Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει…

Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει…

Η σημερινή «άνοδος» της οικονομίας και του χρηματιστηρίου οφείλεται σε έναν ωκεανό νέας ρευστότητας. Η ιδέα ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας, είναι η εκτύπωση χρήματος, είναι κατακριτέα. Όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο μεγαλύτερα θα γίνονται τα προβλήματα και τόσο περισσοτερο θα πονέσουν όλοι στο τέλος.

Αν είστε άρρωστος ή έχετε προβλήματα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και όχι τη θεραπεία των συμπτωμάτων – κανείς δεν βελτιώνεται με αυτή την λογική. Αυτό που κάνουν οι κεντρικές τράπεζες δεν έχει λειτουργήσει ποτέ σε μακροπρόθεσμη βάση, ακόμη ούτε μεσοπρόθεσμα. Ολοι μας θα πληρώσουμε ένα βαρύ τίμημα για την πολιτική των κεντρικών τραπεζών

Οι εργαζόμενοι που έχουν αποταμειεύσει δεκαετίες ή περιμένουν την συνταξιοδότηση τους ή έχουν συνταξιοδοτηθεί, θα δουν τα λεφτά τους να καταστρέφονται επειδή δεν θα παίρνουν περισσότερο τόκο στις αποταμιεύσεις τους. Οι νεότεροι να καταστραφούν, επειδή δεν θα είναι σε θέση να αποταμειεύσουν για προβλήματα που θα βρούν μποστά τους.

Γι ‘αυτό πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για ένα χειρότερο σοκ από το 2008. Σε περίπτωση κρίσης ρευστότητας, όπως και το 2008, καμία κεντρική τράπεζα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, εκτός αν λάβουν δρακόντεια μέτρα, σύμφωνα με τον Jim Rogers.

Jim Rogers: Savers Are Being Destroyed

TO KORAKI


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 thoughts on “Η προειδοποίηση του Jim Rogers: πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει…

  1. Ανώνυμος says:

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΛΛΩΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΥ ΣΑΝ "ΤΡΕΛΟΣ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΊΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ

  2. Ανώνυμος says:

    Αυτό που γουστάρει να ακούει ένας συνομωσιολόγος από τους «έξυπνους που δεν τα τρώνε αυτά» είναι: «έπεσα από τα σύννεφα» !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *