Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αναγνώστες. Μάλλον «την πατήσαμε» κι εμείς με τις «προφητείες» του π. Ελπιδίου, τις οποίες έχουμε προβάλει πολλές φορές εδώ μέσα. Τα όσα αποκαλύπτει αναγνώστης στο μήνυμα που ακολουθεί, είναι απίστευτα και αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Αγαπητέ Δημήτρη καλησπέρα,
Με συγχωρείς που σε ενοχλώ, αλλά θεωρώ σημαντικό το θέμα. Αφορά τον π. Ελπίδιο Βαγιαννάκη.
Είμαι προβληματισμένος και αισθάνομαι ενοχές που κάποιες φορές έστειλα και σε σένα βίντεο με ομιλίες του.

Κατ΄αρχήν θέλω να σου πω ότι δεν έχω πολλές θεολογικές γνώσεις οπότε μπορεί να πέσω σε παγίδα σχετικά εύκολα.
Τον π. Ελπίδιο δεν τον ήξερα. Τον έμαθα από το διαδίκτυο βλέποντας κάποια βίντεο με παιδάκια στην Αφρική. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση τότε. Αν δεν απατώμαι ήταν το 2012, όταν τον άκουσα να ομιλεί για τα επερχόμενα (πολέμους κλπ.) σε κάποιον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του Ν.Πιερίας.

Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Αρκετό καιρό αργότερα “αναρτήθηκε” ένα βίντεο στο YOUTUBE. Αναφερόταν και πάλι στα επερχόμενα και μάλιστα παρότρυνε τον κόσμο να μαζέψει τρόφιμα….

Αργότερα (Νοέμβριος 2012) αναφέρθηκε στον Πάπα Βενέδικτο, λέγοντας ότι θα φύγει-θα τον διώξουν, για να επαληθευτεί λίγο αργότερα (Φεβρουάριος 2013).

ΟΜΩΣ, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο 2013 οι ομιλίες του ήταν σπάνιες, από τα τέλη αυτού του μήνα (και έως σήμερα) οι αναρτήσεις βίντεο με ομιλίες του “ανεβαίνουν” με “καταιγιστικό ρυθμό” σε ένα νέο κανάλι στο YOUTUBE του χρήστη mardi di.

Διαβαστε την συνεχεια
εδω



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

40 σχόλια στο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΤΟΥ π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑΣ!!!”
  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ :

    Πραγματικα οι αποδειξεις ειναι ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ…….Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο…..Ο Πατερ Ελπιδιος ειναι ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ και προωθει το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ……….

    Ε….. λοιπον φιλε αρθρογραφε…….ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΠΑΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ…………………(αν τυχον περασεις με κοκκινο κανα φαναρι και σε γραψουνε,μην ανησυχεις,εχω ΚΟΝΕ τον ΔΕΝΔΙΑ και θα την σβησουμε…)ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ…!!!!

    ΕΛΕΟΣ…….!!!! ΕΛΕΟΣ………….!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ………!!! ΕΛΕΟΣ………….!!!!!!!!

  2. Στηρίζω Πατέρα Ελπίδιο και δεν υπάρχουν ένοχα λόγια σε μια υπέροχη Ελληνική γλώσσα αλλά ένοχος τρόπος σκέψης στο διάβασμα ή άκουσμα κάποιον λέξεων! Υποστηρίζω την συλλογή τροφίμων και είναι ο μόνος που την έχει αναφέρει. Τέλος, έχει πει πως δεν είναι προφήτης, έχει πει πως και στην Ελλάδα θα γίνουν άσχημα πράγματα και αυτό μοιάζει πιο αληθοφανές από το προφητικό σενάριο που αναφέρει πως μας κάνουν επίθεση οι Τούρκοι, αρχίζει παγκόσμιος πόλεμος και στην Ελλάδα δεν ανοίγει μύτη! Θα δικαιωθεί δυστυχώς γιατί δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης ή να φοράς ράσα για να δεις γύρω σου πως όλα πάνε άσχημα! Εύχομαι να είναι ένας καλός άνθρωπος, να βοηθά, γιατί εκεί που βρίσκεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν έπαψε ποτέ, η Αφρική είναι ένα σύμβολο απόδειξης της παγκόσμιας ανισορροπίας και αποτυχίας όλων μας να συμπορευθούμε με ποιότητα. Οι "ηγέτες" την κρατάνε έτσι, εμείς δεν τους απομακρύναμε ποτέ και πάει λέγοντας! Τώρα οι "ηγέτες" αποφάσισαν πως είμαστε πολλοί και πως πρέπει να γίνουμε Αφρική για να ξεχωρίσουν ακόμα περισσότερο… Οταν οι δούλοι γίνονται περισσότεροι σε αριθμό από αυτούς που μπορεί να ελέγξει ο αφέντης τότε ο αφέντης τροποποιεί τον αριθμό με κάθε μέσο! Σειρά μας, εκτός κι αν αυτή τη φορά τους πούμε "όχι" αν και αμφιβάλω σε μια κοινωνία που την οδήγησαν να αντικαταστήσει τα συναισθήματά της με… Like!

  3. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.
    ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ
    ΠΟΥΘΕΝΑ,ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…

  4. (έχω πρβλημα γραφής)
    όλοι αυτοί προωθούν τον λόγο του δρακωνιανου γιεχωβα. Σου λένε θα πάρουμε την πόλη, ενώ από την άλλη, καθαρίζουν (συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας) όλες της χώρες γύρο από την Κωνσταντινούπολη, διότι θα την εγκαθιδρύσουν ως η πρωτεύουσα του "αντίχριστου", η έστω της νέας τάξης. Σπρώχνουν λευκούς προς τα μογγολια, για να σφαγουν. Μάλιστα το βλέπεις και από της προφητείες που εξισφεντονιζουν από εδω και από εκεί.
    Θυμάμαι μια πρόσφατη προφητεία που έλεγε, οτι εάν δεν με προσκυνάτε, εμένα τον κύριο, θα δώσω εντολή να σας σφάξουν, άλλα εαν με προσκυνάτε θα ρίξω ομίχλες και κουραφέξαλα. Ορίστε ποιες είναι οι προφητείες.. διαβάστε το επίσημα… Οι προφητείες γενικότερα, ειναι σχέδια προς υλοποίηση και ρίχνουν μεταφυσική μαλακωση μέσα σε αυτα τα λεγόμενα, έτσι ώστε οι αδύναμοι και κοιμισμένοι να πέφτουν στο τριπακι του φόβου και υπακοής.
    http://greekobservatory.wordpress.com/2013/01/06/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%BF/
    "Στην Επαρχία Μεραμβέλλου Λασιθίου θα γίνη μεγάλο μακελειό και καταστροφή. Το βογγητό και το κλάμα των ανθρώπων θα ακούεται από την Βουβάλα, βουνό στις Μέλαμπες Ρεθύμνου. Εις το τέλος της περιπέτειας αυτής οι Τούρκοι θα νικη¬θούν και θα καταστραφούν οριστικά. Θα οπισθο¬χωρούν άτακτα και θα τους καταδιώκουν ακόμη και γυναίκες με τις ρόκες, με ασήμαντα δηλαδή μέσα. Βέβαια θα υπάρχη Ελληνικός στρατός εις την Κρήτην, αλλά δεν θα γίνη αντιληπτόν σε ποιο ακριβώς μέρος θα ξεβαρκάρουν οι Τούρκοι. Στο σημείο αυτό θα έχη πέση και ομίχλη, κατά παρα¬χώρηση του Θεού, ακριβώς διά να αποβιβασθούν ανενόχλητοι και να μας τιμωρήσουν διά τα αμαρ¬τήματά μας.

    Η Κρήτη θα βουλιάξη όχι από βόμβες αλλά από τις αμαρτίες μας. Δεν θα μείνη από αυτήν τί¬ποτα έκτος από ένα ελάχιστο μέρος δι’ ανάμνηση ότι εδώ ήτο κάποτε η Κρήτη. Εκατομμύρια χρή¬ματα διατίθενται από τους ξένους διά να απομα¬κρύνουν τους Έλληνες από την ορθόδοξη πίστη και Ιστορία τους. Αν, όμως, εγκαταλείψουν την πίστιν τους, αυτό θα φέρη και την καταστροφήν τους. Ό,τι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους Τούρκους, που κατάλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια θα πάθωμεν καί εμείς, οί Έλληνες, εάν δεν επιστρέψωμεν εις τον Θεόν. Οι Τούρκοι, είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια, αλλά δεν ήλθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμη ο Θεός. Υπομένει ο Θεός. Περιμένει την μετάνοιά μας. "

    τώρα εάν εσείς βλέπετε θεο αγάπης και ελεύθερης βούλησης, εμένα να κατ#$#σης… Οι τούρκοι θα σταλούν ως πολεμιστές του θεου, για να μας τιμωρήσουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. και εσείς ακόμα, μιλάτε για αυτα… Δεν φαίνετε καθόλου οτι ειναι ο που#$της γιεχωβας, αυτός που αποκαλούν στης προφητείες τους..

    Εγώ πιστεύω στης δυνάμεις του Διος, οχι στο δωδεκάθεο, δεν πιστεύω σε αυτο, διότι και αυτο ειναι μια πλάνη, που προωθήθηκε απο τα φίδια και μασονακια. Οι αρχαίοι μας δεν είχαν θεούς με την εβραϊκή έννοια της λεξης, διότι η λεξη θεος, έχει διαφορετική έννοια… Ο υπερ συμπαντικός θεός δεν θα ασχολιόταν με τέτοιες μικρότητες, η σκουλήκια όπως είναι ο γιεχωβάς.

    γιαυτο ξυπνάτε… Πιστεύω καπου εκει, εμπλέκετε και η χρυση αυγη + 600 δις.

  5. ένας καλός νοοεργάτης τα ακούει όλα, τα επεξεργάζεται όλα, δεν κρίνει δημόσια για πολλούς λόγους, ξέρει καλά ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και δεν κινδυνεύει να εξαπατηθεί…
    ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, έχει μάθει μόνο να παρατηρεί και να κρίνει ανεπηρέαστος, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια…
    ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…

  6. Εγώ πάλι θα πρότεινα να κλείσουμε τα αυτιά μας γενικώτερα και να ακούσομε εκείνες τις φωνές μέσα μας που πόσες φορές μας προειδοποίησαν αλλά δεν τις ακούσαμε και το θυμηθήκαμε μετά. Για τον Π. Ελπίδιο τίποτε ουσιαστικό δεν έχω να πω πλην του ότι κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι:"…. το Άγιον Όρος το περιμένει μία μεγάλη θλίψη και παρακαλούσε αυτούς που άκουγαν την ομιλία του να ενημερώσουν τους γέροντες". Μου έκανε εντύπωση γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να το πει στους γέροντες αλλά δεν πολυενδιαφέρθηκα. Κι από την άλλη το πρόβλημα δεν είναι Π. Ελπίδιος…. Πού είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος? Που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος? Τί ακριβώς πρεσβεύουν? Γι΄αυτό ας ακούσουμε εκείνες τις καθαρές φωνούλες μέσα μας αυτούς τους έσχατους καιρούς.

  7. Όποιος διαβάζει τα ευαγγέλια συχνά, δεν έχει ανάγκη από προφητείες ανθρώπων. Ο Λόγος του Θεού είναι τέλειος, τα σημεία των καιρών είναι πολλά, διαβάστε κατά Ματθαίον κεφ.24

  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …. Το ποιο σωστο σχολιο το τελευταιο καιρο . Αραξτε ομορφα στη πολυθρονα σας και περιμενετε τους "Ρωσους" , τους "ΕΛ" , τους καθε λογις προφειτες να σας σωσουν και αφηστε την πραγματικη αληθεια να κυλαει προς την αφανεια … Φιλε "5 Σεπτεμβριου – 1:53μ.μ ΜΠΡΑΒΩ και ΕΥΓΕ . Δυστιχως πολλοι λιγοι Ελληνες βλεπουμε και καταλαβαινουμε τα πραγματα ετσι οπως εχουν . Συνχαρητιρια στους προφητες και τους αερολογους που εχουν στειλει πνιγμενους ως το λαιμο Ελληνες στους καναπεδες τους με δανεικο φραπε . Δηλαδη ρε παιδια ποσο πιο ζωντανα και χειροπιαστα ειναι τα γεγονοτα που θελουμε παση θυσια καποιους να μας σωσουν . "ΟΙ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ . ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ….

  9. Καλά τον βρίζω παντού και πάντα τον άθλιο τρομολάγνο ! Κάποιος που ξέρει και μπορεί ,να ψάξει τι κάνει και με τα παιδάκια της Αφρικής ……..! Πολύ πιθανό να τα… εκμεταλεύεται με πολλούς τρόπους …..! ΘΕΕ ΜΟΥ προφύλαξέ με απο τους "φιλους" μου !! Τους εχθρούς μου τους γνωρίζω…….! —-Λεωνίδας—–

  10. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ¨ ΜΑΖΑΣ¨ _ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ- ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣ Κ ΕΥΓΕΝΕΙΑ Ο Π ΕΛΠΙΔΙΟΣ… ¨Οποιος επιασεν, επιασεν¨ !

  11. Όντως ο πάτερ ελπίδιος πρέπει να είναι πλανεμένος. Αυτό φαίνεται και απο την παρότρυνση στους άλλους να μαζέψουν τρόφιμα δήθεν για τον "επερχόμενο πόλεμο" ενώ ο ίδιος αργότερα προσπαθούσε να τα κουκουλώσει. Αυτό, η παρότρυνση δηλαδή είναι τεράστιο λάθος. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύσει στον άλλο τι να κάνει, μόνο να συμβουλεύσει. Επίσης όντως κάποιες προφητείες του είναι αντιγραφή της πλάνης από ψευδοπροφήτισσα… τι άλλο θέλετε να ακούσετε δηλαδή για να το καταλάβετε. ποιός είναι ο πάτερ ελπίδιος? κάνας άγιος??! έχει αποδείξει την αγιότητα του με κάποιο τρόπο ώστε να μπορούμε να τον εμπιστευτούμε? δεν το νομίζω…

  12. Δημητρακης….ο παρθενος,ο παλαιο-ημερολογιτης,αυτος που θα ενωσει το παλιο με το νεο ημερολογιο,ενας τυπος που ψαχνει για τα χιλιαρικα μια απο την ΝΟΥΔΟΥ,μια απο την ΧΑ και κολητος του μεγαλου ΕΦΡΑΙΜ….

    ΣΟΒΑΡΗ ΠΗΓΗ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ….

    Δημητρη πες ΑΛΕΥΡΙ….εγω θα ελεγα και πισσα….

    Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ σε γυρευει….

    Ελπιζω να μην ανοιξεις το στομα σου και δειξεις και εδω τι παλιοβρωμογλωσσα χριστιανικη εισαι χοντρουλη μου….

  13. 2:36 ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕ ΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?
    2:39 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?
    ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?Ο ΦΟΒΟΣ Κ Η ΒΟΛΕΨΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ Κ ΜΟΝΟ!

    1. Ενω εσυ εχεις τεραστιο σεβασμο που λες καποιους απο εδω μεσα γελοιους ετσι ;;; Οι Προφητειες των "Γραφων' ειναι απολυτα σωστες φιλε μου . Οι νεοπροφητειες και οι νεοπροφητες ειναι το θεμα κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι . Ξερεις κατι φιλε ο επιρεασμενος χαρακτηρας απο διαφορες γνωσεις ευκολα μπορει να πεσει στην παγιδα της προφητειας επερχομενων γεγονοτων . Ψαξιμο και πιστη για τις προφητειες της αγιας Γραφης , ναι , οχι ομως καποιους τωρινους φαντασιοπληκτους που μας στινουν σ'εναν καναπε και μεις χαζεμενοι περιμενουμε τους καλους σωτηρες να μας σωσουν . Πιστη και προσευχη , ναι , αλλα με δυναμισμο , θαρος και πρωτοβουλιες στην πραξη , μπας και αλαξει η κατασταση . Και να ξερεις οτι η ελευθερια της αποψης του καθενος μας εδω μεσα δεν καθοριζεται ως γελοιοτητα ….

  14. 2:36 ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕ ΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?
    2:39 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?
    ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?Ο ΦΟΒΟΣ Κ Η ΒΟΛΕΨΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ Κ ΜΟΝΟ!

  15. Το μυαλό το ελέγχει ο εξαποδο και την καρδια την έχουμε δώσει στον ΘΕΟ. Ας απαντήσει στην συνειδηση όλων. Εμένα με έκανε να εμπιστεύομαι το Θεό να προσεύχομαι και να παλεύω όσο μπορώ. Ο <> που αναφέρεται έχει παρεξηγηθεί, είναι η απόλυτη αγάπη.

  16. KAI MONO TON ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  17. koroideyete toys profhtes masonoi liga ta vomakia sas se ligo arxizoyne ta gegonota otan ua vofate apo peina kai arosteia na do thn koyradomagkiasas an koroideyete toys profhtes shmeiosh ton xristo ton stayrosane ebreoi kai ton misoyne ebreoi ayto gia kapoia auea apobrasmata poy koroideyoyne elpidios bodia einai o neos paisios th exh ph poy einai lauos;exh pneyma ueoy planhmenos den einai aytos mpoyfh oyte kauolikos ua katalabete arga th ghnete gyro sas

  18. leonida eisai ena sixamero skoyliki maue th kanh o elpidios poy exh afierosh thn zoh toy sta pedakia ths afrhkhs bromiarh laspologe trofima re bodia exoyne pei oloi oi profhtes na mazexete oxi mono o elpidios na exete zoakia kthmata ston polemo poy ua ghnh gelate ala se ligo ua vofate apo thn peina koroida apista uomades ton noe moy uimizete gelaei kalitera opoios gelaei teleyteos deite th leei o elpidios exh kapoy adiko;o ueos toy leei na mas milaei panta o ueos sta megala gegonota pronoei me toys profhtes namas proetoimazoyne gia oth ghnh planemenoi magemenoi satanades eiste eseis oxi o pater elpidios

  19. ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Η ΠΛΑΝΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Π.Χ. "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΨΕΥΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΕΙΟΡΙΤΗ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE: "Η νίκη κατά του διαβόλου γέρων Νίκων " ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΟ 14ο ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.

  20. Εγώ ξέρω ότι όσοι τον κατακρίνουν δεν έχουν κάνει ούτε το 1/1000 των φιλανθρωπικών έργων του Ελπίδιου. Και μη βιάζεστε, το 2013 δεν πέρασε ακόμη, πολλά μπορεί να συμβούν.

  21. Ελλαδα & 3'ος παγκοσμιος πολεμος
    http://www.youtube.com/watch?v=6FN-vXzZPjk#at=330
    Βασιζεται στις προφητειες του Αγιου Κοσμα και δεν μου φαινεται καθολου περιεργο σεναριο αν λαβουμε υποψη μας για τυχον ψυθηρους περι ουτσεκα και λοιπον παραοργανοσεων.

    Μακαρι να ειναι λαθος, αλλα λιγο ο Πατερ Παισιος που μιλαει για 1-2 νησακια,λιγο ο Αγαθανγγελος για την κρητη,με τον Βατοπεδινο για την Κυπρο, με Αγιο Κοσμα για αυλωνα και σκαλωμα(Αγιοι Σαραντα) …. ισως να γινει μια γενικη επιθεση
    Σημηωτεον οτι στον εβρο φετος καηκαν 75.000 στρεμματα και φυσικα μια καληψη ειναι δυσκολη

  22. 1:21 Η ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ.

  23. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος και να πιστεύει τον παπαρολόγο ελπίδιο ,και μάλιστα να τον αποκαλεί και "προφήτη" ! Δηλαδή το Άγιο Πνεύμα του έδωσε φώτιση πέρυσι ,και "προφήτευε" πολέμους-λιμούς-λοιμούς-καταποντισμούς,και τελικά …..ΤΖΙΦΟΣ !!! Μάλλον το Άγιο Πνεύμα έφταιξε , και ΟΧΙ ο μαλάκας παπαρίδιος ! ΔΕΝ καταλαβαίνετε ρε ζώα οτι έτσι ξεφτιλίζετε την Θρησκεία μας και τα Άγια των Αγίων μας ,πιστεύοντας το λαμόγιο παπαρίδιο ,και την σατανοκίνητη προπαγάνδα του ;Έχετε δεί άλλον προφήτη να κάνει live προφητείες στο you tube ;;;Πόσο ζώα είστε; Είναι δυνατόν ο Θεός να δίνει φώτιση σε κάποιον και να προλέγει μελλούμενα και μετά να ΜΗΝ γίνονται; ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ;; —-Λεωνίδας—–

  24. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΕ , ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ . ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ .

  25. ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΤΣΟΥΡΜΟ..
    ΔΩΣΤΕ ΡΕ
    ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕ!
    ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΡΕ!ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ Κ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΕΝΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ!!!!!

  26. @ 5 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:54 μ.μ. (ανώνυμος)

    δεν πιστεύω σε κανένα μαγαζί παρακινούμενο, γενικά διαβάζω και προσπαθώ να το διαπιστώσω, πιστοποιήσω μέσα από τα αρχαία βιβλια, (όσα έχουν μείνει), όλες αυτές οι αρλούμπες που διατυπώνονται, ακόμη και μέσα απο την σύγχρονη μυθολογία μας… Το δωδεκάθεο το απορρίπτω καθέτως, βρομιάρικα μογγολοφιδα ήταν. Δεν υφίσταται δωδεκάθεο… Μια πλάνη ήταν και αυτό φαίνετε ξεκάθαρα από της έννοιες της λέξης "θεού", της πράξεις τους, καθώς και παρακίνηση για πολέμους, έτσι ώστε τα μογγολα να έρχονταν ποιο κοντά στην δύση.

    Αυτο το διαπιστώνεις και από την απότομη εναλλαγή τον εξελίξεων, μετά την Ατλαντίδα / κατακλυσμικό γεγονός, καθώς και μερικά στοιχεία στην νεότερη μυθολογία μας, όπως ο Κέκροπας, κ.α… Γιαυτο ναι, πιστεύω στο Ζευς και στης δυνάμεις του, καθώς και στον υπέρ-συμπαντικο θεό. Δεν απορρίπτω της ονομασίες αυτών που αποκαλούν 12 θεών του Ολύμπου, απορρίπτω τους ηθοποιούς που τους υποδύονταν. Αυτό σημαίνει οτι είναι υπαρκτοί, αλλά δεν ήταν εδω οι πραγματικοί, αυτές της περιόδους.

    Και με την λέξη θεός, εγώ δεν εννοώ, ο ένας που μας το παίζει ο άρχοντας τον δαχτυλιδιών, αυτός που είναι υπεράνω όλων… Θεός στην αρχαία Ελλάδα, σήμαινε " αυτός που τρέχει γρήγορα, αυτός που ταξιδεύει γρήγορα" και εν συνεχεία, αυτός που τιθασεύει το σύμπαν, άρα είναι γνωστικός και σοφός (εμπειρικά) και ποιο εξελιγμένος. Και εδω μπαίνει ένα εύλογο ερώτημα, εάν όντος οι δικοί μας θεοί ήταν εδω, λίγο πριν και μετά το κατακλυσμικό γεγονός, γιατι οι φιλόσοφοι και φωτισμένοι της Ελλάδας, τα κωδικοποιούσαν όλα, γιατί τα έκρυβαν πίσω από της λέξης και νοήματα…
    ολλα τα βρομιάρικα βρομοφιδα, καθώς και οι υβριδικές δημιουργίες τους, κατασκευάσματα, δεν έχουν καμία θέση σε αυτό το πλανήτη… Το ειχε πει και ο Πλάτων, εάν δεν κάνω λάθος… Με ποιο ευγενικό τρόπο.

  27. 2:42 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ.Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ?
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΓΗ:ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΘΕΟΙ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΘΟΥ Κ ΘΕΟΥ.ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ.ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΘΕΩΣΙΣ.

  28. to phra peismathka giana doyme ua topo leonida eisai xrhstianos;as gelaso to agio pneyma phgenei opoy uelei kai anapayete ua se rothsh leonidako an ua paei ston elpidio;eixe pei o elpidios kath gia baruolomaio;kai ayto cema;mhpos den piasane enan grizo liko poy huele na skotosh ton baruolomaio;eseis poy brizete ton patera elpidio ton xerete prosopika;den ntrepeste;oson afora ton alo ton kahmeno poy pisteyei ston dia ton arh ton paok ton hraklh………mh gelate sobara ta leei panta o ueos xrhshmopoih toys toyrkoys otan mas pernei h kato bolta otan kaname shlhtoyrgo me ton papa den epese to bizantio;logo prodosias den mpikane oi toyrkoi;h istoria epanalambanete filaraki dodekaueisth

  29. Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ [ΔΝΤ] ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟΠ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 9,5 ΡΙΧΤΕΡ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΒΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ jiannhs kozani

  30. Πολύ σωστά…αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο…..οποίος θέλει πιστεύει οποίος δεν θέλει ας μην πιστέψει……Όλα αυτά που ειπώθηκαν από τουΣ αγίους γέροντες γίνονται…..όσο για τις ημερομηνίες κανείς δεν γνωρίζει παρά μόνο ο θεός……αλλά τα σημάδια ειναι ολοκάθαρα προς τα εκεί οδεύουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *