Διαφημίσεις

Εγώ ο Ανδρέας Καρακώστας απευθύνω τα κάτωθι ΚΑΙ στην πολυπληθή ομάδα των καναπεδάτων ωχαδερφιστών να συνδράμουν την προσπάθεια ημών των μικροπρεπών διαδικτυακών σαράφηδων ( χαρακτηρισμός που πολλάκις υπενίχθει στα σχόλια).

Δεν κάνω προσηλυτισμό αλλά μοιράζομαι την πληροφορία. Καθότι το σύστημα δουλεύει και στον τριθέσιο. Εκτός και αν τρώτε μόνοι σας τα πιτόγυρα και δεν μιλάτε σε άνθρωπο .. Η δυναμική ενός τριθέσιου αρκεί για να σας απογειώσει .. Το σύστημά μας ανταποκρίνεται με επιτυχία στο κοντό και το μακρύ του καθενός και σας υπόσχομαι ότι η εμπειρία δεν είναι τραυματικη!

Γράφτηκα στη ομάδα του Stranger πριν ένα μήνα και σε συνεργασία με τον σπόνσορά μου Plougeo έκλεισα το πρώτο μου τραπέζι με κέρδος 3000+ ευρώ. Αυτή τη στιγμή μπήκα στο επόμενο και αναμένω την πληρωμή των 3500 ευρώ. Οι δικές μου συστάσεις ακολουθούν με τη σειρά τους! Νέο ΡΕΚΟΡ για την ομάδα μας. Δύο μέλη της, με διαφορα ημερών, πληρώθηκαν συνολικά πάνω από 7000 ευρώ! Σύντομα και βίδεον με τη χαρτούρα και τα χρυσολακια …

Σε όλα τα μέλη της StrangerTeam στέλνω χαιρετισμούς και ευχαριστίες! Eις το επανιδείν!

υγ … Stranger … συγχαρητήρια και για την δική σου πληρωμή. Σεμνός γαρ …

http://www.goldinvestor.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Η Αντίσταση Θα Ξεκινήσει ΚΑΙ Από Τους Καναπέδες!”
  1. Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, από πότε ο ιδιωτικός πλουτισμός θεωρείται μορφή αντίστασης?
    Και τι θα τον κάνετε τον χρυσό όταν πέσει ο ουρανός στα κεφάλια σας, που θα τον κουβαλάτε? (είναι και βαρύς ο άτιμος!)

  2. "…'αναπαυου,φαγε,πιε,ευφραινου…"
    …εμεις το καναμε το λαθος…εσεις οι νεωτεροι ισως,προσπαθηστε να το αποφυγετε.
    ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ

  3. Εδώ ζοριζόμαστε να πληρώσουμε το ρεύμα με το χαράτσι ,περιμένετε να βρούμε χρήματα για χρυσό;

  4. Πολλοι ειρωνευονται και σαρκαζουν τους καναπεδατους γιατι τους ζηλευουν. Δεν ξερουν ομως οτι ο καναπες και το σομπρερο ειναι η ανωτερη λαικη φιλοσοφια. Ενας λαος χωρις αυτη την πηγαια αντιληψι ειναι απο χερι χαμενος Ειμαστε ο λαος που οι αρχαιοι φιλοσοφοι του παντα θα μας δινουν τις λυσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *