Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:53 - 31/07/2014

Κάμερα ασφαλείας σε θέατρο της Βρετανίας καταγράφει φάντασμα; [Βίντεο]

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει στο θέατρο Μπρούκσαιντ, στο Έσεξ της Βρετανίας, καθώς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μία καρέκλα να κουνιέται μόνη της.

Το συγκεκριμένο γεγονός, μάλιστα, συνέβη λίγες ώρες αφότου ένα μέντιουμ είχε «ανέβει» στη σκηνή του θεάτρου, με ορισμένους να συνδέουν τα δύο γεγονότα και να κάνουν λόγο για… φάντασμα.

Ο διευθυντής του θεάτρου Τζέι Σαπλ δήλωσε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι κατά καιρούς συμβαίνουν περίεργα πράγματα στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά ποτέ δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 8:36 ΜΜ

    Ο ΣΙΜΩΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΓΥΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΘΑΥΜΑΤΑ…ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ ΘΕΙΚΟ…ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟΤΗΤΑ…ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΣΙΜΩΝΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ …ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΓΥΡΤΙΕΣ…ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…Ο ΡΩΜΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ…Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ…ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ…ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ…Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 08/01/2014 @ 4:26 ΠΜ

    re paidia den ntrepeste ligo na dhmosieyete teties mlkies.anebaete poly wraia keimena kata periodoys ,gt to gama… th mana me teties mal…es.kapoios mlkas m skopo to efhmero kerdos ,gt mallon t thetro phgene kata diaolou,twra tha niwthoun anatrixila osh kathonte kai sth karekla,alla etsi einai to optiko kai amesws meta t akoustiko erethisma einai ta megalytera mesa epirrohs

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*