Η φώτο της ημέρας ..

Loading...

21 thoughts on “Η φώτο της ημέρας ..

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ , Η ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ . ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ . ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ -ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΛΠ , ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .

 2. kostas says:

  Σύνηθες φαινόμενο στις Ρώσικες εκκλησίες να συμμετέχουν άπαντες..
  κανείς δεν γνωρίζει τη καρδία του ανθρώπου παρά μόνον ο Κυριος Ιησούς Χριστός..
  Σύνηθες στο εκκλησίασμα να γίνεται μετά και αγιασμός με εξορκισμούς..

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΝ , ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ; ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ…ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ .

  • Ανώνυμος says:

   ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ

 4. Ανώνυμος says:

  Όσον αφορά το καθαρό – ανόθευτο γεωμετρικό σχήμα του Πεντάκτινου Αστέρα (ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ) είναι προφανής η τακτική των δαιμόνων του Ελοχιμ Σιν ή Σενταϊ ΨευδοΓιαχβε της Σελήνης και των πειθήνιων οργάνων του ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ στη Γη, να βρωμίσουν και να μαγαρίσουν (όπως και στην περίπτωση της Τετρακτίδας-Σβάστικας) αυτό το πανάρχαιο σύμβολο ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΠΕΝΤΑΛΦΑ – ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ως η μια πλευρά του Δωδεκάεδρου), δαιμονοποιώντας το, ώστε κατά τον μεσαίωνα και ακόμα και μέχρι σήμερα να τρομοκρατούνται και να διώκονται όλοι οι ερευνητές της Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού ΑΙΘΕΡΑ (5ου ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ – ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ), ως δήθεν ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ !!!

  Δια να αποκλεισθή λοιπόν η έρευνα των Μαθηματικών του Πενταγώνου (Πεντάλφας), οι Ραββίνοι και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το κατέστησαν ως σύμβολο των τελετών του …Σατανισμού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραββίνοι. Ο νοών νοήτο.Πράγματι είναι ιστορικό γεγονός ότι επί Θεοδοσίου …του "μεγάλου", το Δωδεκάεδρο, το Πεντάγωνο και ο Πεντάκτινος Αστέρας χαρακτηρίστηκαν από το Ιουδαιο-χριστιανικό Φανάρι, ως "ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ", και οι Έλληνες Γεωμέτρες οι οποίοι τα Εδίδασκαν εθανατώνοντο ως "Υπηρέτες του Διαβόλου".Τα σκήπτρα αυτής της Ανθελληνικής συμπεριφοράς κρατά σήμερα το Πατριαρχείο Κων/λεως και το "Αγ(ρ)ιο" Όρος. Και τα δύο είναι έτοιμα να στρέψουν τον αμαθή όχλο εναντίον επιστημόνων που θα ερευνήσουν τα μαθηματικά Δωδεκάεδρου και Πεντάκτινου Αστέρος.

  (Βλέπε στην αρχαιότητα και φριχτή δολοφονία της λαμπρής Ελληνίδας Μαθηματικού Υπατίας από φανατισμένο εβραιοχριστιανικό όχλο)

  Τα μαθηματικά Γεωμετρίας Δωδεκαεδρικού Αιθέρα (ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ) έδωσαν όλη την προσελήνια τεχνολογία στους Ανδρομέδιους Έλληνες της προιστορικής Αθήνας, όπως έδωσαν και ομοίως την τεχνολογία στην Ανδρομέδια Ο.Ε.Α. που τα αποκατέστησε μέσω μη-ελεγχόμενης μη-παραψυχολογικής ανόθευτης επιστημονικής μεθόδου μετά από χιλιετηρίδες σκοταδισμού και καμμένων-κατεστραμμενων βιβλιοθηκών. (ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ» στο ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»). Οι Δρακονιανοί – Βοωτιδείς Σελήνης μέχρι σήμερα είναι διστακτικοί στο να παραδώσουν τέτοια γνώση και τεχνολογία στους Γήινους , ακόμα και προς τους Γήινους υποτακτικούς τους εβραίους-κινέζους και σάξονες, ως μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ – ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που τους στοίχησε την καταστροφή της Ατλαντίδας. Έτσι προτιμούν να μεταδίδουν «Τηλεπαθητικά» ελεγχόμενη περιορισμένη τεχνολογία με το σταγονόμετρο υπό τον μανδύα σχιζοφρενών ΑΦΥΣΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ (όχι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) με θεωρίες οι οποίες είναι αδύνατον να ενοποιηθούν και οι οποίες έχουν τρελάνει στην κυριολεξία όσους από τους επιστήμονες του κατεστημένου έχουν μπλέξει στα μασονικά δίχτυα τους. (Βλ. Εβραίο σεληνιαζόμενο Αινστάϊν, αδυναμία ενοποιήσεως και σχιζοφρενικές ασυμφωνίες μεταξύ θεωριών κβαντομηχανικής – υπερχορδών – σχετικότητος κλπ). Επίσης η αποδέσμευση μιας τέτοιας γνώσης θα διέλυε ολότελα τον άλλο σχεδιασμό τους με την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ του ανύπαρκτου ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής την σχιζοφρενική υποστήμη τους και την …"παραψυχολογικά" δοσμένη με …"Σεληνιακό ΦΑΞ" διαστημική τεχνολογία τους ώστε να κατασκευστεί αστεία περιγήινη τροχιακή άμυνα "Πολέμου των Άστρων" στον ερχόμενο διαστημικό πόλεμο εναντίον της Γαλαξιακής Κυβέρνησης (κατ'αυτούς: "Διαβολική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του Κακού" εναντίον του …"καλού" επαναστάτου Τζεντάϊ-Σιν-Σιων-Σινα-Σενταϊ ή Τζιουντ-Ιούδα).

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ, ΜΑΧΗΤΩΝ, ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ) ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ SITE ΜΕ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ,ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΑΤΕ.

 5. Αχιλλεας says:

  Πηγε νωρις να αγορασει εισητηρια για την συναυλια των παππαροκαδων .Αλλα επεσε απανω στην λειτουργια και περιμενε . Και τον βγαλατε σατανιστη. Χεβιμεταλας ειναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *