Διαφημίσεις

Γιάννη ούτε να το σκέφτεσαι. Δεύτερη υπογραφή να βάλεις. Ρίξε το μπαλάκι στο Δικαιοσύνης. Πέτα το από πάνω σου. Να σας πω τι έπαθε ο Γιάννης.

Η τρόικα του σιγοψιθύρισε κάτι ακαταλαβίστικα και μετά του έδωσε ένα μπιλιετάκι. Σημεία προόδου έγραφε πάνω. Του έριξε μια γρήγορη ματιά και σε ένα σημείο προς το τέλος γούρλωσε τα μάτια χλόμιασε και μετά τον έπιασε νευρικό γέλιο. Τους λέει δεν έχουμε κουβεντιάσει κάτι τέτοιο. Τι εννοείται;

Η τρόικα του απάντησε πολύ φυσιολογικά ότι πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα νομοθετικά. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε όσους χρωστούν στο κράτος από το πρώτο ευρώ. Είναι μέτρο κατά της φοροδιαφυγής και επείγει. Και τώρα Γιάννη μου τι κάνουμε; Διωξτο γιαννάρα μου στείλτο στο δικαιοσύνης. Πες παιδιά εγώ είμαι δεύτερη υπογραφή και τέτοια. Σαν αυτούς που αναγνωρίζουν τον δράστη αλλά δεν είναι σίγουροι γιατί είχε πέσει το σκοτάδι.

Α εκτός από δεύτερα διαβατήρια δεν βγάζετε και κάνα ναυτικό φυλλάδιο από Φιλιππίνες. Για καλό και για κακό. Lobbysta λέγε μου τέτοια …
lobbystasgr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ …”
  1. Iσχυει αυτο ,εγω πριν 3 μηνες εφυγα για εξω και δεν μου εδιναν διαβατηριο στην ασφαλεια για μια παλια οφειλη , την οποια την ειχα πληρωσει αλλα δεν την ειχαν βγαλει απο το κομπιουτερ, και φαινοταν οτι χρωσταω Με εστειλαν με τον αριθμο της στα δικαστηρια να παρω αντιγραφο εξοφλησης Και μετα μου εδωσαν το διαβατηριο και εφυγα

  2. που ειναι το προβλημα? οσοι ειναι εκεινοι που χρωστανε στο κρατος και ειναι κατι μαφιοζοι φιλοι εκδοτων και φιλοι πολιτικων ναι να μην πανε πουθενα και οχι μονο φυλακη αλλα να αποδωσουν και αυτα που χρωστανε, κατι εμποροι , γιατροι, και ελευθεροι επαγγελματιες που ζουν μονο με 5000 ευρω χαχαχαχα να γελασουμε παλι, για τους απατεωνες κανουμε τετοιες αναρτησεις ομπρε?

  3. Πλαστά εννοείς. Τι θα πει "δεύτερα"?
    Δηλαδή στο δεύτερο τι θα γράφει;

    άσε φίλε και ΔΕΝ θέλουμε να φύγουμε από τη χώρα μας. Δεν πληρώνουμε δίφραγκο (εφόσον δεν υπάρχει) και δεν πάμε και πουθενά.
    Αυτοί θα φύγουν. Όχι εμείς

  4. Εδώ θα μείνουμε ρεεεεε.

    Αυτό με τα διαβατήρια ισχύει εδώ και χρόνια, μόλις πας να εκδώσεις σου βρίσκουν τα πάντα που χρωστάς.. Δεύτερο, τι εννοείται πλαστό; Γιατί αν δηλώσεις απώλεια έχεις χοντρό πρόστιμο, αν δηλώσεις δεύτερη φορά είναι αμφίβολο αν σου ξαναδώσουν. Αυτά για ενημέρωση..

  5. εγω παλι ρε φιλε ειμαι εξω τωρα ενα και μισο χρονο.στην μισιτη μερκελ λαντ.αλλα επειδη δεν με σηκωνει το κλιμα σκεφτομαι να ξαναγυρισω και να μην ξαναφυγω ,σαν το χωριο μου ποθες!!!!!!!!πουθενα δηλαδη.
    και απουλεγε και ο γερος ελλαδα και ασ τρωμε ψωμι και ελιες.
    και σκεφτομαι και να γραψω στην αυλη μου μολων λαβε κουφαλες!!
    ε και δεν ειμαι χρυσαλοιφης
    αλλα ειμαι ελληνας ρεει

  6. 26 Σεπτεμβρίου 2013 – 8:03 μ.μ.

    και πολύ καλά τα λες. Είμαι ο σχολιαστής 26 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:13 μ.μ

    στην αρχή, όταν έβαλε ο προδότης τις πρώτες υπογραφές (Μάρτιος του 2010) έλεγα να φύγω άρον άρον γιατί εγώ είχα διαβάσει τι έλεγε στο Μνημόνιο που υπέγραψε, είχε κυκλοφορήσει τότε ευρέως.

    Όσο τα χρόνια πέρασαν όμως, και αφού άντεξα ως τώρα και δεν έκλεισα το μικρό μου μαγαζί (αν και για πολύ λίγο αντέχω ακόμα) τώρα βλέπω ότι τα σχέδια ΔΕΝ τους βγαίνουν (και για εμάς και παγκόσμια) και είπα:
    Δεν θα πληρώνω τίποτα πλέον εφόσον δεν μπορώ παρά μόνο ότι χρειάζεται για την επιβίωση μου (φαγητό, ενοίκιο, ρεύμα όποτε μπορώ, προμήθειες για το μαγαζί όσες μπορώ για να δουλεύει λίγο) και τίποτα άλλο.
    Θα κάνω υπομονή, θα υποφέρω, θα κάνω οικονομίες αιματηρές να επιβιώσω ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θα περιμένω……….

    Θα περιμένω ρε πούστηδες, δε θα φύγω. Αν αντέξω και δε με κλείσετε φυλακή και δεν πεθάνω είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ξεκουμπιστείτε εσείς. Με τον κακό ή με τον καλό τον τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek