Διαφημίσεις

Επιστήμονες της ΝΑΣΑ κατέγραψαν μία στεφανιαία εκτίναξης μάζας στον Ήλιο.

Αυτήν την ώρα προς τη Γη κινείται μία ροή ηλιακού πλάσματος με ταχύτητα περίπου 930 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.

Οι μετρήσεις της ταχύτητας των σωματιδίων επέτρεψαν στους επιστήμονες να προβλέψουν την πιθανή ημερομηνία έναρξης της μαγνητικής καταιγίδας στη Γη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι μαγνητικές διαταραχές θα ξεκινήσουν στις 22 Αυγούστου.

Παρά το μέγεθος του νέφους που έρχεται, οι επιστήμονες λένε ότι το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα προκαλέσει δυσλειτουργία στους τεχνητούς δορυφόρους, ραδιοεπικοινωνίας και των συστημάτων GPS.

Ωστόσο, όσοι έχουν ευαισθησία στις μετεωρολογικές αλλαγές, θα πρέπει να προσέχουν αυτές τις μέρες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Η Γη σε αναμονή ισχυρής μαγνητικής καταιγίδας”
  1. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    20 Αυγούστου 2013 – 2:52 π.μ.
    ΘΑ ΠΩ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ.
    Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ (Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ – ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ)
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ (ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ)ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ (ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ (ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ)
    ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΣΗ (ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ) ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ – ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΕΥΡΩΠΗ Ο ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ – ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΕΡΩΤΩ;

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    1. Κάθε περίπου 11 χρόνια ο ήλιος αλλάζει πολικότητα. Δεν βλέπω κάτι το παράξενο. Ταλαντωση φύλλου ρεύματος-προστασία σε κοσμικές ακτίνες.
      Στην ουσία μας λες για ενίσχυση της ηλιόσφαιρας με απότερο σκοπό να μην εισέλθει κάποιος στο ηλιακό σύστημα ή να μπορέσει να βγει. Το να βγει το αποκλείουμε σίγουρα. Άρα μας λες ότι όλο αυτό γίνεται για να εμποδίσει τις δυνάμεις του Διός-Ζευς να εισέλθουν στο ηλιακό σύστημα. Να υπόθεσω ότι εφόσον εσωτερικώς μέχρι το Δία έχουν την κυριαρχία τα ερπετά ότι και τον ήλιο τον ενεργοποίησαν τα ερπετά? Κατά τα αλλα μιλάς για τα γνωστά περί ο.ε.α. Αν θες να πεις κάτι πές το καθαρά αλλιώς κατ' εμέ όλα αυτά που είπες είναι ανοησίες.

    2. Καλά αν συνεχίσετε να μην εμφάνιζετε τα σχόλια μου και να εμφανίζεται τη μαλακία του καθενός που το παίζει έξυπνος χωρίς να ξέρει τίποτε θα δείτε…

  2. Κάθε περίπου 11 χρόνια ο ήλιος αλλάζει πολικότητα. Δεν βλέπω κάτι το παράξενο. Ταλαντωση φύλλου ρεύματος-προστασία σε κοσμικές ακτίνες.
    Στην ουσία μας λες για ενίσχυση της ηλιόσφαιρας με απότερο σκοπό να μην εισέλθει κάποιος στο ηλιακό σύστημα ή να μπορέσει να βγει. Το να βγει το αποκλείουμε σίγουρα. Άρα μας λες ότι όλο αυτό γίνεται για να εμποδίσει τις δυνάμεις του Διός-Ζευς να εισέλθουν στο ηλιακό σύστημα. Να υπόθεσω ότι εφόσον εσωτερικώς μέχρι το Δία έχουν την κυριαρχία τα ερπετά ότι και τον ήλιο τον ενεργοποίησαν τα ερπετά? Κατά τα αλλα μιλάς για τα γνωστά περί ο.ε.α. Αν θες να πεις κάτι πές το καθαρά αλλιώς κατ' εμέ όλα αυτά που είπες είναι ανοησίες.

  3. Το σχόλιο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ 1:08, απαντάει στο http://www.katohika.gr/2013/08/ksespasma-tou-iliou-niki-mas-sto-pedio.html
    Οι στοχεύσεις είναι τα μπαλάκια του τένις από τους μεν (stranger και παρέα) και τους δε (απέθαντος ερπετοειδής καπετάνιος και τα ερπετά του). Ποιός να μην μπει στο ηλιακό μας σύστημα? Οι Ανδρομέδιοι προφανώς. Ποιός να βγει? "Αυτοί" υποθέτω για άγνωστους σε μένα λόγους. Εγώ μια φορά αυτό κατάλαβα κι αν έχω κάνει λάθος είμαι στην πρώτη τάξη ακόμη όπως είπε ο stranger την άλλη φορά.

  4. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ
    <>
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ – ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ – ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ) ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΨΗΣ
    – ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΕΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΠ – ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙ ΑΥΤΟ; – ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ – ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ(ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΠΕΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ – ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ – ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ(ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΝΕ – ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
    << Άρα μας λες ότι όλο αυτό γίνεται για να εμποδίσει τις δυνάμεις του Διός-Ζευς να εισέλθουν στο ηλιακό σύστημα. Να υπόθεσω ότι εφόσον εσωτερικώς μέχρι το Δία έχουν την κυριαρχία τα ερπετά ότι και τον ήλιο τον ενεργοποίησαν τα ερπετά>>
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ – ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΣΕΙΣΜΟΙ – ΕΣΩΤΕΡΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΥΡΗΝΟΣ ΓΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ Daya Bay των ΚΙΝΕΖΩΝ CERN Project CHANI ΚΛΠ – 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΛΠ)ΟΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΟΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΔΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ(ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ)ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΑΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ) ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ (ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ) ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ – ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ – ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ – ΓΕΝΝΑΙΟΙ.

    ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ;

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    1. Δε νομίζω να χάλασες κάτι. Στέκομαι σε αυτό που είπες ότι όλα στη Γη είναι ελεγχόμενα.

  5. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

    ΔΑΝΑΗ

  6. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ " ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" . ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΝΑΙ. ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

  7. Ο ηλιος πισττευω εχει "επισκευαστει". δεν υπαρχει προβλημα εκει. εδω σε εμας ειναι το θεμα. τα φυσιγγια κανουν δουλεια η μονο το χατζαρι ειναι αρκετο;

  8. ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ,
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΜΑΔΟΠΕΔΙΟ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ;
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΓΑΜΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ;;;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ;;;

    ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο.Ε.Α. (ΙΑ΄ 1988, ΠΡΟΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ 1985, ΑΛΗΘΗΣ – ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ Κ.ΛΠ.) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΛΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν΄ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Ο ΣΙΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΕ Τ΄ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;;;;;;

    ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙ!

  9. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙ 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 7:01 μ.μ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΣΤΟ katohika.gr ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ – ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ – ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ – ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ katohika.gr ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
    ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ (ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ) ΟΠΩΣ ΣΙΝΗΣ ΣΙΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΓΙΕΧΟΒΑΪ ΑΣΜΟΝΤΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑΧ ΓΒΧΒ ΙΑΧΩΒΑΪ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
    http://www.katohika.gr/2013/09/krifi-mtafora-pirinikon-kefalon-apo-tous-amerikanous.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/anamenete-isxiri-magnitiki-kataigida.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-ti-sto-diaolo-psaxnoun-ta-erpeta.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/seismos-4-2-stin-kriti.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-epistrofi-sto-mellon.html
    http://www.katohika.gr/2013/09/pouroeidi-skafi-sinodeuoun-ton-komiti-ison.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/erpetoidis-kai-selini.html

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *