Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.

Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.


Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.

Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.

Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.

Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός».


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη.

Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.

Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω.

Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.

Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα. Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…

ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ

Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας.

Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας.

Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.

Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της: α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..». β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία. γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής… δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων… Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!

Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. Μα όχι Θεό. Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.

Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».

Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!

ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ

Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.

Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά: α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι. β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς. γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές. δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο. ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.

Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία. Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο! Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια.

Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα), β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»

Loading...

23 thoughts on “Η μασονία στον κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…ένα αόρατο δύχτι πάνω απο την Ελλάδα.

 1. Ανώνυμος says:

  ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ
  ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ
  ΣΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
  ΜΑΓΓΙΣΣΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ
  ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ
  ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ
  ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ

  ενας καποιος αδελφος !^!

  • Ανώνυμος says:

   Ρε αδελφε εσυ που γραφεις πρωτος πρωτος μιας που κατεχεις την γνωση..για πες μας σε μας που δεν κατεχουμε την γνωση σε τι επιπεδο θα ηταν η ΕΛΛΑΣ χωρις εσας και σε τι επιπεδο ειναι με εσας και πες κιολας να ακουση ολος ο κοσμος… ομως μια που λετε αληθειες τι ακριβως αποσκοπειτε απο την γη την ελληνικη πιο το οφελος και το κερδος σας μηπως περισσοτερη γνωση θαμμενη-κρυμμενη μηπως κατι περισσοτερο εσυ σιγουρα ξερεις πολυ καλητερα.

   απο εναν ΑΝαδελφο!

  • nyeuis1 says:

   -Εννοεις επιπεδο οταν λες? ευμαρεια?
   -Μαγων εννοεις κυνηγι, οχι μαγισσων
   -Συμφωνω οτι ΕΣΕΙΣ εχετε. γνωση,αυτη που εχετε, διαμορφωνετε δομη, και στηριζετε θεμελια, τινος χωρου αγνοω.
   Εχετε τα γενια ωστε να εχετε και τα χτενια. Και οπως μου ειπε ενας λαικος αμορφωτος οδηγος καποτε που του παινεψα την γνωστη μαεστρο Ευγενια Μανωλιδου οτι 'δεν ειναι γλαστρα ειναι μορφωμενη' ξερει πιανο και ειναι μαεστρα, αυτος ατακα μου απαντησε ' ε κι αν αυτη ξερει πιανο εγω ξερω φορτηγο! αφηνωντας αφωνο ολο το περιβαλλον κι εμενα.
   Ητοι Αν ΕΣΕΙΣ ειστε οτι ειστε, και καλα κανετε κι ΕΜΕΙΣ μπορουμε να ειμαστε οτι ειμαστε και καλα κανωμε.

 2. Manthos Gialamas says:

  Οι καθε μορφης κυβερνητες ειναι μασονοι (με τον μεγαλυτερο βαθμο)…εχουν αλωσει τα παντα …ακομα και την εκκλησια…Πολλα χρονια τωρα.Εχουν διεισδυσει παντου….Προς τι η εκπληξη;;;
  Αν το δουμε λιγο ευρυτερα τα παντα ελεγχονται απο αυτους χιλιαδες χρονια τωρα…!!!!!
  Μου θυμιζει αυτο που καναμε καποτε : Διαδηλωναμε εναντια των Αμερικανων με ενα στυλο Parker στην τσεπη…
  Ο νοων νοειτο..

 3. nyeuis1 says:

  Ειναι καλοι οι Μασονοι. Οι καλυτεροι απατεωνες. Σε μια γνωστη μου εφαγαν λιρες, περιουσια, της κατεστρεψαν τη ζωη και ολα αυτα οργανωμενα. Επιπλεον ειρωνευονται καθε αντιδραση της. Ειναι γιατι δεν τα βρηκαν μεχρι τωρα απο πουθενα.
  Βεβαια ο Τιτο ο Φιλιππος και κατι Σουλτανοι τους φερνουν ναυτια στη θυμιση.
  Παντως μεταξυ τους αλληλοτρωγονται και πεφτουν μαχαιρωματα αδελφικα ευκαιριας δοθεισης.
  Εχουν χασει την εξωθεν καλη μαρτυρια, αλλα τετοια παστα που ειναι δεν τους νοιαζει.

 4. nyeuis1 says:

  Δεν ειναι δικη μου παρατηρηση, την διαβασα στο ιντερνετ.
  — Συχνα ανατιναζονται συναγωγες, φονευονται πιστοι εντος τους.. Ποτε στοες…. Συμπερασματα δικα σας

 5. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ & ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ 48 ΒΑΘΜΟΥΣ. Ο ΓΕΡΟ-ΜΠΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ 47 ΒΑΘΜΟΥΣ. Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ 46 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 33. ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 50 ( ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ). ΜΕΤΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 100. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ,ΕΜΠΟΡΟΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΟΥΒΙ.

 6. Ανώνυμος says:

  Oι Εβραιοι για τους αλλους λαους διδασκουν την ομοφυλοφιλια , απασχολουν τα εθνικα κοινοβουλια με τους γαμους ομοφυλοφιλων και με το αν μπορουν οι ομοφιλοφιλοι να υιθετησουν παιδια , αλλοιωνουν την γλωσσα , την θρησκεια και τον πολιτισμο καθε χωρας , προωθουν την εκπορνευση των γυναικων καθε χωρας που ελεγχουν ,προωθουν την πληθυσμιακη αλλοιωση φερνοντας μαυρους και πακιστανους (η ΒρωμοΕβραια Χριστοφιλοπουλου θα το χαρακτηριζε ξενοφοβικο!!!!!!) ενω οι ιδιοι διατηρουν τις ριζες και τα ηθη και εθιμα τους και στο τελος οι Εβραικες τραπεζες θα ειναι εκει παντοδυναμες!!!!

  Αυτα τα ειπε ο μεγας Ντοστογιεφσκυ !!!!!

 7. Ανώνυμος says:

  να λοιπον που ο εχθρος δεν ειναι οι εβραιοι… οι αμερικανοι… η οι τουρκοι …η οι ισλαμοφασιστες ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ Η ΟΙ "ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ "…ΓΕΡΜΑΝΟΙ…ο λυκος μαζι με μ.κ.ο…ειναι ΕΝΤΟΣ φυλανε ΤΑ προβατα ΚΑΙ θελουν ΚΩΛΤΣΙΕΣ εχουν ΠΛΑΤΕΣ και ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΙ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ…ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ "ΑΙΜΑ"…ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ…ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΤΑΕΤΗ "666"ΧΟΥΝΤΑ.-

 8. Ανώνυμος says:

  Να παρακαλεσω τωρα ευγενικα να δοθουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (φωτογραφιες, βιντεο, ηχητικα ντοκουμεντα) για ολα αυτα που τους καταλογιζετε, ή θα υβριστω κι εγω;;;Και μην μου πειτε οτι τα διαβασατε σε βιβλια γιατι σας διαβαζουν και επιστημονες! Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΟΣ! ΕΥΘΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΛΗ;;;

 9. Ανώνυμος says:

  Αυτος ο Κοπρος ο Ιερωνυμος που παριστανει τον αρχιεπισκοπο ειναι σιγουρα μασονος
  διοτι ορκισε στο ιερο ευαγγελιο τον Γεωργιο Παπανδρεου Μινεικο ενω ειναι αβαπτιστος .

 10. nyeuis1 says:

  Χαριτωμενο σχολιο 11.00
  Αποδειξεις εχουν καταχωρηθει σε βιβλιο του παραδοξως θανοντα συγγραφεως του αποσπασματα κυκλοφορουν στο ιντερνετ

  Βιντεο επισης για στοα της Τουρκιας.
  Μα ΑΠΟΔΕΙΞΗ ειναι α. η ενος εκαστου προσωπικη εμπειρία
  β.η ιδια η κατασταση των μασονικων ιδρυματων -εννοω την κυριαρχια και επιβολη των σε ολους τους χωρους
  γ. η μυστικοτητα ειναι δηλωτικη της ΕΝΑΝΤΙΑΣ των ανθρωπινων συμφεροντων δρασης-ποιος αγαθος κρυβεται αν εχει τιμιους σκοπους?

  Τελος δεν γινεται να ειμαστε ολοι μασονοι, γιατι γινεται επιλογη των ενδιαφερομενων να γινουν ισχυροι πλουσιοι και να φανουν στην ατιμη την κενωνια που λενε.
  – Εγω προσωπικα διασκεδασα απο ιστοσελιδα εν υπνωσει πλεον μασονου -κατα δηλωση του οπου περιγραφει τις …φιλοσοφικες εργασιες που τους ανετιθεντο ' οπως να φτιαχνουν εντος στοας μακαροναδες και να πεταγονται για τσιγαρα στο περιπτερο.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ για να μην επανελθω στο ιδιο ζητημα.

  Θα πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερουσα η μασονικη ζωη και 'παιδεια, για να εχετε τοσους πολλους αδελφους επαγγελματιες της λαχαναγορας, χασαπηδες, χοντρεμπορους και χοντρα πορτοφολια… Γιατι να απεχουν αυτοι απο την υψηλη διανοηση, την προσφερομενη κουλτουρα της ψηλαφησης των ανωτερων πνευματικων ειδονων -ηδονων?

  ΠΡΟΤΑΣΗ! Καντε κατι να μην ειστε ο πλεον 'δυσφημισμενος μυστικος οργανισμος στη γη. Τοσα εκατομυρια ανθρωπων σας κακολογουν και σεις ακομα απορειτε γιατι!

 11. Ανώνυμος says:

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΜΥΤΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ…. + ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ)ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΙΝΙΚΟΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΟΝ + ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΦΩΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *