Η Παναγία προειδοποιεί Αγιορείτη μοναχό ότι έρχονται οι εχθροί του Υιού Της

Οι Ζωγραφίτες Οσιομάρτυρες

Επειδή το Άγιον Όρος αποτελούσε ανέκαθεν το προπύργιο και το στήριγμα της Ορθοδοξίας στην Ανατολή, οι Λατίνοι (παπικοί) θέλησαν να το καταστρέψουν και να εγκαθιδρύσουν και σ΄ αυτό την εξουσία του Πάπα. Μπήκαν λοιπόν το 1280 στο Όρος με στρατιωτική δύναμη, κι επιδόθηκαν στο έργο τους άλλοτε με υποσχέσεις και χρήματα, κι άλλοτε με απειλές, βιαιότητες και μαρτύρια.

Μερικοί δειλοί υπέκυψαν. Οι περισσότεροι όμως μοναχοί αρνήθηκαν την εξουσία του Πάπα ως τοποτηρητού του Χριστού, καθώς και τα σαθρά του δόγματα, γι΄ αυτό επισφράγισαν με το αίμα την ομολογία τους.

Σ΄ αυτή τους την προσπάθεια οι Λατίνοι είχαν δυστυχώς συνεργούς τον αυτοκράτορα Μιχαήλ Παλαιολόγο και τον πατριάρχη Ιωάννη Βέκκο.

Αφού έκαναν ο,τι έκαναν στις άλλες μονές, πέρασαν τελευταία κι από τη μονή του Ζωγράφου. Εκείνη την περίοδο ασκήτευε κοντά στο μοναστήρι ένας μοναχός, που είχε τη συνήθεια να διαβάζει πολλές φορές την ημέρα τους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου μπροστά στην εικόνα της.

Κάποια μέρα, ενώ στα χείλη του γέροντα ηχούσε ο αρχαγγελικός ασπασμός, ακούει ξαφνικά από την αγία εικόνα τη φράση: «Χαίρε κι εσύ, Γέρον του Θεού!». Ο Γέροντας τρόμαξε.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

-Μη φοβάσαι! Συνέχισε ήσυχα η θεομητορική φωνή που έβγαινε από την εικόνα. Πήγαινε όμως γρήγορα στο μοναστήρι, και πες στον ηγούμενο και στους μοναχούς ότι οι εχθροί μου και οι εχθροί του Υιού μου πλησίασαν. Όποιος λοιπόν είναι ασθενής στο φρόνημα, ας πάει να κρυφτεί μέχρι να περάσει ο πειρασμός. Όσοι όμως επιθυμούν μαρτυρικά στεφάνια, να…παραμείνουν στο μοναστήρι. Πήγαινε γρήγορα!

Ο γέροντας ξεκίνησε αμέσως, υπάκουος στην εντολή της Θεοτόκου. Καί μόλις έφτασε στη μονή, βλέπει κατάπληκτος στην πύλη την εικόνα της Παναγίας, μπροστά στην οποία διάβαζε πριν από λίγο τους Χαιρετισμούς. Γονάτισε με κατάνυξη, ασπάστηκε την εικόνα και μαζί μ΄ αυτή παρουσιάστηκε στον ηγούμενο.

Οι μοναχοί ταράχθηκαν από το φοβερό άκουσμα. Μερικοί έτρεξαν και κρύφτηκαν στα όρη και στις σπηλιές. Είκοσι έξι όμως -μαζί τους και ο ηγούμενος- έμειναν στο μοναστήρι, ανέβηκαν στον πύργο και περίμεναν εκεί τους εχθρούς και τα μαρτυρικά στεφάνια.

Σε λίγο έφθασαν και οι Λατίνοι (παπικοί). Στην αρχή επιστράτευσαν όλη τη ρητορική τους δεινότητα, για να πείσουν τους μοναχούς ν΄ ανοίξουν τις πύλες και ν΄ αναγνωρίσουν τον Πάπα σαν κεφαλή της οικουμενικής Εκκλησίας.

-Καί ποιός σας είπε ότι ο Πάππας είναι η κεφαλή της Εκκλησίας; Φώναξαν οι μοναχοί. Κεφαλή της Εκκλησίας είναι ο Χριστός! Δεν ανοίγουμε τις πύλες. Προτιμάμε να πεθάνουμε, παρά να σας αφήσουμε να μολύνετε τον ιερό αυτό τόπο!

-Αφού το θέλετε, θα πεθάνετε! Φώναξαν οι Λατίνοι (παπικοί) με μανία.

Κι αμέσως μάζεψαν ξύλα και φρύγανα γύρω από τον πύργο, άναψαν φωτιά και τους έκαψαν όλους.

Από το βιβλίο: «Εμφανίσεις και θαύματα της Παναγίας», Ιεράς Μονής Παρακλήτου

ΠΗΓΗ

Loading...

49 thoughts on “Η Παναγία προειδοποιεί Αγιορείτη μοναχό ότι έρχονται οι εχθροί του Υιού Της

 1. Ανώνυμος says:

  Kαλησπερα

  αντι για μενα θα μιλησει ο επικουρος ετσι για ξεκαρφωμα….

  Έχει ο Θεός τη βούληση να εμποδίσει το Κακό αλλά δεν μπορεί;Άρα δεν είναι Παντοδύναμος.
  Μπορεί αλλά δεν θέλει;Τότε δεν είναι Πανάγαθος. Έχει τόσο τη βούληση, όσο και τη δύναμη να το εμποδίσει;
  Τότε από πού προέρχεται το Κακό; Δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δύναμη;Τότε γιατί τον λέμε Θεό;

  αφιρωμενο στους χριστιανοταλιμπαν

  PANDAROS

 2. Ανώνυμος says:

  Τη θεσσαλονικη τη προδοσε μοναχος..στους τουρκους..μοναχος οδηγουσε τους τουρκους να περασουν τις θερμοπυλες..εκει που θυσιαστηκαν οι τριακοσιοι..τον Παλαιολογο που αντισταθηκε ως το τελος τον διαβαλουν με καθε τροπο επειδη ηταν ουνιτης..γιατι τοσο μισος και φανατισμος απο τους χριστιανοπληκτους;..

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟς ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΜΝΩ
  ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑΡΤΩΛΟς
  ΔΕΞΟΥ ΤΙς ΙΚΕΣΙΕς ΜΑς ΣΕ ΟΣΟΥς
  ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ
  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ
  ΝΙΚΗΤΕς ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ
  Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΑς ΔΙΝΕΙς
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΜΑς ΓΛΥΤΩΝΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙς
  ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΜΑς ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
  ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟς ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
  ΤΟΥ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥ ΣΟΥ ΥΙΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
  ΕΓΩ Ο ΑΝΑΞΙΟς ΚΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΜΑΣ
  ΘΕΟΜΗΤΩΡ Π Α Ν Α Γ Ι Α

  ενας αναξιος και ελαχιστος δουλος του θεου

 4. Ανώνυμος says:

  θελω να κανω μια διορθωση σε κατι που εγραψα σε μια ικεσια προς την παναγια "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟς ΝΑ ΣΕ ΥΜΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑΡΤΩΛΟς"

  ενας αναξιος και ελαχιστος δουλος του θεου

 5. Ανώνυμος says:

  Η Πίστη Τους δε Σέσωκέ Τους καθώς αγνόησαν Τη Θεόπνευστη κατά Ιωάννη Λαμπρόπουλο, Συγγραφέα – Ερευνητή, Συμβουλή Να έχουν Αγιασμό σε μεγάλα μπουκάλια και λάδι από το Μέγα Ευχέλαιο και να σταυρώνουν το μοναστήρι κάθε τρείς μέρες ώστε σταυρωμένο με το Μέγα Ευχέλαιο να το ψάχνουν οι εχθροί Τους και να μη το βλέπουν.Έτσι οι Ιερομάρτυρες μοναχοί χάρισαν τη Νίκη στους παπικούς κι αρκέστηκαν στα μαρτυρικά στεφάνια ξέροντας πως Η Ζωή και Ο Θάνατος είναι οι δύο όψεις Της Αθανασίας Τους κατά Τας Γραφάς.

 6. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ''
  ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

  • Ανώνυμος says:

   εχω την εντυπωση οτι ελευθερη βουληση στην ζωη δεν υπαρχει,οπως την εννουμε εμεις
   η ελευθερη βουληση ειναι προιον παλης …

   το γεγονος και μονο οτι ξεκινα η ζωη σου χωρις να το θελεις εσυ ..λεει πολλα!

   οπως και η απαγορευση της αυτοκτονιας ,που προυποθετει απο μονη της ελευθερη βουληση
   λεει επισης πολλα

   η σχεση καλου κακου ειναι σχετικη, και οι δυο αυτες δυναμεις κανουν τα παντα να προσελκυσουν πιστους,δεν μπορω να ξερω το γιατι αλλα ισχυει,οποτε αρκουμαι σε αυτο

 7. Ανώνυμος says:

  ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΠΑ
  Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ-
  ΤΟ ΛΕΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΜΕ
  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ
  ΔΗΛ-ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΗ ΚΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ
  ΚΩΣΤΑΣ

 8. Ανώνυμος says:

  Επικουρε.8.46..Ο Θεος μπορει να νικησει το κακο που λεγεται κι αυτεξουσιο ομως δε θελει χωρις την ανθρωπινη η και αγγελική συγκαταθεση οπως το στομεν καλως,μετα φοβου του μμιχαήλ,οπου σε μονιμη ενωση αμπελος ενδυθηκε το αμεταβλητο πνεύμαμα διακονιας θέληματος του μονου αλαθητου σοφια εποιησε,ειναι παντοδυναμος παναγαθος όλη η ουσια ειναι το αυτεξουσιο κακο που διατηρει ο Σαμαηλ,σατανας ως Αγγελος…το μόλο αγαπητε…το αυτεξουσιο…οτι σοφιστεια σκεφτεις και απαντησεις κσλοπροεραιτα θα δικαιωσεις το Θεο,Το Ισλαμ αυτό κανει ο Θεος με αγαπη αυτοι με σπαθι ,ομαμωνας666 το ιδιο το κακο θα βγαλει καλο…σχεδια ανθροπων,προσεξε η αρχαια ελλαδα ειναι οι πρόγονοι μας εμεις η συνεχεια Ψηλα το καφαλι ββυζάντιο και παλι…οπως με το παλιο και νεο μα οι παπουδες ηταν με το παλιο,ηΕλλαδα ειναι ηΝεα Σιων το Εθνος που καλεστηκε Εθνος Θεου…αν λες αριστοτέλημπαν τον κολοκωτρωνη εσυ που εισαι φυτρωσες? ΕμΑΙ ΑΠΌ ΣΠΆΡΤΗ ΕΚΕΙ ΦΤΆΝΟΥΝ ΟΙ ΡΊΖΕΣ μΑΝΗ ..πρωτα ομως η πιστή Χριστος κι Ελλαδα ισονομία ψηλα το κεφαλι βυζαντιο και παλι οχι στην καρτα βωμοι οχι στις εστιες Αοζ ηΛλαδα στους Ελληνες,η δήθεν διχόνοια με αρχαιολατρεια ειναι αλλο ενα κολπο να διαιρει και μαριονετα,ιδεολογιες και δηθεν ελευθεριες σκλάβωνβιας,ο Αλεξανδρος πρωτα ενωσε τους Ελληνες ,όχι διχονια οι καθαρες ιδεολογιες ειναι στεγανα συμπιεσης του μεγαλειου του Εθνους,ΤουΑλληθινουΡωμαιικου….βυζαντιου

  • Ανώνυμος says:

   Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2015 – 11:30 μ.μ.

   Κατά μαρτυρία Γερμανού Ανθρωποφύλακα του Άουσβιτς προ του Θαλάμου Αερίων Εβραίος Ραβίνος επαναλάμβανε μονότονα “Θεέ Μου, δε μπορεί νά’ναι Αυτό το Θέλημά Σου” και πριν περάσει το κατώφλι σήκωσε το κεφάλι Του προς τον Ουρανό χαμογελώντας με συμπόνια κι είπε “Θεέ Μου, σε συγχωρώ που ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙΣ”, Αυτός ο ΟλιγόΠιστος που βιώνοντας ΤΟΝ ΑΠΌΛΥΤΟ ΘΡΊΑΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ – Εσχάτη των Ποινών Χωρίς Έγκλημα – ΣΥΝΑΙΝΟΎΝΤΟΣ, ΑΠΌΝΤΟΣ Ή ΑΔΥΝΑΤΟΎΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΆ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ, ΘΕΟΎ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎ Του απεταξάτο την Ελπίδα για Λυτρωτική Καταξίωση Της Υπαρκτής Ανυπαρξίας Του κατά Τας Γραφάς.

 9. odis says:

  8:46 δούλε του σατανά διαβολοταλιμπάν, το αφεντικό σου ξέρει ότι λίγος καιρός του έχει μείνει ακόμα, εσύ ξέρεις πόσο σου έχει μείνει???

  • Ανώνυμος says:

   χαχαχαχχαχα

   καταρχην γιατι με λες δουλε του σατανα!!!
   εγω εθεσα τα λογια του επικουρου να μιλησει αντι εμου…

   διαφωνει κανεις με αυτα?
   επι της ουσιας ομως να ακουσω και οχι τετοιες μπουρδολογιες….

   το κανω φραγκοδιφραγκα…

   παμε απο την αρχη,,,,,

   Ο τυπος που εγραψε το αρθρο μας περιγραφει μια σφαγη καλογερων απο τους παπικους….
   ειδε καποιος οραμα την παναγια και του ειπε να κατσει στην μονη να σφαχτει για τα πιστευω του αυτος και οι αλλοι ρασοφοροι……
   Πρωτη φορα ακουω την παναγια να θελει θυσιες απο ρασοφορους!!!

   μπορουσε η παναγια να το αποτρεψει?
   -βεβαιως !!!!οποιος χριστιανοταλιμπαν εχει παει ποτε του στους χαιρετισμους θα καταλαβει….

   και καρφωνω τον επικουρο….

   ''Έχει ο Θεός τη βούληση να εμποδίσει το Κακό αλλά δεν μπορεί;Άρα δεν είναι Παντοδύναμος.''

   -και κοιταχτε απαντησεις να γελαει ο κοσμος…

   α]''.Ο Θεος μπορει να νικησει το κακο που λεγεται κι αυτεξουσιο ομως δε θελει χωρις την ανθρωπινη η και αγγελική συγκαταθεση

   εδω τωρα,εξηγουμε τις πραξεις του θεου!!!χαχαχαχ
   ποια αγγελικη συγκαταθεση αγαπητε χρειαζεται ο θεος?
   απο τους θρονους?-τους ανωτατους αγγελους?
   αυτοι ειναι μονο και μονο να του κρατανε τον θρονο και να του τραγουδανε,,,,αυλικοι!!!

   τα χερουβειμ ισως αλλα ενα χερουβειμ πηγε να του την βγει και τον εστειλε αδιαβαστο,,,,και ταλαιπωρει εμας χιλιαδες χρονια γαμωτο

   οι αρχαγγελοι?αυτοι ειναι της πλακας αγγελοι κατι σαν δεκανεις…

   οσο για τους αγγελους αυτα ειναι αναλωσιμα φανταριαα
   αμφιβαλω αν ξερει ο θεος την υπαρξη τους

   β]''κατα παραχωρησιν θεου γινετε το κακο, προs συμορφωση και μετανοια.

   δηλαδη αν σφαξεις ενα μοναστηρι οοπως στην περιπτωση μας τοτε τι συμορφωση και μετανοια μου λες.?
   δεν θα μεινει κανεις να μετανιωσει….

   τα σχολια δικα σας

  • Ανώνυμος says:

   ΤΕΚΝΟΝ PANDARE Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.
   Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ…
   ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
   ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ…Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΩΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑΖΑΚΙΑ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ……ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ…ΜΠΡΡΡΡ ΣΚΙΑΧΘΗΚΑ ΤΩΡΑ….
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ PANDARE?
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑ

 10. Ανώνυμος says:

  ''Χριστοταλιμπάν'' λέει ό άλλος ό σκατόψυχος. Ρέ μαλάκα έχει σχέση ό ισλαμοδιάβολος πού κώβει τό κεφάλι ενός ''άπιστου'' όπως τούς αποκαλούν αυτούς πού δέν πέφτουν στά παραμύθια τού μαλλάχα, μ΄ έναν πιστό Ορθόδοξο χριστιανό πού δέν πατάει ούτε τό μερμύγκι? Σκατά έχει μέσα τό κεφάλι σου? Λογική πάντως ίχνος δέν υπάρχει από τήν υπερβολική φανατίλα καί μίσος γιά τόν Θεό.

 11. Ανώνυμος says:

  ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!! ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ…ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ…ΑΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ…ΓΙ''ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ…
  ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΓΑΜΩΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ…ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

  • Ηλίας Κοζάνη says:

   O Xριστός απάντησε έτσι όταν ήταν στη γη.Όταν έφυγε μετά από λίγα χρόνια τα αποκάλυψε όλα στον Ιωάννη και έτσι τωρα το ξέρουμε όλοι.

  • Ανώνυμος says:

   1:25 πμ πραγματικα πιστευω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ !!!!
   ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΕΙΣΑΙ !!
   ΑΚΟΥ ξανα αυτα που ηδη ξερεις !!

   ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ !!!!!! και εσυ σπερνεις ασχημα σπορια !

   Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ο Ανθρωπος απο τον Θεο .ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

   ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ !!!
   ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ αυτοι δηλωσαν με την ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ !!!!
   ΓΝΩΡΙΖΑΝ , οπως ολοι οι Χριστιανοι γνωριζουν , ΟΤΙ Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !!!!

   ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ … ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ !!!
   ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και γιαυτο τους πολεμουν με την ΠΛΑΝΗ !!!!

   ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!

   ΔΑΙΜΟΝΕΣ !!!!!!.ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ !!!

   ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   10.52 μαλλον εχεις δικιο . Κι εμενα ο τροπος γραφης του και η εμμονη του στη διαστρεβλωση συγκεκριμενων πραγματων , δινει την εντυπωση δαιμονα κατω απο πετραχιλι .Ειναι σε πανικο… Αυτος ειναι και ο λογος που εχω σταματησει το διαλογο με καποιους απο αυτο το ειδος σχολιαστων-οχι ολους γιατι δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να ειναι χριστιανοι και μπορει απλα να εχουν αλλη αποψη , απολυτως σεβαστη . Αυτος ομως και κανα δυο ακομα , που μπορει να ειναι και ο ιδιος…πιθανον " βγαζει μεροκαματο" και μαζευει ψυχουλες για το αφεντικο του . Ι.Χ.Ν

 12. Ανώνυμος says:

  PANDARE, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ . ΕΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ " ΘΕΟΣ" ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΟΧΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.

  ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ, Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΛΟΥΦΑΞΕ….. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ !

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ.

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΔΑΜ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ "ΚΑΛΟ" ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟΥΛΗ ??? Γ Ν Ω Σ Η !!

  ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΑΔΑΜ, ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ…. ΖΗΤΗΣΕ Γ Ν Ω Σ Η !! ΗΘΕΛΕ ΓΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ !! ΚΑΙ Ο "ΚΑΛΟΣ " ΘΕΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΥΦΛΟ, ΘΥΜΩΣΕ- ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ !!

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΜΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΒΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ !

  ΤΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ !

  ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ.

  ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ?

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α !! ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ?

  ΑΝΤΕ κυρ- ΘΕΕ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΔΙΠΟΔΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΒΛΑΚΩΔΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…

   Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΠΛΑΣΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ … ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…..ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ…Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ …

   ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΣΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ…ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΕΤΡΕΜΕ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ…

   ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. …Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ …

   ΟΜΩΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ …ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ….ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ…

   ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ…

   ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ …ΕΝΩ Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ
   ‘’κατα παραχωρησιν θεου γινετε το κακο, προs συμορφωση και μετανοια’’. Συμφωνείς ή Διαφωνείς πως Αυτή η ‘‘Θεολογική’’ Άποψη ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΊ του Εξουσιαστές Μας που κατά Παραχώρηση – Έμμεση Εντολή Του Τριαδικού Θεού μας θυματοποίησαν, εξαθλίωσαν και καταδίκασαν σε (ενδεχόμενο) αφανισμό προς συμμόρφωση και μετάνοια τουθ’όπερ για ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ?
   Συμφωνείς ή Διαφωνείς πως θα πρέπει να'ναι ΗΛΊΘΙΟΣ όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας χωρίς να διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης? Είναι πολυτέλεια να περιμένω απάντηση?
   Καλό Παράδεισο να έχουμε όπως -επ’ευκαιρία του ‘’ταξειδιού’’ του άτυχου Βαγγέλη- ευχήθηκε εξόχως ερωτεύσιμη Αργολική Θεά παρεπιδημούσα στο site.

  • Ανώνυμος says:

   Γιάννη δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με δαύτους. Κατ'αρχάς ούτε πολισμένο διάλογο δεν μπορούν να κάνουν. Μας κατηγορούν "Χριστιανοταλιμπάν" αλλά δεν κοιτάνε τη καμπούρα τους με υβριστικό και χυδαίο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν. Από τη μεριά μας τουλάχιστον εδώ μέσα, εκτός εξαιρέσεων, είμαστε κοσμιότατοι απέναντί τους. Και από επιχειρήματα άστα να πάνε. Τα ίδια αναμασημένα τα οποία τα αναπαραγάγουν σε όλα τα blogs με το ίδιο θεματολόγιο.Εγώ προσωπικά θα υπερασπιστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου το δικαίωμα τους να πιστεύουν όπου θέλουν. Ή να μη πιστεύουν σε τίποτα. Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι δεν μπορείς να γίνεσαι Θεομάχος! Ο Θεός δεν είναι τιμωρός όπως θέλουν να μας τον παρουσιάσουν. Είναι όμως δίκαιος. Και θα αποδώσει αυτά που αναλογούν στον καθέναν μας. Δεν πειράζει. Δεν τους κρατώ κακία. Ο καιρός γαρ εγγύς. Θα καταλάβουν την πλάνη τους. Προσεύχομαι για αυτούς.
   Γιώργος

  • Ανώνυμος says:

   Άντε ρε Αγγελική βάλε κι εσύ ένα χεράκι, μας περικύκλωσαν οι Χριστιανοί -δοκιμασμένη από τον Μιλτιάδη στο Μαραθώνα η Στρατηγική Τους, ασθενές κέντρο κι ενισχυμένα ‘’κέρατα’’- και βαλλόμασταν πανταχόθεν, ευτυχώς που μας πρόλαβες όρθιους και μαχόμενους. Πέρα απ’τη ‘’πλάκα’’ είναι παρηγοριά για τον καθένα μας να ξέρει πως κι άλλοι με κάποιες γνώσεις υποφέρουν σαν κι αυτόν.

  • Ανώνυμος says:

   Γιώργο και η αχαριστία έχει τα όρια της, πόσο κόπο σου κάνει να προσεύχεσαι και για την Ο.Ε.Α. που προστατεύει τον πλανήτη μας από δρακονιανή επίθεση?

 13. Ανώνυμος says:

  -Αφού το θέλετε, θα πεθάνετε! Φώναξαν οι Λατίνοι (παπικοί) με μανία.
  Κι αμέσως μάζεψαν ξύλα και φρύγανα γύρω από τον πύργο, άναψαν φωτιά και έψησαν προβατίνα -έτσι παιδάκια μου έγινε η φάση που λέτε και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα

 14. Ηλίας Κοζάνη says:

  PANDARE έχω έναν φίλο που από μικρη ηλικία έχει τον γιο του στα ριγκ.Έχω πάει αρκετές φορές να παρακολουθήσω αγώνες του παιδιού και πραγματικά το λυπήθηκα.Το αγόρι τρώει το ξύλο της αρκούδας,σπασμένη μύτη,πρισμένα μάτια,τραυματισμοί σε διάφορα μέρη του σώματος.Αγωνας λέγεται αυτό PANDARE.Ο Πατέρας του το υπεραγαπάει και πονάει μαζί του,όταν τις τρώει όμως δεν επεμβαίνει όχι γιατί δεν μπορεί,όχι γιατί δεν θέλει(η καρδούλα του το ξέρει)περιμένει όμως μέσα από τον αγώνα ο γιος του να βγει νικητής και να στεφανωθεί και στην ηττα όμως είναι δίπλα του και τον βοηθάει κάθε στιγμή.Αν το παιδί με τον καιρό αποφασίσει να παρατήσει τον αθλητισμό και τον αγώνα ο πατέρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα,αν το παιδί μπλέξει πάλι ο πατέρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Μόνο ορμήνιες PANDARE μπορεί να του δώσει σαν πατέρας και να περιμένει να εισακουστεί.

  Υ.γ.Εσεις η γενιά της Apple(δαγκωμένο μήλο)από που περιμένετε ορμήνιες?Ξέρετε πόσες φιλοσοφίες υπάρχουν τα 15000 τελευταία χρόνια?.Ξέρετε πόσοι έχουν πεί το μακρύ τους και το κοντό τους?.
  Την τύφλα σας την ξέρετε τουλάχιστον?

  Υ.γ.1Εσύ διαλέγεις να περπατήσεις σε οδό στην οποία υπάρχει φως.
  Αν εσύ επιλέξεις τα σκοτάδια και γκρεμοτσακιστείς,μην περιμένεις να σε ακολουθεί στο διάβα σου ένας ΔΕΗΤΖΗΣ με μια κολόνα στον ώμο.Και αν ακόμα θες να σου φέρει κολόνα η ΔΕΗ για να φωτιστείς πρέπει να κάνεις αίτηση.

 15. Ανώνυμος says:

  -Αφού το θέλετε, θα πεθάνετε! Φώναξαν οι Λατίνοι (παπικοί) με μανία.
  Κι αμέσως μάζεψαν ξύλα και φρύγανα γύρω από τον πύργο, άναψαν φωτιά και έψησαν προβατίνα -έτσι παιδάκια μου έγινε η φάση που λέτε και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα

 16. Ανώνυμος says:

  Πασης φυσεως χριστιανοπληκτοι διαβαστε και λιγο ιστορια…οσοι αφοριζουν τους αλλους και πιστευουν οτι κατεχουν τη μονη αληθεια ας δειξουν εστω λιγη ταπεινοτητα…απο τη πιστη που επικαλουνται…

 17. Ανώνυμος says:

  Ο/Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΘΡΟΥ [ ΠΡΩΙ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ
  [ ΑΠΟΓΕΥΝΑ ] ΣΥΝΗΘΩΣ-ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΑ-
  ΚΡΥΦΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ/Η ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ-

 18. Ανώνυμος says:

  Για τον άρχιραβινο στο αούσβιτς…Στην ιερουσαλήμμ εγινε εργατικο άτυχημα σχεδον παρουσιας Χριστου και μαθητων,7 εργατες οικογενειάρχες ,ρωταν όι μαθητες ήταν αμαρτωλοι …καΐκια σιγουρα δε παρεβει ο κυριος να σωθούν ο παντογνωστης.ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΗΤΕ μΕ ΤΟΥΣ ΝΟμΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ μΕ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ….ΑΝ ΔΕ ΔΙΑβΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ…ΕμΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..Θα πατε οπως τα αλογα πετεινα ψαρια δενδρα κουτσουρακουτσουρενιοι….τα θαύμαματα,γινοταν για πιστοποιηση..ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑΝ…ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΟΙ….ΟΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ βΟΥΛΕΤΕ ΑΛΑΖΕΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΟμΟΣ…το θέλημα του…το Ισραηλ δεν απεκατασταθει το περας των εθνων εγινε ενα ββυζάντιο μενει μισος αιωνας μετα καΐκια παραλληλα του αρμαγεδωνα….ο διαβολος βλεπει αλα δε βλεπει..οπως τισ ημερες τού ιησου.Υστερα εχει αυτεξουσιο να μενει στην κακια την αρχεγονη ,δηλαδη σκλάβωνβος της αμαρτιας του που νομιζει οτι τον άνεταβασε η υπερηφανεια η αλαθητη γνωμη

 19. Ανώνυμος says:

  καλησπερα αδελφια

  εχω πολλα να γραψω αλλα απο που να ξεκινησω…χαχαχαχχα

  θα ξεκινησω απο εναν …' φιλο'' που με μπινελικωσε…
  αγαπητε φιλε εγω δεν τραβαω ζορι με τους πιστους χριστιανους,, μαγκια τους να κανουν οτι γουσταρουν
  τραβαω ομως ζορι με τους μουτζαχεντιν σαν την παρτυ σου, τους πουθεναδες που αμα καποιος εκφερει διαφορετικη τον ριχνετε στο πυρ το εξωτερον, εσυ και οι ραπερ της ορθοδοξιας οι γερονταδες,,,,
  .

  γραφεις οτι ο πιστος χριστιανος δεν παταει μερμυγκι,και ολες οι σφαγες που εχουν γινει τοσες χιλιαδες χρονια,απο ποιον εχουν γινει?
  απο απιστους?

  θελω να σας πω,οπως εχετε καταλαβει οτι τρεφω μεγαλο σεβασμο στην ορθοδοξη θεολογια η οποια εχει βασεις στην ελληνικη πλατωνικη και νεοπλατωνικη θεωρια. της ψυχης
  στο τελος ομως τους πηρε το σκαλπ με την ανασταση σωματων που λεει και το πιστευω,
  αλλα ποσοι απο τους χριστιανοφασιστες εχουν διαβασει το πιστευω?

  -ελαχιστοι,,,

  η ορθοδοξια,των πρωτων αιωνων και ειδικα του αγιου μαξιμου του ομολογιτη που ηταν γιγαντας του πνευματος
  ηταν συνεχεια της αρχαιας ελληνικης σκεψης,
  με τον καιρο ηρθε η εντροπια και εγινε σκατα η ορθοδοξια ..χαχαχχαχχα πλακωσαν εσχατως και οι γερονταδες και γελαει ο κοσμος

  εχουμε τον λαο του θεου!!! τον στρατο του θεου!!! τον βασιληα ελεω θεου!!!,,,,το ορος του θεου!!!
  χαχαχχαχχα ξεχασα κατι?

  Αγαπητε οσιε ιωαννη κοζανιτη…οπως υπαρχουν οι κολλημενοι ορθοδοξοι κατ ονομα ετσι για να περναει η ωρα ,ετσι υπαρχουν και οι δωδεκαθειστες,,,
  με αυτους τι να πεις αγαπητε φιλε, τα εχω γραψει,,,χαχαχχαχ ειναι τελειωμενη κατασταση,
  ,λατρεια χωρις πιστους ειναι μηδεν για τα μπαζα ,,οι πιστοι δυναμωνουν τους θεους… η εστω τους αγιους,
  [αν σας φαινεται βαρυ το πρωτο,,γιατι αγιος χωρις πιστους δεν ειναι αγιος ειναι τιποτας,,,

  Δεν δεν μπορειται αγαπητοι δωδεκαθειστες να αναβιωσετε την αρχαια θρησκεια
  .ειναι να σαν περιμενετε να γυρισει το ματς μπαρτσα -βιγιαρεαλ 5-0 και μαλιστα να πονταρετε στο κοντρα,
  για τοσα γκολ ειστε κοντρα στον χριστιανισμο,ασε που θα παιζετε σε αδειο γηπεδο γιατι δεν θα εχετε λαο…
  αμα μαλιστα συνεχιζετε να τους κοντραρετε θα πατε φυλακη απο χρεη,,,

  φτιαχτε αλλη θρησκεια οπως φτιαξανε οι χριστιανοι και σας πηρανε το σκαλπ

  εσυ αγαπητε μου οσιε ιωαννη ,τα εχεις μπλεξει ολα αρχαια και νεα και πας για καινουρια θρησκεια…
  σου ευχομαι ολοψυχα να στησεις ενα νεο μαγαζι και να λιωσεις τους χριστιανους οπως αυτοι ελλιωσαν τους δωδεκαθειστες,,,

  εχεις την συμπαθεια μου

  φιλικα

  PANDAROS

 20. Ανώνυμος says:

  Ποια αρχαια και νεα συνελληνα αν εισαι …δεν απαρνιόμαστε τους αρχαίους προγονους που ειχαν τη σοφια να δεχτουν τον αληθινό αγνωστο θεό,ειναι οι ριζες το δενδρο καρποφωρησε εγινε ββυζάντιο με βασιλεα βατατζη….επιστολη ελληνοψυχου σε Παπα,,ποιος ειναι σοφος του αιωνα τουτου ?κατι σαλοι γέροντες που περιγελας εσυ.Την πολη θα την πάρουμε και ββυζάντιο θά γινουνμε η Ελλαδα παντα ήταν αυτοκράτορα σε επιπεδο αποικιών Αλεξανδρου,βυζαντιου….ηΕλλαδα θα μμεγάλωσει…ΠΑΙΣΙΟΣ…θα το δεις και πιες κι ενα ξυδι ρεπουσιε νεοταξιτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *