Διαφημίσεις

Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις

Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/­­2012)τροποποιου­ν­ται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι : «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

… Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.

H Ελλάδα μας δεν θα υπάρχει πια…………­­.

Πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε μέσον όπως έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση όχι μόνο για την τήρηση του Συντάγματος, αλλά για την επιβίωσή μας.

Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Πρέπει οι εκκλησίες μας να αναλάβουν το δυσάρεστο καθήκον να ενημερώσουν όλους τους Έλληνες ότι η Ελλάδα παραχωρείται στους ξένους.
Πρέπει όλες οι καμπάνες να κτυπάνε συνέχεια πένθιμα ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες γι’ αυτή τη μεγάλη προδοσία.

Πρέπει οι εκκλησίες μας που πάντα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του έθνους ήταν παντα πρώτες στον αγώνα να ξαναπάρουν την ιστορία στα χέρια τους.

Έχει χρέος η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία να προταχτεί μπροστά στους προδότες που παραχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Όλες οι ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας αλλά και και σε όλες τις γωνιές της γης να κτυπάνε πένθιμα ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες απανταχού στη γη ότι η Ελλάδα μας δεν θα υπάρχει πια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ……ΠΕ­­ΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ……­­…..

Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα θα ζούμε σαν ζητιάνοι με συσσίτια σε μια χώρα που δεν θα είναι δική μας.
Μετά από τόσα χρόνια ιστορίας η δική μας γενιά ΔΕΝ πρέπει εξαφανίσει την Ελλάδα.

ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ….

πηγηΝτίνα Ντέμου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΘΕΙ: Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013… Η ΕΛΛΑΣ Εάλω!”
  1. δυστηχως ειναι πολυ αργα κοντα στους 300 προδοτες ειναι και η εκλησια ο σοσων εαυτον σωθητω οι Ελληνες ακομη κοιμουνται υπνον βαθυ και οσο για τον στρατο που θα επρεπε να φυλαει το συνταγμα αστα να πανε. Ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθη

  2. Δεν ξεσηκωνετε κανεις ρε σεις ειναι τραγικο
    Αμα ξεσηκωθω μονος μου με μαζεψανε αμεσως δεν υπαρχει ψυχη για επανασταση υπαρχουν μονο βολεμενοι ακομα

  3. Ειναι η επαναδιαπραγματευση που ελεγε ο Tony The Pizza Man προεκλογικα, το θυμαμαι… το θυμαται αραγε το 48% που τους επελεξε ως σωτηρες?

  4. Αν περιμενουμε απο τους εκπροσωπους της εκκλησιας να ξεσηκωσουν εμας τις κρεατομαζες, σωθηκαμε.Δυστυχως η πλειοψηφια
    ειναι βολεμενοι, και προσκυνημενοι, στους ευραιομασονους.
    Ελληνας θα ειναι αυτος που θα αναλαβει να λευτερωση την χωρα.
    Μονο Ελληνας κανεις αλλος.

  5. Αν περιμενουμε απο τους εκπροσωπους της εκκλησιας να ξεσηκωσουν εμας τις κρεατομαζες, σωθηκαμε.Δυστυχως η πλειοψηφια
    ειναι βολεμενοι, και προσκυνημενοι, στους ευραιομασονους.
    Ελληνας θα ειναι αυτος που θα αναλαβει να λευτερωση την χωρα.
    Μονο Ελληνας κανεις αλλος.

  6. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

  7. Τραγικό!!!!!!!!!!!!!!! Είναι να σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
    Μας πως είναι δυνατόν;
    Τόσο μεγάλη διάβρωση; Σε όλα μα σε όλα τα επίπεδα; Και πως πριν συμβούν όλα αυτά δεν το είχαμε καταλάβει;
    Κάτι δεν πάει καλά, ή χάσαμε ακόμα και τον πατριωτισμό μας, ή έχουμε σοκαριστεί τόσο πολύ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, ενώ όλοι θέλουμε κάτι να κάνουμε δεν ξέρουμε πως.
    Ο Θεός να μας λυπηθεί, έλεος!
    Πιστεύω μόνο σε ένα κάποιο τυχαίο γεγονός (που για μένα αυτό είναι το χέρι του Θεού)κι έτσι από κάπου θα ξεκινήσει κάτι, κύκλος είναι όλα……….. θα γυρίσει ………….

  8. Ας το παρουμε χαμπαρι επιτελους λεω εγω. Δεν το χουμε και δεν μας το χει και η μοιρα μας. Οι μισοι φωναζουν να ξεσηκωθουν οι αλλοι μισοι. Και ολοι μαζι να σκεφτονται 'Ναι καλα εγω θα παω??? Εγω δεν φταιω σε τιποτα'''.Ας μην παραπονιομαστε. Απλα πλεον ειμαστε καταδικασμενοι να βιωσουμε το τελος μας ως εθνος. Και ας σταματησουν αυτες οι αναφορες στο παρελθον βαρεθηκα. Καλοι οι προγονοι μας αλλα τι ντροπη θα ειχαν αμα μας εβλεπαν απο μια ακρη. Ολα ειναι κυκλος και προφανως ηρθε το τελος μας.

  9. Δυστυχώς αυτο που μας λείπει είναι ένας ηγέτης και συσπείρωση έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε κ να επαναστατησουμε εναντία σ αυτο το σαθρό,διεφθαρμένο και ανθελληνικό πολιτικό συστημα που ξεπουλαει την αγαπημένη μας Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek