Διαφημίσεις

Αισθητές σεισμικές δονήσεις έχουν λίγη ώρα που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα ! Περισσότερα σε λίγο ….

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αμφίκλεια. Αναγνώστες του enikos.gr μας μετέφεραν ότι ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Λαμία. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,5 Ρίχτερ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Κουνιέται η Αθήνα ….Ανανεωση!”
  1. Όχι μόνον η Ελάτεια σήμερα αλλά και η Κρήτη από το χάραμα με 3.5 R Χ 2. Το Μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο πάντως τον σεισμό της Ελάτειας τον δίνει 4.7 R. Ξύπνησε πάλι το θεριό…

  2. Τι συμπτωση βρε παιδια.3 μερες ψεκαζουν μετα προειδοποιουν οτι θα εχουμε ακραια φαινομενα στην περιοχη εκεινη, Σημερα απο το πρωι μαζι με τους ψεκασμους μεταφερουν τα συνεφα προς τα εκει και ως εκ θαυματος εχουμε και σεισμους.frank boese.

  3. Μηπως τελικά όλοι αυτοί οι σεισμοι είναι προσεισμοί;
    Και γιατί τις τελευταίες μέρες ΟΛΑ τα κανάλια μας έχουν τρελάνει στις διαφημίσεις του ΟΑΣΠ, που παρεπιμπτόντος πάει για κλείσιμο.

  4. Και επανέρχομαι γιατί παρατηρώ στο http://quakes.globalincidentmap.com/ ότι έγιναν 2 σεισμοί στην περιοχή της Ελάτειας, με διαφορά 19 λεπτών. 4,8 R ο πρώτος και 5,1 R ο δεύτερος. Τα εντόπια ΜΜΕ ανακοίνωσαν μόνον ένα σεισμό. Γνωρίζει κάποιος κάτι? (Εάν επισκεφθείτε την σελίδα κάντε zoom κι ελάτε αρκετά κοντά για να φαίνεται κι η κίτρινη φούσκα κάτω από την κόκκινη).

  5. Littlepartofsoul
    είναι ένα φαινομενο που λέγετε "σμηνοσεισμοί" που όμως κανονικά δεν πρέπει να είναι πάνω από 4 το πολύ 4,5 ρίχτερ.
    Το φαινόμενο αυτό έχει ανησυχήσει πολύ τους σεισμολόγους μιας και θεωρητικά είναι ανεξήγητο. Άξιο μνείας είναι ότι οι σεισμοί που έγιναν σήμερα έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος με τους σεισμούς του Αυγούστου στην ίδια περιοχή, όπου 400 σπίτια κρίθηκαν ακατάλληλα. Το πράγμα χειροτερεύει γιατί έχει αρχίσει να δείχνει ομοίοτητες με το σεισμό της Ζακύνθου – Κεφαλλονίας του ΄56 που είχαν καταστραφεί αυτά τα νησιά και είχε σκοτωθεί πολύς κόσμος.

    Μυτιληνίος 2

  6. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ANEY KEIMENOY
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ-ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ-ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-
    ΡΕ ΣΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕΣ;
    ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΠΑΛΙ, ΑΛΗΤΑΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΛΙ.
    ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ;
    ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ;
    ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ; ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΩΡΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ; ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΣΤΙΣ 2:44 π.μ
    ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΞΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ και ας τα διαβάζουν τώρα…..
    ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ…..ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…..ΤΕΛΟΣ…
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ-ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-
    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ……ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο Quetzalcōātl ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο Kukulkan…. ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ Cholula ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ…….

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ – ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΝΤΩΝ/ΟΡΓΑΝΩΝ/ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ
    ΓΗΣ ΤΕ ΑΛΜΥΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΡΙΟΝ ΜΟΧΛΕΥΤΗ
    ΜΗΝΙΣΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ
    ΤΑΣ ΑΣΕΒΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΥΜΗΝΕΣΘΑΙ.
    Ρέει το ρο σαν γράμμα, σαν συλλαβή,
    σαν ηχώ και σαν νερό,
    ρέει γάργαρο, θολό, βρώμικο και ιερό.
    ΄Ολα είναι ροή, βροχή,
    ρεύμα, νεύμα, υπομονή.
    ΄Ολα είναι ρο,
    το είναι, το όχι, το ναί,
    το ζωντανό και το νεκρό.
    Ρέει το ρο,
    στο γράμμα, στο ρέμα ,στο μυαλό
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ
    ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ (ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ, ΣΤΑΛΙΑ ΣΤΑΛΙΑ, ΣΑΝ TΟΝ ISON ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΣΤΡΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  7. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ (ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΦΑΝΗΚΕ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΝ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΕ ΝΟΗΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ
    ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ) ΒΟΙΩΤΙΑ (ΟΧΙ) (ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΛΥ) ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΥΒΙΚΟ (ΛΥΒΙΚΟ ΠΟΛΥ) – ΣΑΡΩΝΙΚΟ (ΜΕΣΑΙΟ) – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ (ΛΙΓΟ) – ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ) ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΣΟ, ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ /ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ/ΒΡΕΤΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  8. συγχυσηηηη…….
    μπουρδουκλωμααααα!!!
    αραγε ακομη και εσυ αντιλαμβανεσαι το δικο σου πεδιο….

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

  9. ΕΠΕΙΓΟΝ . … .ΕΠΕΙΓΟΝ .. …. …

    Ο κολαουζος του συστηματος Καρατζαφερτας
    ξανα εμφανιζεται στο κοινο (….;) του για να γινει αναχωμα
    του συστηματος στην εκρηκτικη ανοδο των χρυσαυγητων

    απολαυστε την διακομωδηση των συγκοινωνουντων δοχειων….
    (καμμια σχεση με τα δοχεια νυχτως…) ο διαφημηστης/ προεδρος
    με τους συστημικους/πολιτικους και με τους διαμορφωτες/δημοσιογραφους!!!

    ε! ρε .πλακες….!!!!! δικοι σας στην κριση και την κριτικη σας….

  10. Οι σεισμικές δονήσεις που διαρκώς σημειώνονται στο νομό Φθιώτιδας, έχουν φοβίσει αρκετά τους σεισμολόγους της χώρας μας. Τόσο τον Αύγουστο, όσο και τώρα το Σεπτέμβριο, οι σεισμοί συνεχίζονται ακάθεκτα στην ίδια περιοχή. Μεγάλος ο προβληματισμός και στους κατοίκους της Φθιώτιδας.

    Συγκεκριμένα, ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας με επίσημες δηλώσεις του σε γνωστή ιστοσελίδα, επισημαίνει πως το μέγεθος των δονήσεων που σημειώνονται, δεν συνάδουν με αυτό που οι σεισμολόγοι αναγνωρίζουν και ονομάζουν ως ομαλή μετασεισμική ακολουθία, δηλαδή η μετασεισμική δραστηριότητα δεν εξελίσσεται με απλά λόγια φυσιολογικά. Αυτό κάνει τον κύριο Χουλιάρα να ανησυχεί, παρακολουθώντας και αναλύοντας διαρκώς τη κάθε δόνηση που σημειώνεται στη περιοχή.

    Μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ της Τετάρτης 7 Αυγούστου, σημειώθηκαν τουλάχιστον πολλές σεισμικές δονήσεις οι οποίες κυμάνθηκαν από 4,3 έως και 4,7 Ρίχτερ, αλλά και πολλοί σεισμοί μεταξύ 2,5 και 3,0 Ρίχτερ. Ο κύριος Χουλιάρας τονίζει πως οι σεισμοί που εντάσσονται στη δέσμη των μετασεισμικών δονήσεων, είναι της ιδίας περίπου τάξεως με τον σεισμό των 5,3R στις 7 Αυγούστου και όχι χαμηλότερης, κάτι που θα αναμενόταν σε μια ομαλή μετασεισμική ακολουθία. Είναι πολύ νωρίς αλλά και πολύ παρακινδυνευμένο, να υποστηρίξει κάποιος πως ο κύριος σεισμός στην περιοχή της Αμφίκλειας ήταν αυτός των 5,3R, επισήμανε στο τέλος ο κύριος Χουλιάρας.

    Εμείς με τη σειρά μας, θα συνιστούσαμε στους κατοίκους της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, να είναι ψύχραιμοι και να είναι σε ετοιμότητα τις επόμενες ημέρες, να αντιμετωπίσουν ένα πιθανό πιο ισχυρό σεισμό ή ισοδύναμο σεισμό των 5,3R, ωστόσο πιστεύουμε πως η κατάσταση τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εντελώς. Όχι πανικός, όχι κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα κατά τη διάρκεια ενός σεισμού. Θα πρέπει να ζούμε με τους σεισμούς όπως λένε οι σεισμολόγοι.

    Πάντως άλλοι σεισμολόγοι πέρα από κύριο Χουλιάρα, όπως o καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κύριος Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, τόνισε πως ο σεισμός των 5,3R ήταν ο κύριος σεισμός και πως οι σεισμοί τώρα είναι μετασεισμοί. Καλό θα ήταν πάντως να προσέχετε μέσα στις επόμενες ημέρες, πράγμα που τονίζουμε όχι μόνο εμείς αλλά και οι ίδιοι οι σεισμολόγοι σε επίσημες δηλώσεις τους.

    ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Weatherakias

    Users Information Users Information

  11. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4: ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ (ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΦΑΝΗΚΕ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΝ/ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.
    ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 Σεπτεμβρίου 2013 ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΝΑΤΑ… ΝΑΤΑ…. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ («Le Monde»).
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ LE MONDE ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΡΑ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΕ ΝΟΗΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝ ΠΡΑΞΗ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:
    ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Η ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.6 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΜΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ ΜΙΡΟΤΕΡΟ Η (ΔΙΑΖ) 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ.
    ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ) ΒΟΙΩΤΙΑ (ΛΙΓΟ) – ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ (ΜΕΣΑΙΟ/ΥΨΗΛΟ), ΑΝ ΝΑΙ, ΑΤΑΛΑΝΤΗ (ΠΟΛΥ) ΑΝ ΝΑΙ, ΑΤΤΙΚΗ (ΠΟΛΥ), ΑΝ ΝΑΙ, ΚΡΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΔΗ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΥΒΙΚΟ (ΠΟΛΥ).
    ΣΑΡΩΝΙΚΟ (ΜΕΣΑΙΟ ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ ΛΙΓΟ) – ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ) ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ. ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΤΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΟΛΥ) ΑΝ ΝΑΙ, ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΙΔΗ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΝΑΙ, ΧΙΟΣ ΥΨΗΛΟ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΣΟ, ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΡΟΣΟΧΗ /ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΑΥΟΡΚΗ –WDC- WYOMING/ΒΡΕΤΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6 :
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΟΛΩΣΑΝ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΙΠΠΟΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ,
    ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ…..
    ΤΕΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ ,
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ , ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b
    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  12. Έκκληση στον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, να μας θυμήσει παλαιότερές του αναρτήσεις. Για να έχουμε καλή εικόνα. Είναι πολύ αξιόλογα αυτά που λέει. Ας επαναλάβει μερικά πράγματα, αν θέλει.

    Λοιπόν, τα γεγονότα αρχίζουν.

    Γεωλογικές ανακατατάξεις… Διαφωτιστικά λόγια του πατρός Ελπιδίου.

    http://profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/

    Όραμα γερόντισσας, να το θυμηθούμε

    http://kotsarikos.com/2012/08/30/%CF%8C%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/

    Γρηγορείτε…. Μην εφησυχάζουμε (κυρίως πνευματικά)….

  13. 16 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:57 μ.μ.
    Μυτηλινιέ φίλε, δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι έχουν κοινά αυτά τα φαινόμενα με τους καταστροφικούς σεισμούς Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς. Εκείνοι οι σεισμοί είναι αποκωδικοποιημένοι και χαρακτηρισμένοι, στο λέω γιατί έχω καταγωγή από κει.

    Οι σεισμοί αυτοί ονομάστηκαν "τρίδυμοι" και το κούνημα τους δεν ήταν πλάγιο (δηλαδή αριστερά δεξιά τα κτίρια) αλλά -δυστυχώς- πάνω, κάτω δηλαδή τα ξήλωσε τα κτίρια, τα ξερίζωσε.

    Τρίδυμοι ονομάστηκαν (και όχι σμήνος από σεισμούς) γιατί, και στα δυο νησιά, την πρώτη μέρα, μεσημέρι έκανε έναν δυνατό, τη δεύτερη μέρα την ίδια ακριβώς ώρα έκανε δεύτερο πιο δυνατό και την τρίτη μέρα, την ίδια ώρα έκανε τον δυνατότερο και τα γκρέμισε όλα.
    Πλησίαζε μεσημέρι και είχαν όλα τα σπίτια φωτιές αναμένες για μαγείρεμα. Έτσι, δεν γκρεμίστηκαν μόνο, κάηκαν κιόλας!

    Δυστυχώς της Ζακύνθου ήταν ακόμα πιο τραγική η καταστροφή από της Κεφαλλονιάς…..αν δείτε αεροφωτογραφίες της εποχής θα κλάψετε………………….. ένα οικόπεδο είναι όλο τη νησί……

  14. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ.
    ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ)
    1ο ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
    ΒΟΛΟΣ – Άνω Κερασιά Πηλίου
    Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης στην Άνω Κερασιά Πηλίου, έχοντας κάψει μέχρι και αυτή την ώρα 30 με 40 περίπου στρέμματα δασικής έκτασης.
    Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν, 40 άνδρες με 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ πραγματοποιούνται και ρίψεις νερού από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair.
    Αν και η πυρκαγιά εκτείνεται σε δύσβατη ομολογουμένως περιοχή, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις υπό τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μιχαλάκη, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Αντιπυράρχου Χαράλαμπου Πόζογλου, βρίσκονται σε καλό σημείο, ώστε να θέσουν γρήγορα υπό τον έλεγχό τους το πύρινο μέτωπο.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ….. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.
    Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΝΕΡΟ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ-ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 29/07/2013 ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.
    Η ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
    ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  15. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΠΡΟΣ : ΑΝΩΝΥΜΟ 17 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:47 π.μ.
    Ανώνυμοςείπε…
    Έκκληση στον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, να μας θυμήσει παλαιότερές του αναρτήσεις. Για να έχουμε καλή εικόνα. Είναι πολύ αξιόλογα αυτά που λέει. Ας επαναλάβει μερικά πράγματα, αν θέλει.

    ΣΤΟ katohika.gr ΑΦΗΝΩ ΙΧΝΗ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    http://www.katohika.gr/2013/09/to-voyager-den-exei-egkatalipsei-akoma-to-hliako-systima.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/otan-to-pedio-paizei-me-to-mialo-sou.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/anamenete-isxiri-magnitiki-kataigida.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-ti-sto-diaolo-psaxnoun-ta-erpeta.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/seismos-4-2-stin-kriti.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/pouroeidi-skafi-sinodeuoun-ton-komiti-ison.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/erpetoidis-kai-selini.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/otan-o-obama-anakoinose-epithesi.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/ison-the-first-trumpet.html
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ – ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΟΝΟ, ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ
    ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  16. προς ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…

    συγχυσηηηη……. μπουρδουκλωμααααα!!! αραγε ακομη και εσυ
    μπορεις να αντιλαμβανεσαι καπου – καπου και το δικο σου πεδιο;;;

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

  17. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 18-21 ΧΛΜ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, 36ΧΛΜ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, 79 ΧΛΜ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ/ ΙΛΙΟΝ ΤΡΩΑΣ (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΝ) ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ Ο Τ-ΡΩΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 3,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ (ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ).
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑ (ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ) ΑΤΑΛΑΝΤΗ (ΣΕ ΥΨΗΛΟ) ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΥΤΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΟΛΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΟΜΗΡΙΚΗ ΤΡΩΑΣ) (ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΙΔΗ (ΠΟΛΥ) ΛΥΒΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……..

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  18. –ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ
    ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/8/2013 ΟΤΑΝ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1999.
    ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙ-ΕΠΑΦΗΣ ΝΕΚΡΩΝ Teōtīhuacān ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,
    ΤΟΤΕ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ
    ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΚΡΕΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ –
    ΠΡΟΣ ΗΓΕΤΗ/ΣΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΛΕΒΑΝΙΑΣ/ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ/ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ/ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
    ΡΕ ΣΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΔΩΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΥΨΙΣΤΗ ΥΒΡΙ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ; ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΜΕΙΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΛΩΝΩΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΡΠΕΤΟ.
    ΤΟΝ Τ-ΡΩΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ; ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ; ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ; ΤΟΝ ISON ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , Η ΓΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , Η ΓΑΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ , Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΥ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    – ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ –
    1) ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟ 10 ΣΤΗΝ 5η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΑΖΙ.
    2) ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    3) ΞΕΚΙΝΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΛΙΘΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΤΑ 8ΑΡΙΑ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 6ΑΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ…..ΤΕΛΟΣ…….
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
    Η ΗΧΗΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ.
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΗ , ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΗ ,
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΙΔΗ 243 Ida ΜΕ ΤΟΝ (243) Ίδη I ΔΑΚΤΥΛΟΣ ,ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ISON
    ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ GJ 1214b
    ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ…..

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  19. : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ
    από viki_z » Τετ Σεπ 18, 2013 10:38 am

    Η Ελλάδα στο «χορό» των Ρίχτερ και ο Τσελέντης σκαφάτος στο Ιόνιο
    Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 17:51 Τελευταία ανανέωση: Πέμπτη 08 Αυγούστου 2013 18:37
    Η Ελλάδα στο «χορό» των Ρίχτερ και ο Τσελέντης σκαφάτος στο Ιόνιο
    Κάποιοι όπως φαίνεται το έχουν ρίξει για τα καλά στις διακοπές αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.

    Τι κι αν από χθες το πρωί τα Ρίχτερ ταρακουνούν την Στερεά Ελλάδα με τους κατοίκους που τα σπίτια τους έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, να βρίσκονται στο δρόμο από τον φόβο, ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πάτρας, κ. Άκης Τσελέντης κάνει απτόητος τις διακοπές του.

    Ο κ. Τσελέντης λοιπόν κάνει βόλτες στο Ιόνιο με το σκάφος του και βάζει και φωτογραφίες στις 17: 05 το απόγευμα σε κοινωνικό δίκτυο με την εξής ατάκα:

    «EPITELOYS ME TO AGAPHMENO MOY SEISMIC PALY STIS THALASSES. TORA MARINA VASILIKHS LEFKADA STO DROMO GIA PAXOYS.»

    Δεν είναι κακό βέβαια κάποιος να κάνει διακοπές, και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο, αλλά μήπως ο κ. Καθηγητής θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τη σεισμική δραστηριότητα; Μήπως θα έπρεπε και αυτός από την πλευρά του να βγει και να μιλήσει, για να γνωρίζει και ο κόσμος την άποψη ενός διακεκριμένου επιστήμονα, που συχνά πυκνά εκφράζει τις εκτιμήσεις του στα Μέσα;

    Ε δεν χάθηκε και ο κόσμος αν οι διακοπές πάνε δυο-τρεις μέρες πίσω…

    Λογικές σκέψεις και ερωτήματα που μάλλον θα μείνουν αναπάντητα…

    Διαβάστε επίσης:

    Ισχυρός σεισμός στην Ελάτεια – Αισθητός και στην Αττική

    Σεισμός: Στους δρόμους οι κάτοικοι της Ελάτειας

    Σεισμός-Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Δεν υπάρχουν θύματα και ζημιές

    Στ. Τάσσος για ισχυρό σεισμό: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

    Σεισμός στη Φθιώτιδα: Νέα σεισμική δόνηση

    Κατολίσθηση στις Θερμοπύλες λόγω του σεισμού

    Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/3 … z2fDz0vFg4

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    α)Ο Σεισμολόγος Τσελέντης δεν προβλέπει τους σεισμούς!!!!!!

    β)Ο Σεισμολόγος Τσελέντης δεν διαβάζει http://www.tsiapas.gr όπου από τις 6 ιουλίου2013 ήταν αναρτημένη η παρακάτω πρόγνωση για τον
    συγκεκριμένο σεισμό.

    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:28 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 7 Αυγούστου 2013
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-15 17:34:28.011.52 N 87.20 W 52 6.5 NEAR COAST OF NICARAGUA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται σεισμός μικρότερος κατά 0,5R τουλάχιστον,ή σμήνος σεισμών μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 7 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 3 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

    Επίσης και για τη χθεσινή σεισμική δραστηριότητα είχαμε αναρτήσει πρόγνωση από τις 9 Σεπτεμβρίου, όπως και για όλους τους μεγάλους σεισμούς
    και ηφαίστεια σε Ιταλία και Ελλάδα τα τελευταία 37 και πλέον χρόνια, π.χ. τους σεισμούς της Τουρκίας 17 Αυγούστου 1999 και Αθηνών 7 Σεπτεμβρίου
    1999.Οι προγνώσεις αυτών είχαν δημοσιευθεί στις 2 Ιουλίου 1999 και 12 Αυγούστου 1999 αντίστοιχα.

    Επειδή τον Οκτώβριο αν δεν εκδηλωθεί ισχυρή ηφαιστειακή ή σεισμική δραστηριότητα στην Ιταλία, όπως φαίνεται στην στήλη ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ,
    αναμένουμε σημαντική σεισμική δραστηριότητα και άλλοι κάνουν έμμεσα εκτιμήσεις-προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *