Διαφημίσεις

Μια οικογένεια μοιρασμένη στα δυο και ένα παιδί που επί μήνες βρίσκεται “εγκλωβισμένο” στην Ελλάδα βρίσκονται πίσω από την αφίσα αναζήτησης της πεντάχρονης Χούντα Γουαζάν.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 5χρονης Χούντα από τη Συρία που εξαφανίστηκε το Σάββατο 30/8/13 στο Ίλιον.

Το κοριτσάκι είναι πρόσφυγας από τη Συρία και από τον περασμένο Μάρτιο ζούσε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στο Ίλιον.

Εκεί την περασμένη Παρασκευή την συνάντησε ο πατέρας της, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από ανθρώπους, που κατά τις εκτιμήσεις των Αρχών θεωρούνται επικίνδυνοι για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και του παιδιού.

Από τότε αγνοούνται. Παρά την τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό της Χούντα και του πατέρα της, έως αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε υπάρξει κανέναν στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη τους και αυτό επέτεινε την ανησυχία των ανθρώπων στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εκτός από τα μηνύματα Amber Alert στα τηλεοπτικά δίκτυα με τη μετάδοση της φωτογραφίας του παιδιού, κυκλοφορεί και μήνυμα στις πληροφοριακές πινακίδες στην Αττική Οδό και στους αυτοκινητόδρομους, καλώντας τους πολίτες να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του παιδιού.

Ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρει πως διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο, αφού δεν αποκλείεται να είναι μπλεγμένοι στα πλοκάμια αδίστακτων διακινητών ανθρωπίνων οργάνων.

Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής

Η οικογένεια της 5χρονης (οι γονείς της μαζί με εκείνη και το αδελφάκι της) εγκατέλειψε την Συρία γύρω στα τέλη του 2012. Τότε εμπιστεύτηκαν, όπως εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, διακινητές προς την Ευρώπη και λίγο αργότερα βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, οι γονείς και το ένα παιδί έφτασαν στη Σουηδία, όπου και ζουν μέχρι σήμερα. Έτσι η οικογένεια απευθύνθηκε στα κυκλώματα των διακινητών, προκειμένου να εξασφαλίσει και το ταξίδι της Χούντα.

Τον περασμένο Ιανουάριο όμως, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, η μικρή εντοπίστηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” συνοδευόμενη από πρόσωπο που ισχυριζόταν ότι ήταν συγγενής, ο οποίος θα συνόδευε το παιδί στο εξωτερικό.

Οι Αρχές δεν επέτρεψαν την έξοδο του παιδιού όμως από την Ελλάδα, αφού δεν υπήρχε νομιμοποίηση στο πρόσωπο που το συνόδευε και δεν εξασφαλιζόταν η ασφάλεια της μικρής. Για περίπου δύο μήνες η μικρή Χούντα φιλοξενήθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων”.

“Τον Μάρτιο με εντολή του εισαγγελέα η Χούντα ήρθε σε μας και τη φιλοξενήσαμε στο Ίλιον”, λέει ο κ. Γιαννόπουλος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” (όλο το 24ωρο), είτε με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 (e-mail 116000@hamogelo.gr), είτε με το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.

news247.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Χούντα από τη Συρία – Αγνοείται και ο πατέρας της”
  1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ολοι μαζι ΒΟΗΘΑΜΕ αυτην την παιδικη ψυχουλα
    να βρει την ψυχικη ηρεμια της
    κοντα στους φυσιολογικους γονεις της

    εχουμε παντα στις μετακινησεις μας
    την αγγελικη φατσουλα της
    και ειδοποιουμε το 100
    εαν πεσει κατι στην αντιληψη μας

    βαζουμε μπροστα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ της ψυχης μας
    και βοηθαμε στην ανευρεση της
    δεν την παραταμε στην αγριωτητα της κοινωνιας
    αλλα την παραδιδουμε στην αγκαλια της στοργικης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
    *******************************************************
    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α για αυτο που κανετε
    ισως να ηταν η κορη ολων μας

    παντως το δικο μας παιδι ΕΙΝΑΙ! ας προσπαθησουμε ολοι μας!

    οι εισαγγελεις ανηλικων Αθηνων ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ δικαστικοι λειτουργοι
    -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

    και κανουν πολυ καλα την δουλεια τους ! ας τους συμπαρασταθουμε ολοι μας!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ευαισθησια της ιδιοκτησιας

  2. ναι μπλακ-αης 2.41 συμφωνω μαζι σου αξιζει

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

    η προσπαθεια που κανει η ιδιοκτησια της ιστοσελιδας

    για αυτην την περιπτωση της μικρης

    επισης πραγματι εχεις δικαιο και στο οτι

    οι επικεφαλεις εισαγγελεις ανηλικων Αθηνων

    η εισαγγελεας κ.Σταθουλοπουλου και ο εισαγγελεας κ. Σμυρναιος

    ειναι πολυ αξιοι και με επιστημονικη καταρτιση δικαστικοι λειτουργοι

    που πλησιαζουν τις υποθεσεις ανηλικων με πολυ αξιεπαινη ανθρωπια!

    επισης και το "χαμογελο του παιδιου" με τον Κωστα Γιαννοπουλο

    κανει ΕΡΓΟ! .ΕΡΓΟ: θεοπνευστο! ευχομαι να τον συνοδευει παντα η δυναμη.

  3. 2.39 Εσυ σωστά θα κάνεις να το γράψεις !!! Το θέμα είναι μήπως το καταλάβουν στραβά αυτοι που θα το διαβάσουν !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *