19:14 - 28/04/2015

Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε τα λεφτά του Σώρρα, μας αξίζουν! Αλλά στείλτε και ένα εισαγγελέα…

Παρακολουθώντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Νίκο Χατζηνικολάου, προσπάθησα να αντισταθώ και να μη γράψω αυτό το άρθρο. Μετά από τόσες αναλύσεις και τη συμμετοχή στην έρευνα που αποκάλυψε τις απάτες των “αμερικανικών ομολόγων των 600 δις” και των “καταπιστευμάτων”, ίσως να μην είχα κάτι να προσθέσω. Από την άλλη, το ερώτημα πλέον είναι διαφορετικό: αν η κεντρική διοίκηση της χώρας δεν είναι ικανή να ξεσκεπάσει μια τόσο απλή απάτη, πως μπορούμε να την εμπιστευόμαστε, για να μας προστατεύσει από τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο;

Στο κοινό της εκπομπής “Ενικός” του κ. Χατζηνικολάου συμμετείχε μια οπαδός του Αρτέμη Σώρρα, η κα Μαρία Γραμματικόγιαννη. Πήρε το λόγο και άρχισε να αναλύει πόσο πλούσιοι είμαστε, από τη στιγμή που δικαιούμαστε δεκάδες τρισεκατομμύρια από τα “παγκόσμια καταπιστεύματα”. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ως πιο έμπειρος, αφού έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια κόλπα από τους φανατικούς οπαδούς του Σώρρα, την αντιμετώπισε με χιούμορ. Είναι σαφές όμως ότι ο Πρωθυπουργός δεν κατάλαβε που έμπλεξε…

Εικόνα 1. Η οπαδός του Σώρρα “διδάσκει” την ομήγυρη για τα παγκόσμια καταπιστεύματα και τα τρισεκατομμύρια των ονείρων μας.

Η χρησιμότητα της επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης του άφραγκου επενδυτή, με την ψεύτικη αμερικάνικη προφορά, από την εξωτική και μακρινή Πάτρα, είναι απλή. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Το κράτος δεν κοιμάται, είναι στην εντατική. Και μαζί του έχει συμπαρασύρει και τη δικαιοσύνη, που ανέχεται τέτοια “φυντάνια”, ενώ εξαντλεί την αυστηρότητά της σε κάθε φτωχαδάκι που θα κάνει το λάθος να μπλέξει μαζί της.

ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Ο όρος “παγκόσμια καταπιστεύματα” είναι διεθνής και καλύπτει μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίες, με θησαυρούς και εξωγήινες ή θεϊκές οντότητες που τους ελέγχουν. Στο εξωτερικό, το σύνηθες είναι η απάτη να στηρίζεται στην πλαστή διαθήκη του εκλιπόντος δικτάτορα των Φιλιππίνων Ferdinand Marcos. Ο θρύλος λέει ότι ο Marcos συγκέντρωσε το θησαυρό του στρατηγού Γιαμασίτα και τον έκρυψε σε υπόγειες στοές στη χώρα του. Είναι η ίδια διαθήκη, χωρίς τελείες σε αδιάκοπες σελίδες κειμένου, που λέει ότι ο Χίτλερ ήταν κρυφο-φιλιππινέζος και ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος έγινε για τα καταπιστεύματα. Η γνήσια διαθήκη κάηκε, αλλά κάποιος θυμόταν τις εκατοντάδες σελίδες και τις κατέγραψε. Βέβαια, είχε λίγο σκιστά μάτια ο Αδόλφος. Δεν είχε;

Βίντεο. “Δεν είναι του Σώρρα αυτά…”. Η παρέμβαση της οπαδού του Σώρρα στον Αλέξη Τσίπρα, για το “κληρονομικό δικαίωμα” στα “καταπιστεύματα”. Η υπογραφή Παπούλια είναι απλά πλαστή και αυτό το επιβεβαίωσα με την υπεύθυνη τύπου του προηγούμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην Ελλάδα, η κομπίνα έχει ελαφρά τροποποιηθεί. Επειδή σε ένα ΦΕΚ, που περιγράφει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νομισματική Συνθήκη του Bretton Woods, αναφέρεται η λέξη “καταπίστευμα”, αυτό θεοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από την οργάνωση του Σώρρα για να πείσει όσους αφελείς δεν μπαίνουν στον κόπο ή δεν μπορούν να διαβάσουν το σχετικό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Η συνθήκη του Bretton Woods, που περιγράφεται στο ΦΕΚ, είναι σχετικά απλή. Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αντί κάθε νόμισμα να έχει σαν βάση το χρυσό, το δολάριο συνδέθηκε με το χρυσό και τα υπόλοιπα νομίσματα με το δολάριο και μόνο έμμεσα με το χρυσό. Με τον τρόπο αυτό το δολάριο έγινε το “παρεμβατικό νόμισμα” της διεθνούς οικονομίας. Οι υπόλοιπες χώρες έπρεπε να διατηρήσουν τα νομίσματα τους σε σταθερή ισοτιμία με το δολάριο, με μια πολύ μικρή απόκλιση της τάξης του 1%.

Τα μακροχρόνια αποτέλεσμα της συνθήκης, μετά από χρόνια παγκόσμιων νομισματικών ατασθαλιών, ήταν το δολάριο να υποφέρει για να συγκρατήσει τις κερδοσκοπικές πιέσεις και η αμερικάνικη οικονομία να απορροφάει ελλείμματα που δεν της ανήκαν, αλλά εμφανίζονταν στο ισοζύγιο πληρωμών της. Το 1971, με απόφαση του Νίξον, επήλθε η διάλυση της συνθήκης και η απεμπλοκή των νομισμάτων από τη σταθερή ισοτιμία, με την αποχώρηση του δολαρίου.

Εικόνα 2. Η πρώτη σελίδα του ΦΕΚ 315 της 27ης Δεκεμβρίου 1945 που παρέδωσε η οπαδός του Σώρρα στον Αλέξη Τσίπρα για να τη μελετήσει και να δει πόσα τρισεκατομμύρια έχουμε στα παγκόσμια καταπιστεύματα…

Για το θέμα αυτό, μαζί με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη, είχαμε πάρει μια συνέντευξη από την Karen Hudes, πρώην υπάλληλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, που παραιτήθηκε και άρχισε να εντρυφεί σε θεωρίες συνωμοσίας. Κατά τη διάρκεια βέβαια της συνομιλίας η κα Hudes (Μέρος Α: http://www.youtube.com/watch?v=gMY1fw7fpcM και Μέρος Β: είχε μια πιο “πικάντικη” άποψη για το Σώρρα και απλά χαρακτήρισε την όλη κίνηση με μια λέξη: “απάτη”. Όταν και οι συνωμοσιολόγοι σε αποκαλούν απατεώνα, νομίζω ότι αλλάζεις επίπεδο…

ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;

Εδώ και τρία χρόνια παρουσιάζουμε τα στοιχεία της κομπίνας με τα άχρηστα χρεόγραφα του Stephen Louis Wozny και τα παγκόσμια καταπιστεύματα διαφόρων συνωμοσιολόγων, όπως του Neil Keenan. Πλέον, στη “φαρέτρα” του Σώρρα, προστέθηκαν και τα τετράκις εκατομμύρια ενός άλλου διεθνούς απατεώνα, του Victor I. Kobzar.

Βίντεο. Η συνέντευξη μου στο δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, στην οποία ανάλυσα τις απάτες των “ομολόγων” και των “καταπιστευμάτων”.

Το τραγελαφικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι τον τελευταίο χρόνο, η ομάδα Σώρρα δεν κρύβει πλέον τα πλαστά έγγραφα. Τα κοινοποιεί στις πολιτικές και δικαστικές αρχές της χώρας με εξώδικα! Για να το κάνω πιο λιανά, υπάρχουν κάποιοι που διακινούν πλαστά έγγραφα, με τα οποία υποστηρίζουν ότι επιθυμούν να δανειοδοτήσουν εντόκως το Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως έγραψα πρόσφατα στο Νομικό Τμήμα της Τράπεζας της Ελλάδος για το θέμα των καταπιστευμάτων : “πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να σας συγχαρώ για το νέο εξώδικο που έλαβε η Τράπεζα της Ελλάδος από τον άφραγκο, κατά φαντασία επενδυτή Αρτέμιο Σώρρα. Σίγουρα θα σπάσει τη μονοτονία, αφού τόση βλακεία συμπυκνωμένη σε ένα εξώδικο, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον χιουμοριστική”.

Μαζί, η ομάδα ζητάει χρήματα από τους αφελείς πολίτες, που τις περισσότερες φορές τα δίνουν για το καλό του “Έθνους”. Χρησιμοποιούν κακοφτιαγμένα, πλαστά έγγραφα, για να πείσουν τους αφελείς και σαν τέτοιο θεώρησαν και τον Πρωθυπουργό της χώρας! Το μόνο που δεν αντέχουν είναι το διάλογο με οποιονδήποτε έχει καταλάβει την απάτη και μπορεί να αντικρούσει με στοιχεία τα όσα λένε. Για το λόγο αυτό με αποφεύγουν “όπως ο διάολος το λιβάνι” και εξαφανίζονται από κάθε εκπομπή στην οποία θα μπορούσαν “να με πείσουν”.

Βίντεο. Το ντοκιμαντέρ του zougla.gr για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δις

Σε όλη την Ελλάδα ιδρύονται πυρήνες, υπό τη μορφή “ανεξάρτητων” ΜΚΟ, που σύμφωνα με το καταστατικό τους δέχονται εντολές από μια κεντρική διοίκηση. Αντί δηλαδή να ιδρυθεί μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, με υποκαταστήματα υπέρ του Σώρρα, ιδρύονται δεκάδες, ξεχωριστές εταιρικές οντότητες, με ξεχωριστά ΑΦΜ και διοικήσεις, που όλες όμως έχουν συμφωνήσει να ακολουθούν διαταγές. Σαν τον ιστό μιας αράχνης.

Οι οπαδοί ορκίζονται, με τον “Όρκο του Πολεμιστή”, στον “Ζευς”, τους ραίνουν με “ενεργοποιημένο” νερό (πατενταρισμένη παραγωγή) και ακολουθούν τυφλά τις εντολές του ενσαρκωμένου “Απόλλωνα”, θεωρώντας προδότη και άξιο να πεθάνει όποιον δεν τους πιστεύει. Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα, τα παρατσούκλια που του έχουν αποδοθεί από την τυφλωμένη ομάδα είναι τραγικά, όλα για να αποδείξουν μια “εβραϊκή καταγωγή”, που για τους συγκεκριμένους είναι ισάξια με την καταδίκη σε θάνατο.

Είναι σαφές ότι δεν μπορεί οποιοσδήποτε να τους αντιμετωπίσει εύκολα στη ρητορική τους. Η ευγένεια και η διαλλακτικότητα θεωρούνται σημάδια ηττοπάθειας. Είναι σαν να προσπαθείς να ανοίξεις κουβέντα με “μάρτυρες του Ιαχωβά” για την Αγία Γραφή. Για το λόγο αυτό και σαν οδηγό γνωριμίας με τους νέους ψευδο-όρους “τραπεζιτικής” και “διεθνούς συνωμο-οικονομίας” που προωθούν τα μέλη της οργάνωσης Σώρρα, προτείνω παλαιότερο άρθρο μου για τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα με τίτλο “Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!! – https://www.katohika.gr/2014/05/politikoi-apateones-tazoun-kapisteumata-kai-vazoun-ipopsifious-dimarxous-na-orkizontai.html”.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ MICRONATIONS!

Με τα παράνομα χρεόγραφα του Stephen Louis Wozny να έχουν κάνει τον κύκλο τους, υπάρχει πλέον νέα πηγή τρισεκατομμυρίων. Ο νέος χρηματοδότης, τον οποίο εκπροσωπεί ο κ. Σώρρας, είναι ο Vladimir I. Kobzar, διεθνής απατεώνας, ο οποίος έχει εμπλακεί σε πλαστές εγγυητικές επιστολές, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, διεθνείς οικονομικές απάτες και προσπάθειες αποσταθεροποίησης μικρών κρατών. Αυτός είναι ακόμη πιο “καλό παιδί” και από τον Wozny.

Εικόνα 3. Λεπτομέρεια από το εξώδικο του Σώρρα προς τον Αλέξη Τσίπρα, τις Ελληνικές Αρχές, τον Ομπάμα, τον Πούτιν και τον Αρχηγό της CIA…

Εικόνα 4. Tο εξώδικο είναι μια μελέτη συνωμοσιολογίας, με ψευδο-όρους οικονομικών που θα έκαναν και τον πιο έμπειρο οικονομολόγο να “ψάχνεται”.

Ο Vladimir I. Kobzar, κυκλοφορεί πλέον στη Μαλαισία και στις γύρω περιοχές, ενώ το Reuters φιλοξενεί ένα πρόσφατο, εξαιρετικό άρθρο που περιγράφει την έκνομη δραστηριότητα του (Special Report: The bonds that turned to dust – http://www.reuters.com/article/2011/08/15/us-phantom-bond-idUSTRE77E1ST20110815). Αυτός είναι ο μεγάλος “ανθρωπιστής” και ιδιοκτήτης των λογαριασμών, που αναφέρεται στο εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα ως ο διαχειριστής των καταπιστευμάτων, στα οποία παλαιότερα ο Σώρρας είχε πρόσβαση λόγω κληρονομικής διαδοχής και με τη χρήση του δακτυλιδιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου…

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι απλά χαριτωμένα. Όμως, ο Kobzar μαζί με το συνεργάτη του Ruatapu Tukarawa, παρά λίγο να πετύχουν την αποσταθεροποίηση των Cook Islands, μέσα από μια παρόμοια διαδικασία με αυτή που χρησιμοποιεί ο Σώρρας για τους Δήμους. Έπεισαν τους Δήμους της χώρας να υπογράψουν δανειακές συμβάσεις και στη συνέχεια προσπάθησαν να ανακηρύξουν τους Δήμους σαν αυτόνομες περιοχές. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που επιθυμεί η οργάνωση στην Ελλάδα, η οποία πλέον αυτοπροσδιορίζεται εθνικά, με όρους μικροέθνους (micronation).

Εικόνα 5. O Vladimir Kobzar, ιδιοκτήτης του Alpha Omega Station και νέος “τριλλιόνης” (από τα trillions). Με τη βοήθεια του Σώρρα, θα πάρουμε τα ρούβλια του…

Ελπίζω ωστόσο η κομπίνα στη χώρα μας να σταματήσει εκεί και να μην εκδηλωθούν οι αναπτυσσόμενες τάσεις αλυτρωτικού χαρακτήρα, όπως έκαναν άλλα μέλη της διεθνούς σπείρας στο εξωτερικό και ειδικότερα το Dominion of Melchizedek στα Νησιά Μάρσαλ και ο Chief Charles Hohepa στη Νέα Ζηλανδία. Στόχος όλων αυτών ήταν η ανάδειξη μιας εθνικής μειονότητας και η ανεξαρτητοποίηση της, με τη δημιουργία αυτόνομων περιοχών και κρατιδίων. Στο εξωτερικό τους σταμάτησαν έγκαιρα οι αρχές των ξένων χωρών. Στην Ελλάδα, οι αρχές τι ακριβώς κάνουν;

Το σίγουρο είναι ότι οι φανατικοί, ορκισμένοι οπαδοί του Σώρρα είναι εδώ. Είναι “βαθύπλουτοι”, “οπλισμένοι” με πλαστά έγγραφα, τραμπουκίζουν και θα σώσουν τη χώρα. Ναι, ζουν ανάμεσα μας και οι αρχές κάνουν ότι δεν τους βλέπουν.

Για την αποφυγή επανάληψης:

Με πλαστά έγγραφα στο ΤΧΣ αγοράζεις τράπεζες; – http://mignatiou.com/2014/10/me-plasta-engrafa-sto-tchs-agorazis-trapezes/

Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές – http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/3. Λευτέρης Ρήνος : Απάτη η υπόθεση Σώρρα! – http://www.ribandsea.com/main/index.php/face/1588-lefteris-rinos-apati-i-ypothesi-sorra4. Απάτη το “έμβασμα” των …600 δις του Σώρρα – http://mignatiou.com/2014/10/ethnos-xeskepastike-o-sotiras-sorras/

5. Οι νέες περιπέτειες του γνωστού απένταρου “τρισεκατομμυριούχου” Αρτέμιου Σώρρα: Ορκιστείτε στο “Ζευς” ευλογημένοι! – http://mignatiou.com/2015/03/i-nees-peripeties-tou-gnostou-apentarou-trisekatommiriouchou-artemiou-sorra-orkisou-sto-zefs-evlogimeni/

6. “Υπόθεση Σώρρα”: Παραδέχονται ότι το ομόλογο για την Κύπρο είναι το πλαστό χρεόγραφο Wozny! – http://mignatiou.com/2013/05/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%BC/

7. Πλαστογράφηση της απόφασης Ελληνικού Δηκαστηρίου στο “Η βρετανική αστυνομία στα ίχνη της ομάδας Σώρρα για τα πλαστά έγγραφα!” – http://mignatiou.com/2014/06/i-vretaniki-astinomia-sta-ichni-tis-omadas-sorra-gia-ta-plasta-engrafa/

8. Υποψήφιε δήμαρχε Καβάλας κ. Αγανικόλα οφείλετε να παραιτηθείτε! – http://mignatiou.com/2014/05/ipopsifie-dimarche-kavalas-k-aganikola-ofilete-na-paretithite/

9. Να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα ακάλυπτα “αμερικάνικα ομόλογα” των 600 δις – http://mignatiou.com/2013/05/%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4/

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Η κολοσσιαία συμπαιγνία πίσω απο τον Σώρρα
  Πως μπορείτε μονοι σας ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να ξεσκεπασετε την κομπίνα του Σωρρα
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/04/blog-post_16.html
 2. 0
  0
  Xαχαχα καλα το πας το γραμμα αλλα μονο που υπαρχει και κατι που σε βγαζει λαθος….Για μπες λιγο στο site της world bank να ριξεις μια ματια στη σελιδα που εχει η Ελλαδα με τα ποσα της μεσα και μετα τα ξαναλεμε.Τι ειναι αυτα τα ποσα μηπος μπορεις να μας πεις κι εσυ η μαλλον ειναι οι σημερινοι της λογαριασμοι που μπορουν να την ξεχρεωσουν απο τα παγκοσμια λαμογια και τα πιονια τους που κυβερνανε αυτο το τοπο….
 3. 0
  0
  Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να μπει φυλακή κοροϊδεύεις τον κόσμο!
 4. 0
  0
  Δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα στην παγκοσμια τραπεζα για λογαριασμο της Ελλαδας. Αν υπηρχαν ο Σωρρας θα ειχε παρουσιασει τον συνδεσμο της ιστοσελιδας.
 5. 0
  0
  Και γιατί παρακαλώ αφού είναι απατεώνας ο Κ.Σώρρας δεν τον κλείνετε μέσα; εύκολο είναι. εδώ για δέκα ευρώ σε βάζουν μέσα,σε τέτοια υπόθεση υποτιθέμενης απάτης γιατί δεν κάνει κάποιος εισαγγελέας κάτι; Κάτι μου λέει απο τη συμπεριφορά τους,ότι ο Κ.Σώρρας έχει δίκαιο διότι τον αποφεύγουν,(Αντί να τον αντιμετωπίσουν) και αυτό από μόνο του λέει πολλά….
  • 0
   0
   Για 10 Ευρώ δεν μπαίνεις φυλακή. Για τρολάρισμα επίσης. Απάτη δεν υπάρχει, αφού δεν υπάρχει αντικείμενο.
 6. 0
  0
  ΑΦΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ(ΣΩΡΡΑΣ).
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
 7. 0
  0
  Πολλοί γράφουν ότι να ναι εδώ. Μπαίνεις φυλακή και για δέκα ευρώ εάν δικαστείς και δεν τα έχεις πας έστω και για μια μέρα στη μπουζού. Τρολάρισμα δεν είναι το να κατηγορείς με επίσημα έγγραφα όλη τη βουλή για εσχάτη προδοσία. Θέλουμε μια πολιτική απάντηση αλλιώς η υπόθεση Σώρρα είναι αληθινή. Τέρμα οι βλακείες. Όχι απαντήσεις απο Παπαδάκηδες και Χατζηνικολάου, αλα από πολιτικά πρόσωπα.
  • 0
   0
   Δεν μπαίνεις φυλακή για 10 Ευρώ. Αφήστε τις βλακείες. Δεν χρειάζεται πολιτική απάντηση γιατί δεν υπάρχει καν το θέμα. Είναι αποκύημα της φαντασίας παρανοϊκών και δεν έχει καμία λογική βάση. Ούτε πλαστογραφία υπογραφών προέδρων υπάρχει ούτε ψεύτικα ΦΕΚ ούτε λεφτά με το τσουβάλι, ούτε τίποτα. Απλά αυτά που διαβάζουν δεν τα καλαβαίνουν και τα ερμηνεύουν με την ασχετοσύνη τους. Όσο πιο άσχετοι τόσο πιο πολλά τα λεφτά που ονειρεύονται. Σε λίγο θα έρθει και ο Τσάκας με τον Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας να μας αγοράσει. Πολλοί σανοφάγοι μαζεύτηκαν εδώ μέσα και τριγύρω.
 8. 0
  0
  Μπες στη world bank στη σελιδα της Ελλαδας η οποια ειναι βασικος μετοχος απο τη συνθηκη της bretton woods και εκει θα δεις και τα ποσα και ολα τα αλλα…
  • 0
   0
   Δωσε το LINK της τραπεζας …και θα σου πουμε τι αφορα αυτο το LINK…Αν δεν το δωσεις σημαινει οτι δεν υπαρχει και σας ταιζουν κουτοχορτο ο σωρρας & συμμορια…
 9. 0
  0
  Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΦΡΙΧΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΑΧΑ Η Ο.Ε.Α.

  ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ:

  777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
  https://www.youtube.com/watch?v=0SYCdfKxIS4

  Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=LAC3Y5wKuS8

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί