08:23 - 19/08/2014

Η Ουκρανία αποσύρει στρατεύματα από το Κόσοβο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Ουκρανία αποσύρει στρατεύματα από το Κόσοβο
Η Ουκρανία θα αποσύρει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της που μετέχει στην ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο (KFOR) έως το τέλος του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της KFOR, στην οποία επισημαίνεται ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες θα αποχωρήσουν και θα αντικατασταθούν από Ούγγρους.

Η Ουκρανία διατηρεί δύναμη 160 στρατιωτών στην KFOR, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα αποσυρθεί, ενώ οι Ούγγροι στρατιώτες της διεθνούς δύναμης ανέρχονται σε 200.

Η KFOR, με την ανακοίνωσή της, καλωσορίζει την έλευση επιπρόσθετου αριθμού Ούγγρων στρατιωτών στο Κόσοβο και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους Ουκρανούς στρατιώτες για τη συμβολή τους στις δράσεις της.

Η Ουγγαρία ήταν μία από τις πρώτες χώρες που έστειλε στρατιώτες στο Κόσοβο, στο πλαίσιο της ΝΑΤΟϊκής δύναμης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
enikos

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Sta tsakidhia kai na afisoun tous Dardanous(Thrakes) isihous sta provlimata tous.

  2. E,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ… ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ (ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝ ΜΟΡΦΩΜΑ) , ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ…ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ..

  3. ΤΗΝ ΤΑΥΡΙΔΑ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΘΙΚΗ (ΣΚΥΘΕΣ-ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ)ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ…ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ(ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*