06:27 - 09/08/2014

Η ΕΛ.ΑΣ βάζει κάμερες σε κτίρια-στόχους των τρομοκρατών -Που έχουν εγκατασταθεί τα «μάτια» της αντιτρομοκρατικής

Η ΕΛ.ΑΣ βάζει κάμερες σε κτίρια-στόχους των τρομοκρατών -Που έχουν εγκατασταθεί τα «μάτια» της αντιτρομοκρατικής

Μπορεί η διαδικασία τοποθέτησης καμερών σε ευαίσθητους στόχους στην Αττική να είχε παγώσει μετά την προσφυγή συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ωστόσο φαίνεται πως το εμπόδιο θα ξεπεραστεί αφού στην ΕΛ.ΑΣ φοβούνται πιθανό χτύπημα.


Οπως γράφει και η Καθημερινή το σχέδιο για την εγκατάσταση και λειτουργία καμερών έξω από «ευαίσθητους» στόχους τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές Ιανουαρίου, λίγες ημέρες μετά την ένοπλη επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι.

Ηδη υπό τον φόβο επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης, την τελευταία εβδομάδα τοποθετήθηκαν στα Α.Τ. Εξαρχείων και Ν. Ιωνίας, καθώς και στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Παρότι μέχρι σήμερα η γνωμοδότηση της Αρχής δεν έχει κοινοποιηθεί στο σωματείο των Ειδικών Φρουρών, η εγκατάσταση καμερών σε στόχους φέρεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα να έχει ξαναρχίσει υπό τον φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης.

iefimerida.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    ΩΩΩΡΡΡΑΙΑΙΑΑΑΑ!!!!!!!! ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί