Διαφημίσεις

Λουκάς Παπαδήμος, 9 Μαρτίου 2012 σε διάγγελμα του προς τον Ελληνικό λαό (διαβάζοντας): “Με την μείωση του χρέους κατά περίπου 105 δις Ευρώ…”

Η αποκάλυψη: Το δημόσιο χρέος στα επίπεδα προ μνημονίου ήταν στα 309 δις. Που είναι αυτοί που έλεγαν ότι το χρέος μειώθηκε κατά 100 δις ευρώ από το PSI;

Το χρέος σήμερα δεν είναι 309 όπως διατείνονται οι γερμανοτσολιάδες της συγκυβέρνησης , τα χρέος σήμερα είναι 379,290,934,388 € (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΜΟΥΘ)

Η εξήγηση: ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου.

Και η μεθόδευση:
”ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ!!!”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η απάτη του PSI έχει ονοματεπώνυμο: Λουκάς Παπαδήμος”
  1. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ, ΥΦΟΣ ΜΥΛΙΧΙΟ, ΑΓΕΛΑΣΤΟ ,ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣ, ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ!!!ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΕΧΘΕΣ! ΧΑΡΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΥΠΟΘΗΤΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ =ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!tasven

  2. παρακατω ενα "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" το γραμμα S για να κανετε σχηματισΜΟ Λεξεων οπως οι ανθρωποι αρΧικα πριν μιλησουν η γραψουν ειναι παρα πολλες s…..ημερα το εχουν ξεχασει και λειτουργουν ολοι βλεποντας παρελθοντα σχηματα η σημαδια απο το…. s βγαινουν 9 6 90 60 ΡΟ bO ΡΙ ΒΟ Ν Τ ΡΟ ΒΙΝ ΠΟ Μ ΠΟ EΞΙ Τ Α ΡΗ ΕΝΑ Τ Α ΡΗ ΡΟ bO T A RAB A PI_

  3. XARACTHRISTIKO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΤΟ ΖΩΟΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 96 ΜΕ 4 .ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

  4. γλοιωδης σκατοφατσα.δεν βρισκω βασανιστηριο να με ικανοποιησει.να τον γδαρω ζωντανο κ μετα να το ξανακολλησω ν δω τν εκφραση του.κ μετα στο μπλεντερ.και στο μιξερ.κ στον καταστροφεα εγγραφων.κ στην μπετονιερα.κ σε δημοσιο νοσοκομειο.το κερατο μου εντος

  5. …αν ειναι ετσι οπως τα λες και οπως τα
    διατυπανιζεις,γιατι δεν επιλαμβανει του
    θεματος ο κυριος εισαγγελεας η τουλαχιστον
    αν δεν εχει "κακαλα", οι κυριοι εισαγγελεις .

    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…κυριοι εισαγγελεις για
    να δουμε μια ασπρη μερα…

    …και κατι ακομα φιλε μου.Εχει δει μηπως κανεις,τον πραγματικο,τον καλοαναθρεμενο,
    Μ Ε Σ Ο ελληνα να Π Ε Ι Ν Α Ε Ι ; Καλυτερα
    να μη τον δει ποτε κανενας,και ειδικα οι
    ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΙ της πολιτικης και τα. πολιτικα
    ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που "ΣΕΡΝΟΥΝ" διπλα τους.

    Υ Σ Τ Ε Ρ Ο Γ Ρ Α Φ Ο…
    …για ποια δικαιοσυνη μιλαμε κυριοι
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ…

  6. Προσωπικά, ένα πράγμα έχω προσέξει από την αρχή που τον είδα μειλίχιο να μιλάει στην τηλεόραση. Το μπράβο ηρεμία πέρασε αμέσως από το φτωχό μυαλό μου αλλά…
    Είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αντίληψη και συνειρμοί που έρχονται πρώτοι σαν precum…
    Το ερπετόμορφο του Λουκά μου φάνηκε εμφανές εξ αρχής. Επειδή ήδη όλα αυτά είναι παρελθόν αλλά μου έκανε εντύπωση και το σκέφτομαι ακόμα με τον ελαττωματικό μου εγκέφαλο, γράφω τα παρακάτω :
    Στις ομιλίες του ήταν ανέκφραστος σαν σαύρα που λιάζεται.
    Στις εκφράσεις του δεν έδινε λαβή για οποιοδήποτε συναίσθημα – δικό του. Ό,τι είχε να πεί το έλεγε σαν ευχή ή σαν κατάρα ή σαν απλή κουβέντα. Σαν σαύρα – ανέκφραστος!
    Προσέξατε ποτέ πόσες φορές και πώς έβγαζε τη γλώσσα του κατά τη διάρκεια των λόγων του προς τους goim?
    Γιατί το έκανε αυτό? Για να τον προσέχουν καλύτερα, για την εξισορόπιση θερμοκρασίας (σαύρα), από έστικτο (σαυροειδές, δεν μπόρεσε να κρυφτεί εδώ), ή επειδή είναι πράγματι ερπετοειδές με κακή προκάλυψη (φτηνό ρε για την Ελλάδα).
    Άν όμως είναι άνθρωπος – δοσμένος – τότε το έκανε από ψυχολογική πίεση για τα ψέματα και τις ίντριγκες που είχε αναπτύξει εναντίον μας.
    Νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.

    Η εφαρμογή όμως των γνώσεών του μας έσκισε σαν Έθνος και αυτό είναι απαράδεκτο και ατιμώρητο μέχρι τις μέρες μας.
    Δεν ξανακούστηκε τίποτα για τον καλό αυτό άνθρωπο.
    Το κατάπιαμε κι αυτό το χάπι και ούτε το πήραμε χαμπάρι ούτε και μας ενόχλησε.
    Έ ρε πόσο ωραία δουλεύουν οι ξένοι για μάς και πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε…

    Σε μία κοινωνία που ο φόνος είναι η πράξη που σφραγίζει το σωστό από το λάθος βλέπε Κένεντυ, Τζέφερσον κλπ, πως μπορώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να μην δεχτώ τη δολοφονία ενός ανθρώπου του συστήματος που μου κουνιέται κάθε μέρα και με υποβιβάζει και με εκθέτει σαν φταίχτη και σαν το χειρότερο παράδειγμα παγκοσμίως με τις εκθέσεις του?

    Δεν μπορώ, έτσι απλά !

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek