Διαφημίσεις

“Η σιωπή δίνει το χώρο και τη δυνατότητα στον εσωτερικό μας κόσμο να μιλήσει. Προσφέρει στα συναισθήματα το τοπίο, για να φανερωθούν με τις πραγματικές τους διαστάσεις. Η σιωπή μας ωθεί να νιώσουμε τα πράγματα κι όχι να τα καταλάβουμε. Φωτίζει ακόμη και τις πιο βαθιές πτυχές μας.”

Νικόλας Κολοκοτρώνης

Η χρονιά άλλαξε, ήρθε το 2013 με τις δικές του έννοιες, ελπίδες, χαρές, προσδοκίες, προβληματισμούς… Κι εσύ πώς το υποδέχτηκες; Με τί σκέψεις, τι προτεραιότητες, τι επιθυμίες, τί δυνατότητες, τι όνειρα; Πρόλαβες να κάνεις αυτή τη βαθιά επικοινωνία με τον βαθύτερο, τον αληθινό εαυτό σου στο ξεκίνημα της χρονιάς; Βρήκες κάποια στιγμή να ακούσεις το βαθύτερο είναι σου τί σου λέει; Ή μήπως έχεις επιλέξει να ακούς μόνο τη φασαρία που έρχεται από παντού γύρω σου και έξω από σένα; Από τους γνωστούς ή τους άγνωστους που σε περιτριγυρίζουν και είναι τόσο μέσα στο φόβο που έχουν ξεχάσει να χαμογελάνε, να τραγουδάνε και να ονειρεύονται ακόμη; Που έβαλαν στην άκρη κάθε έννοια ευγνωμοσύνης για ότι η ζωή τους προσφέρει και μουρμουράνε όλη μέρα; Από τα μέσα ενημέρωσης που ως επί το πλείστον, κάνoυν τη δουλειά τους, σκορπώντας φόβο, ανασφάλεια. Μεγαλοποιώντας τα δυσάρεστα νέα και εξαφανίζοντας απ’ το προσκηνιο ότι μπορεί να δώσει ανάσες χαράς από την επικαιρότητα…

Στείλε όλους αυτούς “στην ευχή του θεού” και κάνε τη δική σου επιλογή στη θετική σκέψη και στη συνειδητότητα. Κάνε τη “βουτιά” μέσα σου και άκου με τα αυτιά της ψυχής σου την αλήθεια σου…
Άσε τη μαγεία της ζωής σου να αρχίσει

“Εάν κοιτάζουμε μέσα μας κι αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, θα βρούμε πολλά φωτεινά κλειδιά: το κλειδί της αυτοεκτίμησης, το κλειδί της ευγένειας, της προσφοράς, της γαλήνης, της χαράς, της γνώσης, της κατανόησης, της συνειδητότητας, της εμπιστοσύνης και πολλά ακόμη. Κι όσο τα μεταχειριζόμαστε αυτά τα κλειδιά φωτίζονται ακόμη περισσότερο κι ενώνονται μεταξύ τους. Κι έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά τα κλειδιά γίνονται ένα παντοδύναμο συμπαντικό κλειδί: το φωτεινό χρυσό κλειδί της παντοτινής σοφής αγάπης. Και τότε όλες οι φωτεινές πύλες που υπάρχουν στο μονοπάτι μας, ανοίγουν για να μας προσφέρουν νέες, χρήσιμες και προωθητικές εμπειρίες και γνώσεις, ώστε να προχωράμε πιο σοφά και πιο αποτελεσματικά”.

Το Μαγικό Ταξίδι Νικόλας Κολοκοτρώνης

Μέσα σου υπάρχει ένας ολόκληρος θησαυρός από δυνατότητες κι ευκαιρίες που περιμένουν να τον ενεργοποιήσεις. Αυτό ξεκινάει απ’ τη στιγμή που δηλώνεις στο σύμπαν την προθεσή σου να γίνει αυτό. Πετάς στην άκρη τη μεμψιμοιρία, την κλάψα για όσα σου “έτυχαν” και τα παρόμοια. Συνειδητοποιείς ότι εσύ είσαι ο συνδημιουργός της ζωής σου και αποφασίζεις να προχωρήσεις. Είναι μια αλλαγή που χρειάζεται τόλμη, αλλά όπως έγραψε και ο Κάλβος “θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία” και είναι αλήθεια. Όλα οδηγούν στην ελευθερία, αυτήν που είσαι, αυτήν που κρύβεται μέσα σου και περιμένει να την κάνεις πράξη. Αντί να παρπονιέσαι για αυτά που δεν κάνεις ή αυτά που σ’ εμποδίζουν “κάποιοι” να κάνεις… άρχισε να μιλάς για αυτά που έβαλες μπροστά, για τα μικρά βηματάκια που αρχίζουν να οδηγούνε τη ζωή σου προς τα εκεί που σε ευχαριστεί. Ξεκίνα λοιπόν. Σκέψου τι θα έκανες αν ήταν η τελευταία σου ημέρα σ’ αυτή τη ζωή ή η τελευταία σου εβδομάδα; Δες το έτσι με το αίσθημα του “επείγοντος”. Της αλλαγής που μπορεί να σε φέρει μπροστά σε κάποιους φόβους σου, αλλά θα δεις ότι μόλις αρχίζεις να τους “φωτίζεις” θα τους αποδεσμεύεις κιόλας. Και είσαι ήδη πιο δυνατή.
Δώσε νόημα στη ζωή σου

Όσο κρύβουμε τους φόβους μας “κάτω απ’ το χαλάκι” τόσο αυτοί μεγαλώνουμε, γίνονται δράκοι της ζωής μας που μας κρατάνε αιχμάλωτους στο στοιχειωμένο κάστρο της ίδιας της πραγματικότητας μας.

“Η δύναμη για την ευτυχία, για το καλό, για ό,τι χρειαζόμαστε στη ζωή βρίσκεται μέσα στον καθένα μας. Η δύναμη είναι εκεί – μια δύναμη απεριόριστη.”

Ρόμπερτ Κόλιερ

Ήρθε η ώρα, τώρα να γίνεις ο ιππότης – ελευθερωτής της δικής σου ζωής και να σπάσεις τις αλυσίδες που εσύ ο ίδιος έβαλες στην καρδιά σου. Να ανοίξεις την μεγάλη σιδερένια πόρτα του κάστρου σου, που όπως θα διαπιστώσεις ήταν απλά ξεκλείδωτη και μόνο ο φόβος σε κρατούσε από το να την πλησιάσεις.

Και πως θα δεις τη θετικότητα της ζωής; Αρκεί να καταλάβεις τι συμβαίνει. Μάθε οτι όλα τα αρνητικά πράγματα που βλέπουμε στον κόσμο είναι πάντα εκφανσεις της απουσίας της αγάπης. Όταν διαπιστώνουμε την αρνητικότητα σε κάποιο πρόσωπο, κατάσταση ή κάποιο συμβάν, πάντα απορρέει απ’ την απουσία αγάπης. Όταν η ανθρωπότητα καταφέρει να εκπέμψει περισσότερη αγάπη από αρνητικότητα, θα δούμε την αρνητικότητα να εξαφανίζεται από τον πλανήτη αμέσως. Φαντάσου το, γιατί είναι το πρώτο βήμα για να το ζήσεις!

Κάθε φορά που επιλέγεις να εκπέμψεις αγάπη, η αγάπη σου, φέρνει τον πλανήτη μας λίγο πιο κοντά στη θετικότητα. Είναι η ώρα, πιο κατάλληλη από ποτέ να εκπέμψουμε αγάπη και θετικότητα. Κάντο για τις ζωή σου. Κάντο για την πατρίδα σου. Κάντο για ολόκληρο τον κόσμο! Και αυτό θα ζήσεις!
Copyright υλικού © Μαριλένα Τσαντήλα, για το LightWorker.gr

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *