Απόσπασμα από τα Πρακτικά συσκέψεως πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στις 15.05.2012.
Οι ειδήσεις κρύβονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Η πρώτη λεπτομέρεια είναι ότι ακόμα στην επίσημη ιστοσελίδα της προεδρίας ΔΕΝ υπάρχει ανακοίνωση. Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι ότι το περιβόητο φαξ που εστάλη με την ένδειξη “προεδρία της Δημοκρατίας” δεν αντιστοιχεί σε νούμερο της προεδρίας αλλά όπως ενημερωθήκαμε στο …σπίτι υπαλλήλου της!! (ακόμα ο εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί!!! Μήπως πρέπει πρώτα η κυρία να στείλει και κανένα φαξ στην Άγκυρα όπου θα παραδίδει το Καστελόριζο;).
Η τρίτη λεπτομέρεια είναι ο …κύριος Μπίτσιος. Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα του Π. Καμμένου στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η “διαρροή”, κόστισε πολλά, μα πάρα πολλά στην χώρα και δεν το λέμε “μεταφορικά”. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Θα θέλατε, κύριε Πρόεδρε, προηγουμένως να μας πείτε την άποψή σας για το θέμα αυτό που έθεσε ο κ. Καμμένος, εάν απεστάλη ή όχι στους πολιτικούς αρχηγούς αυτή η επιστολή;
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ναι, το έχει αναλάβει ο κ. Μπίτσιος και νομίζω ότι έκανε κάποια ανακοίνωση η Προεδρία.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Έκανε ανακοίνωση …..
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!
