Διαφημίσεις

Από την πείρα μας, σας λέμε ότι θα γίνει σάλος με αυτό το βίντεο, αλλά και θα κατέβει σε λίγες ώρες.
Δείτε το:

Τα πήραν στο κρανίο οι κάτοικοι του Αλάν Κογιού και τα έχουν βάλει με τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή!!! Στα χέρια τους κρατούν τσεκούρια και πιστόλια… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Συγκεκριμένα τσιγγάνοι – Ρομά με αρχηγό τον γνωστό δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιάννη Αλεξίου δηλώνουν σφόδρα δυσαρεστημένοι με δηλώσεις μελών του κόμματος περί μη ελληνικότητας των τσιγγάνων και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν και εφόσον κανείς επιχειρήσει να ενοχλήσει κάποιον δικό τους!!!!

Επίσημη αντίδραση από το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν είχαμε αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα έχουν να πούνε για την ξαφνική αντίδραση των Κομοτηναίων κατοίκων του Αλάν Κογιού και την δίκαιη απαίτησή τους να μην τους αντιμετωπίζει κανείς ρατσιστικά. Βεβαίως η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια ΑΜΘ και ιδιαίτερα στην Ροδόπη όλοι ξέρουν πως είναι κύριοι σε τέτοια θέματα, μάλιστα χάρη σε αυτούς το κόμμα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ανεβαίνει ακόμη και σε μουσουλμανικούς συνοικισμούς!!

Μένει μόνο να δούμε πως θα τα καταφέρουν με …το απόρθητο φρούριο του Αλάν Κογιού που μέχρι σήμερα κανείς πολιτικός από κανένα κόμμα δεν τολμά να πάει χωρίς συνοδεία της αστυνομίας!!! Θα τα βρει η Χρυσή Αυγή με τους περήφανους Ελληνες τσιγγάνους όπως οι ίδιοι δηλώνουν στο Αλάν Κογιού;; Περιμένουμε και μόλις μάθουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε!!!

tarodopakia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Μαγκεψάμιν οι γύφτοι!!!!Απίστευτο βίντεο ΣΟΚ που θα κάνει πάταγο: Δείτε το πριν απαγορευθεί”
  1. pame se epipedo amerikhs ketopihsh se olh thn ellada na mas xeromaste ante kai se anotera giayto merikh nostalgoyn ton papadopoylo blepete ta apotelesmata ths plirhs eleytherias toys xalasan thn doylia me thn diakinhsh narkotikon kai pame se prosopiko epipedo apo to 74 kai meta mas kibernoyne marionetes perastikamas

  2. πάνω απ όλα η ανθρωπιά λέει…θα σας σφάξουμε,θα σας κρεμάσουμε,θα σας κάνουμε παιδιά,δεν πάει κανείς πολιτικός χωρίς συνοδεία αλλά πάνω απ όλα η ανθρωπιά..μάλιστα..

  3. ΠΆΝΤΩΣ ΓΙΑ ΓΎΦΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΠΟΦΟΡΟΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΔ…ΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ" ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

  4. ΟΜΟΡΦΙΕς ΜΟΥ !!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς "ΕΛΛΗΝΕς" ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΚΛΙΑ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς ΑΝΤΡΑΚΛΕς ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟς ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΘΕΟς-ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙς…ΟΕΟ ? Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ .

  5. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ . ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΝΤΕΝΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ? ΒΛΕΠΕΙ ? Α ΞΕΧΑΣΑ , ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΡΕ …

  6. χαχαχαχα η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο.σιγα ρε τα αιματα σκατομαγκα.τα βαλατε εσεις με τους ρωσοποντιους,εαν ερχοντουσαν θα σας σφαζανε ολους τα παλικαρια του ποντου.

  7. τι ειναι αυτα τα νουμερα ρε? αυτοι ειναι για φαπες ρε!σιγα κοριτσια μη σκίσετε καμιά κυλοτα.χαχαχαχαχαχα. κοιτα ρε κατι τυπακια

  8. Υπαρχει η λυση αλλα πουτιν, στελνουμε 1-2 F16 και σας κανουμε οικοπεδο, μετα μπορουμε να συνεργαστουμε

  9. Σε χιουμοριστική σελίδα βρίσκομαι;;; Καλά είναι δυνατόν να κάνετε θέμα αυτό το βιντεάκι; Μαζεύτηκαν τρεις χαζοί λένε οτι ναναι και το σχολιάζετε σοβαρα;

  10. Στο 1:57 επεμβαινει και ο πακιστανος Σνουπ Ντογκ…
    Ο Αλεξιου μπορει να απεκτησε κυπελλα σε αγωνες αλλα σε ανθρωπινο επιπεδο ειναι δυστηχως αλλος ενας σκατογυφτος που
    συντομα θα οδηγηθει σε απελαση.
    Υπανθρωπια στο μεγαλειο της…

  11. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ…

  12. Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Ενας μαλακας αξυριστος, και απο πισω μια μαιμου που κραταει ενα πιστολι, και αυτο δεν ξερει να το πιασει, το κραταει λες και θα του φυγει απο το χερι!! χαχαχα,χοχοχχο!!!χιχιχιχι!!!

  13. αν εχετε καταλαβει , αυτο το μουνοσκυλο ο αλεξιου εχει κανει κονε με τους τουρκογυφτους καιελεγχει ολη την διακινηση ναρκωτικων στην εριοχη , και με τις ευχες των τοπικων αρχων, και βεβαια μην ελπιζετε πως το βιντεο θα κατευει, παρ οτι προσβαλει τα μεγιστα!!!!, κι ολογος που δεν θα κατευει ειναι, πως εναντιονεται στην χρυση αυγή.και μη σας φαινεται αστειο.
    οσο για τις γνωσεις του ηληθιου στις πολεμικες τεχνες
    ……τροπη για τις πολεμικες τεχνες!!!!!!

  14. Όποιος από σας γνωρίζει αυτόν τον γυφτόβλακα, θα κέρει για τι καραγκιόζη πρόκειται…..Κρίμα και στα χαιβάνια τους πολιτικούς που τον βραβεύσανε κατα καιρούς με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά του στον χώρο των πολεμικών τεχνών….το άσχετο το γίδι…Θαρείς και δεν υπήρχανε δραστήριοι σύλλογοι που αξίζουν έναν έπαινο και με το παραπάνω, και ασχολούμαστε με τον ηλίθιο κωλόγυφτο….

  15. Αυτοι εκει ειναι ΔΕΝ κρυβονται. Εκει ηταν και εκει ειναι. Εσεις παιδακια του πληκτρολογιου και της μοδας, απογονοι Ταγματασφαλιτων, επαγγελματιες πατριωτες και ψεκασμενα βληματα να δω πως θα γλυτωσετε…
    Ρουφιανοι και χαφιεδες της αστυνομιας δε σας βρισκει κανεις στους δρομους…
    Μπλα-μπλα πισω απο τα πισι χρυσαβγουλα…
    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ…
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΓΥΦΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ…ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΣΑΣ…ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ…
    ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΓΚΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

  16. ειναι γνωστο ποιοι κρυβονται σε συμμοριες πισω απο μαγαζια , προστασιες και ντιλια,
    οι γνωστοι ουγκ ξυρισμενοι ναζιστες..
    ερωτηση προς χρυσαυγιτες..
    γιατι εχουν στις ταξεις τους τοσους πολλους αλβανους ξερετε?
    γιατι συνεργαζονται..
    σας πουλανε παραμυθι για δηθεν ελληνες κ κρυβεται πολλη βρωμια απο πισω,προβατα ε προβατα

  17. Ελεος,χαχαχχαχαχαχχαχαχχα,αυτο δε μασανε,δεν εχουν ουτε δοντια,απο την κοκα και την πρεζα,10 χρονια φυλακη λεει ο τσαντιρογυφτος,δεν του ειπε κανεις οτι μονο οι μαλακες πανε μεσα?τι γελοιοτητες ειναι αυτες?το πεζουν και ελιιναρς τα τσογλανια που με καθε στραβη παρατανε την ελλαδα και τρεχουν στην ρουμανια οι κοτες να σωθουν,ακουσε κανεις για κανα γυφτο ηρωα σε κανα ελληνικο συμβαν?ολοι την κανουν οπως οπως τα μουνια,ασε με τουσ χρυσαυγιτες,μονο την δημοσιοτητα θελουν τα κολακια και η μαγκια τους?μεσα στις σερβιετες τους την εχουν.Ελεος πια πιξαμε στις αδερφες!!!.

  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Ι ΤΣΙΝΓΚΑΝΟΙ ΕΤΑΝ ΕΙΝΙΑ ΚΑΙ 8Α ΕΙΝΑΙ ΕΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙΤΟΥΣ Ι ΧΡΙΣΙ ΑΥΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *