Διαφημίσεις

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας, ο κομήτης ISON έχει κάνει μια σειρά από “ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές,” γύρω από τον πλανήτη Άρη για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με το παράξενο φεγγάρι του κόκκινου πλανήτη τον Phobos . Οι αλλαγές αυτές προβληματίζουν τους επιστήμονες.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Φόβος είναι στην πραγματικότητα ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από τον Άρη, που οδηγεί σε περαιτέρω εικασίες ότι ο ISON μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο, σύμφωνα με το EUTimes .

Η παρούσα έκθεση του ROSCOSMOS συνοψίζει τα ευρήματα του δηλώνοντας ότι «δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη θεωρία» ότι ο κομήτης ISON δεν είναι μία «βρώμικη μπάλα πάγου” , αλλά μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι ένα διαστρικό αντικείμενο κάτω από νοήμονα έλεγχο σε μια αποστολή στον Φόβο που παραμένει αναξήγητη.

Ο Rev Michelle Hopkins ασχολείται με ένα άλλο ανεξήγητο σχετικό θέμα, αυτό σχετικά με την τροχιά του ίδιου του ISON .
Θα μπορούσε αυτά τα πράγματα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ISON να έχουν σχέση με το παράξενο ”φεγγάρι” Phobos ;”

Στο βίντεο που ακολουθεί, από το BPEarthWatch
, θα δείτε ένα πολύ μοναδικό βίντεο σχετικά με την έκθεση της Ρωσίας για τις “ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές.”

Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Κομήτης Ison:Ανεξήγητες προσαρμογές της τροχιάς του”
  1. καλημερα χθες στον βολο γυρω στις 21.30 εμφανιστηκαν στον ουρανο 2 πυρινες σφαιρες οι οποιες αλλαζαν σχημα….εκτος απο την οικογενεια μου …εν το ειε κανεις αλλος?και γιατι εν κανανε καποια σχετικη ανακοινωση αφου μετα απο αυτο σηκωθηκαν 3μαχητικα……………….!!τι συμβαινει??

  2. Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιοι φίλοι έρχονται. Ο Γέρωντας Παίσιος είχε πεί: "Όταν ο στόλος των Τούρκων βγεί στο Αιγαίο να μας επιτεθεί (σε άλλη προφητεία αναφέρεται ότι θα επιχειρήσουν απόβαση από Καβάλα έως Αθήνα) μόλις φτάσει στα 12 μίλια θα κατακαεί ολοσχερώς. Θα είναι η στιγμή που θα έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" .

    Προσέξτε ενώ σε όλες τις άλλες προφητείες του κατονομάζει τους big players, σε αυτήν την συγκεκριμένη δεν αναφέρει ποιοί θα παίξουν ρόλο. Και το γεγονός ότι δεν θα το κάνουμε εμείς αποκλείει σενάρια με ομάδες Ε ή Απόλλωνος ΙΗ. Άρα ποιοί θα το κάνουνε; Οι Ρώσοι; Δεν νομίζω. Δεν θα είχε πρόβλημα να τους κατονομάσει όπως άλλωστε το κάνει σε τόσες άλλες προφητείες. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    Δεν πιστεύω σε εξωγήινους εν γένει, αλλά έχει πεί ο ίδιος ο Χριστός πράγματα για αυτούς … "Τους δούλους του βασιλιά που πήγαν στον βασιλιά και του είπαν : εκεί που έσπειρες φυτρώσανε ζιζάνια, θέλεις να πάμε να τα βγάλουμε; κλπ".

  3. οι αμερικανοί δεν εμπιστεύονται το ¨before its news", το χαρακτηρίζουν μη αξιόπιστο… το γράφω αυτό γιατί μου το έχουν πει.

  4. 10.40 Φιλε μου ακριβως κατι τετοιο ειχαμε δει με την γυναικα μου πριν απο περιπου 2 μηνες στο Ηρακλειο της Κρητης.Ηταν ομως ενα αντικειμενο και το ακολουθουσαν δυο μαχητικα…Πρεπει να ηταν κατα τις 11 τη νυχτα.Ρωτησα παντου αλλα κανεις δεν ειχε δει τιποτα…

  5. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ STRANGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ Susan Duclos – Wake up America ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ I (SON )

    ΑΛΗΘΗ / ΜΗ ΑΛΗΘΗ / ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ

    ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ.
    Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ I (SON) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΥΠΕΡΦΩΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ (Ι) (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΡΟΕΙΔΗ/ΣΑΝ ΠΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) , ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ (SON) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΑΥ (Τ), ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ISON ΗΞΕΡΕ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ) ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ) .
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    Ο Δείμος, η ενσάρκωση της φρίκης του πολέμου και ο αδελφός του Φόβος, η ενσάρκωση του τρόμου του πολέμου, συνόδευαν τον θεό του πολέμου και πατέρα τους Άρη στα πεδία των μαχών ως ηνίοχοί του.
    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ Η Littlepartofsoul
    ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ (EKANE ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΤΗΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html
    Εκτός από τον ISON για τον οποίο διαβάσαμε πριν και για την επιτάχυνση που παρουσιάζει
    -Υπάρχει όμως η όμορφη και άπιστη Θεά Αφροδίτη και ο εραστής της ο Άρης και 2 από τα παιδιά που έκανε μαζί του ο Δείμος και ο Φόβος. Η Θεά Αφροδίτη είναι το κοντινώτερο άστρο στο ηλιακό μας σύστημα.
    Χωρίς στοιχεία επικεντρώνομαι στον Δείμο και τον Φόβο… Πιθανώτατα λάθος συνειρμός…
    – Όμως εκεί αρχίζω να συνδέω τον 243 Ida με τα δύο ενωμένα κομμάτια του και τον επιταχυνμένο ISON…
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ…
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ (ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ;)
    ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ.
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ
    Αποδίδοντας την αντίληψη σχετικά με την ύβρι και τις συνέπειές της, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται στην αρχαιότερή της μορφή, με το σχήμα ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις μπορούμε να πούμε ότι οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΥΠΕΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
    Α) ΑΤΗ
    Β) ΝΕΜΕΣΙΣ
    Γ) ΤΙΣΙΣ
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ Η (ΔΙΑΖ) ΜΗ ΑΛΗΘΗ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  6. Εγώ ξέρω ότι οι προφητείες μιλάνε για ξανθό γένος.. και ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος που ευλαβούμαι προσωπικά για τις διδαχές αγάπης και κατανόησης του συμπαντικού νόμου, δεν μιλάει πουθενά για Ρώσους, σε ένα ξανθό γένος αορίστως αναφέρεται… Αλλά μιάς και η μοίρα αποφάσισε να είμαστε παρόντες και παρούσες σε αυτή την επική στιγμή της ανθρωπότητας, θεωρώ ότι θα έχουμε την ευκαιρία να το μάθουμε.

  7. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΓΙΟΛΒΑ ΟΜΑΔΑ-Ε ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2000 ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΨΥΛΛΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Π.Χ. ΑΡΜΑΓΕΓΕΔΩΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ jiannhs kozani

  8. δηλαδη το ""στελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα"" εγινε "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"

  9. 4:57 μ.μ. Άσε μας ρε φίλε με τις μπουρδολογίες σου. Η ονομασία του κομήτη σε ISON προέρχεται καθαρά από το International Scientific Optical Network απ' όπου τον είδαν για πρώτη φορά το 2012. Επίσημη ονομασία του κομήτη είναι C/2012 S1. Αυτά να λέτε στον κόσμο και όχι τις φαντασιώσεις σας.

  10. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΝΩ ΑΠΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ jiannhs kozani

  11. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 1.09 ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΒΑΣΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΕΒΔΟΜΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Ο Ε.Τ. ΤΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ jiannhs kozani

  12. Το ξανθόν γένος είναι οι ΡΏΣΟΙ.Ξύπνα Ρωσία λέει σε μια προφητεία.Οι ΡΩΣ σε άλλη,το γράμμα Ρ σε αντιπαράλλη.
    Εκτός κι αν είναι τίποτα Ροσγουελιανοί για όσους πιστεύουν σε εξωγήινους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *