντιφύση βρίσκεται στην δική σου μεριά γιατί η ερευνητική φιλοσοφία του Αριστοτέλη δεν ταιριάζει καθόλου με τον σκοταδισμό και την ανεξερεύνητη πίστη (''πίστευε και μη ερέυνα'') που απαιτει η ορθοδοξία.

    Το αρθρο είναι περί της αρχαιότερης γραφής που βρέθηκε ποτέ στην Ευρωπαική γή που αποδεικνύει ότι η Ελληνική γλώσσα δεν προήλθε από την Φοινικική, και ότι οι Ελληνες προυπήρχαν των Φοινίκων. Ο αρχάθρωπος των Πετραλώνων αποδεικνύει ότι ο ανθρωπος δεν προήλθε από την Αφρική όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα και ότι οι Ελληνες είνα κατά πολύ αυτόχθονες διότι ο ελληνικός χώρος κατοικείται συνέχεια από την νεολιθική εποχή. Αυτές οι αποκαλύψεις αποκρίπτονται απο κάποιους για να μην τους χαλάσουν τις θεωρίες περί ελληνισμού διότι ο Ελληνας δεν πρέπει να ξέρει ποιες είναι οι πανάρχαιες ρίζες του. Για αυτό εξ άλλου οι εχθροί την ελληνική ιστορία την πάνε μέχρι την οθωμανική σκλαβιά. Ποιο πίσω δεν παραδέχονται ότι υπήρχε ελληνισμός και έλληνες διότι έτσι τους συμφέρει. Το σχόλιο οτι όλοι προερχόμαστε από τον ίδιο άνθρωπο και περί μιας κοινής γλώσσας είναι σαν το μελάνι που ρίχνει η σουπιά σε αυτές τις σημαντικές έρευνες και αποκαλυψεις.
    Το ξαναγράφω ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Η αλήθεια κάποια στιγμή θα λάμψει
    και οι εναπομείναντες Ελληνες θα μάθουν την προελευσή τους.

  20. Ρε θα συνελθετε καποτε…οι φιλοι μου οι οποιοι διαβαζουν αυτα που γραφετε γελανε.
    Φτασατε σε σημειο να αποκαλειτε εναν ΑΝΕΡΓΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟ 42 ΕΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟ!!!!???ρε πατε καλα!!!!???
    Αν θελετε την ερευνα για το DNA ην εχω ετοιμη εχει δημοσιευτει και σε εφημεριδες ευρειας κυκλοφοριας…αλλα πρωτα θελω απαντηση στο εξης και αφηστε τις ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ.
    TI EINAI AYTO ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ??OI ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Η ΤΟ DNA ΤΟΥ???Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ,ΣΟΦΟΙ,ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ,ΑΞΙΟΙ,ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ Κ.Τ.Λ.
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  21. 1.03 Η ΛΕΞΗ ΑΔΑΜ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΦΥΛΗ.
    Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΟΥΗΔΟΥΣ Κ.Τ.Λ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ η ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    Η ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ Η ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΙΒΑΔΕΣ.
    Η ΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΡΑΤΗ ΖΩΝΗ.
    ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΘΝΗ,ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ.
    ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ Η ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,Η ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ,Η ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ ΜΥΡΟ Κ.Τ.Λ
    ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΜΕ ΑΜΩΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.
    ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,,,,,,ΕΙΝΑΙ"ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ…"Η ΑΛΛΙΩΣ "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ" ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΣΟΦΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΡΙΛΛΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ-ΑΔΑΜΙΚΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ???
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΕΓΩ???Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΝΟΝΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ???ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ DNA????
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΤΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΖΩΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΑΗΔΙΕΣ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙ.

  22. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ . ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ . ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ !!! ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ . Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ …

  23. 29 Ιουλίου 2013 – 2:57 μ.μ. συνέχεια
    30 Ιουλίου 2013 – 9:08 μ.μ.

    απαντώ στον 30 Ιουλίου 2013 – 9:08 μ.μ.

    Πρώτον σέβομαι τις απόψεις σου. Δυστυχώς εσύ δεν σέβεσαι τις δικές μου. Γράφεις με κεφαλαία δηλ τσιρίζεις, με προσβάλεις, μου κουνάς το δάκτυλο και με πιέζεις. Ποιός νομίζεις ότι είσαι;

    Φυσικά δεν ανακαλώ ούτε λέξη απο όσα έχω γράψει. Το μόνο που μπορώ να σου γράψω είναι ότι όλη η Δύση την εποχή που επέβαλαν τον χριστιανισμό την ονόμασαν Dark Ages δηλ σκοτεινή εποχή. Ηταν η εποχή που σταμάτησε η επιστήμη και καίγανε ανθρώπους στην φωτιά.

    Φυσικά δεν περιμένω από σένα να με νουθετήσεις για το ποιός είναι Ελληνας και ποιός όχι. Οι προγονοί μου έλεγαν το ομαιμον (το ίδιο αίμα) είναι αυτό κάνει το έθνος των Ελλήνων και αυτό μου αρκεί.

    Γράφεις ῾῾ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΤΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ.. Σε βολεύει αυτό έ; Δεν μου αφήνεις καμμια αμφιβολία πλέον ότι είσαι ξένος, μη Ελλην πιθανως γεννημένος εδώ αλλά αλλοεθνής.

    Ντροπή να κυκλοφορεί ακόμη στον ιστό αυτή η διαστρέβλωση του κειμένου του Ισοκράτη.

    Εγραψε ο Ισοκράτης

    «…..καί τών Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι τού γένους, αλλά τής διανοίας δοκείν είναι, καί μάλλον Ελληνας καλείσθαι τούς τής παιδεύσεως τής ημετέρας ή τούς τής κοινής φύσεως μετέχοντας».

    Δηλαδή, ό Ισοκράτης δέν υποστηρίζει ότι Ελληνες πρέπει νά θεωρούνται «οί μετέχοντες τής ημετέρας παιδεύσεως» (όσοι έχουν ελληνική παιδεία) αλλά απλώς διαπιστώνει μία κατάστασι: ότι μέ τήν διάδοσιν αυτής τής «παιδεύσεως», έφθασε νά καλούνται=νά αποκαλούνται (όχι νά είναι) «Ελληνες» ακόμη και αυτοί οι μή ανήκοντες στήν «κοινή φύσιν» τών Ελλήνων, όπως λ.χ. σήμερα χαρακτηρίζουν κάποιον «Αμερικανό» επειδή σπούδασε στίς ΗΠΑ καί «Αμερικανίζει».

    Δηλαδή επειδή έμαθαν μερικά Ελληνικούλια μας κάνουν και τους Ελληνες όπως θα λέγαμε σήμερα.

    Για αυτόν τον λόγο σχολιαστή αυτός που οφείλει να ανακαλέσει είσαι εσύ.
    Δεν περιμένω να το κάνεις ούτε θα ήθελα να συνεχίσω διαδικτυακή συζήτηση μαζί σου. Πίστευε ότι θέλεις. Δικαιωμά σου.

  24. Παντως εχω να προτεινω κατι στους αυτοχθονες και φυλετικα καθαρους απογονους της μαιμους των Πετραλωνων.
    Ας πανε να ανεβουν σε κανα δεντρο γιατι η αυτοχθονια οπως οριζετε απο τον Ισοκρατη μαλλον δεν εχει σχεση με την ανακαλυψη του αρχανθρωπου.
    Διαλεξτε λοιπον τι ειστε τεκνακια του Διος η απογονοι της μαιμους και οπαδοι της Δαρβινικης θεωριας που παραμενει απλα μια αναποδεικτη θεωρια.
    Η μηπως τελικα η μαιμου ειχε ερθει απο τον Σειριο γιατι τα μπανανοδεντρα εκει ξεραθηκαν…
    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!!!!

  25. ΓΙΑ ΤΟΝ 31 Ιουλίου 2013 – 3:23 μ.μ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΙΕΣ.
    ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΙΜΑ Ο 31 Ιουλίου 2013 – 3:20 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

  26. εξακολουθειτε να μην απαντατε στο ερωτημα που εθεσα και οπως συνηθως κανετε ομαδικες επιθεσεις και σχολια.Τουλαχιστον συννενοηθητε για να μην ακυρωνετε ο ενας τον αλλο.
    Δεν μιλησα για Ελληνικουλια μιλησα για Ελληνικη παιδεια και Αγωγη και δεν νομιζω οτι μονο ο Επιλεκτος Φωτισμενος Εγκεφαλος των Φυλετικα Καθαρων ειναι ικανος να την υιοθετηση.
    Το ιδιο αλλωστε πιστευε και ο Μ.Αλεξανδρος που εφερε το Φως στα περατα της Οικουμενης.
    Με ειπατε Μασωνο και το αρνηθηκα,εγω σας αποκαλεσα Χρυσαυγιτες και εσεις δεν απαντησατε.
    Στοχος μου δεν ηταν να ανοιξω διαλογο μαζι σας αλλα να σας κανω να δειξετε το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟ προσωπο σας και νομιζω τα καταφερα πολυ καλα.
    Η συνομιλια αυτη ηδη ειναι γνωστη σε πολλους φιλους μου που δεν το κρυβω πολυ απο αυτους ειχαν μασησει απο το ψευτικο προσωπο που δειχνετε.
    Στοχος επετευχθει κουβεντα τελος…..

  27. ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΦΑΝΗΚΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ. Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΗΓΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ. ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

  28. 12.51 μακαρι ολοι οι αναρχοκομουνιστες να ηταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ και οπαδοι του Μ.Αλαξανδρου.
    Ειδατε ολοι πως αυτοεξεφτελιζονται οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    Πρωτα με χαρακτηρισαν ΕΒΡΑΙΟ μετα ΜΑΣΩΝΟ μετα μαλλον πρεπει να ημουν ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΣ τελος εγινα ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ.
    Και βεβαια σαν τους ΛΥΚΟΥΣ ολοι μαζι να φανε το ΑΡΝΙ ενω εγω δεν επετρεψα στην ομαδα μου να κανει ουτε ενα σχολιο.
    Φασιστοειδη αποβρασματα της κοινωνιας ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ,να ξερετε οτι το ΑΡΝΙ εχει σαν φυλακα ΠΟΙΜΕΝΑ ΛΕΟΝΤΑ και συντομα θα συρθειτε παλι στις σπηλιες οπου ανηκετε.
    Πρεσβευετε το μισος και τον διχασμο που ηταν ανεκαθεν ο μεγαλυτερος εχθρος της Ελλαδος.
    Ο Μητροπολιτης Πειραιως Σεραφειμ σας ξεσκεπασε ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ και ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.
    Οσοι ενδιαφερονται ας ψαξουν στο ΥΟYTUBE τους διαλογους του θεολογου Κ.Ν.Σωτηροπουλου με τον Κ.Κ.Πλευρη και θα καταλαβουν την "δυναμη" των επιχειρηματων που εχουν ολοι αυτοι.
    Ενα να ξερετε δεν μισω εσας σαν ανθρωπους γι αυτο και δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε την βια ως μεθοδο αντιμετωπισης σας,τις ιδεες που σας εχουν φυτεψει στο κεφαλι μισω και ο μονος τροπος να σκοτωσεις μια ιδεα ειναι να αποκαλυψεις τι πραγματικα πρεσβευει.
    Ο Εβραιος,Μασωνος,αλλοφυλος,αναρχοκομουνιστης σας χαιρετα με ΑΓΑΠΗ προς το ανθρωπινο μερος σας αλλα και ΛΥΠΗ ως προς την ΠΛΑΝΗ που εχετε πεσει.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

  29. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.
    ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ… ΟΥΣΤ

  30. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΙ,ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.
    Ο ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΓΝΩΣΕΙΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.
    ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΔΡΑΤΕ ΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΔΡΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ,Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΠΑΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΤΑ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΕ.
    ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

  31. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ
    Γεννήθηκε στον Εύδηλο Ικαρίας στις 24 Ιουλίου 1924
    Σπούδασε Βιολογία στις Η.Π.Α.
    Πήρε το πρώτο πτυχίο της Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης
    Σπούδασε Ανθρωπολογία στην τέως Σοβιετική Ένωση
    Το 1961 του απενεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορα (Ph.D.) από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας για τη διατριβή του H Προέλευση των Ελλήνων
    Εργάστηκε επί πολλά έτη στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και στη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, στο τμήμα Ανθρωπολογίας, όπου και διακρίθηκε για τη δουλειά του
    Διατέλεσε αρχηγός αποστολών στη Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γιουγκοσλαβία, Αρμενία-Καύκασο, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν
    Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1965 και έγινε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας
    Ίδρυσε την πρώτη Βιολογική έδρα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο καθώς και έδρα Ανθρωπολογίας
    Το 1969 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του 8ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ανθρωπολογίας στο Τόκιο
    Είναι ιδρυτής της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος (1971) και της Υπηρεσίας Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας του Υπουργείου Πολιτισμού (1977)
    Το 1979 ορίσθηκε στην Πράγα Πρόεδρος του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, το οποίο πραγματοποίησε τις εργασίες του στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982
    Διατελεί μέλος του Μονίμου Διεθνούς Συμβουλίου Ανθρωπολογικών και Εθνολογικών Επιστημών της UNESCO και μέλος της Ανθρωπολογικής Εταιρείας των Παρισίων
    Από το 1987 ενεργό μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ν. Υόρκης
    Έχει δημοσιεύσει δεκάδες βιβλία και πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες
    Ίδρυσε το Ανθρωπολογικό Μουσείο Πετραλώνων, με δικά του έξοδα
    Ανακάλυψε ίχνη φωτιάς στο σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής, ηλικίας ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων χρόνων και μια πλήρη δεξιόχειρα εργαλειοτεχνία που μόνο νοήμονα όντα θα μπορούσαν να κατασκευάσουν.
    Οι έρευνές του για τη χρονολόγηση του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων απέδειξαν ότι στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής, επτακόσιες σαράντα χιλιάδες χρόνια πριν, έζησε, περπάτησε και έτρεχε, ένα προικισμένο ον, με νου, μηχανική σκέψη, έναρθρο λόγο, πλήρη καταμερισμό εργασίας, άρα πολιτισμό…

  32. “Οι γνωστοι Ρωμιοχριστιανοι και Χριστιανοκομμουνιστες δεν διαφερουν σε τιποτε απο τους Εβραιους της πολης σας. Αποτελουν την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο του Ελληνα !”

    από μια ανάλυση του
    Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας

  33. http://dyismos.pblogs.gr/2012/02/arhs-poylianos-kai-o-arhanthrwpos-twn-petralwnwn.html ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΙΟΥ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ :Πώς φτάσαμε από τον Ελλαδοπίθηκο στον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων;
    AΠΑΝΤΗΣΗ:
    Από τον Ελλαδοπίθηκο φτάσαμε στον Χόμο Ερέκτους Τριλλιένσις (Homo Erectus Trilliensis) πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια. Αυτός είναι τελείως όρθιος και έχει ίχνη έναρθρου λόγου και τέλεια εργαλεία. Ανακαλύψαμε εργαλεία, όπως ένα πέτρινο σκεπάρνι, τελείως ακονισμένο, με λαβή και κόψη. Το είδος αυτό ήταν παμφάγο. Αυτό το είδος εξελίσσεται και ότανπριν από 1,7 εκατομμύρια χρόνια, αρχίζει η Περίοδος του Παγετώνα χώνεταιστις σπηλιές. Είχε το παράδειγμα των ζώων, που για να γλιτώσουν από το ψύχος κατέφευγαν στις σπηλιές. Ακολουθώντας τα ζώα ο άνθρωπος κατοικεί για πρώτη φορά στο σπήλαιο των Πετραλώνων. Η θερμοκρασία του σπηλαίου ήταν σταθερή στους 17 βαθμούς Κελσίου, διότι το σπήλαιο έχεις πάχος τοιχωμάτων 22 μέτρα.
    TΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ????ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΜΙΑ ΑΛΟΓΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ!!!Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ??Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΔΙΟΣ???Η ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΕΚΝΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ???ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ…ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ???ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΥΤΣΩΦ!!!

  34. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΕΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΛΙ.
    ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΛΙΜΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΜΑΝΙΔΗ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ.
    ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΕΙΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΟ ΠΡΟΚΕΙΤΕ.
    ΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΘΗΚΗ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΡΩΜΑΝΙΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΜΑΣΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΚΕΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΔΟΞΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΑΝ ΖΩΟ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΣ.

  35. ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ, ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΦΥΛΟ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΗΝΟΡΑ, ΙΔΕ ΩΓΥΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΩΝ) ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΝΑ …"ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΙΟΥΔΑΙΟΙ" – ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΟΙ- ΤΖΕΗΝΤ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΦΛΑΒΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. ΙΔΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ "ΚΟΡΕ" Ή ΚΟΡΕΣ = ΚΟΡΕΑ. ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ (ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΣΕΝΤΑΪ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ)

  36. ΚΑΙ Ο ΦΟΥ-ΜΑΝΤΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΡΥΖΙ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!

  37. ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΦΙΑ-ΠΗΓΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΑΝ ΑΥΤΗ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΘΕΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "ΖΗΝΑ","ΗΡΑΚΛΗΣ",ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ,ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ,ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ,ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,NEW ORDER.
    ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ.

  38. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ…ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΚΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΑ'1988 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ KAI ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΞΙΚΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ 13500 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΟ.1 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΥΙΟΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ (ΚΙΝΑ). ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ ΤΟ 2010: "ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ", ΒΛ. ΑΡΘΡΑ ECONOMIST LONDON (= "ΕΙΝΑΙ …ΦΥΣΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ") ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΡΕΑΤΗ. (ΚΟΡΕΑ 777 = ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666-ΔΥΣΗ ΣΕ 888-ΚΙΝΑ). ΒΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΦΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ (ΓΕΛΩΣ!!!!) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΕΟ ΣΙΝ – CHIN Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ (ΒΛ. ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ = ΟΡΟΣ ΚΙΝΑ, ΒΛ. ΣΙΝ-ΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ)..ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Χ-ΑΒΡΑ-Χ-ΑΝ? = ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ = JUDAS = JUDE = JADE (DRAGON) = ΚΙΝΑ.
    ΚΙΝΕΖΟΣ – ΣΙΝΙΣ, ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΣΤΗΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
    Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΙΩΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΩΝΑΣ-ΓΙΟΥΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΙΝΕΖΟΙ.

  39. AN ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΕΑΝ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.

  40. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΝΙΣΤΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.

  41. Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΩΣ "ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" …ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΔΡΑΚΟ-ΧΕΛΩΝΑ, ΥΠΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ Ή ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΦΙΧΘΗΣΕΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ-ΦΥΣΗΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΕΝΘΕΟΣ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΥΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

  42. Με ιδεολογικούς αντιπάλους μπορώ να μιλήσω με σένα…εσυ δεν εχεις καν επιχειρήματα,ιστορικές πηγές,επιστημονικες έρευνες..τιποτα δεν εχεις..
    Τα μυθηστορηματα δεν ειναι αποδείξεις για όλα αυτά που λες.
    Η φαντασία ανήκει στο φανταστικό αλλά οταν εισχωρεί στην πραγματικότητα κάνοντας μας να έχουμε χάσει τ
    ην ικανότητα διάκρισης μεταξυ πραγματικου και φανταστικου τοτε εγώ θα ασχοληθω μαζί σου???
    Εμένα βρήκες για να ικανοποιήσεις την ψυχωτική ανάγκη σου για αυτοπροσδιορισμό ως ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ και κάτοχο σπάνιας και απόκρυφης γνώσης.
    Για πάρε τα χάπια σου και σταματά τις ασυνάρτητες και αναπόδεικτες φαντασίες ΑΙΝΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    Είπαμε να μιλάμε με τους έχοντες επιχειρήματα και θέσεις,όχι και με τους τρελλούς και φαντασιόπληκτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *