Διαφημίσεις

Μια Μερσεντές, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα συστήματα, αποφεύγει συστηματικά όλα τα παιδιά που παίζουν ελεύθερα στο δρόμο. Όλα εκτός από ένα.

Πρόκειται για ένα νεαρό αγόρι που το αυτοκίνητο επίτηδες πέφτει πάνω του. Μετά το σοκ ακούγεται η φωνή της μητέρας που ουρλιάζει «Άντολφ, Άντολφ» ενώ το πλάνο μας δείχνει ότι πρόκειται για το χωριό Braunau, όπου γεννήθηκε ο ναζί καγκελάριος της Γερμανίας. Στη συνέχεια εμφανίζεται το σλόγκαν της εταιρείας «Εντοπίστε τον κίνδυνο πριν εμφανιστεί» ενώ το παιδί κείτεται στο χώμα με τα πόδια και τα χέρια του να κάνουν το σήμα του αγκυλωτού σταυρού.

Δείτε το βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΑΝΑ ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΒΙΝΤΕΟ”
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

    ΜΠΟΡΕΙ Ο Α. ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΤΟ ΡΑΙΧ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ…

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

    ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ… ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ… Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΟΠΩΣ Ο Α. ΧΙΤΛΕΡ… ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΑ…

    http://4.bp.blogspot.com/-jT__VuDtx3Q/UHRM_SPVJSI/AAAAAAAABnk/nAL20ClBxhI/s320/merkelcomm.png

    …Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΓΚΙΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ… ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΙΔΙΟ… ΟΥΑΟΥ!.. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΕΞΥ!

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΩΡΟΘΕΑ…. ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΗ "ΔΩΡΟΘΕΑ" ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΒΑΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ "ΚΑΤΙ"… ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ" ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟ.

  2. Πρόκειται για μια μαλακία, η Μερσεντές την έχει καταδικάσει αυτή την διαφήμιση, που στην ουσία είναι μια μαύρη προπαγάνδα…
    Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να βλέπεις τον Χίτλερ, την μαριονέτα, και να αγνοείς όλο αυτό το σύστημα που γεννάει ολοκληρωτισμούς, φασισμούς κάθε απόχρωσης…
    Και ξέρουμε καλά πως αυτοί που προωθούν τα σκοτεινά σχέδια της ΝΤΠ διαχρονικά, θέλουν πολύ να βλέπεις το δέντρο (που στη ουσία αυτή το φέρανε μπροστά στα μάτια σου), και να αγνοείς το δάσος…
    Το ίδιο συμβαίνει και εδώ…

  3. Πα οτι φενεται σας ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεται το νοημα αυτης της διαφημισης που παρα του οτι γραφεται επανω οτι η ταινεια δεν εχει να κανει με την μερσεντες στην ουσια ειναι μια διαφημιση για την μερσεντες.

    Και δειχνει οτι αυτο το αυτοκινητο αναγνωριζει τους κινδυνους πριν ακομα δημιουργηθουν αυτο ηθελε κι ολας να δειξει οχι οτι γεννιεται μια νεα ναζιστικη γερμανια.

    Δειχνει οτι αν υπηρχε αυτο το αυτοκινητο τοτε δεν θα υπηρχε χιτλερ καν στην ιστορια.

    Δεν θελει και πολυ κανεις να καταλαβει το νοημα εκτος απο αυτον που θελει να προπαγανδισει και μονο αλλα για κακη του τυχη υπαρχουν κι αλλοι ελληνες που καταλαβαινουν ξενες γλωσσες..

  4. η ωρα τους ερχεται. και τωρα πια δεν πρεπει να τους αφησουμε ποτε ξανα να παρουν τα μυαλα τους αερα. θελους τελειωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *