Διαφημίσεις

Παραξένεψε πολλούς η είδηση που αναρτήσαμε χθες για τις χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες που θα επηρέαζαν αρνητικά όσους χρήστες συνδέονταν στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί (στις 21 Ιουνίου 2013), 7:00 – 15:00 Τοπική Ώρα
.

Η πληροφορία ξεκίνησε από τον ενεργειακό θεραπευτή Julien Wells που προέβλεψε πριν λίγο καιρό την εμφάνιση UFOs πάνω από την τελική ημέρα της «Ακρόασης Πολιτών για την Αποκάλυψη» (Citizen Hearing on Disclosure) στην Ουάσινγκτον. Ο Wells, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενημερώθηκε για την παρασιτική ψυχική κυβερνο-επίθεση από τον ελληνοαμερικανικό ενεργοθεραπευτή Ανδρέα Μπάρτζη, που πριν λίγο καιρό ανακάλυψε ότι ισχυρά ”troll” programs , μία υπαρκτή τεχνολογία που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται σε μαζικές επιθέσεις λογισμικών, θα προωθηθούν να κατακλύσουν το διαδίκτυο τις συγκεκριμένες ώρες από κάτι δυνάμεις ”έξω από εδώ” που ονομάζονται Παρασιτικές Οντότητες. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε… Η ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες πήρε παγκόσμιες διαστάσεις μέσα από ”επαφικές” κοινότητες και η ανθρωπότητα προστατεύτηκε για ακόμα μία φορά. ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Όμως, από τι;

Στο κόσμο των ”επαφικών” Παρασιτικές Οντότητες ονομάζονται ένα σύνολο ψυχών που αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή – Συμπαντική ενέργεια και ξεχύθηκαν στο διάστημα ψάχνοντας τόπους για τροφή. Οι ανθρώπινες ψυχές ήταν μία ιδανική τροφή, για όσες οντότητες συνάντησαν τη Γη. Με τα χρόνια η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, δημιούργησαν ανθρώπους ζόμπι -χωρίς αντιστάσεις-, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη ψυχική τροφή… Μέχρι που ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών εμπόδισαν την τελευταία στιγμή τις επιθέσεις, κάνοντας τις παρασιτικές οντότητες να ψάχνουν νέους τρόπους επίθεσης. Όπως η τελευταία μέσω τεχνολογίας, ”troll” programs και διαδικτύου (μέσω δορυφορικών μεταδόσεων ή κάποιου αστρικού ραδιοκύματος), όπως αποκαλύφθηκε από τους Julien Wells και Ανδρέα Μπάρτζη.

Ένα δεύτερο στοιχείο που επίσης παραξένεψε και μπέρδεψε πολλούς ήταν η κοινή ”τοπική ώρα”. Όμως ήταν σωστά ”κοινή” για όλους στη Γη, καθώς ένα ”troll” ή γενικά ένα πρόγραμμα ενεργοποιείται με την ώρα του συστήματος που λέει το κάθε pc… απ’ότι μου ανέφερε ένας φίλος προγραμματιστής και όχι με την παγκόσμια ώρα. Ορθά, λοιπόν, ήταν κοινή.

Λίγοι πιστεύετε σε τέτοιες ιστορίες. Ελάχιστοι θα προστατευόσασταν και ακόμα λιγότεροι θα διαδίδατε την προειδοποίηση αν σας εξηγούσαμε από την αρχή περί τίνος πρόκειται. Έτσι διαλέξαμε την απλή οδό της ψυχικής αφύπνισης ή καθοδήγησης (αναφερόμενος στην θετική ή στην αρνητική μορφή της). Χρησιμοποιήσαμε λέξεις που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένες διαφημιστικές της παγκοσμιοποίησης που σας ωθούν στην κατανάλωση συγκεκριμένων προϊόντων (μπλου-τζιν, cola, τσιγάρα κτλ.) και όχι μόνο επιτύχαμε την προστασία σας αλλά αποδείξαμε ότι η ψυχή και ο νους επηρεάζονται τελικά…! Γιατί, λοιπόν, οι συνδεδεμένοι χρήστες να μην επηρεάζονταν και αυτοί από συγκεκριμένα ”trolls” τις ώρες και με τον τρόπο που προειδοποίησαν οι ”επαφικοί” φίλοι μας; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ”UNPLUG YOURSELF” – ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ !!!”
  1. Λαθος τακτικη διαλεξατε κι αυτο γιατι η πληοψηφια σας εγραψε κανονικα , ακριβως γιατι δεν εξηγουσατε τι ενοειτε . Θα ηταν καλο να μην επαναλαβετε αυτη την επιλογη coca-cola κι ο καθενας να πραξει οπως νομιζει . Διαφορετικα δεν ειστε παρα ενα απο τα ιδια . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΙΜΟΥΣ .

  2. Και γιατί οι εξελιγμένες ψυχές δεν μπορούν να αντισταθούν και στο Ίντερνετ αφού έχουν αντισταθεί ως τώρα εκτός; Εγώ δεν έκλεισα τη σύνδεσή μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο εχθές και δεν έκανα και καμία ψυχική προσπάθεια να απωθήσω και κανέναν. Μια χαρά είμαι σήμερα και ένα καντηλάκι που έχω αναμμένο μπροστά από μια εικόνα σχεδόν ασταμάτητα συνεχίζει και καίει κανονικά. Λες κι οι δαιμονικές οντότητες το Ίντερνετ περίμεναν τόσες χιλιετίες και μέχρι να το βρουν μας είχαν αφήσει ήσυχους κι ο κόσμος μας ήταν παράδεισος. Σοβαρευτείτε.

  3. Ηλίθιοι που απευθύνονται μονίμως σε ηλίθιους… Τό 'χετε παραχέσει με τους επαφικούς, τους εναλλακτικούς, τις προφητείες γενειοφόρων αγ(ρ)ίων και άλλων, το channeling, τους πνευματισμούς και τις παραφιλολογίες κάποιων επιτήδειων προδοτών του ανθρωπίνου γένους. Όλοι οι σώφρονες αναγνώστες σας γράφουν κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Προσέξτε καλά όμως γιατί κάποιοι άλλοι δεν ξεχνούν τίποτε και πλησιάζει η ημέρα που θα είστε υπόλογοι των πράξεών σας, απέναντι σε "ισχυρά ορμώμενη Νέμεσι".
    ι34

  4. εγω εμεινα οn-line. δεν γνωριζω αν τρολλιάστηκα, αλλα εχω καλο firewall και δουλευω σε linux.

  5. … και κατι ακομα, το εκαναν σε tcp η udp; επρεπε να σβησουμε και το μmodem; ο φορεας adsl στην isdn ειναι εντελως διαφορετικος απο την pstn. λετε γι'αυτο να την γλυτωσα; (εχω isdn)

  6. to kerato mou….pote tha sovareytite;;; pou einai autos o maik o fasolakhs pou edose thn eidhsh;;;oti psixosh exei o kathenas prepei na thn pernaei stous allous ;;

  7. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΠΑΦΙΚΟΙ" = ΜΕΝΤΙΟΥΜ – CHANNELERS = ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

  8. Eγώ απορώ ποιός προστάτευσε τον υπολογιστή μου, δεδομένου ότι την είδηση τη γείωσα με το που τη διάβασα… και βέβαια ο υπολογιστής μου ήταν ανοιχτός στις οντότητες, οι οποίες όπως φαίνεται, δεν τολμάν να αγγίξουν ό,τι έχει κατασκευάσει το συνάφι του Βασιλάκη των Πυλών (Bill Gates) όχι από φόβο αλλά windows είναι αυτά και δεν δουλεύουν ποτέ καλά από μόνα τους τί θέλεις να μπλεχτείς… (σε ελεύθερη μετάφραση όλοι αποφεύγουν τους βλάκες για να μην πάθουν κανένα κακό).

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  9. αντιθέτως εγώ είχα το γενικό που του πήραν τον κωδικό του email και μπούκωσαν το mail server και έκατσε ο σέρβερ και την έκατσα! γαμημένα trolls!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek