Διαφημίσεις

Παρακολουθώντας τα γεγονότα δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας στην υφήλιο (εκτός από τους ξεπουλημένους που μας κυβερνούν) που να μη νιώθει ντροπή για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στην χώρα μας.

Ντροπή μας που …
επιτρέπουμε σε υπαλληλίσκους των τραπεζιτών και των τοκογλύφων να αποφασίζουν και στην ουσία να διοικούν την πατρίδα μας με την αμέριστη συμπαράσταση και συναίνεση των εγχώριων ανδρείκελων που υποτίθεται ότι ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν.

Ντροπή μας που ανεχόμαστε πολλούς από αυτούς τους αχρείους που μας έφεραν με τις εσκεμμένες ενέργειες ή με τις παραλείψεις την ανικανότητα και την ανοχή τους σε αυτή την δεινή θέση τώρα να μας υπόσχονται λύσεις φροντίζοντας παράλληλα με τις στημένες εξεταστικές επιτροπές τους να αθωώνουν τους εαυτούς τους ξεκοκαλίζοντας τα “κέρδη” της πολύχρονης πολιτικής τους διαδρομής.

Ντροπή μας που παρακολουθούμε ακόμα τις ειδήσεις και τα τηλεπαράθυρα των καναλαρχοεργολάβων όπου με τους πληρωμένους δημοσιοκάφρους τους μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, το ανήθικο ηθικό αποπροσανατολίζοντα και πολλές φορές εκφοβίζοντας μας.

Ντροπή μας που καταντήσαμε τα περήφανα γερατειά να αγωνιούν για τα αυτονόητα δηλ. να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, ιατρική περίθαλψη και αίσθημα ασφάλειας στα σπίτια τους αφού η χώρα μας έγινε η γη της επαγγελίας των απανταχού λαθροπαρανόμων του κόσμου.

Ντροπή μας που βλέπουμε καθημερινά τους φίλους, συγγενείς γείτονες, γνωστούς αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς να είναι ή να φλερτάρουν με τον εφιάλτη της ανεργίας καθώς και όσους “τυχερούς” ακόμα δουλεύουν να βλέπουν το μισθό τους να μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα απλό “χαρτζιλίκι” που δεν φτάνει ούτε για την βασική τους διατροφή.

Ντροπή μας που εξ αιτίας της αδράνειας μας χάνεται μια ολόκληρη γενιά μορφωμένων και κατηρτισμένων νέων ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν πλέον την ελπίδα για ζωή και σταδιοδρομία στην ξενιτιά αφού ο τόπος μας σιγά σιγά μετατρέπεται σε αποικία δουλοπαροίκων.

Ντροπή μας που ανεχόμαστε να υπάρχουν παιδάκια στα σχολεία που εκτός από την αγραμματοσύνη που τους παρέχει το εδώ και χρόνια το υποβαθμισμένο εκπαιδευτικό σύστημα φτάσαμε εν έτη 2013 και εν ώρα μαθήματος να λιποθυμούν από την ασιτία.

Τέλος Ντροπή και Αίσχος μας που αφήσαμε οι καθημερινές αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας να αναφέρονται στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή και καθόλου για να μην αμφισβητείτε η ορθότητα των αποφάσεων και των ενεργειών των εγχώριων δωσίλογων προς χάριν των άξιων απογόνων του Γ’ Ράιχ δηλ. της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλερ!

Υποσημείωση
Η παρομοιώδης αδράνεια και ανεκτικότητα μας κάνει τελικά την εδώ και χρόνια … βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε να είναι … Αληθινή και από δω και στο εξής ο μόνος χαιρετισμός που μας αρμόζει όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλο είναι το …. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ!!!
prevenios



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Η εδώ και χρόνια βρώμα της Ιστορίας ότι ξοφλήσαμε τελικά είναι … ΑΛΗΘΙΝΗ!”
  1. Εγω προσωπικα το μονο πραγμα που θεωρω ντροπη ειναι οτι ο Ελληνικος λαος κοιμαται! Ο Ελληνικος λαος ειναι χωρισμενος σε αριστερους, δεξιους, και βολεμενους και δεν προκειται να ενωθει για κανεναν λογο. Τωρα αν γινοντουσαν εκλογες παλι οι ιδιοι θα εβγαιναν η μπορει να εβγαινε ο Συριζα το κομμα των Εβραιων, Τουρκων, Αμερικανων, Σκοπιανων, λαθρομεταναστων. Ολα τα κομματα εχουν τον σκοπο τους, η Χρυση Αυγη παει και επιτιθεται στους λαθρομεταναστες και ο μετα ο Ελληνικος λαος τους λυπαται και γινονται ολοι αντιρατσιστες και αριστεροι!! Ο Χιτλερ ηταν τσιρακι των Εβραιων και αυτοι του λεγανε να σκοτωσει την ιδια τους την φυλη για να τους λυπηθει ο κοσμος μετα και να κερδισουν την ευνοια του κοσμου!! Δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον ιερο τοπο, ειναι πολυ λιγοι αυτοι που βλεπουν τα πραγματα οπως εχουν και δεν φτανουν να σωσουν την Ελλαδα…:(

  2. Και να προσθεσω…

    Ντροπη μας που τοσα χρονια περναμε δανεια για να κανουμε μοστρα και φιγουρα

    Ντροπη μας που περναμε διακοποδανειο (εχεις? πας δεν εχεις? καθεσαι στ'αυγα σου).
    Ντροπη μας που ως εθνος πηραμε δανεια για να φτοιαξουμε οχι ενα σπιτακι αλλα την σπιταρονα να ζησουμε σαν εκεινους στην 'ΛΑΜΨΗ'
    Ντροπη μας που καναμε πρωτυπο μια πουτανα (διαλεξτε και παρτε εχει πολλες Τζουλια-Μενεγακη και παει λεγοντας) και εβλεπες μικρα κοριτσια να ντυνονται σαν και αυτες και να παθαινουν ανορεξια
    Ντροπη μας ο εγινε μεγας καημος με ποιον κοιμηθηκε ο Ψινακης
    Ντροπη μας που καταληξαμε να μην μπορουμε να γινουμε καλα αν δεν σκασουμε το φακελακι στον γιατρο συν ψαρουκλες κοκορια και λαδια
    Ντροπη μας που αφησαμε να παρακαλαμε τον καθε δημοσιο επι μερες για να κανουμε την δουλεια μας
    Ντροπη μας που με το που τελειωνει το σχολειο ξεκιναει το κανονικο σχολειο-ιδιαιτερα-φροντιστηρια μιας και ολοι ξερουν πως στο σχολειο δεν….πλην καποιων εξαιρεσεων
    Ντροπη μας που στειλαμε να μορφωθει και η κουτση Μαρια με το ζορι. Καλη η μορφωση αλλα δεν γινοταν να εχουμε μια Ελλαδα με γιατρους και δικηγορους πολλοι απ τους οποιους εφαγαν αιωνες στην Ιταλια (καλα ρε φιλε δεν μπορεις στην Ελλαδα που ειναι η γλωσσα σου στην Ιταλια πως????…… εξου και τοσα χρονια-μαγκες οι Ιταλοι μια χαρα μας το περναν το συναλλαγμα)
    Τελος ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

  3. 2.10 Καλα τα λες . Ντροπη σας και Αισχος σας . Γι αυτο κι εγω δεν σας λυπαμε . Εζησα και ζω παντα με τα χερια και το μυαλο μου χωρις ποτε να ζητησω τιποτα κι απο κανενα , χωρις να φιλησω κατουρημενες ποδιες για να τρυπωσω καπου , χωρις ποτε να παρω δανειο η καρτα και χωρις ποτε να μου λειψει τιποτα απο οτι ηθελα να εχω . Ξερεις πως το εκανα αυτο ? Δεν απλωσα ποτε τα ποδια μου περα απο το στρωμα μου και ειμουνα παντα εγω το αφεντικο των αναγκων μου . Εχω δυο πτυχια που εγω επελεξα να εχω γιατι εγω διαλεξα τι θα σπουδασω και οχι η αγορα εργασιας για μενα γιατι το ηθελα , οχι για να βγαλω λεφτα . Οταν ειδα οτι πρεπει να προσκηνησω για να βρω δουλεια , επλυνα πιατα και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο . Τωρα που γυρω μου βλεπω το χαλι αυτων που μεχρι πριν λιγα χρονια με σνομπαραν και μου ελεγαν πως δεν εχω μυαλο…απλα τους λυπαμε αλλα εχω και φιλοτιμο κι ετσι δεν μπορω να τους το πω. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΛΙΓΟΙ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .

  4. οπα οπα φιλεναδα 9.10. Αναφερομαι γενικα ως εθνος απο αποψη δανειων ποτε δεν εχω παρει το παραμικρο και αν θες να ξερεις σπουδασα και μονη μου δουλευοντας. Απο κει και περα ντροπη σε ολους μας ναι και σε σενα και σε μενα εστω που τους ανεχομαστε. Ειναι ευκολο να βγαζεις την ουρα σου απ εξω και να λες '''εγω δεν εφταιξα σε τιποτα''''. Το μεγεθος της ευθυνης αλλαζει το γεγονος ομως οχι

  5. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΤΩΡΑ . ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΦΗΠΝΙΣΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΚΛΠ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ . ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥΣ . ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ . Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ . ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ . ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ .

  6. και?? σαν συμπερασμα τι βγαινει? θα κανουμε τιποτα η θα μεινουμε παλι στα σχολια ως ΄΄ανωνυμοι΄΄? Εγω πιστευω οτι φτανει πια να βαλουμε ενα τελος σε ολα. να ξεσηκωθουνε και ας χασουμε και την ζωη μας για την πατριδα. για το εθνος μας και οχι για τα ανδρεικελα που μας κυβερνανε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *