Διαφημίσεις

-ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

-ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ.

-ΕΙΔΑ ΑΚΤΙΝΕΣ C ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Τannhauser.

-ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.

-ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ Valve Software ΤΩΝ ΗΠΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ Terra Nullius,ΣΤΗ Lifo-ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΗ Valve ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ.

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕ,Η ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙ ΚΟΥΜΠΙ.

ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΣ,ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ…ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!
ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΛΕΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΤΜΟΣ..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ,ΕΣΕΡΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ,

-ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

-ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ.

-ΕΙΔΑ ΑΚΤΙΝΕΣ C ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Τannhauser.

-ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.

-ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ-ΑΒΑΤΟΝ.

ΠΡΟΣΕΧΕ…ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ…

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ…”
  1. Πως να πεισεις ενα Εθνος να ανοιξει τα ματια του οταν ψηφιζουν Τσιπρα ''για αλλαγη'' και με την φιλοσοφια του ''ας δοκιμασουμε κι αυτον''? Πως να δωσεις να καταλαβει στον κοσμο που ψηφιζει Χ.Α., οτι ψηφιζει απο οργη και οχι απο κριση? Πως να πεισεις εναν που ψηφιζει ΠΑΣΟΚ με προεδρο αυτον που εχει αλλαξει τον δογμα του βιοτικου μας επιπεδου? Πως να δωσεις να καταλαβεις καποιον που ψηφιζει ΝΔ οτι ο πρωθυπουργος ειναι απλα διακοσμητικο στοιχειο και το κυριοτερο: Δεν εχει ευφραδεια του λογου! Δεν μπορει να ολοκληρωσει μια φραση, μιλαει οπως ενας αγροτης τελειοφοιτος δημοτικου! Πως να πεισεις τον κοσμο οτι κανεις τους πλεον δεν ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος και πως απ'οσα εδιδαξε ο Θεανθρωπος με το Λογο Του και τις Πραξεις Του, εμεις δεν εκπροσωπουμε ουτε το 1%??? Πως να πεισεις εναν πληθυσμο οτι ο Βαρουφακης ηταν ο οικονομικος συμβουλος του ΓΑΠ και οτι ηξερε οτι οι αριθμοι δεν βγαινουν και οτι θα διαμελιστουμε σε 7 κρατιδια και απλα αποφασισε να βγει και να το διατυμπανιζει μετα απο 5 χρονια? Και τελος, πως να πεισεις ενα Εθνος Ηρωων οτι τιποτα απο αυτα που ανεφερα δεν προκειται να σωσει την ψυχη μας παρα μονο η Πιστη μας?

  2. Εαν ο ανθρωπος μπορουσε να δει τον διαολο με την πραγματικη μορφη του,εστω και για ενα δευτερολεπτο,θα ηταν αρκετο να πεθανετε απο τον φοβο σας!Ολα αυτα που βλεπουμε γυρω μας,και υλοποιουνται απο τους υπηρετες του,του επιτρεπονται απο τον Θεο.Ο λογος;Διοτι ειμαστε αναξιοι,ειμαστε αμετανοητοι,ειμαστε ανωμαλοι με ολη την σημασια της λεξεως,ειμαστε παρτακηδες,εχουμε γινει αβουλα οντα της υλης και του φαγητου,της ξεφτιλας και του ξεπεσμου!Με απλα λογια,δεν ειμαστε ανθρωποι πλεον.Ειμαστε ΤΕΡΑΤΑ!Οτι φαμε,οτι πιουμε.
    Αξιοι να παθουμε,με οτι εμεις οι ιδιοι φτιαξαμε.
    Οταν ο Θεος μας αφηνει στην ελευθερια μας,τον βριζουμε γιατι δεν επεμβαινει στην βια,και την σκληροτητα των ανθρωπων,που εμεις με τοσο "κοπο" φτιαξαμε στους αιωνες με την αθλια υπερηφανεια μας.Οταν επεμβαινει,τον βριζουμε γιατι δεν γινεται το δικο μας!
    Αποφασιστε πλεον…
    Ο Εωσφορος ριχτηκε στην κολαση γιατι ηθελε να ξεπερασει τον δημιουργο του.Η υπερηφανεια,και η λογικη του οτι ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ειναι ατιμο πραγμα.Τα ιδια κανουμε και'μεις,οταν απο τον ιδιο τον Θεο,με το θειο δωρο της ψυχης,μπορουμε να σταθουμε κοντα του και στην αιωνιοτητα.
    Εμεις τον αποστρεφομαστε,εμεις μισουμε ο ενα τον αλλον,εμεις καταστρεφουμε τον κοσμο μας με την αλαζονεια και την υπερηφανεια μας,την βια,και το συμφερον.Το μελλον σας,ειναι αυτο που βλεπετε καθε μερα στον καθρεπτη σας.Μην ψαχνετε καποιον αλλον να τα ριξετε.
    Ξυπνατε,διοτι αυτα που ζουμε,αλλα και ερχονται,ουτε σε επιστημονικης φαντασιας ταινια δεν θα μπορουσατε να δειτε.

  3. Βλακείες. Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του Rutger Hauer ως ρέπλικα στην ταινία blade runner.

  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ KAMINIS1 & Ανώνυμος 6:17 !!! ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ !!! ΜΠΑΣ & ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

  5. αν ηταν να μας σωσει η χρυση αυγη
    θα μας ειχαν σωσει πριν 70 χρονια οι πατερες της ιδεολογιας της χ.α. οι ναζι
    πλεον,ολοι σας πηραμε χαμπαρι,οτι ειστε φανατικοι ναζιστες
    οσο κ να κρυβεστε,καρφωνεσται
    ψηφισα χα,τη προηγουμεη φορα,γιατι πιστεψα σε αυτα που ελεγαν,τους πηρα για πατριωτες,
    αλλα ο χρονος εδειξε οτι ειστε αθλιοι απογονοι των ταγματασφαλιτων και των ναζι που μας πολεμησαν το 40
    τσαμπα πηγε η ψηφος,αλλα στις επομενες θα παρω το ψηφοδελτιο σας για χαρτι τουαλετας

  6. ΚΡΙΜΑ…
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

  7. 18 Μαΐου 2013 – 6:17 μ.μ.

    Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ είναι ο "φέρων το φως" ανόητε και η ΛΟΓΙΚΗ καθώς και η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ είναι ΑΡΕΤΕΣ για τους Έλληνες (η λογική ήταν και μάθημα και ακόμα έπρεπε να είναι) αλλά εσένα σου μάθανε οι Εβραίοι ότι είναι ντροπή. Και όλη η ιστορία του Εωσφόρου πανίβλακα είναι ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ και στην ουσία λέει τα ίδια με αυτά που λέει η ιστορία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ που έδωσε το φως/φωτιά (γνώση) στους ανθρώπους.

    Εσύ βέβαια φαντάζεσε έναν κακό άνθρωπο, έναν φουκαρά που ….. "ψήνεται" στην Κόλαση…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *