ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μεξικό: Η κυβέρνηση δημοσίευσε αρχεία των Μάγια για παρουσία εξωγήινων

· Κατοχικά Νέα

Η κυβέρνηση του Μεξικού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει επιβεβαιωμένες επαφές με εξωγήινη νοημοσύνη, φέρνοντας στη δημοσιότητα αρχαία έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης παρουσίας.

Πριν από λίγο καιρό αποχαρακτηρίστηκαν διάφορα έγγραφα των Μάγια, τα οποία είχαν συνταχθεί πριν από 1300 χρόνια, που δείχνουν ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι η μόνη νοημοσύνη με προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο (σύμπαν). Τα διαστημικά ταξίδια ήταν σε χρήση από εξωγήινα πλάσματα εδώ και πολλούς αιώνες στο περιβάλλον της γης.

Τα έγγραφα αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί από την κυβέρνηση του Μεξικού, είναι μελέτες για το ζήτημα αυτό, οι οποίες θα προσθέσουν πληροφορίες σχετικά με την προέλευση της νοημοσύνης στην ανθρωπότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσίαση των πληροφοριών αυτών, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μεξικού, αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα προς την κατεύθυνση του καθορισμού της αλήθειας.

«Αυτή η παρουσίαση, ίσως κάνει και άλλες κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο που έχουν στοιχεία σχετικά με την παρουσίαση νοημόνων όντων να τα δημοσιοποιήσουν προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με την ερευνητική κοινότητα για ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης», σημειώνει ο νικητής του Sundance Film Festival, ο Χουάν Κάρλος Ρούλφ [Juan Carlos Rulfo].

Η πρόταση για συνεργασία της διεθνούς κοινότητας ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου Αλβάρο Κολόμ.

«Το Μεξικό έχει γνωστοποιήσει τους κωδικούς, σημαντικά έγγραφα και αντικείμενα των Μάγια που είχαν εξωγήινες επαφές- όλα τα στοιχεία τους επιβεβαιώθηκαν από τους αρχαιολόγους», είπε.

«Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν συμμετέχει στην έρευνα, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να υποστηρίξουμε αυτήν την πρωτοβουλία».

Ο Αλβάρο Κολόμ, μίλησε επίσης, για «επαφές μεταξύ των Μάγιας και εξωγήινους, βάσει αρχαίων εγγράφων που η κυβέρνηση είχε αποθηκεύσει σε ασφαλή υπόγεια θησαυροφυλάκια για κάποιο χρονικό διάστημα», όπου αναφέρονται «τόποι προσγείωσης στη ζούγκλα που χρησιμοποιούνταν επί 3.000 χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι τα μυστικά αυτά ‘προστατεύονταν’ από την κυβέρνηση του Μεξικού επί 80 χρόνια, σημειώνει η πηγή:

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο γραφείων της Tencent στην ΚίναΔΙΕΘΝΗ

Tencent: Νέο open-source μοντέλο AI για κώδικα, έρευνα και οικονομική ανάλυση – Η Κίνα ανεβάζει ταχύτητα

Κατεστραμμένη αποθήκη στην Ουκρανία μετά από ρωσικό πλήγμα με dronesΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά drones σφυροκοπούν ξανά το Κίεβο: Χτυπήθηκαν αποθήκες, κατοικίες και κρίσιμες υποδομές

Το Στενό του Ορμούζ από δορυφορική λήψη της NASAΔΙΕΘΝΗ

Πετρέλαιο: Το Ορμούζ ξανανοίγει σταδιακά ενώ οι τιμές πέφτουν – Τι αλλάζει στον πόλεμο με το Ιράν

2 απαντήσεις στο “Μεξικό: Η κυβέρνηση δημοσίευσε αρχεία των Μάγια για παρουσία εξωγήινων”

  1. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ [ ΝΑΙ ΡΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ]…

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΣΒΗΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ…

    ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΠΑΘΕΣ ΠΛΑΚΑ …Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕ …ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ…

    ΓΙΑΣΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά