Διαφημίσεις

Όχι μόνο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ αλλά και την δική της.

ΕΞΗΓΩ:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ προσπαθεί να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο της ΚΥΠΡΟΥ. Σαν φόβητρο χρησιμοποιεί την ΤΟΥΡΚΙΑ με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

Την ΤΟΥΡΚΙΑ η ΓΕΡΜΑΝΙΑ την βοηθάει ώστε να μην δημιουργηθεί ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ώστε μέσω της ΤΟΥΡΚΙΑΣ να βάλει χέρι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στα πετρέλαια της ΜΟΣΟΥΛΗΣ στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσφέρθηκαν πρώτοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να συνδράμουν την ΤΟΥΡΚΙΑ στην αντιπυραυλική ασπίδα .

Μία αντιπυραυλική ασπίδα που δεν είναι ούτε για τους ΣΥΡΙΟΥΣ , ούτε για τους ΙΡΑΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

Ποιος κερδίζει από όλο αυτό το γεωστρατηγικό παιχνίδι και ποιος χάνει;

1. Σε στενό γεωπολιτικό πλαίσιο κερδίζει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ διότι κερδίζει τρείς δεξαμενές ενέργειας.

-Η 1η είναι το ΑΙΓΑΙΟ (στο οποίο έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στην ΤΟΥΡΚΙΑ )

-Η 2η είναι η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (που και σε αυτό έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ)

-Και η 3η είναι η περιοχή του βορείου ΙΡΑΚ που θα κάνει συνεκμετάλλευση με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ στα κοιτάσματα που υπάρχουν εκεί (αυτό σχεδιάζουν άλλο τι θα τους βγει στο τέλος).

Επομένως η ΓΕΡΜΑΝΙΑ αποκτά ενεργειακή επάρκεια για τα επόμενα χρόνια.

2. Σε ευρύ γεωστρατηγικό πλαίσιο ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ διότι:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ χαλάει την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στην μεσόγειο οπότε η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ επομένως θα χάσουν την υφαλοκρυπίδα της ΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑΣ ΕΚΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Έγινε) και η ΚΥΠΡΟΣ να πάθει αυτό που έπαθε.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ.

Ποιοι χάνουν;

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και προπαντός η ΡΩΣΙΑ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΡΩΣΙΑ (ΠΟΥΤΙΝ) δεν έχει ποιοτικά τον στόλο που έχουν οι χώρες του ΝΑΤΟ όμως έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ (ΠΥΡΗΝΙΚΗ) τεχνολογία από τους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΆΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Το πότε θα γίνει αυτό εξαρτάται από πως θα εξελιχθεί το σχέδιό τους. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν όλα έτοιμα αλλά η εφαρμογή των σχεδίων άλλαζε κάθε φορά και για τον λόγο αυτό έπαιρνε αναβολή η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ που είναι η ΑΡΚΤΙΚΗ να καταλήξει ΣΤΙΣ ΗΠΑ και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ- ΜΟΣΟΥΛΗ να ανήκουν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ).

ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΙΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ.

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΑ.

EMEΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”
  1. ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

  2. δεν θα τους αφηση ο ρωσος να υλοποιησουν τα σχεδια τους εστω και μεπηρηνηκα θα τους πατηση κατω δεν αφηνη να σηνεκμεταλευτουν με τουρκους ελληνηκα πετρελαια ,δεν θα αφηση να χαθη με τιποτες το παιχνηδη .οι ρωσοι εινια με λιγα λογια και αποτελεσμα .ειδαμε ποτες σε τοσους πολεμους τα θεατρα των αμερηκανων στην TV ;;εκαναν τον πολεμο καλος κακος ,αλλα λογαριασμο πουθενα ,και ο αμερηκανος που πηγε ναμ του κανη τον καμποσο με τα πετρελαια τον εβαλε στην θεση του με οχι πολλα λογια ..το ιδιο να περημενουμε και εδω ..τις επομενες ημερες θα δουμε πολλα και απο τους γερμανους και απο το δντ καθως και απο τους αμερηκανους ,λογο κυπρου και μακροπροθεσμα θα δουμε και τι πετηχε μεσα στην κυπρο ο ρωσος .εξαλου θα εχει μονημα πλεον ναυτηκο στην μεσογειο τυχεο ;;;

  3. Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα γραφονται και κατα καιρους εχω κανει κι εγω αναλογα σχολια εδω . Στο μονο που διαφωνω και μαλιστα καθετα , ειναι στο οτι ο ελληνισμος πιαστηκε κοροιδο απο Γερμανια και ΗΠΑ . Και εξηγουμε . Ο ελληνισμος πιαστηκε κοροιδο απο τους πολιτικους του , οι οποιοι με τη σειρα τους και μηδενος εξερουμενου πουλησαν τη χωρα στους γερμανους , ειτε γιατι εξαγοραστηκαν , ειτε γιατι εκβιαστηκαν απο αυτους για παλιες αμαρτιες . Και στις δυο περιπτωσεις ειναι απαραιτητη η ΚΑΘΑΡΣΗ σε αυτον τον τομεα για να παμε παρα περα . Την πιθανοτητα του να εκαναν "λαθος" χειρισμους την απορειπτω απολυτα αφου αλλωστε κατι τετοιο τους καθηστα αυτοματα και μαζικα ΗΛΙΘΙΟΥΣ και αρα ακρως ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ αρα το ολο πραγμα γινεται ακομα χειροτερο .

  4. Oι παροιμιες ξερουμε οτι ειναι αλανθαστες,βγαλμενες μεσα απο την ζωη.Στην περιπτωση της Γερμανιας,θα ταιριαζε το εξης…
    Ξυσε,ξυσε,η αιγα το εβαλε το κερατο στον κωλο της.

  5. Εγω νομοζω οτι ο πουτιν θελει να μας σωσει αλλα τα λαμογια πολιτικοι μας ειναι δεμαινει με το νατο και τους γερμανους.
    Οι γερμανοι παντοτε ηταν με τους τουρκους αυτοκολιτει και γιατο τους ιποστηριζουν.
    Ειμαι σιγουρος οτι αν εβγεναι προεδρος τον ΗΠΑ ο Ρομνεϊ θα τους "χτιπουσαν" τους ιρανους.
    Γιατι δεν το κανει ο ομπαμα ειναι ο ιδιοστ του μοαμεθανος και ειναι της"ειρινης"!
    Θα δουμε πολλα και ας ελπισουμε να μην πλιχτει ο τοπος μας ξανα οπως μετα το Β.Π.Π και τη ΜΣ.καταστροφη.!!!

  6. εγω πιστευω οτι με την κυπρο εκαναν την μεγαλυτερη βλακεια οι γερμανοι… πλεον ειναι γνωστο τι θα ακολουθησει σε ολο τον ευρωπαικο νοτο ,αργα ή γρηγορα …και εμεις θα ειμαστε οι επομενοι στο κουρεμα καταθεσεων μιας και ηδη εχουμε φτασει τα 52 δις ληξηπροθεσμες οφειλες στην εφορια….ποσες φορες εχουμε ακουσει απο την τροικα να παταχθει η φοροδιαφυγη?? πολλες φυσικα και επιπλεον ολα αυτα θα ειναι νεα μετρα συντομα ,με κουρεμα καταθεσεων !! Πιο πολυ βλεπω διαλυση της ΕΕ και ευκαιρια πανω στην αποδιοργανωση της ΕΕ,να μπει ο αμερικανος να παρει κομματι απ την πιτα ….κατι που ο ρωσος δεν θα δεχτει και θα αρχισει η νεα εποχη ψυχρου πολεμου με συρραξεις σε ολη την ανατολικη μεσογειο….για αυτο και αλλωστε ολα τα κρατη στην ανατολικη μεσογειο εχουν καποιο προβλημα- εξεγερσεις εναντια σε καθεστωτα ,αποσταθεροποιησεις χωρων ,οικονομικα προβληματα κλπ κλπ……απο την Τυνησια μεχρι ανατολικα στην συρια και το Ιραν με ελλαδα και κυπρο μεσα….ειναι μια μπαρουταποθηκη….ειναι ποιος θα αναψει το φυτιλι πρωτος !!!!

  7. ellada-kupros-rossia!!san na niotho pos aftes oi hores(orthodoxoi)einai oi megali stoxoi panta!!san na einai enantion olon!!san na theloun oloi to kako afton ton horon alla fisika kai allon!!megali piesi!!ti boroume na kataferoume monimas….. 🙁 monon o theos giati o polemos tha einai kai to telos mas,etsi pistevo!!

  8. 2.02 Ο ΠΟΛΕΜΟς ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΑς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΩς ΜΑς ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ .

  9. ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ….ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΧΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΗ…….ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ …..ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ….ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ……..ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ …ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ…ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ……Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ…..ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *