ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, δηλαδή στους Έλληνες ασφαλισμένους;

Ρε παιδιά τι γίνεται; Θυμίζει μέρες 2012 προ PSI το τοπίο και οι εξελίξεις ραγδαίες…

Ο Στουρνάρας στη θέση του «υποδέχεται» τα ταμειακά διαθέσιμα των Ασφαλιστικών Ταμείων! (1) Κάπου γράφτηκε και ειπώθηκε ότι θα αγοραστούν με αυτά κρατικά ομόλογα!!!

Κάποιοι «προσπαθούν» να πείσουν τους εταίρους να γίνει κούρεμα, και δεν μας αφήνουν κιόλας (εδώ γελάμε, κλαίγοντας γιατί κούρεμα μπορεί να γίνει όταν εξασφαλίσουν ότι το κούρεμα δε θα γίνει στους Φράγκους, αλλά στα ιερά των ιερών, το τελευταίο χρήμα πρόνοιας των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων!) (2).

Κι όταν τα αποθεματικά των ταμείων μετατραπούν ΤΩΡΑ σε ομόλογα, τότε μόνο θα «επιτραπεί» το κουρεματάκι, κουρεύοντας για άλλη μια φορά ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για να πληρωθούν οι διάφοροι τοκογλύφοι στην ώρα τους.

Βρε! Σκασίλα μας αν δεν πληρωθούν τα ομόλογα, ας μην τα παίρνανε. Εδώ μιλάμε για ανθρωπιστική κρίση και το χρέος είναι επαχθές (=αβάσταχτο (3)), θα κάνουμε τρις-χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και μάλιστα με αυτήν την κυβέρνηση;;;;;;;;;; Που ορκίστηκε στην Τιμή και στην υπόληψή της ότι θα υπηρετήσει το συμφέρον του Ελληνικού Λαού;

Ρωτάει και περιμένει απάντηση,


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ο Υπήκοος

Σχετικά:

(1) Τα ταμειακά διαθέσιμα του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμού για την πληρωμή των δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων) μεταφέρονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

(2) Αλήθεια, πόσοι κατάλαβαν ότι το προηγούμενο κούρεμα επηρέασε τα Ασφαλιστικά Ταμεία των Ελλήνων, εκεί που χάθηκαν 12 δις Ευρώ περίπου; Ότι εν μια νυκτί του Μαρτίου 2012 δόθηκε από την κυβέρνηση Βενιζέλου εντολή στις Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων να μετατρέψουν 12 δις Ευρώ από τα διαθέσιμά τους σε ομόλογα, τα οποία στη συνέχεια κουρεύτηκαν; Όταν ο λαός πίστευε ότι το κούρεμα ως όρος σημαίνει συμφωνία των εταίρων για κατά τι ελάφρυνση του χρέους ώστε να γίνει πιο ανεκτό, αυτοί βουτήξανε τα χρήματα των Ταμείων, αλλά και αυτά των Νοσοκομείων που ήταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς με τις γνωστές συνέπειες στην Υγεία.

(3) Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το απεχθές χρέος, επίσης γνωστό ως παράνομο χρέος, είναι το εθνικό χρέος που έχει δημιουργηθεί από ένα καθεστώς για λόγους που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα και δεν πρέπει να είναι εκτελέσιμο. Επομένως, τέτοιου είδους χρέη θεωρούνται προσωπικά χρέη του καθεστώτος που τα δημιούργησε και όχι κρατικά χρέη. Κατά κάποιον τρόπο, η έννοια είναι ανάλογη με τη μη εγκυρότητα των συμβολαίων που υπογράφονται υπό συνθήκες εξαναγκασμού.Επαχθές (και όχι απεχθές) είναι το αβάσταχτο.

(4) Παγερά αδιάφορο με αφήνουν οι δηλώσεις Σπυρόπουλου ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα αποθεματικά των Ταμείων» με την πρακτική αυτή, λόγω της αντίστοιχης στάσης που κράτησε στο κούρεμα των Ταμείων το 2012… Γνωστά τα δραματικά για τα Ταμεία αποτελέσματα!

Επομένως, επιτρέψατέ μου να αναμένω απάντηση από την εκλεγμένη κυβέρνηση του Ελληνικού Λαού.

Olympia

Loading...

6 thoughts on “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, δηλαδή στους Έλληνες ασφαλισμένους;

 1. Ανώνυμος says:

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ…
  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ (ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ) ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΥΠΟΥΡΓΟΙ) ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ" ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ EUROGRUP ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΛΟΓΑ…
  ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΣΟΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο…ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ…!!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΜΟ -ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΥΚΟΛΩΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΩΝ- ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  ΥΣ: ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ,ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΣΩΣ…

 2. Ανώνυμος says:

  Μην ξεγελιέστε.Η νέα τάξη πάντα βρίσκει μία δικαιολογία για να επιβάλλει τον έλεγχο και την σκλαβιά στα πρόβατα που είναι στο μαντρί. Στον Οργανισμό που δουλεύω τότε πήρανε τα αποθεματικά του δηλ. τα χρήματα τα δικά μου και τα δικά σας 40 και πλέον εκατομμύρια ευρώ, από αλλους οργανισμούς άλλα κ.ο.κ. Αφού όπως ισχυρίζονται τα Ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν μία , πως θα πάρουν χρήματα από εκεί? Η υποκρισία τους δεν έχει όρια. Αραγε πότε θα ξυπνήσουμε να τους πνίξουμε? Γιατί αν υπάρχουν κάποιοι αφελείς που πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα ξεπληρώσουμε και θα είμαστε όπως πριν, μάλλον είναι αφελείς για να μην γράψω τίποτα χειρότερο.Ολα είναι ένα θέατρο από μαριονέττες που παίζεται για να παρασύρει τους αδαείς στον όλεθρο.

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ- ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ Α Π ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .

  ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΚΙΖΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ, ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !

  ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ Γ Α Π , ΕΝΩ ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ !

  ΗΛΘΟΝ- ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΟΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ !

  ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??

  ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΤΕΣ ΑΠΑΡΙΘΜΩ. ΑΛΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΘΛΙΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΨΙΛΑ- ΨΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ !!

  Ο ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ !!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 4. Ανώνυμος says:

  12-57 ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ-ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ–ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ–

 5. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ–ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ ΑΔΩΝΗ -ΑΥΤΙΑ -ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΒΑΙ–ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ–ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙ ΑΔΙΚΩΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ–ΟΛΟΙ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ-ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ-ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ -ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ- ΦΙΛΑΚΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *