Η νέα επικίνδυνη τρέλα των ναρκωτικών! Το μπαλόνι του «γέλιου»

Η νέα επικίνδυνη τρέλα των ναρκωτικών! Το μπαλόνι του «γέλιου»

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι είναι επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει το θάνατο!

Οι επιστήμονες ενημερώνουν ότι η χρήση του υποξειδίου του αζώτου, κοινώς γνωστό ως «αέριο του γέλιου», μπορεί να αποβεί μοιραία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, εισπνέοντας τα «μπαλόνια» μπορεί να οδηγήσει σε στέρηση οξυγόνου, προκαλώντας μια πτώση στην πίεση του αίματος που μπορεί να οδηγήσει σε λιποθυμία ή ακόμα και καρδιακή προσβολή.

Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται ως αναισθητικό στην ιατρική, πιο συχνά από τους οδοντιάτρους, ενώ το φάρμακο έχει πλέον γίνει δημοφιλής για τις χαλαρωτικές ιδιότητες του και την χρονική διάρκεια που κρατά.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει εκδώσει μια προειδοποίηση σχετικά με τις επικίνδυνες επιπτώσεις του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωστόσο, το φάρμακο παραμένει νόμιμο και περίπου μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν τακτικά το υποξείδιο του αζώτου.

Η γιατρός Katie Hall, δήλωσε: «Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτό το φάρμακο, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, εξακολουθεί να θεωρείται ευρέως ως ασφαλή.»

Τα πρόσθετα ιατρικά προβλήματα που συνδέονται με το φάρμακο περιλαμβάνουν αναιμία, καταστολή του μυελού των οστών και δηλητηρίαση του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Loading...

One thought on “Η νέα επικίνδυνη τρέλα των ναρκωτικών! Το μπαλόνι του «γέλιου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *