Διαφημίσεις

Κοιτάξτε με προσοχή στα δευτερόλεπτα 2.28 εστιάστε στην δεξιά μερια της εικόνας για να δειτε την κηλίδα και μετά κοιτάξτε τι θα γίνει



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

54 σχόλια στο “Και το κανονικό Βίντεο από τις ειδήσεις πιστοποιεί αυτό που λέμε!! Σκηνοθεσία στο Φουλ!”
  1. Ρε μη λέτε οτι σας κατεβαινει ……
    Ποια σκηνοθεσία? ενα κοκινο σαν πανί ειναι, που εκείνη τη στιγμή,
    κάποιος έτυχε να το τραβήξει…… Ελεος……!!!!!

  2. Ρε μη λέτε οτι σας κατεβαινει ……
    Ποια σκηνοθεσία? ενα κοκινο σαν πανί ειναι, που εκείνη τη στιγμή,
    κάποιος έτυχε να το τραβήξει…… Ελεος……!!!!!

  3. Ρε μεγαλε δεν ειναι κηλιδα αιματος αυτο,καποιο ειδος πορτοκαλι ταινιας ειναι που το μαζεψανε.Θα μας κουφανεις τελειως νομιζω.χ.χ

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΗΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΠΑΝΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

  5. Ποια κηλιδα? Εγω βλεπω ενα κοκκινο υφασμα το οποιο σερνεται απο καποιον και βγαινει εκτος πλανου τη στιγμη που περναει ο τυπος απο μπροστα

  6. Δεν ξέρω αν ήταν σκηνοθετημένο το περιστατικό πιθανολογώ όμως οτι κατι ετοιμάζουν πάλι. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ο εμπνευστής του επεισοδίου του family guy 2 μέρες πρίν που πιθανώς να γνώριζε κάτι. Στο 2,28 δεν μου μοιάζει για κηλίδα πάντως! πιθανόν να είναι σκισμένο ύφασμα απο κάποια κόκκινη σημαία απο αυτές που υπήρχαν κατα μήκος της διαδρομής και κάποιος το τραβάει προς το μέρος του για να το χρησιμοποιήσει ίσως ως επίδεσμο.

  7. ΠΟΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ,ΕΝΑ ΚΌΚΚΙΝΟ ΠΑΝΊ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΛΌΓΩ ΑΈΡΑ ΕΙΤΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΡΑΒΆΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ.
    THE MASTURBATION GOES CLOUD

  8. Έλεος. Μια κορδέλα που την παίρνει ο αέρας. Κατεβάστε την είδηση γιατί γινόναστε ρεζίλι.

  9. Πρόκειται για σακκούλα, ταινία ασφαλείας ή κάτι τέτοιο που παρασύρεται από τον αέρα. μην το παρατραβάμε. όχι ότι δεν θα μπορούσε να στηθεί μία τέτοια παράσταση, αλλα νομίζω δεν τους ενδιαφέρει αν υπήρχαν και κάποιοι νεκροί.Στήσανε την δήθεν τρομοκρατική ενέργεια (αυτό είναι δεδομένο) ασχέτου αποτελέσματος θυμάτων…

  10. βρε μπετόβλακα, κρετίνε, μυαλοφυγά, μια σημαία είναι που κάποιος την τραβά εκείνη τη στιγμή.

    Το έχετε κάνει, όλοι εσεις οι "ψαγμένοι" -και καλά- θέμα, ότι "εξαφανίζεται" το αίμα (στην πραγματικότητα το κόκκινο κομμάτι της σημαίας) σαν να το έκανε ο Μπιρσίμ, υπονοώντας οτι υπάρχει συνωμοσία, σώνει και καλά. Πάλι. Για ακόμα μια φορά.

    Δε βλέπεται το προφανές, μόνο και μόνο για να πείτε την παπαριά σας.
    Τελικά δε ξέρω αν είστε βλάκες ή απλώς προσπαθείτε να ανακαλύψετε τα όρια της ηλιθιότητας. Εξερευνητες της βλακείας δηλαδή.

  11. Τώρα που το πλάνο είναι πιο καθαρό από το προηγούμενο βίντεο που ήταν κάπως "φλου", νομίζω να μην έχει κανένας νοήμων άνθρωπος πως πρόκειται για μια παρεξήγηση, μια δυσνόηση, για να το θέσω κομψά….

  12. χαχαχα ! αφου εισαι τοσο "παρατηρητικος"… εστιασε λοιπον και παλι και δες οτι ειναι ενα υφασμα και οτι καποιος το τραβαει που ειναι εκτος πλανου !

  13. Ετσι ετσι και στο 4:47 περναει UFO ελα ενταξει ειπαμε ειναι δουλεια δικια τους (στημμενο δλδ) αλλα μην το παρατραβατε με την παραμικρη μπαρουφα!!!!

  14. ρε φιλε που το ανεβάσες, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ότι είναι ένα ύφασμα- χαλί – ρούχο που κάποιος το τραβάει????

    και ότι παραείναι κόκκινο για να είναι αίμα??

    σβήσε αμέσως αυτό και το άλλο post γιατί θίγεις την υποτιθέμενη "αξιοπιστία" του site.

    soll.

  15. Μα δεν τρωγεστε με τιποτα. Υπαρχει συνομοσιολογια αλλα οχι στο κοκκινο σημαιακι που το παιρνει ο αερας

  16. μάλλον δεν πάτε καλά…κορδέλα που έκλεινε τον δρόμο είναι που είτε κάποιος την μαζεύει είτε την παίρνει ο αέρας…τόσο τυφλοί ελπίζετε να είμαστε βρε δημοσιογραφίσκοι τ.κ.??…

  17. ELEOS DEN EINAI KULHDA AIMATOS.FAINETAI SAN NA EINAI ALLA DEN EINAI.EINAI H POLWNIKH SHMAIA THN OPOIA TRABAEI KAPOIOS EKEINH THN XRONIKH STIGMH.MHN TA BEBHLWNETE OLA YPARXOUN NEKROI EKEI,KRIMA EINAI.

  18. Με οσο απλα λογια πριν χασω την οποια υπομονη μου με αυτους που θελουν να σα πεισουν οτι αυτο που βλεπεται δεν ειναι αυτο που βλεπεται!! Του λογους που εχουν λυσαξει να μην πιστευται στα ματια σας σεφτειτε τους μονοι σας!! Δεν μου λετε ρε "κυριοι" που υποστηριζετε οτι ειναι πανι που το περνει ο αερας….στο 2.28 υπαρχει πανω του αντικειμενο προφανως σιδερενιο κοματι απο την εκρηξη..κατι σαν λοστος με γωνια? Αν λοιπον υπαρχει …πως καταφερε να τραβηξει ο αερας η οποιος τραβηξε το "πανι" της φαντασιας σας χωρις να τραβηξει και το λοστο? Πως παραμενει το σιδερενιο αντικειμενο ακριβως στο ιδιο σημειο!! Θα πειτε τωρα δεειναι επανω του …!! Ωραια δεθξτε μου στην εικονα κατι να αποδυκνειει οτι αυτο ειναι υφασμα …και οτι κατι το τραβαει!!! Επειδη δεν μπορειτε να μας δειξετε σβηστηρια της πληροφοριας αυτο που λετε βουλωστε το και αφηστε τους ανθρωπους να κρινουν μονοι τους!!

  19. ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ή ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΑ ΑΕΡΑΣ !!!!ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,{ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ },ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ????????????

  20. το οτι το ολο γεγονος ειναι στημενο δεν χωραει αμφιβολια. Οσον αφορα το επιμαχο σημειο…αν ειναι πανι, που τετοιο φαινεται να ειναι, μεσα σε ολο τον πανικο τους πειραξε ενα πανι ωστε να το τραβηξουν? Γιατι? Δεν εχει νοημα. Απο την αλλη, το αντικειμενο αυτο δεν εξαφανιζεται απλα αλλα φαινεται να σερνεται και να φευγει σταδιακα απο το πλανο. Οσον αφορα το μεταλλικο αντικειμενο, απο αυτη την οπτικη γωνια δεν διακρινεται αν ειναι επανω στο πανι. Ενταξει, εχουμει δει το walk the dog αλλα νομιζω οτι το παρον βιντεο και η εξηγηση του ειναι ακυρη.

    Stranger respect αλλα για το παρον αμφιβαλω.

  21. ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  22. ο γιος μου είναι 14 χρονών (και όχι επειδή είναι γιός μου, αλλά είναι ιδιαίτερα χαρισματικός) τελος πάντων, του ζήτησα να δει τη συγκεκριμένη σκηνή (χωρίς να ξέρει τη βλέπει, ούτε το γεγονός δεν γνώριζε) και να μου πει τι καταλαβαίνει…με απόλυτη φυσικότητα μου είπε ότι είναι άλλη σκηνή, τον ρώτησα είσαι σίγουρος, μήπως το τραβάει κάποιος? καλά ρε μαμά βλέπεις εσύ κανέναν από πίσω? εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του γιού μου και στα μάτια μου φυσικά που βλέπουν κάτι που δεν είναι φυσιολογικό…..μπορεί βέβαια αυτό να έγινε στο μονταζ των ειδήσεων, αυτό δεν το ξέρω.

  23. stranger, κορδελα ειναι ειτε το θελεις ειτε οχι
    γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ η αντιθετη απο την δικη σου αποψη?
    δειξε κι εσυ στην εικονα κατι να αποδυκνειει οτι αυτο ειναι αιμα…

    κι οχι "βουλωστε το" γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσει!!!

  24. Δεν χρειάστηκαν πολλά λεπτά επεξεργασίας για να πούμε με σιγουριά ότι δεν είναι κηλίδα αλλά ύφασμα
    λίγο προσεκτικότερα στα βίντεο που βάζετε γιατί αρχίζει και πέφτει πολύ το επίπεδο σας

  25. βασικά το τραγικό είστε όλοι εσείς που κάνετε comment. το άρθρο εκπλήρωσε "το σκοπό" του, είτε κόκκινο πανί είναι αυτό, είτε κρέας που εξαφανίζεται…. (χαχαχα)

  26. stranger xanades t video elos dld ine xekatharo oti ine yfasma kokino p kapios t travai ala eki exi toses kilides aimatos k malista pragmatikes sevasmos stous pethamenus tora an itan skinothetimeno tha to dixi o xronos

  27. Δεν φαίνεται να είναι κηλίδα αίματος διότι λίγο πιο πέρα που υπάρχουν κηλίδες αίματος δεν έχουν τόσο έντονο κόκκινο αυτό πρέπει να είναι ή πανί ή χαρτί που κάποιος το τραβάει και το αντικείμενο που βρίσκεται επάνω του μετατοπίζεται πολύ λίγο .

  28. Για να καταλαβω…γιατι τσακωνεστε!!!…Ti λεει…η αναρτηση…οτι ειναι αυτο το "κοκκινο";;;….Aιμα;;;…Τι εννοει κηλιδα;;;…Θα μου εξηγησει καποιος…γιατι δεν καταλαβα…τι εννοει η αναρτηση…οτι ειναι αυτο!…Για να το προσεξω καλυτερα…ας μου εξηγησει καποιος…παρακαλω!

  29. ειστε βλαμμενοι τελειως??ποιος τη μαζευει την "κορδελα"…???αφου δεν υπαρχει κανεις εκει…ουτε αερας ειναι αφου δεν φαινεται να πηγαινει καπου…απλα εξαφανιζεται!κλασικο εφε των καναλιων για να δωσουν εμφαση σε ενα ρεπορταζ…μονο που για να βαλεις ενα εφε πρεπει να εχεις και χρονο να το προετοιμασεις..για μια Live μεταδοση!!αυτο να σκεφτεστε…μηπως ηταν προετοιμασμενοι…??

  30. ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΞΕΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΤΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ? ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙΑ ΣΟΥ.

  31. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΗΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!! ΦΥΣΗΞΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!!

  32. Εντάξει ρε παιδιά, εντάξει…
    Και'γω σαν πανί το βλέπω κυρίως λόγω της διαφορετικής κόκκινης απόχρωσης που έχει σε σχέση με τα άλλα που μου μοιάζουν για αίματα. Αυτό είναι πιό ανοιχτό κόκκινο. Και προφανώς κάποιος το τραβάει. Αλλά για μένα, καλύτερα να είμαι περισσότερο ψιλιασμένος και καχύποπτος παρά παθητικός και του στυλ "όλα normal μωρέ είναι…".
    Τώρα όσον αφορά αυτήν καθ'εαυτήν την επίθεση, ασφαλώς και είμαι βέβαιος ότι και πάλι η δουλειά είναι εκ των έσω.
    Και θα το πώ και αλλιιώς…. Ακόμα και να αποδεικνυόταν κάποια στιγμή ότι προκλήθηκε από ξένο χέρι (π.χ. σαουδάραβα/ιρανό/μουσουλμάνο εξτρεμιστή) δεν πρόκειτα να δεχτώ ότι ο τελευταίος είναι περισσότερο ένοχος από τον Μασώνο και αυτόν που κινεί τα νήματα στην Αμερική και την ΝΤΠ. Για μένα, οι Αμερικανοί ευθύνονται για πολλά κακά εκτός και εντός Αμερικής.
    Συνεπώς και εν κατακλείδι, είτε είναι αίμα ρεπτιλιανού ή ότι σκατά υπάρχει εκεί έξω/κάτω, είτε είναι κανα κωλόπανο, η δουλειά έγινε εκ των έσω και οι Μασώνοι είναι υπ'ατμόν για νέες ανακατατάξεις και τακτικές που ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστούν για να φέρουν τον κόσμο στα μέτρα τους, ή μάλλον στα μέτρα του ακατανόμαστου.
    Αυτά.

    ^Ω^

  33. ξεκολατε ….καποιος τραβα το πανι και το σιδερο ισα που ακουμπουσε και κινηθηκε ελαχιστα και φυσιολογικα ………αλλα οκ καλοπιστα να δεχθω πως ηταν οπως λες παραξενε …..δλδ τι ηταν στημενο ??? τα κομενα ποδια ??? τα αιματα??οι τραυματιες ??το μπουμ ???τι μα τη τρελλα μου ???κι αν ηταν στημενο …τι θεωρεις στησανε ….οτι το δημιουργησαν το ατυχημα οι ''ιδιοι'' οκ να το δεχθω και φυσικο αλλα δεν εχει εμπεριστατωμενη λογικη η λεξη ''σκηνοθετημενο''λες κι ηταν ψεματα δλδ ολο αυτο το κακο ….σα να λεμε οι πυργοι δεν επεσαν, σας φανηκε …ελεος !!!αν θελεις να υποστηριξεις κατι πιο σαφες σε ακουμε ….αλλα συγκεκριμενα βρε αγορι μου !!!!

  34. να μας πείτε και στο 0:32 η κοπέλα που τρέχει τι αποφεύγει πανί ή αίμα ; Αρες μαρες κουκουναρες

  35. θα ηθελα την γνωμη σας στο 048 με 049 ο στρατιοτηκος στα αριστερα οτι χαμογελαει οπως στο 3.00 με 3.02 λεπ η κοπελα που ειναι πεσμενη κατω κοντα στην πορτα σηκονη το κεφαλι και φαινετε να χαμογελαει.μαλλον κανω λαθος θα ηθελα την γνωμη σας.

  36. Κάποιος το τραβάει,φαινεται καθαρά απλώς το πλάνο δεν έχει μέσα αυτόν που το τραβάει, όσο για το σίδερο δεν είναι πάνω του αλλά δίπλα…..και μπράβο στον έλλ.δημοσιογράφο που είναι έλληνας

  37. Κατεβάστε την είδηση…..
    Μην εκτίθεστε άλλο….. ειναι κρίμα….
    Οκ, κάνατε λάθος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
    Ο έξυπνος, σιωπά.
    Ο χαζός επιμένει.

  38. 2:49 εκεί βλέπεις αυτόν που το μαζεύει απ΄το έδαφος, φεύγοντας να το κρατά στο δεξί χέρι δίπλα απ΄το βαλιτσάκι του… Αυτά.

  39. Το θέμα δεν είναι αν είναι αίμα για δράκουλες ή πανί για ξεσκόνισμα.
    Το πανί αυτό όμως μετακινείται προς τα δεξιά χωρίς να το πειράξει εμφανώς κανένας, χωρίς λόγο και αιτία (εκτός κι αν ήταν δεμένο με σκοινάκι και κάποιος το τράβηξε για να κάνουμε τώρα τα σχόλιά μας – και δεν ήταν μάλλον η καλύτερη ώρα για τρικάκια).
    Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάτι μετακίνησε αυτό το κόκκινο πανί, ίσως και αέρας ή αν ήταν τμήμα σημαίας να ήταν ακόμα συνδεδεμένο με το υπόλοιπο κομμάτι που κάποιος το παρέσυρε, ενώ το διπλανό του το άσπρο δεν κουνήθηκε. Στο βίντεο οι άλλες κινήσεις γύρω-γύρω είναι φυσιολογικά συνεχείς χωρίς πηδηματάκια.
    Δεν νομίζω να ήταν "παράξενο" φαινόμενο ούτε "πείραγμα" στο βίντεο.

    Αριστοφάνης από το Bahrain

  40. Είστε όλοι ΑΚΥΡΟΙ…είναι ένα απλό πανί και δεν θέλω να μάθω το κόκκινο τι ακριβώς είναι. Όλοι πάντως βγάλατε πόρισμα…ούτε στο CSI δεν τα κάνουν αυτά…ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek