Διαφημίσεις

Στην εικόνα βλέπετε τον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια, στις 2 Αυγούστου 1980, η πράξη αναγνωρίζεται ευρέως ως μια πράξη της «Gladio». Σε αυτή την επίθεση είχαμε 85 νεκρούς. Η επίσημη παραμυθα ήταν αμέσως ότι οι κομμουνιστικές «Ερυθρές Ταξιαρχίες» βρίσκονταν πίσω από τρομοκρατική πράξη αλλά αργότερα όλες οι ενδείξεις οδήγησαν στις ακροδεξιές δυνάμεις, Οι Μυστικοί πράκτορες των υπηρεσιών καταδικάστηκαν μετά από χρόνια, 2 Ιταλοί και ο Licio Gelli, ο επικεφαλής της περίφημης P2 Τεκτονικής Στοάς..!

Οι επιθέσεις ήταν εναντίον του λαού. Βόμβες εξερράγησαν σε τράπεζες, σταθμούς, τρένα, πλατείες, εκθέσεις και κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, και υπήρξαν εξαιρετικά βίαιες επιθέσεις στα σούπερ μάρκετ, όπου πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν. Έψαχναν τους δράστες μέσα στις ακραίες δεξιές οργανώσεις, ωστόσο, αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο, οι δράστες ήταν από τις ακραίες δεξιές οργανώσεις.

​​The August 2, 1980 bombing of the Bologna train station which killed 85 people, is widely recognized as a Gladio operation. While it was initially blamed on the communist “Red Brigades,” eventually, right-wing and fascists elements were discoverd to be the culprits. Two Italian secret service agents and Licio Gelli, the head of the infamous P2 Masonic lodge, were convicted in connection to the bombing. 1

Είναι ικανοί να σκορπίσουν το θανατο και το χάος οπότε θελήσουν…θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα…

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Η P2 Τεκτονική Στοά και το ΝΑΤΟ πίσω από το Gladio (Α μέρος)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek