Η Ελλάδα δίνει τη μάχη της ζωής της

Του Παναγιώτη Τραιανού

Από το 1990, που η Γερμανία «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρχισε να «θυμάται» τον παλιό της «εαυτό». «Ξέχασε» τις υποκριτικές συγνώμες των «θαυμάτων» και μας θύμισε τον λόγο που την μισούσαν ακόμα και οι «πέτρες» στην Ευρώπη. Άρχισε να βάζει «χέρι» σε όλους τους Ευρωπαίους και κυρίως στην Ελλάδα. Στην «ευέξαπτη» Ελλάδα, την οποία δεν την είχε αποζημιώσει από την προηγούμενη «φασαρία» που προκάλεσε η ίδια. Πάλι το ίδιο σενάριο. Η Γερμανία τής Siemens και των Ναζί αδίκησε ολόκληρη την Ευρώπη, και την Ελλάδα πιο πολύ απ’ όλους. Μπήκε μέσα στην Ελλάδα με το «άλλοθι» του Ευρωπαίου Εταίρου και διέλυσε τα πάντα…

Διέφθειρε τους πάντες, λεηλάτησε τα πάντα και μετά βγήκε στο «δρόμο» να καταγγέλλει τη «διεφθαρμένη» Ελλάδα.
Τώρα, που η Ευρώπη καταλαβαίνει τον ρόλο τής Γερμανίας, άρχισαν να «τρέχουν» τα γνωστά σενάρια. Τώρα, που η Ευρώπη «βλέπει» την αδικία τής Γερμανίας, ετοιμάζονται να την «σκεπάσουν» με την «αμαρτία» τής Ελλάδας, που θα την κάνει να ξεχαστεί μέσα σε μια στιγμή. Αυτό είναι το σχέδιο: Οι Αμερικανοβρετανοί «βλέπουν» το «δίκιο» τής Ελλάδας, για να «καπαρώσουν» εξ’ αρχής τον ρόλο τού «καλού». Βλέπουν ότι την «κατέστρεψαν» οι Γερμανοί. Όμως, τώρα το κάνουν εκ του ασφαλούς και εις βάρος άλλων. Το δίκιο της πλέον δεν τους αφορά, γιατί αυτοί πληρώθηκαν την τοκογλυφία τους από την Ελλάδα. Το δίκιο της τώρα το στρέφουν εναντίον των Ευρωπαίων φορολογούμενων, οι οποίοι δάνεισαν αναγκαστικά στην Ελλάδα, για να πληρώσει τους τοκογλύφους. Το άδικο το πληρώθηκαν οι ίδιοι μέσω της Γερμανίας και τώρα τον λογαριασμό για το «δίκιο» τον στέλνουν στους Ευρωπαίους.

Γιατί; Για να έρθει η ώρα που οι λαοί θα «ξεχάσουν» τη Γερμανία και όλοι μαζί θα μισήσουν την Ελλάδα. Για να στοχοποιηθεί και πάλι η Ελλάδα. Να μείνει μόνη της σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, όπου δεν περνάει ο λόγος της. Να αισθάνεται αδικημένη και μόνη απέναντι στον γερμανικό γίγαντα, ο οποίος την προκαλεί καθημερινά Αυτός είναι ο στόχος τους τώρα: Να βάλουν τους λαούς τής Γερμανίας και της Ελλάδας στο μίσος. Να βάλουν απέναντι στη Γερμανία την Ελλάδα.

Γι’ αυτόν τον λόγο – εντελώς «τυχαία» – τώρα, μετά από εβδομήντα χρόνια, οι «αμερικανικές» μυστικές υπηρεσίες «πούλησαν» στην Ελλάδα τα μυστικά αρχεία των Ναζί για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα. Η Γερμανία εφήμερα – και εις γνώση της – θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο τού «κακού», ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να «επιστρέψουν» και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού «σωτήρα».

Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με «χρήματα» και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή «βόμβα» χρέους, έστω κι αν δεν προλάβαιναν την «έκρηξη» του ελληνικού προβλήματος. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση – εκτός της Ελλάδας – σε ένα ενιαίο ΓιγαΜνημόνιο. Ένα Μνημόνιο, το οποίο θα επέτρεπε στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους να λεηλατήσουν τα πάντα στην Ευρώπη. Από τα χωράφια και τα εργοστάσια μέχρι τον πύργο τού Άιφελ και το Κολοσσαίο. Ξανά «μπλοκ» Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού «καλού» εναντίον των «κακών» Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις …Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο «στρατόπεδο» εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε. Στο «στρατόπεδο» εκείνο, το οποίο θα «χάσει» και θα «κουρευτεί», για να μπει σε «τροχιά» καταστροφής.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση τής Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να «δραπετεύσει» από την «καταστροφή», την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα καί τρομοκρατημένοι από τον «εχθρό» καί έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια πάλι. Η Γερμανία δεν έπαψε ποτέ να κάνει κακό στην Ελλάδα. Πάντα παρούσα σε ρόλο απολύτως αρνητικό σε κάθε κρίσιμη καμπή τής ελληνικής ιστορίας. Ένας κανονικός «αλήτης» τής ευρωπαϊκής γειτονιάς, ο οποίος «μισθώνεται» για να περιμένει στη «γωνία» να χτυπήσει, να κλέψει ή να κατηγορήσει αυτόν που του έχουν υποδείξει τα αφεντικά του. Ο εξωσχολικός «αλήτης» με το βεβαρημένο παρελθόν και την παροιμιώδη βίαιη συμπεριφορά, που έχει στοχοποιήσει τον πιο καλό και πιο φημισμένο «μαθητή» τής γειτονιάς. Το τελευταίο έγκλημα αυτού του «αλήτη» κατά της Ελλάδας είναι το σημερινό. Η Γερμανία σε ανύποπτο χρόνο – και εκμεταλλευόμενη την έννοια της εταίρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση – «μόλυνε» και στη συνέχεια «άλωσε» ένα ανεξάρτητο κράτος. Στην πραγματικότητα επανέλαβε τον εαυτό της. Αφού κατέκλεψε το θύμα της, άρχισε και πάλι τη γνωστή προτεσταντική πρακτική τής «καταγγελίας»…

Και πάλι καταγγέλλει ότι «βοηθά» αχάριστους …Όπως τότε, που «βοηθούσε» την απελευθερωμένη Ελλάδα, στέλνοντας τους «μπράβους» τού Όθωνα, για να υποδουλώσουν τους Έλληνες στους τοκογλύφους …Όπως τότε, που «βοηθούσε» την ανάπτυξή της, στέλνοντας τις ορδές τού Χίτλερ να την κατακτήσουν από «θαυμασμό» στους αρχαίους Έλληνες και έχοντας ως κρυφό στόχο μέχρι και τον εποικισμό της από Γερμανούς. Όπως πρόσφατα, που, αφού μας εξόπλισε με πανάκριβα άρματα – χωρίς βλήματα – και μας φόρτωσε με πανάκριβους «τσίγκους» – για την «πράσινη» ενέργεια – , μας άφησε μια «τρύπα» χρεών απίστευτη.

Η Ελλάδα έχει πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού από μια Γερμανία η οποία εμφανίζεται αμετανόητη. Αμετανόητη, σοβινίστρια και αλαζών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι ένα τρομερό «Bullying» ενός μεγάλου κράτους εις βάρος ενός μικρότερου. Το κατά παραγγελία «Bullying» ενός «αλήτη». Το «Bullying» ενός μεγάλου αλλά θρασύδειλου κράτους, το οποίο εκμεταλλεύεται τις «πλάτες» των ισχυρών για να ωθήσει τον μικρότερο στην αντίδραση και το «λάθος», που θα του επιτρέψει να το «βιάσει» τιμωρητικά.

Μιλάμε για έγκλημα άνευ προηγουμένου. Η Γερμανία καθημερινά επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι μετά το τέλος τού Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ήθελαν σκληρά μέτρα εναντίον της. Επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι εξ’ αρχής έβλεπαν ως μέγα κίνδυνο για την Ευρώπη όχι απλά την επανένωσή της, αλλά την ίδια τη βιομηχανική ανάπτυξή της. Η Γερμανία καθημερινά υποτροπιάζει και εξελίσσεται σε έναν πραγματικό καλπάζοντα «καρκίνο» τής Ευρώπης, θέτοντας και πάλι την ασφάλειά της σε κίνδυνο. Μια Γερμανία, η οποία έχει ήδη κοστίσει στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και δεν δείχνει σημάδια μετάνοιας. Μια Γερμανία, η οποία καθημερινά δοκιμάζει την ανοχή των Ευρωπαίων με το θράσος της και, όσο δεν αντιδρά κανένας, γίνεται όλο και πιο προκλητική.

Αφού έκαναν τη δουλειά τους με τους δωσίλογους γόνους των παλιών τους συνεργατών και έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, στη συνέχεια επένδυσαν στη φτώχεια και την απελπισία τού ελληνικού λαού, για να περάσουν στην επόμενη «φάση». Άνοιξαν, μέσω της Ελλάδας, τον «δρόμο» του ΔΝΤ και για τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης και τώρα πρέπει να «σπρώξουν» την Ελλάδα στην καταστροφή, για να τους βάλουν όλους αυτούς σε Μνημόνιο. Για να μην «κάψουν» τους ντόπιους συνεργάτες τους, βγήκαν στη «γύρα» να ψάχνουν κορόιδο να πάρει τον «μουντζούρη» στα χέρια του. Έψαχναν έναν νέο «Ζαχαριάδη» για να τους κάνει τη δουλειά και να οδηγήσει την Ελλάδα στην «αγκαλιά» τής Ρωσίας.

Είναι πλέον ορατό σε όλους ότι θέλουν επειγόντως ένα GRexit, το οποίο όμως να μην είναι φυσιολογικό …Ένα GRexit, το οποίο να συνδέεται με μια «ανάρμοστη» σχέση με τη Ρωσία, ώστε να μην αποτελεί επιλογή για κανέναν άλλο στην Ευρώπη. Με το GRexit επιθυμούν να οδηγήσουν σε «ομηρία» την ευρωπαϊκή οικονομία, προκειμένου να της «πουλήσουν» σωτηρία» και ταυτόχρονα να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα, ώστε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να βλέπουν το Μέγα Μνημόνιο της Ευρώπης σαν «ευλογία». Με ένα «αιματηρό» GRexit θέλουν να αφαιρέσουν απ’ όλους ως επιλογή την έξοδο από το ευρώ. Το GRexit σκοπεύουν να το κάνουν το αντίστοιχο του ελληνικού Εμφυλίου τής προηγούμενης εποχής.

ΟΙ ΗΠΑ, δηλαδή, ζητάνε από την Ελλάδα δήθεν να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση τα δίνει «όλα» και αυτές οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν εξαιτίας τής Γερμανίας, η οποία – σημειωτέον – δεν κάνει τίποτε χωρίς εντολή ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ, δηλαδή, πάλι στο ίδιο «κόλπο» τού τζάμπα μάγκα. «Καλοπιάνουν» την Ελλάδα και βάζουν τη Γερμανία να την «κλωτσάει» …»Καλές» με την Ελλάδα και με δική τους εντολή «κακή» η Γερμανία. Μιλάμε για «τζάμπα» μαγκιές, γιατί είναι φανερό ότι την επαφή με την Ελλάδα την έκαναν μόνο και μόνο για χάρη των «καλών» εντυπώσεων, οι οποίες θα τους χρειαστούν όταν στο μέλλον θα πρέπει να «τακτοποιήσουν» εκ νέου το ελληνικό «ζήτημα». Μέχρι να συμβεί αυτό οι ΗΠΑ θα «κρύβονται» πίσω από την προκλητική στάση τής Γερμανίας, η οποία «σπρώχνει» την Ελλάδα προς τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ στην κυριολεξία «καίγονται» αυτήν τη στιγμή. Γιατί; Γιατί το δημόσιο χρέος τους ξεπέρασε ήδη τα 18.200 δις δολάρια. Ποσό απίστευτο για τις ευρισκόμενες σε κοινωνική παρακμή ΗΠΑ. Απόλυτη παρακμή για ένα κράτος με πληθυσμό 320.000.000 ανθρώπων, του οποίου η παραγωγή έχει καταρρεύσει. Ένα κράτος με 50.000.000 πολίτες να επιβιώνουν χάρη στο κρατικό συσσίτιο. Ένα κράτος με 6.000.000 καταδικασμένους εγκληματίες. Ένα κράτος με δεκάδες εκατομμύρια ανασφάλιστους, οι οποίοι πεθαίνουν για λόγους που συναντάμε μόνον στις υποσαχάριες «Μπανανίες». Ένα κράτος, το οποίο δεν μπορεί πλέον να μοιράσει ούτε παυσίπονα στους καρκινοπαθείς του. Ένα κράτος, που το χρέος, το οποίο αναλογεί στον κάθε φορολογούμενο πολίτη του, μπορεί να ξεπερνάει τις 300.000 δολάρια.

Η οικονομία αυτού του κράτους, εξαιτίας των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης, είναι μια τεράστια «φούσκα». 13.000 δις είναι μόνον τα στεγαστικά τους δάνεια. 1.300 δις είναι μόνον τα φοιτητικά τους δάνεια. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο «σκάσει» κάποια απ’ αυτές τις «φούσκες», θα καταρρεύσουν όλα γύρω τους και θα τους «πνίξει» ο Ατλαντικός. Θα χάσουν τον έλεγχο της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί ο χρεοκοπημένος να χρηματοδοτεί «Μνημόνια» χρεοκοπημένων. Αν «σκάσει» πρώτη η αμερικανική οικονομία, θα φύγουν οι Αμερικανοί με τις «κλωτσιές» από την Ευρώπη. Η μόνη πιθανότητα των ΗΠΑ να διατηρήσουν τον παγκόσμιο ρόλο τους είναι να «σκάσει» πρώτη η ευρωπαϊκή οικονομία, ώστε να έρθουν αυτοί και να την «σώσουν», χρηματοδοτώντας την με τις «φωτοτυπίες» τής FED. Όμως, για να γίνει αυτό, χρειάζεται να μεθοδευτεί ένα πιστωτικό γεγονός, το οποίο θα την «εκτροχιάσει» οργανωμένα και εξ’ αρχής κοστολογημένα, και σε αυτό τους είναι χρήσιμη η Ελλάδα.

Όλα αυτά είναι επικίνδυνα για την Ελλάδα, αλλά είναι πρωτίστως επικίνδυνα και γι’ αυτούς που θα κάνουν τα σφάλματα. Είναι πρωτίστως επικίνδυνα για τον Τσίπρα και τους συμβούλους του. Αυτό, το οποίο θα του προτείναμε εμείς, είναι να «φάει» κι άλλον χρόνο από τον λίγο που απέμεινε στη «συμμορία». Να πάει στη Μόσχα, όπως επιβάλει ο σχεδιασμός, αλλά να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία υπέρ των συμφερόντων τής Ελλάδας. Να πάει εκεί και δηλώνοντας την αγάπη του και τον σεβασμό του για τους αδερφούς Ρώσους, να δηλώσει δημοσίως ότι η Ελλάδα θεωρεί τη Ρωσία αγαπημένη της «αδερφή», αλλά ότι η ίδια έχει καθήκοντα και ως «μητέρα»…

Να διεκδικήσει τον ρόλο που της ανήκει ιστορικά και κάποιοι της τον αφαίρεσαν με τις συκοφαντίες τους. Να δηλώσει στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό κοινό ότι η Ελλάδα είναι «μητέρα» τής Ευρώπης και παραμένει όχι απλά πιστή σ’ αυτήν, αλλά αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της υπέρ αυτής, παραμένοντας μέσα στους μηχανισμούς της. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον αν η Ευρώπη παραμείνει ενωμένη και «απομονώσει» τη Χαφιεδογερμανία, η οποία λειτουργεί με τον μόνιμα αντιευρωπαϊκό τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν «λυσσάξει» τα γερμανικά «σκυλιά» των τοκογλύφων. Δεν έχουν χρόνο, και τα αφεντικά πέρα από τον Ατλαντικό ήδη τα «μαστιγώνουν», γιατί «καθυστερούν». Με 18 τρις χρέος, τι χρόνο να έχουν οι τοκογλύφοι των ΗΠΑ; Χαρτονομίσματα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων να τυπώσουν, θα πρέπει να έχουν 18.200 τέτοια χαρτονομίσματα. 18.200 «κομμάτια», όταν ο πλουσιότερος Αμερικανός, που είναι ο Γκέιτς, έχει «μόνο» 40. Πόσους «Γκέιτς» μπορεί να αντέξει να «χρωστά» ένα κράτος σαν τις ΗΠΑ;

Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα όλοι οι λαοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα. Έστω και ενστικτωδώς γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι το «μέτρο» που θα «μετρηθεί» το δικό τους μέλλον. Ο δικός της «πόνος» θα είναι ο «πόνος» που και οι ίδιοι θα γευτούν. Η δική της «αιμορραγία» θα είναι αυτήν, η οποία θα τους προετοιμάσει για τη δική τους «αφαίμαξη». Γνωρίζουν ότι, αν δεν τα καταφέρει η Ελλάδα, δεν έχουν ελπίδες ούτε οι ίδιοι να τα καταφέρουν. Ειδικά οι λαοί τής Μεσογείου, οι οποίοι έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στην εποχή των Προτεσταντών. Αυτοί βλέπουν τώρα το ελληνικό δράμα «παγωμένοι» από τον τρόμο των τοκογλύφων και των αντιποίνων που τους περιμένουν σε περίπτωση που υπερασπιστούν δημοσίως την «αμαρτωλή».

Η Ελλάδα, δυστυχώς, παρά το μικρό της μέγεθος, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας κολοσσιαίας σύγκρουσης συμφερόντων. Είναι πολύ «χρήσιμη» για τους ισχυρούς ως «σφάγιο», και τώρα πρέπει να δώσει τη μάχη της ζωής της για να επιβιώσει…

ΠΗΓΗ

Loading...

23 thoughts on “Η Ελλάδα δίνει τη μάχη της ζωής της

 1. Ανώνυμος says:

  καταπληκτικός!!! Μπράβο στα κατοχικά που βάλαν κομμάτι από άρθρο του και πολύ καλά επιλεγμένο. Γιατί οι Νεοέλληνες βαριούνται τα μεγάλα κείμενα…

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΑΙΑΝΕ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

  ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ οτι εισαι Ελληνας.. και οτι η Ελλαδα γεννα τα μυαλα που φωτιζουν !! ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ..το
  ΤΟ ::…. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ , ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ !!!!!
  Και παλι μπραβο !! Μας τονωσες το ηθικο !!! Νασαι καλα !!

 3. Ανώνυμος says:

  Παντως ρε παιδια , για ναμαστε και δικαιοι…κοιταξτε την φωτο της Μερκελ !!!
  Σαν αουντι κουατρο ειναι η κ..υρια !! Επιθετικο εργαλειο …εεε…;;
  Η διασταυρωση με Σοιμπλε…βγαζει…χμμμ..πορσε;;;;

 4. Ανώνυμος says:

  η ιλουμινατι κυβερνηση σπευδει να δωσει το αιγαιο στις ηπα σε επιδειξη δυναμης απέναντι στην μπιλντερμπεργκ γερμανια

 5. Ανώνυμος says:

  Πάντα χρήσιμος ο Τραϊανός.

  Ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι σου "κλέβει" τον χρόνο σου.

  Κάθε φορά που τον διαβάζεις αισθάνεσαι ότι κέρδισες όχι απλά σε γνώση αλλά σε "ευκρίνεια" σε ότι αφορά την "θέα" των καταστάσεων.

 6. Ανώνυμος says:

  Λοιπόν μάγκες για να τελειώνουμε… όποιος καταφέρει και μου φέρει μια φωτό του Τραϊανού και να την αναρτήσει εδώ θα τον παραδεχτώ. Τραϊανού δεν υπάρχει είναι ένα όνομα στην τύχη. Ομάδα είναι η οποία εργάζεται εδώ και χρόνια σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Μέσα στα κείμενά του τα οποία είναι όντως εντυπωσιακά θα βρείτε απίστευτες αντιφάσεις και μεταβολές ανάλογα με το τι παίζει κάθε φορά. Προσωπικά όλη αυτή η ιστορία μου μοιάζει ένα πολύ καλοδουλεμένο σχέδιο μυστικών υπηρεσιών που δεν έχω καταλάβει ακριβώς ακόμα ποιόν και τι υπηρετούν…

  • Ανώνυμος says:

   Έτσι!

   Καί αυθαιρετεί σε πολλά. Πχ ο Μ. Ναπολέων ήταν πράκτορας των Άγγλων. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είχε κόρη, η οποία παντρεύτηκε τον Μωάμεθ Πορθητή. (Ο Παλαιολόγος ΔΕΝ έκανε παιδιά.)
   Κι άλλα πολλά.

   Πάντως, μπορεί κανείς να βρεί σε ποιόν ανήκει το ydrohoos.gr , επειδή τα sites είναι υποχρεωμένα να δηλώνουν ιδιοκτήτη.

  • Ανώνυμος says:

   Επειδή εκτός από κακοπροαίρετος και ψεύτης είσαι και άσχετος θα σου πως το εξής.
   Οτι ο μεγας Ναπολέων ήταν πράκτορας των Άγγλων το ξέρουν και οι πέτρες. Για αυτό άλλωστε πέθανε "φιλοξενούμενος" των Άγγλων.
   Επειδή είσαι ψεύτης πες σε όλους εδώ που αναφέρθηκε ο Τραϊανού στα "μπαντζανάκια" του Παλαιολόγου για να κάνεις και τον έξυπνο με το αν έκανε ή δεν έκανε παιδιά.
   Επειδή κάνεις και τον τζάμπα μάγκα μεσα στην ανωνυμία σου πες μας εσύ σε ποιον ανήκει εκείνο το σάιτ.
   Οι βλάκες όπως καταλαβαίνεις φαίνονται απ' αυτά που λένε και όχι επειδή φοράνε κουδούνια. Αν φορούσαν κουδούνια εσύ θα είχες σαν και αυτό που φοράνε οι αγελάδες. Βλάκα που θα μας πεις ότι αυθαιρετεί ένας άνθρωπος που έχει γράψει δεκάδες βιβλία εσύ που σε δύο σειρές λες πέντε ψέματα.

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε 7:39 η αγραμματοσιά είναι σαν τον βήχα και το χρήμα. Δεν κρύβεται.
   Ότι είσαι παντελώς αγράμματος δεν μπορείς να το κρύψεις. Είσαι ακόμα ένας που η "ανωνυμία" που προσφέρει το ίντερνετ του επιτρέπει να γράφει τις "απόψεις" του.
   Ξέρεις γιατί σε λέω αγράμματο;
   Γιατί δεν μπορεί καμία ομάδα να γράψει βιβλία πάνω σε ένα συγκεκριμένο στυλ.
   Προσπάθησε να γράψεις τρεις σειρές με κάποιον "ομοϊδεάτη" σου και θα το καταλάβεις. Δεν το ξέρεις γιατί για παράδειγμα δεν είσαι μορφωμένος. Δεν έχεις μοιραστεί μια μεγάλη εργασία στο Πανεπιστήμιο για να δεις πως φαίνονται οι διαφορετικές γραφές.
   Το να "φορτώνουμε" ότι δεν καταλαβαίνουμε σε "μυστικές υπηρεσίες" είναι η σωτηρία των τενεκέδων.
   Αν είχαν οι μυστικές υπηρεσίες ανθρώπους να γράφουν τέτοια βιβλία σε πληροφορώ δεν θα ήταν μυστικές.
   Μην βαράς το πληκτρολόγιο αν δεν έχεις να πεις τίποτε.
   Θόρυβο κάνεις και από αυτόν τον θόρυβο εμείς οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε ότι είσαι τενεκές και μάλιστα ξεγάνωτος.

  • Ανώνυμος says:

   Και εσυ φιλε μην το παιζεις μορφωμενος. Το οτι βρυζεις εναν αλλον επειδη δεν σου αρεσουν αυτα που λεει, προδιδεις το δικο σου επιπεδο. Το οτι ο 7:39 μιλα για ομαδα αυτο δεν σημαινει οτι συσκεπτονται καθε φορα πως θα γραφει το κειμενο κ εκθετει ο καθενας την αποψη του. Ενας ειναι ο συγγραφεας, οπως ενας ειναι ο συνθετης μιας μουσικης, Δεν σημαινει οτι συμφωνω με τον 7:39 αλλα το οτι υπαρχει μια αγνοια για το προσωπο Παν.Τραιανου ειναι γεγονος και πολλοι εχουν την ιδια απορια

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε 8:01. Ξέρεις τι λένε για αυτούς που επιμένουν. Να μην το επαναλάβω.
   Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τον Τραϊανό αλλά απ' ότι φαίνεται έρχεσαι εδώ για να κάνεις όση ζημιά μπορείς άσχετα με το τι καταφέρνεις.
   Επειδή είσαι ο ίδιος ο 7:39 θα σου απαντήσω στο παράδειγμά σου.
   Κατ' αρχήν επιμένω ότι είσαι αγράμματος χωρίς καθόλου ακαδημαϊκή εμπειρία. Δεν είναι ντροπή αλλά είναι μια πραγματικότητα. Δεν έχεις δηλαδή μοιραστεί μια πνευματική εργασία για να καταλάβεις τι εικόνα εμφανίζει στο τέλος μια τέτοια "μοιρασιά" άσχετα αν ένας γράφει.
   Ρωτάω λοιπόν. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας "Χατζηδάκης" τίτλος και από πίσω του να είναι πολλοί συνθέτες;
   Θα είχε το έργο του το ενιαίο και το αδιαίρετο που το χαρακτηρίζει;
   Το έργο του Τραϊανού άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του έχει αυτά τα χαρακτηριστικά;

  • Ανώνυμος says:

   10:35 αντι να το παιζεις ακαδημαικος σιφουνας, ασχολησου με την ουσια. Εγω διαβαζω Τραιανου κ μαλιστα δεν χανω κειμενο του απο τοτε που τον ανακαλυψα. Ομως συμμεριζομαι κ τις αντιδρασεις πολλων συνελληνων που απορουν , ποιος ειναι αυτος ο τυπος? τον εχει δει κανεις? Επισης αλλοι οπως ο 7:39 λενε πως πολλες φορες τα αλλαζει τα πραγματα αναλογα με το τι εξελισεται στην πραγματικοτητα.Δεν καταλαβα δηλαδη θα θεσουμε τον Τραιανου ως αυθεντια χωρις κριτικη? κ μαλιστα οταν ουτε καν ξερουμε ποιος ειναι. Μονο κ μονο οτι δεν ξερω ποιος ειναι αρχιζει κ μου τη δινει, ασχετα αν συμφωνω με αυτα που λεει. Και συγγνωμη βγαινει φορα παρτιδα κ αποκαλει τον γερο Καραμανλη αδερφη και μπινε μεσα απο επισημο σαιτ και δεν κουνιεται φυλλο, την στιγμη που εχει πανελλαδικα ακροατηριο "ηλεκτρονικο¨" κ επηρεαζει κοσμο. Αν ημουν εγω η εσυ στη θεση του θα ημασταν πισω απο τα καγγελα τωρα.
   Παρεπιπτοντως αφου αποφανθηκες αυθαιρετα οτι δεν εχω ακαδημαικη εμπειρια τι ακαδημαικους τιτλους εχεις αν επιτρεπεται? Βεβαια τα ρασα δεν κανουν τον παπα να ξερεις κ ειδικα τα "πανεπιστημιακα ρασα". Και απο την εμπειρια μου ειναι δυςευρετες οι περιπτωσεις που οι ακαδημαικοι τιτλοι συνοδευονται με τιτλους ευγενιας και κοινωνικης ανθρωπιας κ ηθους

 7. Ανώνυμος says:

  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ 7: 39 π,μ. !!

  Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ -ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ.

  ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ .

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΛΟΠΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ..ΦΤΩΧΟΙ .

  ΚΙ' ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ !

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Χ ΤΡΑΪΑΝΟΥ…..

  ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟ- ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ- ΓΛΕΖΟΣ.

  ΣΥΝΗΘΩΣ, ΟΤΑΝ ΘΙΓΕΙΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ……. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟΤΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΟΒΑ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ " ΣΩΤΗΡΑ "

  ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΣΩΤΗΡΑ" .
  ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   Αγγελική σαίνι είσαι. Δεν σου ξεφεύγει τίποτε.
   Άντε πάνε τώρα για ύπνο γιατί κουράστηκες με τόση ανάλυση.
   Κορόιδα σαν και εσάς βρίσκουν και μας δουλεύουν. Σας ανοίγουν τα μάτια και επιτίθεστε σε αυτούς που το κάνουν.
   Κοιμηθήτε τον ύπνο του δικαίου γιατί δεν είστε για παραπάνω.
   Είδες και μελαγχολία στα κείμενά του κουτορνίθι.

 8. Ανώνυμος says:

  Τα κειμενα Τραιανου ειναι οντως "τραβηχτικα". Εχω και εγω ομως τις ιδιες απορειες , ποιος ειναι ο τυπος τον εχει δει κανεις? Γραφει τοσο τρανταχτα θεματα π.χ. λεει στα ισια τον καραμανλη μικρο κ μεγαλο αδελφες κ μπινεδες κ δεν κινειται φυλο. Βρυζει απο Βενιζελο μεχρι Αντρεα παπανδρεου μητσοτακηδες κλπ (και δικαιως τους βρυζει) και δεν ανοιγει ουτε μυτη που αγγιζει τα "ιερα τερατα". Και πως μπορει ενας ανθρωπος να εχει τετοιες πληροφοριες για τα παντα για ολη την παγκοσμια ιστορια μονο με την παρατηρηση κ την μελετη? Αρχιζω να [πιστευω πως ειναι ομαδα πρακτορισκων (που οντως ξερουν τι παιζει απο παλαιοθεν) κ μας τσαμπουναει ολα τα απλητα των πολιτικων στη φορα. Δηλαδη τον βλεπω να ξεσκιζει ολη την πολιτικη σκηνη του τοπου, χωρις να υποδυκνειει αξιους σε αυτον τον τοπο. Μονο για τα στραβα εχει ναπει φροντιζοντας εντεχνα να τονωνει και λιγο το αρχαιοελληνικο κ ορθοδοξο αισθημα του λαου. Και στις καταγγελιες του δεν το πειραζει κανεις- αν θελει καποιος βρισκει στιγμα μεσω της ιστοσελιδας του. Τι παιζει με αυτον τον τυπο/τυπους?

 9. Ανώνυμος says:

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ –ΤΡΙΤΣΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΙΣΩΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ- ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ''

 10. π² says:

  Το κατεστημένο τα δικά του παιδια τ΄ αφήνει να ενεργούν ελεύθερα. Ο Τραϊανού υπάρχει και είναι από Μακεδονία, και έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο-άλλωστε κι άλλοι που φαίνονται και δημοσιεύουν σωρηδόν τα βιβλία όπως ο Λιακόπουλος από αλλού παίρνουν τις πληροφορίες που γράφουν.

  Το ζητούμενο είναι ότι ""…..ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟ- ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ- ΓΛΕΖΟΣ."" αλλά μούγκα στη στρούγκα για μασονία και Κίνα, μούγκα στη στρούγκα για τον εντόπιο Σιωνισμό που κυβερνά τη χώρα.

  Μαύρη τύφλα για το ποιός είναι ο εχθρός εντός των τοιχών

 11. Ανώνυμος says:

  Ετσουξε πολύ όλους αυτούς που ο Τραιανού εξέθεσε στους Ελληνες και επιτέλους καταλάβαμε τι μας γίνεται και έχουν βάλει τους πράκτορες τους να σπείρουν αμφιβολίες για το ποιός είναι ο Παναγιώτης; ΚΑΛΑ ΕΥΚΟΛΟ τα παίξαν τα παιδιά… αλλά από ότι βλέπω μια χαρά Συνέλληνες υπερασπίζεσθε αυτόν που μας δίνει γνώση για τους δοσίλογους που μας παρουσίασαν σαν εθνοπατέρες χρόνια μη πω αιώνες τώρα. Ενωμένοι Ελληνες και με γνώση δεν νικιώνται ποτέ.
  ΔΠ

 12. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Απίστευτος για ακόμα μια φορά.
  Τώρα για το ποιός είναι ο Τραιανού αν είναι δυο αν είναι τρεις αν είναι χιλιοί δεκτρείς…….εγώ χέστηκα
  .Αυτά που διαβάζω με ΧΑΛΚΕΥΟΥΝ.
  …ΕΝΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *